Tuesday, March 15, 2011

New from Thomas Sabo

Joku teistä ihanista blogini lukijoista ehti pyytää postausta mahdollisista uusista Thomas Sabon charmeistani. Oikeaan osui, sillä joulupukin kontista löytyi yhtä sun toista ihanaa charmia kartuttamaan kokoelmaani.

Charmeja sain isältäni, kälyltäni sekä aviomieheltänikin. En varmastikaan ollut ainoa onnekas... On tainnut Thomas Sabo - pisteiden kassakoneet näyttää reilua plussaa joulusesongin jälkeen!


Kälyltä sain joulun kunniaksi kauniin lumihiutaleen. Tätä katsoessani voin aina muistaa kälyni sekä joulun 2010.



Isältäni sain kauniin laukku charmin (isä tuntee tyttärensä;)) sekä horoskooppimerkkini vaa'an.


En ole mikään horoskooppien kova seuraaja, mutta syntymäni aikoihin tähtimerkkeihin erikoistunut tätini ystävä teki minulle luonneanalyysin sen perusteella, minkä tähtien alla olin syntynyt. Huvittavaa, sillä tänäpäivänä tekstiä lukiessa, on osunut kirjoittaja aika oikeaan!:D

Tässä teillekin hauska sivusto, jos haluatte viihdyttää itseänne horoskooppien lukemisella. Alta löytyy sivuston analyysi vaa'an vahvuuksista ja heikkouksista.


Vaa'an valttikortit:

Vaaka on yhdistävä symboli, joka tuo ihmisiä yhteen, vertailee ilmiöitä ja pyrkii puolueettomaan harkintaan. Hänen näköalansa ovat laajat ja hän yhdistää ristiriitaisia näkemyksiä yhteen, silottelee ja sovittaa. Vaaka on mestari sopeutumaan ja tekemään kompromisseja etsiessään rauhaa, sopusointua, kauneutta ja kauniita muotoja. Hän on idealisti, joka tähtää yksilöiden ja ryhmien vuorovaikutuksen lisäämiseen. Vaa'alla on halu antaa itsestään jotain arvokasta muillekin vaikkapa esiintymisen kautta.

Vaa'an heikkoudet:

Vaakamaisena ongelmana voidaan ehdottomasti pitää päättämättömyyttä kahden tai useamman vaihtoehdon välillä, mikä saattaa heijastua epäitsenäisyytenä ja pinnallisuutena. Alttius ulkopuolisille vaikutteille ja äärimmäisten vaihtoehtojen kokeileminen saa lähiympäristön joskus hermoromahduksen partaalle. Liiallisten kompromissien kanssa taiteilu johdattaa Vaa'an joskus melkoiseen umpikujaan, josta ei enää kompromissilla selvitä.

Jos minulta kysytään, osuu kyseinen kuvaus melko hyvin minuun. Tosin olen melko kärsimätön ihminen, minkä takia minulla ei ole ongelmia tehdä suuriakin päätöksiä. Täten päättämättömyys ei sovi minun luonteeseeni sitten lainkaan.

Mutta itsehän sitä on aina vähän huono arvioimaan. Ystävät, mitä mieltä te olette?:)




Toinen kälyltä saamani charmi oli kaunis usko, toivo, rakkaus - koru.






Last but not least, sain mieheltäni kauniin V-kirjaimen sirkoneilla koristettuna. Mrs.V oli tästä hyvin onnessaan <3




Näitä merkityksellisiä riipuksia alkaa olemaan sen verran, että seuraavaksi pitäisi varmaan keräillä hieman niitä "täytteitä" kuten värillisiä onnenkiviä ja muita vastaavia. Itse lisäisin mieluiten tähän hopeaan ja mustaan pelkästään punaista tai sitten liilaa...

Löytyikö teidän pukinkontistanne charmeja?

21 comments:

  1. Huomenta!
    Ompas kauniita koruja, ihastuin etenkiin siihen laukkuun. Noita on tosiaankin näkynyt joka blogissa ja ihmisellä, paitsi minulla :D
    En tiedä, ehkäpä sitä joku kaunis päivä itsekin hurahdan kyseisiin koruihin, mutta en ainakaan vielä. :)

    Kauniita kuvia muutes. :) Nii, ja aivan mahtava tuo banneri, en olekaan sitä vielä päässyt kehumaan. Olet hirmu kaunis siinä :)

    ReplyDelete
  2. Ihanilla lahjoilla sinua muistettu kaunis. Itselläni myös samainen koru ja riipuksien keräys alkuvaiheessa mutta kaikilla olemassaolevilla jo suuri merkitys :)

    ReplyDelete
  3. Itsekin olen vaaka ja kyllä piti täällä myös paikkansa! :D

    ReplyDelete
  4. Aivan ihania riipuksia :) Onko näitä tarkoitus ripustaa kaulakoruihin/rannekoruihin/avainlenkkiin vai minne? Minkä hintaisia nämä suunniilleen ovat?

