Monday, February 14, 2011

Stylish prima ballerina

Hiljattain katsoin paljon kohutun Black Swan - elokuvan. Elokuva ei ollut mitä odotin - vaan paljon parempi. Psykologiset trillerit kuuluvatkin elokuvalajina suosikkeihini.

Pienenä harrastin balettia ahkerasti, mutta harrastus jäi varttuessa. Tämän elokuvan myötä pieni kipinä sisälläni syttyi jälleen ja palava halu sujauttaa balettitossut jalkaani nosti päätään. Löytyisiköhän täältä jostain aikuisbalettia...? Helsingissä Aleksanterinteatterissa on kuulema ainakin tarjottu vastaavia tunteja.








Tämä elokuva herätti minussa myös paljon inspiraatiota pukeutumisen saralla. Ihonmyötäiset bodyt ja tyllihameet merkitsin heti ostoslistalle ja niitä tulen pitämään silmällä.






Erityisesti tämä hempeä beigeä päästä varpasiin mielikuva viehättää minua suuresti. Tahdon ehdottomasti löytää runsaan tyllihameen ja yhdistää sen vastaavaan ruskeaan bodyyn. Niin naisellinen kokonaisuus, johon voi tuoda hieman särmää nahkatakilla.




Victoria Beckham on onnistunut aikaisemmin tämän lookin henkiin herättämisessä. Hänen kirjastaan, That extra half an inch: in sivuilta,  löytyy kuva joka on pinttynyt mieleeni pahemman kerran.




Tuo asu, joka Rouva Beckhamilla on päällä istuessaan baaritiskillä on minusta kerrassaan valloittava. Kauniit korkokengät, runsas tyllihame sekä hempeä ihonmyötäinen neule hipoo täydellisyyttä kun tätä balleriina - ilmettä tahtoo tavoitella. 

14 comments:

  1. Oi, nyt tultiin mun aiheeseen :D. Aikuisbalettia pitäis kyllä olla mun tanssinharrastajakokemuksen mukaan tanssikouluilla(Helsinki-Espoo akselilla ainakin Tanssikoulu DCA, Balettistudio Amica...kannattaa googlettaa tanssikouluja...vai meinasitko asuinmaatasi ?). Kurssien alkaminen on tosin riippuvainen yleensä aina tulevien osallistujien määrästä. Itse olin aloittamassa aikuisbalettia lattareiden ja showtanssin rinnalla pari vuotta sitten, mutta homma kaatui siihen, kun tunneille oli tulossa lisäkseni vain 2 muuta =( Harmitti ihan vietävästi...baletti auttaa niin paljon muissa tansseissa; piruetit, hypyt ja ihan yleinen vartalon koordinaatio...mutta onneksi näitä harjoitteita tehdään sentään jonkikn verran myös muilla tunneilla... Tanssia yleensä suosittelen harrastuksena koko sydämestäni! Itselleni tanssi on äärettömän tärkeä henkireikä ja mikä parasta; erittäin monipuolista koko kropan liikuntaa, joka ei edes tunnu miltään tympeältä, verenmakusuussa suoritettavalta hommalta. Tanssikoreografian jaksaa aina vetää "vielä yhden kerran lisää" pelkän tanssin riemun voimalla, vaikka jaksaminen muka olisikin ihan loppu jo ;-D

    Ja siis Swan:ko on psykologinen trilleri!!!??? Oioioioioi! Täällä toinen, joka rakastaa näitä. Oletkos nähnyt sellaisen (jo vanhan) elokuvan, kuin Alaston Pelko (Primal Fear) ? Ihan HUIPPU! Edward Norton osaa!!! =)

    ReplyDelete
  2. Olen käynyt Lumoavan tanssin keskusken aikuisbalettitunneilla Aleksanterin teatterissa ja se on todella mukavaa! :)

    ReplyDelete
  3. Ei vitsi oon oottanut nyt marraskuun lopusta asti että Black Swan vihdoinkin rantautuisi Suomeen!!! Hetken verran tarvitsee vielä odotella. Elokuva kuulostaa niin täydelliseltä että pakko päästä ensi-iltaan :)

    ReplyDelete
  4. Pari kollegaa ovat käyneet Aleksanterinteatterin aikuisbalettikurssin ja tykkäsivät kovin :) Nykyään noita aikuisbalettikursseja tuntuu olevan tarjolla, itsekin olen pitkään miettinyt pitäisikö mennä kokeilemaan.

