Friday, March 18, 2011

The colorful Blondesalad

Hiljattain eräs ihana lukija vinkkasi minulle blogittaresta, joka on selvästi myös hurahtanut väriin...Kuvissa esiintyy Blondesalad - blogin kirjoittaja Chiara. Tässä asussa Zaran oranssin housut ja hotpinkki kaulaliina pääsevät todella oikeuksiinsa. Kerrassaan herkullinen yhdistelmä! Olen ihan äärimmäisen iloinen siitä, että ostin vuosi sitten vastaavanlaiset sähkönsiniset korkokengät. Niille on kyllä käyttöä tänä kevät/kesä sesonkina!


9 comments:

 1. nice pics !(=

  ppetran.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Ja joku väittää että värikäs pukeutuminen ois jotenki huonoo.. Aivan mahtavia yhistelmiä! :)
  Nuo siniset korkkarit on kyl upeet.

  ReplyDelete
 3. Saanko kysyy sellasta et minkä kokosia kenkiä käytät?:) Ne sun siniset korkkarit oli jotain merkkii CL (?) , ni onko se lyhenne jostain vai onko sen niminen merkki?:)

  ReplyDelete
 4. Petra,
  Thanks!:)

  Helkku,
  Hahahha:) Mä kaipaan niin väriä!!:) Ja mä oon ihan uudestaan hurahtanut mun sähkönsinisiin korkkareihin ja!:)

  anonyymi,
  Tottakai!:) eli mun kengänkoko on 39:) CL on lyhenne Christian Louboutinista:)

  ReplyDelete
 5. I <3 electric blue joten loistavaa että on taas muodissa tänä kesänä.
  Mä olen uskollisesti ostanut sähkönsinisiä paitoja jo "vuosikaudet" :)

  Onko muuten Louboutineissa kävely helpompaa tavallisiin korkkareihin verrattuna ?

  ReplyDelete
 6. Chiara on kyllä upeannäköinen lähes missä vetimissä vain:)Hänen päältään bongasin nuo oranssit housutkin jokunen aika sitten jotka oli pakko saada:)

  ReplyDelete
 7. Hei ihana Mrs.V,

  Miten Loubotineissa on tuon koon kanssa, käytätkö kokoa 40 vaiko 39?

  Itse painin juuri tilausongelman edessä ja mietin kuumeisesti olisiko 39 jalalleni koko 40 parempi CL-kengistä, kun nekin ilmeisesti tuppaavat olemaan pienempiä kooltaan kuin numero ilmoittaa.

  Kiitos muuten sinulle neuvoistasi, joita kaipailin aikaisemmin Karen Millen-mekon kanssa, tilasin vinkkisi perusteella kokoa suuremman ja se oli napivalinta sillä se istui kuin valettu!

  Sähkönisiniset korkkarit on kyllä mielettömät, itse haaveilen sellaisista sähkönsinisistä mokkanilkkureista kevääseen! Kenkäunelmieni täyttymyksenä sain ostettua Dubaista mitkäs muut kuin SATC-legendat, Manolo Blahnikin Something Bluet ... tiettyä tärkeää juhlaa varten ;)! ne ehkä on kuitenkin liian blingit ihan kevätkadulle :D

  Ihanaa ja keväisen värikästä viikonloppua sinne!

  ReplyDelete
 8. Kiitos, kun saan täältä sun blogista vielä lisäinspistä pukeutua väreihin! Itse olen kaipaillut aina värejä mustanharmaaseen pukeutumiseeni mutta en ole uskaltanut, ja aina on myös tuntunut ettei mikään väri ole sopiva minulle. Nyt on hyvä aika kokeilla kaikkia ihania värejä, kun se on vielä niin IN! :) Ihania kuvia nämä, niinkuin omat asukuvasikin.
  Hyvää kevättä!

  ReplyDelete
 9. Chiaran itse suunnittelemat korkkarit on kyllä upeita :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)