Wednesday, February 9, 2011

Blogin kehityskysely

Taas aika pienelle kehityskyselylle!

Lisäsin tuonne oikeanpuoleiseen palkkiin yksinkertaisen kysymyksen: Mikä on sopiva postaustahti?
Vaihtoehtoina on useita kertoja päivässä, kerran päivässä tai pari kertaa viikossa.

Tällä hetkellä postailen kerran päivässä ajoittaen uusimman heti kukonlaulun aikaan aamukahvin seuraan. Niin että sitä nousisi sängystä oikealla jalalla ja päivä alkaisi hymyissä suin, helpottaen loppupäivän taakkaa. Juup. Isoja toiveita pienellä blogilla.

Täten kysynkin, onko tämä tahti sopiva? Vai kaipaatteko postauksia kenties jopa enemmän? Vai ehkä jopa vähemmän, jotta sitä pysyisi mukana eikä joka tulokerralla ole hirveää kasaa uusia juttuja odottamassa?

Toivottavasti saisin hetken ajastanne ja klikkaisitte mielipiteenne tuonne oikeanpuoleiseen kyselyyn niin saataisiin tätä blogia hieman kehitettyä.Ihanaa päivää ja kiitos jo etukäteen!

40 comments:

 1. ehdottomasti jatka niinkuin tähänkin asti, ehkä jopa kaksikin postausta välillä/pvä. Itse olen ainakin niin koukussa tähän mahtavaan blogiin! Ja juurikin aamukahvin seurana tämä on parhautta!
  =)

  ReplyDelete
 2. Olen pitkäaikainen lukijasi ja pidän kovasti blogistasi, mutta nyt tulee vähän risun poikasta:

  Postaustahdissa ja kaikessa muussakin: Ei se määrä vaan laatu! Teet nykyään minusta aika paljon persoonattomia postauksia, joten tuntuu että postaat usein väkisin. Moni meistä lukijoistasi seuraa esim. muotinäytökset itsekin livenä netistä ja lukee muotilehdet.

  Kovin persoonaton blogi ei jaksa pitkään kiinnostaa ja sinuakin on vaikea mieltää oikein miksikään, kirjoittajan pitäisi kuitenkin olla blogin sydän ja se juttu, kuitenkaan et halua mitään itsestäsi kertoa.

  Minun pitää valitettavasti sanoa, että olet mielestäni mennyt huonompaan suuntaan. Tiedän, että blogi ei suinkaan ole elämäsi, eikä työsi, mutta jos palautetta sai nyt antaa, niin siinäpä tämän hetkiset ajatukset.

  Aurinkoista kevättä!

  ReplyDelete
 3. Blogisi on noussut yhdeksi omista suosikeistani, joten luen mielelläni uusia juttuja niin usein, kuin sinua huvittaa kirjoitella :)

  -Hanna

  ReplyDelete
 4. Mun mielestä nykyinen tahti on oikein sopiva :) keep up the good work jne! Blogisi on niin ihana ja upee <3 Tätä on erittäin mukava lukea kun saavun töihin.

  ReplyDelete
 5. Heippa,

  Tykkään lukea blogiasi päivittäin. Usemmankin kerran voisin lukea ;) siis vähintään kerran päivässä-tahti on mielestäni hyvä. Aloitan päiväni sinun blogiasi lukemalla, samalla aamukahvini nauttien. Parasta! Olet kaunis ja inspiroidun monista jutuistasi. Olen tullut siihen tulokseen, että vaikka olet ulkoisesti hurjan kaunis - olet sitä myös sisältä! Jatka samaan malliin :)

  ReplyDelete
 6. Pelham Wife,
  Kiitos ihana:) Jaksat aina ihanasti kommentoida ja ilahduttaa minua kauniilla sanoillasi!:)

  Anonyymi,
  Ensiksi haluan kiittää erittäin hyvin rakennetusta kritiikistä! Harva tuon jalon taidon osaa!:) Ja pystyn yhtymään sanomaasi hyvin, sillä tottakai kun en kirjoita juurikaan mitään henkilökohtaista, tämä blogi väkisinkin on paljon persoonattomampi kuin muut blogit. Täten myös postauksia on hirveän vaikea keksiä välillä, sillä en halua kirjoittaa päivän kulustani. En tiedä kirjoitatko itse blogia, mutta välillä on aikoja kun ideoita ei vaan tulvi yli äyräiden:) Yritän erottua sillä, että keskityn enemmän muotiin, kuten juuri analysoimalla ja katselemalla muotinäytöjsien antia. Esimerkiksi Victoria's Secretin muotinäytöksen esitys tällä sivulla, on yksi suositumpia postauksiani ikinä sivullani (klikkauksien ja näyttöjen mukaan). Nyt vielä varmasti yksi syy minkä takia blogi on persoonattomampi on koska en ole laittanut päivän asuja paljoa. Mutta se asia tulee korjautumaan sillä sain kamerani takaisin!!:) Kiitos siis rakentavasta palautteesta, pidän sen mielessä!:)

