Friday, January 7, 2011

Thaimaa kuvina

Tässä hieman kuvia Thaimaan reissultani.
Kuvat saavat puhua puolestaan.
Eikö sanonta menekkin:  "Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa?":)



Talomme lähes 2 viikon ajan.







Mussa on varmaan jotain vikaa, sillä en ollut täysin hullantunut tähän kirjaan (enkä myöskään elokuvaan, jonka katsoin paluulennolla ja Julia Roberts on vielä lempinäyttelijättäreni). Älkää ymmärtäkö väärin, ei se missään nimessä minusta huonokaan ollut. Odotin siltä vain enemmän. Tosin paljon kauniita elämän viisauksia kirjojen sivuilta sai poimia.





Kalkkilaivan kapteeni nautti ensimmäisestä lomapäivästä :D



Käytiin pienellä "safarilla".






Kaikkea sitä Thaimaassa näkikin. Yleensä koiran paikalla oli pieniä lapsia! Ihan parivuotiaista lähtien :/




















Tulossa vielä:
  • Thaimaan kauppakatujen anti
  • Sukellusreissu läheiselle saarelle

47 comments:

  1. LOMAKUUME! toi norsuvauvva vei sydämen <3

    ReplyDelete
  2. Melkein itku pääsi, kun on niin ihania kuvia ja täällä ulos kun katsoo näkee vain harmautta. :) Toivottavasti teillä oli ihana loma! Tuo tiikerivauva on söpöintä ikinä. <3

    ReplyDelete
  3. No tuolta kyllä ei varmasti olis halunnu lähteä!!

    ReplyDelete
  4. En oo varma ootko siitä jo aiemmin maininnut, mutta missä olitte tuolla Thaimaassa?
    Näyttää niin kauniilta ja kutsuvalta paikalta, voikun itsekin pääsisi :)


    http://marjutt.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ihania kuvia mikä ton paikan nimi on ja minkä matkatoimiston kautta menitte???

    ReplyDelete
  6. apua, käytätkö siis arkena ruskeita piilolinssejä? nuo omasi ovat ihan mahdottoman kauniit! mesmerizing suorastaan!

    ReplyDelete
  7. ihania kuvia! :) varsinkin nuo eläinvauvvat <3 ja meri ahhhhh ihanaa ja oot vielä tosi timmissä kunnossa! :) kiitos jakamisesta.

    ReplyDelete
  8. Ihanan piristäviä kuvia! :) Käytätkö muuten värillisiä piilolinssejä, koska aikaisemmin silmäsi ovat näyttäneet ruskeilta? :)

    ReplyDelete
  9. Voi että! Tämä kyllä sai orastavan matkakuumeen nousemaan rytinällä..! Ihania nuo kuvat, Thaimaa on kyllä kaunis paikka. :)

    ReplyDelete
  10. Kiitos kovasti, että jaoit nmä lomakuvat blogissasi! Oli ihana katsoa aurinkoisia kuvia pakkasen keskellä :)

    Näytät tosi rentoutuneelta kuvissa, ja oli varmaan ihana reissu! Hyvää alkanutta vuotta :)

    ReplyDelete
  11. On tosi kaunista
    ja varmasti rentouttava loma ollut:).

    Tykkäsin tuosta keinukuvasta
    ja hyppykuvista paljon!.

    Jamssi

    ReplyDelete
  12. aaaah aivan täydellisen näköistä, lomakuume iski kyllä samantien! Vielä kun Thailmaa on ollut pakko käydä- listani kärjessä!! Mutta onneksi joku on saanut nauttia siellä olosta :)

    ReplyDelete
  13. Ihanat nuo omat silmäsi!!!! :)

    ReplyDelete
  14. Voi että miten ihania kuvia..! Miten uskalsit ottaa tuon käärmeen hartioillesi? :o

    ReplyDelete
  15. Ihania kuvia! Kiitos niiden jakamisesta :) Ja oih, silmäsi! Mietin pitkään, että mitä uutta sinussa on kunnes tajusin ettei sinulla ollut piilareita :D

    ReplyDelete
  16. Hui kamala toi käärme! Pelkään niitä ihan älyttömästi enkä ikinä uskaltais tehdä noin, mutta sinä olet ilmeisesti vähän rohkeampi :D Ja aivan ihania kuvia, oot ollu ihanan ruskea ja pakko sanoa että oot ihan älyttömän kaunis, kadehdin!:)

    ReplyDelete
  17. Olet upea! Saat aina pidettyä itsesi niin hehkuvana,kauniina ja huoliteltuna:) toivottavasti reissu oli mahtava !

    ReplyDelete
  18. aww, toi tiikerinpentu on ihana ♥
    Ja teidän taloki on nii ihana !