    ReplyDelete
  5. Ihania charmeja<3

    Itse en niitä keräile mutta sain jokunen aika sitten Swarovskin korun V kirjaimella sillä olen myös Mrs. V:)

    Vaaoista minulla on paljon kokemusta sillä mun parhaat ystävät ovat kaikki olleet vaakoja:)

    ReplyDelete
  6. Nuo Sabon korut on kylla kauniita. Minulla on sellainen Pandoran charm rannekoru ja siihen on kanssa kertynyt paljon muistoja :)Tuollaiset kerailykorut helpottavat yleensa lahjanosto-ongelmia. Meilla avomies,kaverit ja perhe ovat myos hyodyntaneet "aina mieluisten lahjojen ostomahdollisuutta".

    Toivottavasti ehdit juhlistamaan St. Patrick's dayta talla viikolla!

    T. Ansku Ireland

    ReplyDelete
  7. Usko, toivo & rakkaus on ehdottomasti mun lemppari! :) Olet onnekas kun joka suunnasta tulee vaan Saboja :)

    ReplyDelete
  8. tosi hienoja kuvia ! Mitä kameraa käytät ja mitä asetuksia käytät, että saat ton taustan noin blurriksi ?:)

    ReplyDelete
  9. Heei, eikä! Arvaa kuka oli jo postaamassa Saboistaan tänään :D no postaus tulee loppuviikosta kait, hehe. Ja aivan ihania Saboja omistat :)) Aivan loistavia lahjaideoita kyllä muille, ja ihania muistoja itselleen.. <3

    ReplyDelete
  10. Yeah it was soooo good! U have to ask Ida how she did it, cause it was amazing, love toast skagen!!!! :) Nice stuff from Thomas Sabo btw!!! :)

    ReplyDelete
  11. Ompa kauniita kouruja :)

    http://thingsofmylife-laura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Itsellä on kertynyt kaksi helmeä kokoelmaan, poikaystävältä kummatkin :)

    Tein kerran postauksen vertaillen näitä charm-tyylisiä koruja kun niitä alkaa olla monenlaisia, kopioita toisensa perään. Jostain syystä itse en ainakaan ole lämmennyt muille kuin Sabon charmeille :)

    ReplyDelete
  13. Tää ei nyt liity asiaan oikeestaan, mutta olis kiva nähdä sulla joskus ihan piikkisuorat hiukset :) usein ne on sulla kauniista laineilla tai kiharoilla ja rakastan niitä :) mutta olisi tosi kiva nähdä!

    ReplyDelete
  14. Tuo edellinen videopätkä oli erittäin herkkä!

    ReplyDelete
  15. Oi ihania. Itsellä ei koko korua ole vielä, saatika charmejakaan, mutta tämän postauksen myötä taidan tietää mitä toivoa synttärilahjaksi :)

    ReplyDelete
  16. mitä nää korut niiku on?:) mistä näitä saa, mikä idea, onko kaulakäsivai mitä koruja? paljon maksaa

    ReplyDelete
  17. Itsekin vaakana kävin mielenkiinnosta lukaisemassa vaa'an luonneanalyysin ja olipa jokseenkin hämmentävän hauskaa lukea tekstiä, joka sopii täysin omaan luonteeseen :D

    PS. Aivan mahtava blogi sulla, kuuluu ehdottomasti lemppareihin :)

    ReplyDelete
  18. Eipä löytynyt kyllä mun paketeista Saboja tänä jouluna :) Tykkään kyllä kovasti :)

    ReplyDelete
  19. Tosi kiva kun postasit uusista chermeistasi, mina niista ainakin jossain vaiheessa jo ehdin udella. :)

    ReplyDelete
  20. vähän tulee tää kommentti kyllä myöhässä, mutta kun nyt satuin näitä vanhempia postauksiasi lueskelemaan.. :) tosi ihania nuo charmit! itse olen kultakaupassa töissä ja meillä thomas sabo ollut vasta nelisen kuukautta myynnissä, mennyt kyllä kuumille kiville. itselläni ranteessa vasta yksi sydänhela, mutta lisää kyllä olis tarkoitus hankkia :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)