  Hanna,
  Kiitos ihana että annat minulle aikaasi!:)

  Noora,
  Kiitos paljon kun ehdit jakaa mielipiteesi!:) Ihanaa työpäivää!:)

  ReplyDelete
 7. älä missään nimessä jätä pois postauksia muotinäytöksistä tai lehdistä!
  itse ainakin tulen lukemaan ne aina täältä :) voin luottaa siihen että olet poiminut sieltä parhaat palat, kun sinulla on niin hyvä tyyli :)
  jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 8. Heippa!

  " Moni meistä lukijoistasi seuraa esim. muotinäytökset itsekin livenä netistä ja lukee muotilehdet."

  - En minä ainakaan ja siksi tykkään tätä blogia lukea. Ei ole mitään blogimuottia jota kaikkien pitäisi käyttää. Niitä blogeja, missä lässytetään päivittäin "kävin shoppailemassa, nyt väsyttää, taidan ottaa jotain syötävää ja käpertyä sohvalle" on ihan tarpeeksi.. aina ei vaan jaksa sen tyyliset blogit kiinnostaa.

  Strictly Style on ihanan erilainen ja älä vaan missään nimessä vaihda tota banneria, olet aivan järjettömän kaunis siinä!

  ReplyDelete
 9. Moikka!

  Mä en oo hetkeen kerennyt käydä koneella ollenkaan, ja nyt kun muutaman päivän jälkeen tulee takaisin, on ihanaa aloittaa lukemaan blogeja ja niihin tulleita postauksia, ja myönnän että aloitan aina sun blogista :)Minusta postaustahtisi on juuri sopiva, eli kerran päivässä. Ja aikakin on hyvä; uusi postaus on yleensä saapunut juuri sopivasti oman aamukahvin aikaan :D

  Suuri kiitos ihanasta blogista, luen tämän joka pv jos vain koneelle kerkeen, vaikka en aina kommentoikkaan :)
  Ainiin! Tykkään uudesta banneristasi, se on söpö :)

  ReplyDelete
 10. Hei!
  Nyt menee vähän asian vierestä mutta muistelisin että aioit joskus kertoa työhommista vähän enemmän? Olisin kiinnostunut tuosta miten onnistuit saamaan ulkomailla töitä? Itse vietin aikanaan välivuotta Ruotsissa ja mielestäni siellä duunin saaminen oli tosi vaikeeta enkä ilman suhteita olisi mitään varmaan saanut.
  Siispä mua kiinnostaisi että oletko suomalaisen firman leivissä sinne "lähetetty" vai onnistuitko saamaan työn sinne muutettuasi ihan hakemalla vai kenties suhteilla? (Ja suhteissa ei ole mun mielestä mitään vikaa, ei ole tarkoitus vähätellä jos joku nyt väärin ymmärsi). Puhutko paikallista kieltä sujuvasti vai riittikö Englanti? Oma kokemus oli vähän negatiivinen silloin mutta asia on tietysti eri nyt kun olen kouluni käynyt ja tutkinnon suorittanut.

  Ja mitä tulee postaustahtiin voisin lukea vaikka kuin monta juttua päivässä :) mutta tiedän kyllä että välillä on tosi vaikee keksiä mitään kirjoitettavaa.

  ReplyDelete
 11. Postaustahti ei ole mielestäni oleellista vaan laatu korvaa määrän. Mieluummin luen inspiraatiosta syntyneitä tekstejä kuin väkisin vängerrettyä. Sinulla tosin on aina ihania postauksia :)

  Muotiin liittyvät postaukset ovat iso plussa, vastaan voi tulla uusia nimiä esim. Paul & Joe -nimisestä merkistä en ollut kuullutkaan ennen kuin tutustuin blogiisi joskus viime kesänä.

  Oikein iloista viikkoa!

