Friday, February 11, 2011

Escada Absolutely Me

Minä rakastan tuoksuja. Tästä syystä minulla ei olekaan "sitä yhtä" tuoksua, vaan vaihtelen hajuvesiä fiiliksen mukaan ja ostan uusia sitä mukaan kun joku vanhoista kuluu loppuun. Viimeksi lentokentällä käydessäni ostin hajuveden, joka hurmasi minut kuukausia sitten ja siitä lähtien olen suunnitellut sen ostamista. Nyt viimein hajuvesi kokelmaani täydentää Escadan Absolutely Me tuoksu, johon olen täysin hullaantunut.
Raikas tuoksu tuo karkkisuudellaan lapsuuteni mieleen ja kaikki ne ihanat My Little Ponyt joilla tuli lapsena leikittyä:) Tuoksu on todella herkullinen olematta samalla liian imelä, sopien loistavasti niin päivä- kuin iltakäyttöön.
Näin tuotteen maahatuoja kuvailee tuoksua:

Absolutely Me –tuoksun on innoittanut ruusumacaron –leivos, johon sekoittuu pehmeä vadelmakastike. Nämä saavat aikaan tuoksun, joka on intensiivisen raikas ja herkullisen syötävä.


Tuoksu aukeaa hedelmäisen kukkaisella huumaavan murskatun vadelman ja hienostuneen ruusun pirskahduksella, jota korostaa mausteisen vaaleanpunaisen pippurin kosketus. Yhdessä ne luovat raikkaan, hedelmäisen ja kirkkaan ensivaikutelman. Tämä lumoava yhdistelmä ilmentää tämän päivän tyylikkään naisen eloisaa energiaa ja vangitsee hänen nuorekkuutensa kaikessa raikkaudessaan.

Vaikka hajuvesi suosikkeihini kuuluu laaja skaala erilaisia tuoksuja, täytyy minun todeta, että Escada on merkkinä niistä varmaankin lempparini sillä heiltä olen eniten tuoksuja haalinut vuosien mittaan. Lähes kaikki ne ihanat kesätuoksut (kuka muistaa vielä loistavan sexy graffitin?!?) ovat toinen toisensa jälkeen jotenkin päätyneet minun käyttööni...
Jos siis etsitte loistavaa kevättuoksua, suosittelen kokeilemaan. Kauppoihin varmaankin saapuu pian (ellei jo saapunut) Escadan uusin kesätuoksu Taj Sunset, jonka kokeilemista itse odotan innolla.

24 comments:

 1. Toi on ihana tuoksu! Itse sain tuon jo joululahjaksi ja siitä tuli heti lemppari. :)

  ReplyDelete
 2. Täytyy käydä tuoksuttelemassa. :) Itse myös rakastan hajuvesia ja niitä onkin melkein jo liikaa. :)

  ReplyDelete
 3. Samaa mieltä, Escada ei kyllä koskaan petä. Aivan ihania tuoksuja vuosien varrella!

  ReplyDelete
 4. Itsekin rakastan Escadan kaikkia kesätuoksuja! Ne vain tuoksuvat jotenkin niin kesälle, että pelkkä tuoksuttelu tuo kesän muistot mieleen. Ostin itselleni laivalta paketin jossa oli viisi pientä Escadan tuoksua mutta suosikkini omistan isossa pullossa: Rockin' Rio :)

  ReplyDelete
 5. Mä olen ostanut Escadan kesätuoksuja jo varmaan 6-8 vuoden ajan :)
  Mies sanoo aina että en tuoksuu kaikki samalta; karkilta :D
  Oma suosikkini on kuitenkin Sunset Heat parin vuoden takaa.
  Jennifer Lopezin Liive Luxe on myös mielestäni tosi "escadamainen" :)

  ReplyDelete
 6. Kiitti vinkistä! Pitääkin katsoa löytyiskö tuota laivalta, jonne olen parin viikon päästä menossa. Escadan kesätuoksut on olleet niin parhaita <3

  ReplyDelete
 7. Tuo uusin Taj Sunset oli jo viime viikonloppuna Oulun Stockalla ja tuoksuu mielestäni paremmalta, kuin parin edellisen kesän tuoksut =)

  Ehdottomasti paras Escadan kesätuoksu on mielestäni 90-luvulta, kun olin vielä lukiossa. Pullo oli mattapintainen ja väriltään vadelmanpunainen...en muista vuotta tarkkaan, enkä tuoksun nimeä, mutta sen voittanutta ei kesätuoksuissa ole myöhemmin tullut. Joskus harmittaa näiden tuoksujen kausiluonteisuus - se, että niitä ei sitten kesän jälkeen enää saa =(

  ReplyDelete
 8. Mulla on aina ollut ongelma noiden Escadan kesätuoksujen kanssa... mun mielestä ne kaikki tuoksuu ihan samalta! :P Tuntuu ettei oo väliä minkä niistä on ostanut, koska samalta se seuraavankin (ja seuraavan ja seuraavan..) kesän tuoksu tuoksuu. Onko tässä Sexy Graffitissa jotain spesiaalia kun sitä tuntuu moni hehkuttavan?? :)

