Thursday, March 3, 2011

CopyCat of Paper Crown

Lauren Conrad on tuonut hiljattain julki ensimmäisen Paper Crown -nimeä kantavan mallistonsa. Kokoelman asut ovat hyvin yksinkertaisia ja klassisia, mitä voi lähes jokaisen naisen kaapista löytää.



Asuja tovin katselleeni totesin, että varmaan aika monen naisen kaapista löytyy vastaavia kappaleita. Täten päätin kokeilla, kuinka hyvin oman vaatekaappini rahkeet riittäisivät malliston copycattiin...
Tässä siis tulee:
Serial CopyCat of Paper Crown.




Seuraavissa kollaaseissa keskellä näkyy kuvia Paper Crownin lookbookista. Itse olen koittanut koota viereen vastaavia kokonaisuuksia CopyCat- tyylillä. Väreinä toimi musta, sininen ja ruskea. Hyvin rauhallista ja helppoa.



CopyCat: Paita: Zara, Hame: H&M 




CopyCat: Bleiseri: Zara, Kauluspaita: Filippa K, "Nahka"shortist: Vila



CopyCat: Hattu: Mieheni vaatekaappi, Neule: Filippa K, legginsit: GT, alustoppi: GT, sappaat: Bally



CopyCat: "Nahka"takki: H&M, maksimekko: H&M



CopyCat: Bleiseri: Zara, pusero: Zara, legginsit: GT, kengät: Jimmy Choo



CopyCat: Hattu: Mieheni vaatekaappi, toppi: GT, bleiseri: Zara, shortsit: H&M, sukkikset: Wolford



CopyCat: Kauluspaita: Filippa K, shortsit: H&M, sukkikset: Wolford


Kuten varmaan tuosta huomasitte, muutamalla vaatekappaleella pääsee hyvin pitkälle. Peruskappaleita yhdistämällä saa hyvin erilaisia kokonaisuuksia aikaiseksi. Tosin noista H&M shortseistani en oikein enää välitä. Tämä vuoden takainen garden collection malli menetti muotonsa hyvin nopeasti. Vaikka jatkuvasti silitän ja yritän saada niitä takaisin muotoonsa, menee ne käytössä heti ryppyiseksi ja ryhdittömän näköisiksi. Harmi - sillä mallista pidin hurjan paljon.


Löytyykö sinun vaatekaapistasi näitä peruselementtejä?

32 comments:

  1. eiks laurenilla oo aikasemmin jo tullu oma mallisto ennen tätä;o

    ReplyDelete
  2. hei!

    Ihan mahtava postaus ; P : ) ja totta turiset vaatteet ovat hyvin joka naisen perus vaatteita mutta hmm menestyyköhän sellainen.... : / sinänsä toivon laurenille paljon lisää menestystä : > olin niin kova sarjan fani ja hän yksi fiksuin sarjan hahmoista tai hmm ihmisistä!! : ) : D

    ReplyDelete
  3. Kiva postaus! Tosi hyvä idea etsiä kokonaisuuksia omasta kaapista. Aina ei tosiaan tarvitse lähteä kapoille ollenkaan. Aika monta juttua noista löytyy munkin kaapistani, joten sain itsekin vähän yhdistelyideoita.

    Mä ihailen kovasti ihmisiä, jotka jaksaa nähdä vaivaa tällaisten postausten eteen, koska onhan tässä hommaa. Kamera esiin, jalusta esiin, valaistus, zoomaukset, kaikki... Itse olisin ihan liian kärsimätön moiseen. Kivaa päivää!

    ReplyDelete
  4. Ainoat mitä sieltä taitaa jäädä puuttumaan ovat molemmat shortseista. Nahkaisiin en ole vielä rohkaistunut ja toisten malli ei taas sovi omaan vartalooni. Pitäisköhän minunkin tehdä kotona oma kokeiluni samoista asuista.. ;) Sinulla oli muuten todella ihanat kengät toisessa kollaasissa. :)

    ReplyDelete
  5. Ihan loistava CopyCat! Nyt kun mietin niin omastakin vaatekaapista löytynee useimmat vaatekappaleet näiden asujen toteuttamiseen :) Mutta nahkashortsit on kyllä menneet ostoslistalle!