  ReplyDelete
 12. Heippa!
  EHDOTTOMASTI aajmutuimaan uusimmat postaukset. Minä en nimittäin selviäisi työpäivistäni ilman aamurutiinejani, joihin kuuluu kahvikupin ja lämpimän viltin lisäksi sun blogin tsekkaus :) Suon itselleni joka aamu ainakin 20min. kahvin juomiseen ja blogisi katsomiseen :)

  Sillä lähtee päivä hyvin käyntiin! Nytkin on kahvikuppi vieressä ja viltti ympärillä. Herätys oli nyt myöhempi, koska menen iltavuoroon.. :)

  ReplyDelete
 13. Moikka! Mä oon aivan samoilla linjoilla tuon ensimmäisen anonyymin kanssa. Ymmärrän, että et halua jakaa henkilökohtaisia asioita, mutta se myös valitettavasti tekee blogista hirveän persoonattoman. Ei nyt jokaista sairautta ja sukulaista tarvitsekaan jakaa, mutta vähän vaikka kotimaasi shoppailumahdollisuuksista tms.. Ei kauaa jaksa kiinnosta ainaiset Zara, Vila vaateyhdistelmät joita valitettavasti löytyy kaikilta Suomibloggareilta... Postaus missä esittelit laukkujasi ja kenkiä oli ihan huippu!

  Asukuvat ovat aina mielenkiintoisia ja vaikka shoppailu/asu kollaasit (vai miksikä niitä nimitetään? Siis mitä sinä ostaisit.)

  Elikkä mieluiten harvemmin postauksia jotka ehkä olisi laadukkaampia sisällöltään. (juu ja olen itsekin blogannut ja siksi juuri en enää bloggaa :))

  ReplyDelete
 14. Niina,
  Voi kiitos paljon kaunis kauniista sanoistasi!:) Kertoo paljon ihmisestä, joka puhuu vieraalle noin kauniisti. Kauneus on katsojan silmissä, joten kiitos sulle ystävällisyydestäsi ja sisäisestä kauneudestasi (joka näkyy minusta aina ulospäinkin)!

  battery,
  Voi kiitos ihana mielipiteestäsi! Niin ihana että niin erlaisia ihmisiä lukee tätä blogia!:) Suuri kunnia että eri mielenkiinnon kohteita omaavia ihmisiä lukee tätä blogia:) Kiitos paljon!

  Titta,
  Voi miten ihana kuulla! Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja päiväni piristyksestä (makaan kipeenä sohvalla). Tämän yritän tosiaan pitää erilaisena!:) Sillä haluan ehdottomasti pitää yksityisyyteni:) Kiitos ihana kauniista sanoistasi, olet äärimmäisen ystävällinen:)

  Helkku,
  Hei ihana! Kiitos ihan kauheasti kauniista sanoistasi! Ja kiitos että kommentoit niin usein että olen alkanut tuntemaan sinuakin!:) Ihanaa päivää sulle!:)

  Beany,
  Itseasiassa tulen kertomaan pian uudesta työstäni, joka liittyy blogiini. Mutta en tule ikävä kyllä kertomaan enempää siitä missä asun ja miten tänne päädyin. Katsotaan uuden blogi työn myötä pitääkö sitä jossain vaiheessa raottaa hieman, mutta toistaiseksi pidän yksityisyydestäni lujasti kiinni. Duunit kaikki ihan puhtaasti kovalla päättäväisyydellä saatu, eli mentaliteetilla when there is a will there is a way. Puhun 5 eri kieltä, yksi niistä on myös paikallinen kieli. Joten ehkä tää ympäripyöreä vastaus avasi hieman?:) Mutta ehdottomasti eri kielien osaaminen avaa hirveästi lisää ovia ja näyttää hyvältä CV:ssä, millä oli myös osansa duuneihini. Joten jos aikaa on ja haluaa iteänsä kehittää, kielien opiskelu on toedlla antoisaa!:) Kiitos ihana siitä, että annat mulle aikaasi!:)

  lora,
  Voi miten ihana kuulla, että näistä persoonattomista postauksista moni teistä saa kuitenkin jotain irti!:) Samaa sulle ihana!:)

  Meri,
  Voi miten ihana olet! Kiitos paljon, että annat kallisarvoista aikaasi minun blogilleni. Koen sen kunniana, että jotkut haluavat viettää ne pari vapaata itsensä hemmotteluhetkeä minun kanssani!:) Hyvää iltavuoroa!:)

  Anonyymi,
  Ikävä kyllä en tietyistä syistä tahdo paljastaa edes asuinmaatani, vaikka siinä ei mitään ihmeellistä olekaan:) Tahdon vaan pitää sen tiettynä rajana, sillä jos paljastan asuinmaani, seuraavat kysymykset sitten koskevat miten sinne päädyin, mitä nyt teen siellä, etc etc... Joten se toimii vaan helppona rajana. Mutta tulen kyllä käymään läpi eri maiden kaupunkeja ja niiden shoppailumahdollisuuksia ja etc, kuten tein Dubaista hetki sitten!:)
  Niin ihana että kuulut niihin ihmisiin, jotka ottavat kauniisti vastaan kenkä/laukku esittelyni. Niin moni vetää niistä herneen nenään ja sitten mua pidetään entistäkin pinnallsempana, kun jo kaiken lisäksi en kerro itsestäni mitään enempää... Mutta ehdottomasti pyrin laittamaan enemmän taas päivän asu kuvia!:) Ne on joskus todettu vastaavanalaisessa kyselyssä suosituimmaksi aiheeksi. Nyt sain pari päivää sitten oman kameranikin takaisin niin niitä on tulossa!!!:) Tosiaan, tätä blogia lukee 7000 ihmistä päivässä ja kaikilla on omat mieltymyksensä, mutta todella kiva että jotkut aiheeni kuitenkin iskevät sinuunkin niin että jaksat palata!:) Kiitos sinulle siitä!:) (Niin ja myös loistavasti rakennetusta kritiikistä!:) Hyvää päivän jatkoa!:)

