Monday, March 28, 2011

Chictopian kevättrendien katsaus!

Silloin tällöin käyn kurkkaamassa Chictopian sivuilla tämän hetken trendejä, sillä kyseinen sivusto on siihen loistava. Kun klikkaat esimerkiksi viime viikon tai kuukauden suosituimmat asut, aika nopeasti silmä pystyy havaitsemaan toistuvat kaavat pukeutumisessa.

Tämän kevään ehdottomia hittejä olivat seuraavat:

Värillinen clutch
Värikäs clutch tuo ripauksen eloa ja pirteyttä muuten neutraalimpaan asuun


Alla olevan kollaasin vasen kuva on poimittu Stockhom Streetstyle sivustolta. Naurahdin ääneen, sillä olin itse pukenut hiljattain hyvin samanlaisen kokonaisuuden kun käytiin ulkona syömässä.




Tälle ihanuudelle löydän varmasti käyttöä paljon vielä tänä kevät/kesä sesonkina...

Kirkkaat housut

Kuten olen jo kyllästymiseen asti jauhanut väreistä, samaa kaavaa toisti myös Chictopia. Erityisesti kirkkaan väriset housut loistivat joka toisen nuoren fashionistan päällä. Mä edelleen niin himoan päästä sinne Zaraan pohtimaan oranssien, pinkkien, sinisien ja vihreiden housujen välillä! :D


Roosat housut

Kirkkaiden housujen sijaan voit valita väriä hieman hillitymminkin. Eri roosan saväyt hallitsevat pukeutumista tänä keväänä.





Maksihame
Maksimekkojen seuraksi on tullut tänä sesonkina maksihameet. Lisää naisellisuutta saat luomalla tiimalasimuotoa vyön avulla.



Erityisen suosittua oli yhdistää maksihame raidalliseen paitaan. Seilori-tyyli kun ei petä koskaan ja pysyy muodikkaana sesongista toiseen. Samainen muoti vaikuttaa tänä keväänä myös housun lahkeisiin. Mitä enemmän lahkeet hulmuaa, sitä parempi!

Leveät lahkeet



Mikäli joku näistä trendeistä iskee sinuun, riittää melkein että vilkaiset vain Zaran taikka H&M valikoiman. Molempien massaketjujen mallistoista löytyy trenditietoiselle vaikka mitä!



Mikä on sinun lempitrendisi tänä keväänä?

16 comments:

  1. Esittelemistäsi trendeistä en ole vielä muita kokeillut tänä keväänä (se onkin jo pitkällä..) paitsi lauantaina minulla oli pinkki (tosin hailakka) clutch piristämässä muuten aika tummaa asuani. Leveät lahkeet tullaan varmasti näkemään vielä päälläni. Olen jo vähän odotellutkin niitä takaisin muotiin. :) Värikkäisiin housuihin ei ehkä ihan vielä uskallus riitä.. ;) Tuntuu että värien lisääminen on paljon helpompaa aloittaa laukulla, kengillä tai värikkäällä yläosalla. :) Ehkä toukokuussa sitten on niiden housujen vuoro.. ;)

    ReplyDelete
  2. Heissan! Saako kysyä, mistä nuo pinkin clutchin kanssa kuvassa olevat farkut on peräisin? :)

    ReplyDelete
  3. Mäkin olen piipahdellut Zarassa kuolailemassa värikkäitä housuja ja asusteita.
    Ainakin vihreitä housuja oli siellä niin monen mallisina, että voi valita omalle kropalle parhaiten sopivan mallin, jee :)

    ReplyDelete
  4. Mun lempitrendi tänä keväänä? Ehdottomasti värien kanssa leikittely!! Niiiin piristävää mustan ja harmaan ja muutenkin värittömän talven jälkeen on kun katukuvassa alkaa näkymään väripilkkuja yhä enemmän. :)
    Aivan mahtavat nuo Zaran kirkkaanvihreät korkkarit sekä tuo kirkkaankeltainen clutch.
    Ja tuo sinun pinkki clutch on kyllä niin ihana, oon varmana sanonut sen jo sata kertaa mutta ihan sama :D

    ReplyDelete
  5. Värikäs clutch ehdottomasti - olen jo katsellut ihania Balenciagan clutcheja... Sanoin roosat ja kirkkaan väriset housut. Roosat housut tilasinkin jo, kirkkaammat pitää vielä löytä jostakin.

    ReplyDelete
  6. Zarassa oli myös tosi kivoja, värikkäitä farkkuja. Värit oli tosin vähän niinkun vedellä laimennettuja, tosi keväisen hempeitä, esim. vaalenapunainen, keltainen, beige, harmaa, vihreä. 25,95 pari, eli kaiken lisäksi tais olla special pricekin! Ostin heti kahdet, eli beigellä ja vaalenpunaisella tälläinen pehmeä alotus tähän värijuttuun!

    ReplyDelete
  7. Värikäs clutch! Sellainen on hankintalistallani :)

    ReplyDelete
  8. Oi täydellinen pinkki clutch toi sun! :) Saako kysyä mikä malli ja mistä ostit? Mun tuurilla sen valmistus on varmaan lopetettu :D

    ReplyDelete
  9. lempparitrendi on éhdottomasti värit! :) värikäs clutch on ostoslistalla, samoin värikkäät housut. maksihameet näyttää mun päällä järkyttäviltä ja pillifarkut on enemmän omaa tyyliä :D kiitos inspiroivasta postauksesta! :)

    ReplyDelete
  10. Ihania vareja taas!!:)

    Hehee, ainakin itse tahdon kovasti varikkaat housut! Muu pukeutuminen on aika simppelia niin siina olisi ainakin kunnon varilaikka! Talla hetkella pohditaan marjapuuro/roosa-varin ja ravakan pinkin valilla... Vaikeeksi menee! :D Suomen zarassa on jo yhdet ihanat housut, jotka itseasiassa pikkusisko osti. Pitaa vaan odottaa, etta saisinkin kohta tannekin ne. Jos ei niin posti saa luvan kuljettaa Suomesta :p

    ReplyDelete
  11. Tosi kiva blogi sulla, täällä ilmoittautuu uusi lukijasi! :)

    Jotain värikästä pitää kevääksi saada, ehkä asusteiden muodossa. Punainen clutch voisi olla aika ihana :)

    ReplyDelete
  12. joo jahkaile vaan noista väriasioista ne on niin ihania ja keväisiä. :)

    ReplyDelete
  13. Puhutko ranskaa?

    näytät niin ranskattarelta!


    stylish <3

    ReplyDelete
  14. Oi vaikka itselleni eivät nuo muut jutut niin nappaa, niin värikäs tai oikeastaan punainen clutch kyllä himottelee ja pahasti! Siihen kun laittaisi vielä punaiset kengät niin volá! ;)

    ReplyDelete
  15. Suuret onnittelut tulevasta blogimuutoksesta!
    Mistä tulikin mieleeni, että onkohan ystäväsi Bellagio harkinnutkaan alkavansa vielä bloggaamaan? Oi sitä onnea, kun sai vielä lukea teidän molempien blogeja. Eli täällä yksi bellagiota ikävöivä :)

    ReplyDelete
  16. Marcin clutch näyttää niin söötiltä. Minkä niminen hän onkaan !?

    Tykkäsin myös arkiasustasi, keep it simple! ..sometimes ;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)