    ReplyDelete
  6. Noi asut sopii sulle niin hyvin! Tosi kiva tällänen postaus :>

    ReplyDelete
  7. Apua, aivan järjettömän ihana toi rentoiluasu hatulla, leggareilla, neuleella ja saappailla. Pakko itekin copycatteilla ;> Ja ensimmäisen asukokonaisuuden valkoinen mekko näyttää niin kevyeltä ja mukavalta!!!

    Mahtava postaus!!

    ReplyDelete
  8. Mahtava CopyCat tosiaan! Pidin useissa kohdissa enemmän sun asukokonaisuuksista, joten well done! En tiedä meneekö liian henk.kohtaiseksi kysymykseksi mutta mietin, että minkä pituinen olet? Omistat huippukorkeita kenkiä (kuten nuo Jimmy Choot)ja et silti näytä hipovan kattoja :D Itse omaan pitkät jalat ja en osaa käyttää korkokenkiä niin paljon kun haluaisin,sillä tunnen oloni liian pitkäksi...

    ReplyDelete
  9. Anonyymi,
    Mun mielestäni oli, mutta se ei kantanut vielä Paper Crown nimeä. AInakin näin uskoisin?:/ En ole varma!:)

    Twinklekisu,
    Mä toivon että menestyy. Pidän laurenin tyylitajusta huimasti ja minusta on mahtavaa että on mallisto, joka keskittyy peruselemenntteihin!:) Jos etsii - tietää mistä hakea!:)

    Norppa,
    Kyllä se oma vaatekaappi on ihmeellinen:) Muista inspiroitumalla voi löytyy omalla vaatekaapilla rahkeet vaikka mihin!:) Kiitos ihan kovasti siitä, että arvostat vaivannäköäni, sillä kyllähän tuo aikaa vie :D
    Samaa sinne!:)

    Mipsukka,
    Kokeile ihmeessä! Aina hyvä kun löytyy ihan suoraan omasta vaatekaapista uusia mahtavia ideoita!:) Kiitos kovin! PIdän niistä kovin itsekin:)

    Jenni,
    Murunen!:) Varmasti löytyy sulta - klassisen kauniilta pukeutujalta - vastaavat kaapista! Tee copycat!!:) Ja nahkashortsit on niin mahtavaostos että. Pitkään pohdin, mutta olen iloinen että niihin päädyin. Hamettakin mietin jo! :D

    noraa,
    Voi kiitos ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi!:)

    Satu,
    Yksinkertainen on minustakin kaunista!:) Kyllä Zara ja H&M on hyvin perillä perusvaatteista:) Kiitos paljon että jaksat täällä mun juttuja lukea <3

    Anonyymi,
    Voi kiitos kauheasti kauniista kohteliaisuudesta!:) Ei mene henk.kohtaisuuksiin:) Eli olen 172 cm pitkä ja moisilla kengillä helposti 180cm, mutta ei niitä senttejä tarvitse häpeillä:) Selkä suoraksi ja kaupungille!:)

    ReplyDelete
  10. Tarvitsen siis mustat nahkalegginsit ja pari silkkipuseroa tana kevaana, kiitos vinkeista :) Oikein kiva postaus, iso kiitos!!

    Ansku Irlanti

    ReplyDelete
  11. Aika monta juttu kyllä löytyy vaatekaapista, ainakin samankaltaisia, mutta beigelle jakulle ja nahkahousuille olis kyllä tilaa ja tarvetta!