  ReplyDelete
 15. Kiitos sinällään i h a n a s t a blogista, mutta yhdyn niihin lukuisiin ihmettelijöihin joiden mielestä persoonattomuus jo häiritsee. Koska esim. aika isoja katsojalukuja vetäneestä lemmikkiohjelmasta kävi nimesi selville, tuntuu hirmu kummalliselta ettet muka voi ihan kuten esim. Kalastajan vaimo kertoa arjestasi *asuinmaassasi*. Tyylisi tässä suhteessa on kuin yläkouluikäisen teinin! Kuitenkin ne asiat jotka sanot olevan "yksityisiä" ovat aivan tavallisia, ja kuten totesin, suostuit kuitenkin nimelläsi telkkariinkin. Muutenhan blogisi ja Sinä olette vallan mahtavia ja kauniita! :)

  Arja ps. toivoisin että vastaat vaikket viestiäni nyt varmasti julkaisekaan kun mainitsin asuinmaanne. :)

  ReplyDelete
 16. Arja,
  Voi ikävä kyllä se vuosia vanha lemmikkiohjelma loukkasi pahasti yksityisyyttäni. Minulle puhelimessa luvattiin että naamaani tai nimeäni ei ohjelmassa näy, mutta toisin kävi. Pahoitin siitä mieleni, sillä meille oli luvattu toista. En ymmärrä tuota vertautsa yläastekouluikäiseen teiniin jos haluan pitää julkisessa ympäristössä kiinni edes jonkin verran yksityisyydestäni. Sillä kirjoitathan sinäkin anonyyminä, niin varmasti ymmärrät netin vaarat ja olet varovainen?:) Tämä on vain tämän blogin tyyli ja otin tietoisen riskin kun päätin kirjoittaa HYVIN pinnallista blogia. Onneksi näitä blogeja on niiin erilaisia, mikä on se hienous, että kaikki voivat löytää oman sopivan sisällön itselleen. Kauniin tavallisesta ja idyllisestä arjesta voi tosiaan lukea ihanan Johannan blogista, minun blogini ei ole sitä varten. Toivottavasti voit kunnioittaa päätöstäni yksityisyydestäni:) Mutta toki jos haluat vielä tarkempaa vastausta, suosittelen että kirjoitat minulle sähköpostilla etunimi_sukunimi tyylisestä osoitteesta niin voidaan puhua hieman syvällisemmin:) Ihanaa päivän jatkoa!:)

  ReplyDelete
 17. Kerran päivässä on oikein hyvä postaustahti ja jos inspistä löytyy niin voihan sitä joskus useamminkin postata :) Minusta on kivaa että blogi ei tulvi "miljoonaa" uutta postausta jos ei ole vaikka päivään ehtinyt lukea sitä.

  Ymmärrän täysin tuon yksityisydyestäsi kiinni pitämisen. Olisi vain joskus kiva tietää yleisesti se että opiskeletko ja käytkö töissä yhtä aikaa vai pelkästään molempia? Ei tarvitse siis edes alaa paljastaa vaan olisi mielenkiintoista tietää miten ulkomailla tuollaiset asiat menee :)

  Paljastit sitä tai etä niin tyylisi on kiva ja on mukavaa että kerrot kuitenkin paljon teidän lomamatkoista koska sellaiset postaukset antaa hyviä vinkkejä myös omille ulkomaanreissuille.

  ReplyDelete
 18. "Kiitos sinällään i h a n a s t a blogista, mutta yhdyn niihin lukuisiin ihmettelijöihin joiden mielestä persoonattomuus jo häiritsee. Koska esim. aika isoja katsojalukuja vetäneestä lemmikkiohjelmasta kävi nimesi selville, tuntuu hirmu kummalliselta ettet muka voi ihan kuten esim. Kalastajan vaimo kertoa arjestasi *asuinmaassasi*. Tyylisi tässä suhteessa on kuin yläkouluikäisen teinin! Kuitenkin ne asiat jotka sanot olevan "yksityisiä" ovat aivan tavallisia, ja kuten totesin, suostuit kuitenkin nimelläsi telkkariinkin"

  Minun on hirveän vaikea ymmärtää, miten anonyymisti kirjoittava ihminen voi vaatia toiselta tällaisia asioita? Minusta itse kommentti oli tyyliltään kuin yläkouluikäisen teinin....