  ReplyDelete
 9. Tuo tuoksu on niin ihana, ostin ite syksyllä tuon. Tavallisesti en käytä paljo hajuvettä, koska töissä ei saa käyttää hajusteita, nii ei töiden jälkeen koskaan muista laittaa. Mut tuota oon kyllä muistanu!:)

  Tuo on kuulemma joku kausituoksu, ei vissiin oo kauheen kauan myynnissä (näin mulle ainaki kerrottiin), nii pitää varmaan käydä hamstraamassa vähän. Kerranki niin mulle sopiva tuoksu!

  ReplyDelete
 10. Ah, tuo tuoksu on vain niiin ihana! Itse ostin kyseisen ihanuuden syksyllä, ja se on kyllä ehdottomasti yksi parhaimmista hajuvesistä joita olen kokeillut! :)
  Mukavaa kevään odotusta Mrs. V :)

  ReplyDelete
 11. Escada on todellakin loistava hajuvesimerkki. Multa löytyy Marine Groove ja Absolutely Me ja aion ostaa Taj Sunsetin. Suosittelen kaikkia noista :)

  ReplyDelete
 12. Joo toi Taj Sunset oli ainaski jyväskylän kicksissä, oli tosi kiva! sellanen kesäinen ja "leikkisä" tuoksu :)

  ReplyDelete
 13. Ei mitenkään postaukseen liittyen, mutta mun on pakko kysyä, että ootko saanu vihamiehiä sen takia, kun sulla on mahdollisuus kaikkeen tuohon luksukseen? Huomaatko että ihmiset on sulle kateellisia, voin olla varma että ovat..? Miten kestät sen? Kysyn siksi koska itsellä on tällainen ongelma; olen perinyt huomattavan omaisuuden. Mulla on mahdollisuus ostaa kaikkea mukavaa. Kaverit ja ystävät ovat huomanneet tämän kyllä, ja sivusilmällä aina vilkuilevat uusia huivejani, laukkujani, korujani etc.. Nyt mua hävettää käyttää niitä. Pelkään, että kateus iskee niille liian pahana. Arvostan ihmissuhteita enemmän kuin materiaa. Onko sulla mennyt yhtään ihmissuhdetta poikki kateuden takia? Asun lisäksi pienellä paikkakunnalla, koska opiskelut on saatava päätökseen, ennen kuin siirryn muihin maisemiin.. Onko sulla vinkkejä?

  ReplyDelete
 14. AHH, mä rakastan noita Escadan tuoksuja. Tuota en oo päässytkään vielä haistelemaan :) Se viime kesän Marine Groove, aivan sairaan hyvä. Desire me ja Incredible me, mmh. En varmaan enää Escadasta muuhun vaihdakaan :)

  ReplyDelete
 15. Nanna,
  Sama täällä:) Ihanaa karkkia!:)

  Versatile,
  Suosittelen! Toinen hajuvesiaddikti ilmoittautuu...;)

  Aveliina,
  Yhdyn sanoihisi!:)

  katt,
  Itse asiassa olen vähän samaa mieltä miehesi kanssa niistä kesätuoksuista. Tuossa parin vuoden ajan kesätuoksu kesätuoksun jälkee tuoksui aivan samalta. Mutta toivottavasti tuo uusi kesätuoksu olisi edes hieman eroava ja toisi sita vanhaa takaisin!:)

  Hanna,
  Voisi luulla että tuoksua laivalta löytyy!:) Hyvää matkaa!

  Jaana,
  Ihan totta, ne ensimmäiset kesätuoksut mitä muistan ovat todellakin sitä parhaimmistoa. Tai sitten aika kuultaa muistot :D Mutta odotan innolla uuden kokeilua!:)

  Martina,
  Ihan totta, varsinkin parin viime vuoden ajan kesätuoksut ovat toistneet hyvinkin samaa kaavaa... Hmmm. En oikein osaa edes sanoin kuivailla Sexy Graffitia, muuten kuin se on ehdottomasti hehkutuksensa arvoinen. Sen kun takaisin saisi!:)

  hheidi,
  Mä tykkään vaihdella tuoksuja paljon, joten tuskin tätä lisää ostan, joten varmasti tulen vaalimaan tätä tuoksua siis nyt:)

  Anonyymi,
  Kiva että meidän hajuaistit menevät yhteen :D Samaa sinulle!:)

  Milja,
  Kyllä. Multakin löytyy magnetism ja vanha kesätuoksu, mutta taj sunsetia haluan ehdottomasti kokeilla myös!:) Kevät menee varmaan pitkälti tällä ja kesällä sitten voisi vaihtaa siihen tajiin! :D

  samipalosaari,
  Kiitos kun vinkkasit kaikille!:)

