Sunday, March 13, 2011

Ellen trendit kevääseen

Viime kuun Elle UK numerossa oli mitä inspiroivin kuvasarja - nimittäin ensi kevät/kesän suurten muotitalojen trendit kauniin ja herttaisen Chanel Imanin esittelemänä. Tänä keväänä jokaiselle pukeutujalle löytyy varmasti jotain. Oli se sitten väriä, hulmuavia helmoja, romanttista pitsiä ja valkoista, puuteria päästä varpaisiin, rajumpaa nahkaa tai hyvin yksinkertaisia ja minimalistisia kokonaisuuksia, joista Calvin Kleinin näytös antoi esimerkkiä.

Minä pidin kyseisistä kuvista niin paljon, että ajattelin jakaa ne teidänkin kanssanne täällä. Ihan vaan nauttiaksenne jostain kauniista näin aamutuimaan!
Täytyy todeta, että nuo Jil Sanderin malliston värikkäät ja yksinkertaiset kokonaisuudet alkavat kiehtomaan minuakin enemmän ja enmmän mitä pidemmälle kevääseen mennään. On se kumma kun silmä tottuu lähes kaikkeen!:)

12 comments:

 1. Huomenta!
  Aivan mahtavia kuvia ja vaatteita. Chanel todellakin osaa hommansa tossa mallin duunissa, niin ihana! :)
  Kiitos taas näin ihanasta postauksesta.

  ReplyDelete
 2. Ihana Pradan mekko, vaikka väriyhdistelmät ovat aika erikoiset!

  ReplyDelete
 3. Värikästä meininkiä. Todella ihanan näköistä. :)

  ReplyDelete
 4. Oioioi aivan upeita. Toi balettiasu.... <3

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia...en ole ollut innostunut ihan kaikista tämän kevään trendeistä, mutta hyvä malli todella saa kaiken näyttämään houkuttelevalta. =) Tässähän pitää melkein lähteä kaupoille! ;-D

  ReplyDelete
 6. Pinkki pitsi-ihanuus on saatava mutta kotelomekkona kesän iltajuhliin! Myös viimeinen valkoinen asu on kovasti mieleen. En ole viime vuosina tykännyt Calvin Kleinin vaatteista mutta tänä vuonna näyttää olevan monia mieleisiä.

  Mieleen tuli että kun usein teet postausta Victoria Beckhamin tyylistä niin miten olisi yksi postaus vähän useamman jalkapalloilijan vaimokkeen tyyleistä?

  ReplyDelete
 7. Diorin keltainen hame = love! Joskin saattaisi vaatia kaverikseen toistaiseksi tuntemattoman asian nimeltä Lämmin auringonpaiste. Sitä odotellessa!

  Uusi banneri + :)

  ReplyDelete
 8. kysäisen vielä tässä uudemmassa postauksessa tätä samaa, eli:

  Hei kun sä oot noin taitava pukeutuja ja sulla on aina ihania vaatteita, niin mitä kauppoja (myös nettikauppoja) suosittelisit ylioppilasmekon ostopaikaksi? :)

  ReplyDelete
 9. Mä tykkäsin Burberryn nahkahousu asusta;).

  Musta kaikkea muotia ei tartte orjallisesti noudattaa
  vaan poimii jonku jujun
  mistä ite tykkää:).

  Jamssi

  ReplyDelete
 10. Onpa ihania kuvia, kyllä Ellessä osataan :)

  Ehkä vielä aristelen vähän värejä, koska omiin silmiini ikisuosikit Lanvin ja Chloe näyttävät kauneimmilta. Mutta, niin kuin sanoitkin, kevättä kohti tuollainen yksinkertainen, mutta räväkkä värikkyys alkaa näyttää koko ajan kiehtovammalta ja kiehtovammalta:)

  ReplyDelete
 11. heippa, oon varmaankin uusin lukijasi ;) koukkuun jäin!
  missä oikeen asustelet? :)

  ReplyDelete
 12. Helkku,
  Kyllä - minä pidin tästä myös kovasti!:) ole hyvä vaan ja kiitos sulle taas ihana kommentista!:)

  anonyymi,
  Kaikki värikäs - tippuu mulle :D

  Scocia,
  Väri tippuu!:) Mustakin!:)

  Johanna,
  Se olisi unelma <3 Pitäis vaan olla hyvin hentorakenteinen että näyttäisi päälläkin:S

  Jaana,
  Mä oon halunnu päästä zaraan kädet syyhyten jo pari viikkoa :D:D:D VÄRIKKÄÄT HOUSU T HUUTAA MUN NIMEÄ :D

  champagne,
  Olisi ihana! Calvin Kleinillä oli muutama kaunis simpplei mekko ja bleiseri, ja niistä tulossa myös postausta:) VB kuuluu ehdottomasti tyyli-idoleihini, mutta ei hän varmaan ykköseksi listallani menisi. Jalkapalloilijoiden vaimoista seuraan VBn lisäksi vaan alex curranin tyyliä, joten ei varmaan niistä kauheasti vielä rakenneta:( Ja muutenkin tuntuu vähän hassulta kategorisoidan naiset miehen ammatin mukaan. Mutta reality sarjojen tähtöset voisi olla ehkä hyvä vastaava postaus?:)

  eliseM,
  Kyllä!! AUrinkoa aurinkoa aurinkoa kiitos!:)

  anonyymi,
  uuh. apua. kun en ole koskaan netistä tilannut mekkoa:/ Mutta eikös asoksella ole aina paljon kaikkia kauniita mekkoja? Mun lempi nettiliikkeet ovat kuitenkin net a porter, my theresa sekä luisa via roma - jos tahtoo hieman enemmän mekkoon sijoittaa!:)

  Jamssi,
  Oot aivan oikeassa, ei todellakaan pidä seurata muotia orjallisesti, vaan poimia osia mitkä tuntuu itselleen hyvältä!:) Niillä mennään!:)

  Rii,
  Äh, tajusin just että mun pitää vastata sulle pika pikaa!!! Mutta mainitsemasi merkit olivat munkin ehdottomia lemppareita!:)

  Anonyymi,
  Voi miten ihana! kiitos tervetuloa! Lisää tietoa minusta ja blogista saa kun kilkkaa tuolla oikeassa sivupalkissa lukevaa MINÄ kohtaa kategorioiden alla!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)