  Ymmärrän äärimmäisen hyvin yksityisyydestä kiinni pitämisen. Tiedän vielä syyn miksi erityisesti haluat pitää kiinni yksityisyydestäsi, ja kunnioitan sinua siitä syvästi. Olet esikuva minulle itsenäisestä naisesta, joka jaksaa lempeydellään hyväksyä kaikki muutkin sellaisenaan. Jos kertoisit todella kaiken elämästäsi, uskon, että moni kunnioittaisi sinua ja tyyliäsi entistäkin enemmän, mutta kunnioitan ja samalla ihailen haluasi pitää tietyt asiat salassa.

  Ihanaa kevään odotusta,
  t, ystäväsi ystävä Helsingistä

  ReplyDelete
 19. Anonyymille:
  En kirjoittanut anonyyminä vaan omalla nimelläni, en yhtään anonyymimmin kuin tämä blogin pitäjäkään joka ei kerro edes sitä!? Miten voisi silloin vaatia jotain enempää lukijoiltakaan?

  Kunnioitan toki bloggaajan päätöstä, kummastelen vain.. :)

  Aurinkoista kevättä.

  Arja

  ReplyDelete
 20. Hyvä Arja. Meidän määrityksemme kunnioituksesta on sitten hieman eri. Se, että blogin kirjoittaja on toistuvasti todennut haluavansa pitää yksistyiselämänsä salassa ja että sinä sätit häntä siitä hyvästä yläkouluikäiseksi teiniksi, ei ole kunnioitusta minun kirjassani. Tässä yhteydessä kummastelusi oli minusta äärimmäisen epäkunnoittavaa.

  Ja minulla on mennyt ohi missä vaiheesa blogin kirjoittaja on vaatinut sinulta yhtään mitään? Minusta äärimmäisen ystävällisesti vastasi sinun kommenttiisi. Hänhän näyttää omat kasvonsa ja sinä sanoit tietäväsi hänen oikean nimensä niin etkö silloin kunnioituksesta voisi suoda hänelle samaa?

  Kummastelen vain...(;

  Samaa sinne!

  T, edellinen anonyymi

  ReplyDelete
 21. Enpä ole ollut ainoa ihmettelijä näille osittain ristiriitaisille valinnoille eikä sitä tietääkseni ole tässä blogissa kiellettykään.


  Onpa näppärää näpäyttelyä, olet varmaan ylpeä itsestäsi. Kiva jos niin on.

  Lieneekö vastaajana nyt blogisti itse vai alter ego? Jos vastaajana toimii ystävä niin miksi sitten pitää juuri jatkaa tätä teinimäistä puolisalaisuuksien heittelyä "tiedän miksi olet tarkka yksityisyydestä, jospa muutkin tietäisivät niin...." sehän se juuri on kritiikin kohteena ollut.

  Mutta, jokainen taaplaa tyylillään. :)


  Arja

  ReplyDelete
 22. Hei Mrs. V. Noista kyselysi vaihtoehdoista valitsisin jotain "kerran päivässä" ja "pari kertaa viikossa" välistä. Tämä on oletettavasti sinulle harrastus, ja toivon sinun jatkossakin panostavan laatuun, jolla tässä tarkoitan sitä, ettet kokisi tarvetta väkisin pukata postauksia joka päivä, jos ei kunnon aihetta tule mieleen (toki en laita pahakseni tiivistäkään postaustahtia jos sisältö on kunnossa!).
  Tykkään kovasti blogistasi, en kaipaa tänne juttuja varsinaisesti sinun elämästäsi (olen sisäistänyt hyvin että sitä et halua täällä jakaa ja se on täysin OK!), muotinäytökset ja muu muotilehtimäisyys ovat mukavaa vaihtelua, mutta se miksi tulen lukemaan tätä blogia on se sinun oma tyylisi, se miten sinä poimit trendeistä ne sinulle sopivat jutut ja teet niistä persoonallisia. Siitä saa inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen, vaikka meillä onkin ihan eri tyylit. Joten täälläkin odotellaan kovasti että saat kamerasi takaisin ja päivän asut palaavat!

