Saturday, March 19, 2011

Laadukkaat perusvaatteet

Jos etsit laadukkaita ja edustavia perusvaatteita töihin tai vapaalle - Filippa K on siihen loistava merkki. Hyvä materiaalisia suoria housuja, kauluspaitoja, hameita ja jakkuja löytyy jokaisesta valikoimasta. Itse ostin heiltä hiljattain neuleen ja silkkisen shampanjan värisen kauluspaidan, jotka molemmat ovat olleet ahkerassa käytössä.
En ikävä kyllä löytänyt Filippa K:n sivuilta hintoja kyseisille tuotteille, mutta lisäsin tuotteiden nimet, jotta kiinnostuneet löytävät tiensä eteenpäin. Filippa K:n tuotteita myydään Stockmanneissa, sekä heidän oma liikkeensä löytyy Kämp Galleriasta.

Eli mikäli etsit laadukkaita ja kestäviä perusvaatteita, voi Filippa K:n tarjonnan katsaus riittää.

Löytyykö teidän vaatekaapistanne Filippa K:n tuotteita, jotka ovat säilyneet menossa mukana pitkään?

11 comments:

 1. Mistä sinä tiesit että mä oon jo aika pitkään ollut kiinnostunut noista Filippa K:n vaatteista!:D Tuli aika hyvään saumaan tuo sun postaus, ja ihastus ja varmuus merkkiä kohtaan syveni taas. :)
  Kiitos!

  ReplyDelete
 2. Hello gorgeous,

  Sinulle on myönnetty "The Gorgeous Blogger" -tunnustuspalkinto @http://butterformypieceofbun.blogspot.com/

  Hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 3. Multa löytyy musta Filippan mekko, jolla on ikää jo reilusti, mutta hyvin on kestänyt menossa mukana ;)

  ReplyDelete
 4. Mä pidän kanssa Filipan vaatteista, laadukkuus vetää ennen kaikkea puoleensa. Filipan vaatteita saa netistä ainakin osoitteista 7trends.de ja zalando.de, mutta en oo kyllä ihan varma, että toimittaako ne Suomeen...

  ReplyDelete
 5. Mun vaatekaapissa on ammottava aukko siinä kohtaa missä pitäisi olla laadukkaat perusvaatteet. Aina ostoksilla tunnun shoppailevan vain kaikkea kivaa ja "erikoista", niin että sitten, kun pitäisi löytää musta t-paita niin en takuulla löydä kaapista mitään. :D

  ReplyDelete
 6. Löytyy yksi pikkumusta, jota en ole vielä käyttänyt, mutta materiaali varmasti kestävää :)

  ReplyDelete
 7. Hyviä ja huonoja kokemuksia, takit huippuja, neuleet ja t-paidat aika bulkkia. Mekko saattaa olla 100 % polyesteria. Eli ihan samaa kamaa kuin kaikki muutkin, täällä Ruotsissa vielä aika medelsvensson merkki.

  ReplyDelete
 8. Jos ei oo liian henkilökohtasta niin jos oot naimisissa niin olis ihana nähä susta(sun mies leikattuna pois) hääkuvaa, kampausta ja pukua!:)

  ReplyDelete
 9. Oijoi, tuo ekan kuvan silkkipusero on mielettömän ihana. Pakko metsästää käsiin!!! =) Mulla on muutamia Filippa K:n paitoja ja yksi mekko ja tykkään kyllä kovasti ,että on peruskamaa laadukkaampia.

  ReplyDelete
 10. Olen ostanut Filippa K:lta muun muassa mustan trikoomekon pikkumustan virkaa ajamaan. Se on säilynyt virheettömässä kuosissa jo vuodesta 2006. Muiden merkkien trikoovaatteet ovat aina auttamatta venyneet! Lisäksi ostin 2005 harmaan villaneuletakin, jossa on vain hieman nukkaantumista havaittavissa. Vastaavasti muiden merkkien neuletakit ovat nukkaantuneet huomattavasti enemmän. Eli pitkäikäisiä vaatekappaleita (kauluspaidat, neuletakit...) etsiessä en voi kuin suositella ko. merkkiä lämpimästi!

  ReplyDelete
 11. Marsun kommenttiin vielä viitaten, että AINA vaatteita ostaessa, oli merkki mikä tahansa, tulee tarkastaa materiaalitiedot. Tottakai arvokkaammiltakin merkeiltä löytyy keinokuituvaatteita, mutta se ei välttämättä ole läpeensä huono juttu. 100% polyesterinen mekko saattaa kestää suhteellisen hyvin, mutta on toisaalta varmasti hiostavampaa materiaalia, kuin luonnonkuidusta tehty mekko!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)