    ReplyDelete
  12. Ihanasti olet nähnyt vaivaa postauksen eteen :) Itseltäni löytyy kyseisiä peruselementtäjä myös,ja yhden "sinun" CopyCat - tyylin aijon toteuttaa heti huomenna! Aurinkoista päivää aurinkoiselle :)

    ReplyDelete
  13. Aivan loistava postaus tosiaan! Täällä myös yksi Laurenin (ja sinun!) tyylistä kovasti pitävä, ihanan kauniita ja simppeleitä asuja. Ehdottomasti menee ideat heti käyttöön! Ja tässä taas huomataan kuinka "perusvaatteista" ja hyvin valituista, kauniista kengistä (ja laukuista) saadaan yhdisteltyä ihania kokonaisuuksia! Jos saa toiviomuksen esittää, niin näitä Copycat-postauksia ehdottomasti lisää, vaikka varmasti ne aikaa ja panostusta sinulta vaativatkin. Kiitos vaivannäöstäsi!

    ReplyDelete
  14. Sä olet niin ihana, olet varmaan nähny tosi paljon vaivaa tämänkin postauksen eteen! Ehdottomasti muotiblogia parhaimmillaan. Kiitos <3

    ReplyDelete
  15. Ehkä tuo kokoelma on kopioitu sun kaapista kun sulla näytti olevan niin samantyylisiä vaatteita :) Moni asu oli sun toteuttamana jopa kivemman näköinen.

    ReplyDelete
  16. Siis sun päällä kaikki näyttää ihan uskomattoman hyvältä! Tässä tulee ihan kateelliseksi :) Upein oli nahkashortsi -yhdistelmä!

    Voisitko muuten joskus esitellä taas kaikki kenkäsi ja laukkusi? Siinä saa tälläinen tavistyttö vähän luksusta arkeen, kun katselee hyviä kuvia toisen upeista asusteista...

    ReplyDelete
  17. hei, miks mun koneella jokanen sun kuva on täynnä jotain valkosta pistemössöä? ihanku jostain paintista ois tullut :( noissa kopioiduissa kuvissa ei näy mitään, ainoostaan sun...ja tää on aina! outoa..

    ReplyDelete
  18. Aivan huippuhyvä postaus! Tykkäsin sun asuista oikeastaan jokaisen copycatin kohdalla eniten. Mukavaa loppuviikkoa sinulle, postauksesi piristävät aina päivääni :) ps. Pitäisi varmaan itsekin uskaltautua enemmän korkoille koroille. Olen myös 172cm pitkä ja ujous tulee korkojen kanssa ja kauppaan ne ihanuudet monesti jäävätkin..

    ReplyDelete
  19. Aivan mahtavia asukokonaisuuksia olet koonnut Laurenin asuista inspiroituneena, mahtavaa :)
    Sulle sopii hattu tosi hyvin, joten kantsii käydä useamminkin vierasilla miehen vaatekaapilla!

    Olet niin kaunis...aina vaan :)

    -Hannah

    ReplyDelete
  20. Vau..jollakin taitaa olla hieman liikaa vapaa-aikaa...

    ReplyDelete
  21. tosi kiva postaus, mun mielestä näytät suurimassa osassa kuvilta jopa paremmilta kun alkuperäisissä ! todella onnistuneet copycatit + oot älyttömän kaunis :) kivaa keväänodotusta <3

    ReplyDelete
  22. huh, onneksi jollain muullakin näyttää nuo GC-sortsit rypistyvän!

    Tosi kiva kun silittää huolella, vetäsee päälle niin johan on viidessä minuutissa uudet rypyt!

    ReplyDelete
  23. Ansku Irlanti,
    Todella kiva jos kykenin inspiroimaan!:)

    Nadja,
    Perusvaatteilla pääsee tosiaan pitkälle! Nahkashortsit ei nyt niihin kuulu, mutta ovat loistava mauste kun yhdistetään muuten klassiseen asuun!:)

    Elisabete,
    Todella kiva kuulla, että postaus miellytti!:) Sitä samaa sinne!

    Sanni,
    Todella kiva että näistä mun copycat jutuista löytyy tykkääjiäkin:) Ihana jos tästä perusvaatteiden käytöstä sait jotain ideoita! Parastaha se on kun saa inspiraation johonkin, joka löytyy jo omasta kaapista!:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos kovasti arvostuksesta. Tosin tää blogi on nykyään myös työni, mutta ihanaa jos sen keveys välittyy teillekin!:)

    Peppi,
    Voi kiitos kaunis kohteliaisuudesta!:) Mutta taidan olla Laurenin tavoin aika vahva klassisen linjan suosija, siksi varmaan löytyi noin hyvin vastaavia vaatteita...