  ReplyDelete
 23. Minua kiehtovat kielet ja puhun itsekin viittä eri sujuvasti (ruotsi,suomi, englanti, saksa, ranska).Voisitko kertoa mitä kahta kieltä puhut suomen, englannin (oletan että se on yksi niistä) ja asuinmaasi kielen lisäksi? Toivottavasti se ei ole liian yksityistä :) Kiitos ihanasta blogista!

  ReplyDelete
 24. Hei,

  Olen ollut koukussa blogiisi alusta asti (eli silloin jo kun kirjoitit hieman vapaammin, ja myöhemmin suljit). Mielestäsi tyylisi on aivan ihana, ja tietenkin ystävällinen luonteesi paistaa kommenttien vastauksissa läpi. Itse pidän juuri enemmän niistä henk.postauksista (esim.päivän asu, matkailuvinkit) enkä juurikaan niistä muotinäytöskuvista (paitsi VS show, onhan se vaan NIIN upeaa katsottavaa). Minä vaan skrollailen muotinäytös postaukset suoraan alas. Tällä yritin sanoa että kaikki ei voi miellyttää ja jokainen voi itse valita mitä lukee :) Blogisi on ihana.
  Ymmärrän että pidät yksityisyydestä kiinni täysin, uskon että uteliaisuus johtuu siitä että vaikutat menestyvältä ja lämminsydämiseltä naiselta, joka toimii hyvänä esikuvana. Niitä kun ei ole tässä maailmassa koskaa liikaa. Keep it going, girl!
  -Laura

  ReplyDelete
 25. Kiitos Mrs.V vastauksesta ja onnea siihen uuteen proggikseen! Ehkä se täytyy itsekin vain ottaa ja lähteä, johan tässä on Suomessa muutama vuosi asuttu - ja kotiahan voi aina palata jos ei onnistukaan!:)

  ReplyDelete
 26. inspiroivia julkkis tyylejä,copyja ja päivän asuja lisää:) olet tosi tyylikäs:)

  ReplyDelete
 27. Reetta,
  Hei ihana!:) juu ikävä kyllä en näihin sen kummemmin vastaile. Ympäri pyöreästi voin nyt vastata että teen tällä hetkellä vähän kaikkea ;) Mutta jos opiskelu ulkomailla kiinnostaa, kannattaa lukea Yummy! Jennin ja Ps.I Love Fashion tyttösten blogeja jotka ihanasti tästä aiheesta avoimesti kirjoittavat!:) Ja varmasti tulen tulevaisuudessa vastaavia postauksia lomista, niin ranta kuin kaupunkisellaisista tekemään!:) Ihanaa päivän jatkoa sinne!:)

  Ystävän ystävä,
  Kiitos paljon, että vaikka ehkä tiedätkin minusta enemmän, pidän sen itselläsi:) Vaikka salaisuuksia ei ole, en vaan halua jakaa kaikkea julkisessa ympäristössä:) Ja kiitos vielä kovasti että pidät puoliani, mutta ei tässä mitään hätiä ole:) Annetaan jokaisen soutaa omaa venettään. Ihanaa päivän jatkoa sinulle ja kiitos yksityisyyteni kunnioituksesta!:)

  Arja,
  Hei Arja. En ikävä kyllä ymmärrä mistä tämä negatiivisuus johtuu. En mielestäni loukannut sinua millään tavalla? Enkä mielestäni vaatinut sinulta mitään? Edelleen, jos sinulla on jotain tarkempaa sanottavaa minulle voit tottakai lähettää minulle mailia niin ei tarvitse julkisesti puida asiasta!:)

  (Olit kitrjoittanut tuonne alas vielä lisää niin vastaan tähän samaan)

  Eli siis en ikävä kyllä ollut minä tuo edellinen anonyymi, vaikka täytyy myöntää, että olen hyvin samalla linjalla hänen kanssaan. Pystyn kiitos hyvin vastaamaan omilla kasvoillani:) Mutta kuten tässä kommenttiboksini yläosassa lukee: Muistutuksen sana:
  Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)

  Niin periaatteessa on kiellettyä tämä ihmettely... Joten toivon, että voit kunnioittaa päätöstäni ja persoonallisemmat blogit kuten Kalastajan Vaimo ja monet muut ihanat vastaavat voivat tyydyttää tarpeesi paremmin!:)

  Hessu,
  Kiitos kovasti perustellusta vastauksesta!:) Katsotaan mitä äänestys tuo tullessaan!:) Kiitos siis paljon, tottakai yritän pitää "laadun" kohdillaan, mutta toki sekin on niin subjektiivinen asia ja eri lukijoille tarkoittaa eri asioita. Mutta kamera on takaisin ja pian taas "persoonallisempia" postauksia siinä mielessä että päivän asuja näkyy useammin!:) Kiitos siis kovasti siitä, että juuri minun tyylini miellyttää. Kovin suuri kohteliaisuus!:)