    Pitkä odotus palkitaan kun Black Swan rantautuu Suomeenkin tässä helmikuun aikana, can't wait!

    ReplyDelete
  5. Vautsi, todella kauniita nuo balettikuvat, ja kollaasit olivat inspiroivia. Ite en oo vielä noille bodeille lämmennyt, mutta tuollainen muhkea tyllihame saattaisi olla aika hauska kesäksi. :)

    Ja hei, ihanaa ystävänpäivää sulle! Toivottavasti siellä on yhtä aurinkoista kuin täällä Suomessa. Kyllä se kevät vielä koittaa :)

    ReplyDelete
  6. Aivan ihana juttu!
    Kivat kollaasit vaate&asustevinkkejä ballerinamaiseen asuun, eikä näistä tullut ollenkaan liian kermakakkumaisia, tai kokovartalosukkia ;) ♥ Hi.

    Psykologiset trillerit ovat minunkin suosikkigenreäni, vaikka päällepäin voisi kuvitella että katson romanttista hömppää ^^ On kiva yllättää ! Täytyy pistää tämä leffa korvan taa ihan todenteolla.

    Sanoin pienenä äidille, että minusta tulee ballerina. Tai että asun hänen yläkerrassaan ja ompelen hänelle vaatteita! :D Ensimmäinen vaihtoehto ei ainakaan toteutunut, ellen tosiaan aikuisbalettiin osallistuisi:)


    Aurinkoista Ystävänpäivää, Mrs. V!

    ReplyDelete
  7. Se on muuten tosi ihanaa kun joku elokuva inspiroi sekä uuteen harrastukseen että pukeutumiseen :) Noi kollaasit mitä teit on tosi kivan näkösiä!

    ReplyDelete
  8. Hei,
    pikkuvisuaalivihjeiden perusteella olisin asunut samassa maassa kuin sinä nyt (jos veikkaukseni osui oikeaan heh) ja alaa opiskelleena voin valaista että kyseessä on euroopan johtavia tanssimaita joiltain osin eli aikuisbalettia löytyy taatusti. Helsingissä taas helsingin tanssiopiston balettitunteja voin myös suositella.

    Suurkiitokset myös aiemmin jakamaasi soija-banaani-raakakaakao-jne-pirtelöön, todella mainio!

    ReplyDelete
  9. Pitäisi katsoa tuo elokuva. Itse myös harrastin pienempänä klassista balettia monta vuotta, pari vuotta myös jazztanssia. Eniten harmittaa, että muistoiksi jääneet kovakärkiseni katosivat vuosia sitten tapahtuneen muuton seurauksena.. :(
    Sulla on muuten ihana blogi! Itse olen vasta pari päivää sitten aloittanut blogin pitämisen. Sinun blogisi on ollut yksi inspiraation lähteistä. :-)

    ReplyDelete
  10. Oikein iso ystävänpäivä hali ihanalle!!:) <3

    ReplyDelete
  11. mä en kestä kun Mila Kunis voikin olla noin NÄTTI <3 en kestä oottaa tuon elokuvan suomen ensi-iltaakan :D

    ReplyDelete
  12. Tää postaus on tosi kivannäköinen! Millä teet kollaasit?:) Blogisi on huippu!

    ReplyDelete
  13. mä olem myös pienenä harrastanu balettia ja kun näin tästä elokuvasta trailerin en soinut olla katsomatta sitä toista, kolmatta ja neljättä kertaa:) niin paljon siihen tykästyin ja myös minun pieni baletti kipinä nousi uudelleen..
    mistä katsoit elokuvan?:) täällä suomessa sen ensi-ilta on 4.3. :/ mä haluaisin nähdä sen jo!:D

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)