Monday, March 21, 2011

CopyCat Kim Kardashian

Välillä käyn hakemassa inspiraatiota julkkisten pukeutumisesta The Skinny Websitelta. Sieltä löysinkin seuraavat kuvat Kim Kardashianin asusta, joka oli minun mieleeni kaikessa yksinkertaisuudessaan.Kuvia ihaillessani tajusin, että olin ostanut vastaavanlaisen ponchon Hennes & Mauritzilta tuossa keskellä viime talvea - odottamaan lämpimempiä kevätsäitä. Ikinä mun ei kyllä pitäisi ostaa tavaraa "seuraavaa sesonkia varten". Ne muuten tuppaa unohtumaan kuukausien mittaan ja ajan vihdoin koittaessa, sitä löytää kaupasta niin ihania juttuja tähän hetkeen, että vanhat unohtuu...:/  Mutta kiitos siis tämän kuvan, pääsi ruskea ponchoni neitsytmatkalle kun kävin viime lauantaina ystävän kanssa lounaalla kaupungilla.
19 comments:

 1. Vau ! Saat vaan jokaisen vaatteetn näyttämään niin hyvälle...!
  Tännekkin noin sulaa ja aurinkoista !

  ReplyDelete
 2. Siis vau, tosiaan! Ihanan näköinen tuo poncho, ja se näyttää sun päältä ihan superhyvältä, niinkuin koko asu. :) Ja kivaa kun kuvat on ulkoa otettu, siellä on jo niin keväisen näköistä. Täällä sitä vielä rämmitään lumikinoksesta toiseen, sitä kevättä vasta ootellessa..
  Mä ihastuin tuohon laukkuun, hauskat nuo isot "pallot". :)

  ReplyDelete
 3. Upeita asukuvia! Itsekkin ponchosta olen haaveillut jo pidempään, mutta tuntuu että täällä ei ole koskaan sopiva keli sen käytölle.

  Tanja

  todellajossain.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Sun copycatit on joskus niin samannäköisiä kuin alkuperäiset että täytyy oikein hieraista silmiä että ootko kuvassa sä vai kim! :)
  -Taija

  ReplyDelete
 5. hups! en edes huomannut mitään eroa sinun ja Kimin välillä (: nää postaukset on tosi kivoja! jatka samaa rataa.

  ReplyDelete
 6. Kivannäköinen tuo ponchosi. Itekin hypistelin moneen otteeseen tota paikallisessa myymälässä, mutta koskaan en saanut kiikutettua kassalle asti :)

  Satu

  ReplyDelete
 7. Hei, nämä sinun kuvakollaasisi alkavat muistuttamaan huippu ammattilaisten luomuksia. Sinulla todellakin on silmää kuinka saada kuvat mielenkiintoisiksi ja puhutteleviksi. Kehittymisvauhtihalusi on todella kunnianhimoista ja ihailtavaa! Tietysti kameran objektin kohdekin on huippuluokkaa.
  Kaikesta näkee, että teet tätä suurella intohimolla ja se Sinun blogista tekeekin niin mielenkiintoisen myös meille lukijoille.

  Swiss girl

  ReplyDelete
 8. Apua, kuinka hyvin kopioit hieman Kimin tyyliä!

  Aivan mahtava asu:)

  ReplyDelete
 9. Ihana asu ja tuo Guccin laukku niiiin herkku :)

  ReplyDelete
 10. Ihanan keväinen asukuva! Itsekin tänään postasin ponchoista kun sellainen olisi hakusessa. Yksi valkoinen poncho minulla on, mutta se on jo niin vanha ja kulahtanut, että se päällä ei ihmisten ilmoille voi mennä :D

  Ihana blogi sulla, tätä jään kyllä seuraamaan!

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Toi sun asu on mielestäni paljon upeempi kun toi kimin :) taitaakin mennä poncho musthave- listalle...

  ReplyDelete
 12. ihana copycat-asu :) todella hyvin onnistunut!

  http://mysupersweet16forever.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. Sun asu itseasiassa näyttää jopa paremmalta, me likes!

  ReplyDelete
 14. vautsi! Mikä asu;)
  Ihana blogi sinulla, tykkään!

  ReplyDelete
 15. Apua! Kun nopeasti ensiksi selailin postauksen läpi, en ensiksi edes huomannut, että kaikki kuvat eivät ole Kimistä! Ihmettelin vain, että miksiköhän noin monta hyvin samanlaista kuvaa olet laittanut, kunnes paljastuit! ;) Wau, loistava kopiointi taustaa myöten! :)

  ReplyDelete
 16. kiitos mahtavasta blogista!! Sinussa on sitä ihanaa tyylikyyttä mikä tuntuu suomalaisilta olevan täysin hukassa! :D olisko joku hius aiheinen postaus lähiaikoina? ehkä omia ajatuksia hiustyyleistä? miten olet päätynyt nykyiseen hiustyyliisii? tms.. :)

  ps.ja vilä vähän ylistystä,mutta mahtavaa kun joku kirjoittaa "pinnallisista" asioista mutta ei kirjoita esim. siitä mitä nyt tuli tänään h&m:ltä ostettua kun oltiin ystävän kanssa lattella :D

  ReplyDelete
 17. voi että, kun olet niin luonnonkaunis ja ihanan näköinen. Varmasti keräät katseita sielä missä ikinä liikutkin!

  Tykkään erityisesti tavastasi yhdistellä vaatteita ja saada asut näyttämään TYYLIKKÄILTÄ! ja isot plussat sulle siitä ettet koita olla sellanen ikinuori, kun jo 30 lähenee niin pukeudut trendikkäästi, tyylikkäästi ja aikuismaisesti mutta kuitenkin nuorekkaasti. Huvittaa sellaset, jotka koittaa väkisin näyttää teiniltä jo ollessaan aikuinen :D Mutta kaikkea hyvää sulle ja pidä toi!! ;)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)