  Anonyymi,
  Ikävä kyllä en tämän blogin puolella raota yksityiselämääni lainkaan, mutta vastataanpa näin ympäripyöreästi.. Taidan olla ystävieni kanssa sellaisessa elämänvaiheessa, että aikalailla kaikilla ystävilläni on mahdollisuus pieneen arjen luksukseen, mikäli siihen haluavat sijoittaa. Saan onnellisena ja kiitollisena todeta, että ystäväpiirini on se sama, jonka kanssa olen pyörinyt ala-/yläasteikäisestä saakka (yhden jopa kehdosta asti <3), joten ihmissuhteeni eivät ole kärsineet ainakaan niin hölmön asian takia kuin materian. Niinkuin sanoit, materialla ei ole todellista meritystä. Jos joku muu luokittelee sinut sen mukaisesti, mitä sinä omistat tai mitä sinulla on päälläsi, kertoo se enemmän heistä kuin sinusta. Itse uskon ja tiedän, että ystäväni eivät näe omistamaani materiaa, vaan vain minut, ihmisen, jonka kanssa he ovat kulkeneet minun sekä heidän omiaan ylä- kuin alamäkiä. Se mitä ihmiset, jotka sinua eivät tunne miettivät, ovat vaikutusalueesi ulkopuolella. Yritän itse kulkea läpi elämän muita kunnioittaen ja ystävällisesti kohdellen. Kateellisuushan on äärimmäisen inhimillinen ja normaali tunne, mutta se joka meidät erottaa on kykymme käsitellä kateellisuutta.. Kaikilla meillä on asioita, mistä vieressä olija saattaa olla kateellinen. Minä olen esimerkiksi kateellinen siitä, että asut ilmeisestikin vielä perheesi ympäröimänä <3 Mutta jos joku on kateellinen todella materian takia, voiko turhempaa syytä olla? Joten jos neuvoa minulta haluat, en osaa sanoa muuta kuin kohtele muita kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. Ne jotka niin eivät tee, kannattaa vaan kunnioittavasti jättää pois omasta elämästäsi
  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 16. Ihme, kun minustakin tämä tuo lapsuuden leikit mieleen! Aivan upea tuoksu!<3

  ReplyDelete
 17. Toi on kyllä ihana tuoksu! :) Oon itekin ajatellu ostaa

  http://ddiamantee.blogspot.com/

  ReplyDelete
 18. Escada on ehdottomasti oma suosikkini, kesätuoksut eivät petä koskaan ja ne ovat niin 100% minun tuoksuisiani, että en edes yleensä katso muihin päin. En muutenkaan jaksa shoppailla tuoksuja tunnista toiseen, vaan menen mieluummin suoraan sinne Escada-hyllylle noutamaan suosikkini. :)

  ReplyDelete
 19. Escadan tuoksut on yleensä tosi herkullisia ja kieltämättä vähän saman tyyppisiä. Onko kukaan muu huomannut sellaista, että ne eivät tuoksu ei kestä pitkään? Niitä saa suihkutella lisää vähän väliä ilman että saa aikaan hirveää tuoksupilveä ;)

  http://works-like-a-charm.blogspot.com/

  ReplyDelete
 20. Hei, täysin postauksen aiheesta poiketen haluaisin kysyä, että oletko mahdollisesti käynyt lukion? Vaikutat todella fiksulta naiselta ja siksi olisikin kiva tietää, miten ylioppilaskirjoituksesti menivät?
  Ihan vain siksi kiinnostaa, kun ne ovat itselleni nyt ajankohtaiset :)
  Toivottavasti kysymys ei ole liian henkilökohtainen!

  ReplyDelete
 21. escadalla ei kyl taida huonoa hajuvettä olla olemassakaan! tykkään tosi paljon, ja yritän ihan senkin takia käyttää enimmäkseen niitä koska ne on niitä harvoja tuoksuja jotka eivät saa äitiäni tukehtumaan :D pitääkin joskus kokeilla tota Absolutely Me:tä!

  ReplyDelete
 22. Hei Mrs. V! Piti ihan kommentoida pikaisesti vaan, etta vastasitpa kivasti tuohon kateus-kommenttiin! Olen asiasta samaa mielta! Itsellakin on pysynyt lapsuudenkaverit mukana koko elaman ajan, vaikka asummekin maapallon toisella puolella. Ihanaa on viela se, etta melkein kaikki ovat olleet meilla taalla vieraina ja yksi parhaimmista ystavistani asui perheensa kanssa meilla vuoden! Oli ihan huippua!

  ReplyDelete
 23. Tämä on kyllä ihana tuoksu!

  ReplyDelete
 24. Söpö pullo!

  Itselläni on Escadan Incredible me, joka on mielestäni enemmänkin talvinen ja iltaan sopiva tuoksu :) Kiinnostaisi kyllä tuo Absolutely me myös... :P

  Sexy graffiti oli aivan ihana kesätuoksu aikoinaan <3

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)