  Anonyymi,
  En ikävä kyllä vastaa tähän kysymykseen, sillä siitä pystyisi melko tarkasti taas päättelemään asuinmaani, mutta vastataan ympäripyöreästi näin että hyvin paljon samoja kieliä meiltä löytyy ;) Kiitos että jaksat lukea juttujani ja annat minulle arvokasta aikaasi!:)

  Laura,
  Voi miten ihanasti kirjoitit! Kiitos paljon! Ja juuri näinhän tämä menee! Me olemme kaikki niin erilaisia ja tuskin löytyy yhtä ainoaa ihmistä, jolla olisi kaikki saman mielenkiinnon kohteet kuin minulla ja pitäisi samoja asioita hyvännäköisinä. Kaikille jotain on tavoitteni, joten niin ihana että on teitä lukijoita paljon jotka tämän konseptin ymmärtää!:) Suuri kiitos ja kummarrus, piristit mun sairaspäivää!:) t. niiskuneiti sohvan pohjalta! :)

  Beany,
  Voi kiitos ihana! Suosittelen ehdottomasti ulkomaille muuttamista, edes hetkeksi. Avartaa niin paljon. Et ainoastaan opi tuntemaan itseäsi hyvin (heikkouksia ja vahvuuksia) mutta sitä oppii arvostamaan muiden erilaisuutta ja kunnioittamaan ihmisten omia tapoja. On tärkeää ymmärtää, että ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa tehdä jotain, joten annetaan muille tilaa!:) Suosittelen siis lämpimästi!:) Onnea ja menestystä tuleviin tavoitteisiisi!:)

  ReplyDelete
 28. Heippa!

  Halusin nyt ottaa tähän keskusteluun osaa, vaikka yleensä olenkin aika laiska näissä kommenteissani.

  Haluaisin erityisesti kiittää blogisi HYVÄSTÄ TASOSTA, joka on mielestäni tärkeämpi kuin postaustahti. Olen lukiessani kriittinen ja sen vuoksi blogisi ilahduttaakin minua suuresti! (Suomen blogitaso kun ei aina tahdo olla ihan samalla tasolla kuin esim. Ruotsin)

  KIITOS siis suuresti ja jatka samaan malliin. Mielestäni ei haittaa, vaikka postauksia ei aina tulisikaan tiuhaan tahtiin, kunhan taso pysyy hyvänä :)
  Tackar <3

  ReplyDelete
 29. -S-
  Kiitos ihana kauheasti ihanasta kommentistasi!:) Niin mukava kuulla, että löytyy täältä paljon lukijoita jotka blogini tyylistä pitävät:) Kiitos suuresti ihana piristävästä kommentistasi tänne kuumeen keskelle!:)
  ps. niin ja jos se olit sinä joka kysyi samalla nimimerkillä niin vastaus on kyllä:)

  Anonyymi,
  Voi mä yritän kovasti! Mutta on niin kovin vaikeaa miellyttää 16 000 ihmistä samanaikaisesti (viikkolukijamääräni)! Minä rakastan juttuja liikunnasta, superfoodista jne. mutta myös niiden tiimoilta saan jonkin verran negatiivista palautetta, koska edustan heille taas vääränlaista kuvaa syömisen, liikunnan tai jonkun muun saralla? Oikeastaan mahdoton keksiä aiheita, jotka kaikkia kiinnostaa. Olen aika pitkälti postannut niistä urheiluista mitä minä harrastan, joten en oikein osaa sanoa mitä muuta voisin tehdä? Ihan yhtä normaalia elämää elän ja täysi tavis olen:) Tarkoitat varmaan vähemmän muotia? Kuten blogini nimi sanoo, keskittyy blogini siihen maailmaan, joten paino muodissa ja tyylissä tulee olemaan jatkossakin. Mutta koen kaiken sen ulkoisen olevan mitätöntä, ellei sisällä ole asiat kunnossa, joten varmasti tulen aina vähän väliä kirjoittamaan ruokavinkkejä yms:) Olen jakanut jo kaikki oleellisimmat vinkkini:( On eväsreppu nyt tyhjä sen suhteen:( Sen takia muoti, joka elää jatkuvasti, on helpompi aihe kirjoittaa jotain uutta.

  Hyvää alkanutta kevättä sinnekin!:)

  ReplyDelete
 30. Hei Helmi!
  Pyyntöäsi kunnioittaen, jätin kauniin viestisi julkaisematta. Kiitos ihan hirveästi kauniista sanoistasi! Uskon sanontaan, että "mikään ei kuvaile toista ihmistä paremmin kuin se, miten hän kuivailee toisen ihmisen luonnetta". Kiitos siis hyväsydämisyydestäsi ja ystävällisyydestäsi! Tekee hyvää näin sairaspäivänä!:)

  ReplyDelete
 31. Hmmm. Olen vähän kummissani saamastasi palautteesta.