    Meri,
    Voi kiitos kaunis kovin, vaikka ei mussa ole mitään kadehtimisen arvoista. Kerroit juuri enemmän kommentillasi omasta hyväsydämellisyydestäsi. Siinäpä jotain mitä kannattaa kadehtia ;) Multa on pyydelty vastaava postausta paljon, mutta en välttämättä suoraan sanottuna uskalla tehdä kyseistä postausta, koska tiedän sen aiheuttavan monissa närää ja se sitten näkyy ilkeilynä kommenttiboksin puolella:/ Varmasti 99% prosenttia teistä ihanista osaa ottaa postauksen oikein, mutta 1% voi pilata ilon muilta:(
    Pahoitteluni pelkuruudestani :D

    Anonyymi,
    Mä olen pahoillani, mutta mulla ei ole hajuakaan! Ehkä joku muu täällä osaisi auttaa?

    Tiina,
    Voi kiitos kovin. Olet hyvin ystävällinen. Rohkeasti jalkaan vaan!:) Ole ylpeä senteistäsi!:)

    Hannah,
    Sä olet aina yhtä ystävällinen ja ihana:) Kertoo tuo kommenttisi niin paljon enemmän susta kuin musta <3

    Anonyymi,
    Voi vapaa-aikaa saisi olla roimasti enemmän!!:) Sitä ei voi olla tarpeeksi, nyt varsinkin kaiken kiireen keskellä :/ Ja itseasiassa tämä blogini kun ei ole vapaa-aikaani enään...;)
    Mutta siitä myöhemmin!:)

    Anonyymi,
    Voi kun olet ihana! Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Samaa sinne!

    Klara.
    Jeee! En ole ainut!!! :D Eli ongelma on siis yleinen? Mua harmittaa niin kovin. Mä kun niiiin pidin tosta mallista. Mutta rypistyy todella rumasti HETI kun laittaa päälle. sääli.

    ReplyDelete
  24. Ihan mielettömän kivasti toteutettu! :)

    ReplyDelete
  25. WAU! Tosi onnistuneita:)

    ReplyDelete
  26. Heei, kysyisin sitä että mitä hintaluokkaa nuo sinun zaran ihanat bleiserit ovat? Olen nyt ihan koukussa bleisereihin ja olen yrittänyt epätoivoisesti etsiä netistä hyvää yksilöä,mutta ei ole löytynyt :( Alkaa usko loppua!

    ReplyDelete
  27. mistä nuo kollaasissa olevat vaaleat shortsit on bongattu? :) aivan ihanat!

    ReplyDelete
  28. olet upea!!! ja niin kaunis. ihan täydellinen toi tokavika copycat :-) ei tota shortsien ryppyisyyttä niin edes huomaa

    ReplyDelete
  29. Saanko udella pituuttasi? Aika korkeita korkoja käytät. Itsekin haluaisin, mutta olen 169cm pitkä. On ikävää olla muita päätä pidempi, kun monet kaverini on hieman vajaa 160cm niin heillä 10cm korot näyttää upeilta ! :)

    ReplyDelete
  30. Hienosti osaat yhdistellä halvempia vaatteita kalliimpiin. Itse en löydä oikein mitään H&M:stä, Ginasta tai Zarasta... Päälläsi näyttävät hyvältä! Itse käyn aina siellä pyörimässä mutta mitään ei tartu sovituskoppiin asti. Täytyy ehkä kokeilla eikä heti ajatella vaatetta "tylsäksi".

    ReplyDelete
  31. oii, tosi kiva idea tehdä copycat-asuja :--) upeelta näyttää !

    ReplyDelete
  32. oij, aivan ihan postaus. kiitos vaivannäöstäsi :D ihan menee parhaimpien postauksien kärkeen sulta. tosi inspiroivakin. oikein ihanaa kevättä!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)