Friday, February 4, 2011

Kevään muoti - Lanvin s/s 2011


Merkin suunnittelija, Alber Elbaz, loi taas hyvin onnistuneen "urban chic" malliston, joka ei ylistyksiltä säästynyt.
Lanvinin näytöksessä minua erityisesti viehätti näyttävät ja hulmuavat helmat. Väriskaala oli hyvin maanläheistä ja materiaalit olivat hentoja ja läpikuultavia. Paljon oli leikitty eri materiaaleilla ja luotu kauniita pintoja.Kaikenkaikkiaan hyvin naisellinen ja rauhallinen mallisto, joista kotiuttaisin varmaan kaikki jos mahdollisuus olisi! :D Erityisesti, näiden kuvien myötä, himoni hulmuavaan maxi-hameeseen kasvoi. Vastaavanlaiset liehuavat helmat yhdistettynä pelkistettyyn ihonmyötäiseen yläosaan miellyttää minun silmääni kovasti. Kokonaisuuden viimeistelee kauniit koruyksityiskohdat.

9 comments:

 1. hui, hurjan laiha tuo ylimmän rivin keskellä oleva malli :o
  Mutta tosi ihana mallisto! Nyt mäkin haluun noita hulmuavia helmoja! :D

  ReplyDelete
 2. Pakko tulla sanomaan että toi bannerin kuva on aivan upea!! Ensimmäisen kerran kun näin niin piti oikein jäädä ihastelemaan, olet todella kaunis nainen :)

  ReplyDelete
 3. Joulukuussa selasin kaikkia muotiviikkojen yms juttuja NL juttuja varten ja huomasin kans tän, että nyt kesällä ja keväällä on ilmavuus muotia :) kivoja!

  ReplyDelete
 4. Nadja,
  Ihan totta...Keskityin niin paljon tuohon mekkoon etten edes huomannut... Noh *toivotaan* että nainen on *luonnostaan* noin laiha.
  Kyllä!! Helmat hulmuamaan!!:)

  Anonyymi,
  Pakko kertoa miten ystävällinen ja hyväsydäminen ihminen olet kun noin kauniisti sanot vieraalle!:) "Mikään ei kuivaile ihmistä paremmin kuin se, kuinka hän kuvailee toista ihmistä" :)

  Cava,
  Kyllä! Käy mulle! Synnit piiloon!!!! :D

  ReplyDelete
 5. Mä just katselin Lanvinin kevään mallistoa, ihanaa! Parasta jos Suomeenkin saadaan rantautuu tuollaisia hulmuavia helmoja ja enemmän maxi-mekkoja! :)

  ReplyDelete
 6. Tein jokin aika sitten muutaman uuden blogilöydön, ajattelin että saattaisit pitää myös niistä:

  thegoldenmode.com - italialainen tyttö, jonka näkönen oot tosi paljon

  tildafingal.blogg.se - ruotsalainen tyttö, joka yhdistää vaatteita tosi kivasti

  oceanchild87.blogspot.com - suomalainen tyttö, joka kirjottaa tosi usein pukeutumisesta ja matkoistaan

  Ja hei tosi inspiroiva blogi sulla!

  ReplyDelete
 7. Lanvin vie AINA sanat suusta!<3<3<<<3

  ReplyDelete
 8. Noora,
  Kyllä! Minä ainakin tulen niitä käyttämään kunhan hyviä kappaleita löytyy!:)

  Niina,
  Voi kiitos Niina! Katsoin kaikki blogit läpi ja aivan ihania löytöjä olit tehnyt! Tulen varmasti palaamaan kaikkiin!:) Kiitos paljon jos olet sitä mieltä että muistutan tuota italialaista tyttöä, sillä minusta hän oli hyvin kaunis, ruotsalaisen tytön tyyli oli todella ihana, voisin pukea melkein kaiken itsenikin päälle ja tuon suomalaisen tytön blogi oli myös ihanaa selattavaa. Hassua, sillä tiesin tytön ulkonäöltä jo entuudestaan:) Kiitos paljon tästä!:) Kovin ystävällistä!:)

  ANonyymi
  Lanvin osaa sen hyvin!:D

  ReplyDelete
 9. Damn girl...Toi uus banneri on jotain aivan tajutonta! Oot niin upee ja kaunis nainen :)

  Tää blogi on mun ehdoton suosikki!
  Jatka samaan malliin :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)