  Luen blogiasi vähän niinkuin naistenlehden sijasta, täältä löydän kivasti inspiraatiota muodista ja muista naisellisista jutuista. Eli niistä asioista, joista lukisin myös naistenlehdistä. Eihän naistenlehdissäkään kirjoittaja ole esille, jutut ovat ja kirjoittaja pysyy taustalla.

  Jatka vain samaan malliin!

  ReplyDelete
 32. Minun mielestäni blogisi on juuri hyvä näin kuin se on, naistenlehtimäisenä! Ei sitä tarvitse omia henkilökohtaisia asioitaan jakaa julkisesti koko kansalle. Ja minusta sinun blogisi ei suinkaan ole persoonaton, olethan tuonut kasvosi blogiin mukaan!

  Minulla ei ainakaan siis ole mitään valittamista, jatka vain samaan malliin! Ja tuosta postaustahdista, niin kerran päivässä mielestäni on hyvä tai muutaman kerran viikossa, ihan miltä sinusta itsestäsi tuntuu. Harrastushan tämä vain on. :)

  ReplyDelete
 33. Sinun blogisi ja sinä olette ihania!:) Olet todellakin päivän piriste <3 Ja huh huh millaiset lukija määrät!!:D Odotan innolla mikä teidän blogi prokkis on tyttöjen kanssa!!:)
  Parantumisia sinne päin ja paljon voimahaleja <3

  ReplyDelete
 34. Musta sun postaustahti on oikein hyvä :) On ihanaa ku postauksia tulee joka päivä, niitä aina innolla odottelen! Mua ei haittaisi vaikka niitä tulisi useamminkin, mutta älä ainakaan vähennä ;) Ne piristävät päiviäni niin mukavasti!
  Jatka samaa hyvää työtä, blogisi on mahtava! :)

  ReplyDelete
 35. Kiitos hirmu paljon ihanasta ja innostavasta blogistasi! Luen tämän myös melkein joka aamu, kuten monet muutkin lukijasi. :) Tykkään tästä n. 1 postaus päivässä- postaustahdista. Jos tulisi vähemmän, mulle tulisi ehkä vieroitusoireita. ;)

  Pakko vielä lopuksi sanoa, että ymmärrän sua aivan täysin ton yksityisyyden suojelun suhteen. Ei sitä tiedä, mitä kukakin tiettyjen informaatioiden perusteella alkaa kaivamaan netin syövereistä esille...
  Aurinkoista kevättä sulle! :)

  ReplyDelete
 36. sattupas hauskasti, että jollain oli oikeesti käytössä tuo -s- nimimerkki:D en siis ollut tuo google-tilin omaava^^ mutta kiitos vastauksesta! mä oon jo pitkän aikaa halunnu kysyä, kun vaikka et paljasta maata niin kerran annoit aika hyvän vinkin:)

  ReplyDelete
 37. Heippa!
  Sun blogi on ihana!! Eikä mielestäni mitenkään persoonaton, vaikka et täällä mitään yksityisiä asioita kerrokaan! Teet kirjoitustavallasi ja kuvilla tästä hauskaa luettavaa, oikea päivän piristys :)Mutta ihan parhaita on ollu sun laukkupostaukset, myöskin ne superfoodit on ollu tosi kiinostavia.
  Yhden asian haluaisin kysyä(tietenkin jos tämä menee liian yksityisyyden puolelle niin älä vastaa!) onko miehesi suomalainen, tai siis, oletko muuttanut ulkomaille rakkauden vai jonkun muun (esim. työ) perässä?
  Hauskaa viikkoa!!

  ReplyDelete
 38. ^^^
  Kuten yllä olikin jo ehditty reagoimaan, niin en ollut minä, MUTTA kiva kun onnistuin piristämään :)
  Toivottavasti paranet pian!
  -S-

  ReplyDelete
 39. Blogisi on ihana, joten pliis älä ainakaan vähennä postauksien määrää.

  Pidä määrä sellaisena että oma motivaatio säilyy:)

  kiitos tätä on kiva lukea!

  ReplyDelete
 40. Mustakin sun blogi on ihana ja postaustahti hyvä. Tykkään itse lukea lemppari-blogini heti aamulla kahvikupposen äärellä (ja näin ollen omat aikatauluni aina sotkien... :D ), joten aamuinen postaus on mun mieleen. Mutta koska se olet sinä, joka postaa niin tee sitä ihan omaan tahtiin. :)

  Kivaa viikonloppua!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)