    Tosiaan, jos rumuus olisi rikos, mä istuisin jo elinkautista..
    Oon sulle kateellinen, oot niin kaunis!

    http://charmlifegirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Katsoin tuota yhtä kuvaa sinusta ja mietin että miten näytät noin kauniilta ja huomasin: Sinulla ei ole piilareita siinä!

    "Pitäisit" ihmeessä omia silmiäsi, ne on aivan upeat! Ruskeat piilarit päässä ikävä kyllä näytät siltä että sinulla on ruskeat piilarit, etkä siltä että olet ruskeasilmäinen. Ja en suinkaan tarkoittanut tätä loukkauksena. Minä käytin joskus itse ruskeita piilareita pari vuotta ja ilman niitä näytin mielestäni "valjulta" ja omat silmät ihan kamalilta... Lopetin niiden käytön jossain vaiheessa ja nyt kun katson kuvia siltä ajalta... Eeh, harmittaa kun kukaan ei sanonut kuinka luonnottomalta ne näytti, oma silmä oli niin tottunut!

    Mutta tosissaan, olet aivan uskomattoman fressin ja upean näköinen omilla silmilläsi. Kateus iskee :D

    ReplyDelete
  20. Minulle tuli paha mieli noista eläinkuvista. Ymmärrän toki, että suloinen tiikerinpoikanen vetoaa tai että on jännitävää päästä tekemään lähempää tuttavuutta ison käärmeen kanssa, mutta eläinten parasta ajatellen tuollaiset turistikohteet olisi hyvä kiertää kaukaa.

    ReplyDelete
  21. Hei!
    Ihania kuvia ja maisemia! Kalkkilaivan kapteeni oli myös tummunut kuvien edetessä :)
    Mulla oli pari kuukautta sitten lomalukemisena sama eat pray love ja se on vieläkin kesken. Periaatteessa hyvä kirja, mutta ei kuitenkaan ihan niin hyvä kuin odotin. Ja olen samaa mieltä myös niistä elämänviisauksista.

    Aurinkoista kevään odotusta sinulle! Tosin vielä kevät tuntuu kaukauiselta, kun lumipyryn keskeltä kirjoittelen.
    t. Essu

    ReplyDelete
  22. Aivan mielettömän upeita kuvia ja sinä taas niiiiin kauniina! Voi kun mäkin pääsisin joskus pitämään pikkutigrua sylissä..ihana!!

    ReplyDelete
  23. Aivan mielettömän upeita kuvia ja sinä taas niiiiin kauniina! Voi kun mäkin pääsisin joskus pitämään pikkutigrua sylissä..ihana!!

    ReplyDelete
  24. En edes tiennyt sulla olevan piilareita ennenkun luin nää kommentit, mutta täytyy sanoa että katoin noita piilarittomia kuvia tosi pitkään ja mietin mikä niisä on erilaista kun ne on kauneimmat kuvat mitä oon susta nähnyt!

    ReplyDelete
  25. Noita eläinraukkoja huumataan vahvoilla lääkkeillä että hölmöt turistit sais kivoja kuvia loma-albumiin, kai tiedät sen..

    ReplyDelete
  26. Olet todella häikäisevä "omilla" silmilläsi - tarkoitan ilman värillisiä piilareita :) Täytyi oikein pysähtyä katsomaan tuota illallisella otettua kuvaa susta, siinä vasta säteilevä nainen ja upean väriset silmät :) Kiitos näistä piristävistä lomakuvista, Suomessa on tosiaan aivan harmaata kun ikkunasta vilkaisee ulos..

    -K

    ReplyDelete
  27. Upeita kuvia! Nämä kuvat kyllä kertovat jo riittävästi, ilman että sinun täytyy alkaa syvemmin kertoa matkastanne. Kiitos siis että raotat meille Thaimaan matkanne sisältöä edes kuvien muodossa :)

    Ja OMG noita sun silmiä - niin kauniit!! Sulla on luonnostaan niin kauniin väriset silmät, että sinuna en peittäisi niiden upeaa väriä ruskeilla piilareilla!

    ReplyDelete
  28. Minuakin vähän hirvitti nuo kuvat tuosta eläinsafarista. Toimintaa, missä eläimiä huumataan toisten ihmisten iloksi, ei pitäisi tukea.

    Ihania matkakuvia kyllä kuitenkin, näytät tosi kauniilta :>

    ReplyDelete
  29. Hei kerrotkos hyviä vinkkejä kuinka sait pidettyä pidennykset kuosissa vaikka polskuttelit kloori- ja merivedessä? :) -Emilia

    ReplyDelete
  30. Voi että miten ihania kuvia ja ihana sinä!! <3 Oli varmasti onnistunut loma :)

    ReplyDelete
  31. Niin kuin joku tuossa jo aiemmin sanoikin, niin on kyllä ylivoimaisesti kauneimpia kuvia sinusta koskaan :) Olet mielestäni paljon kauniimpi ilman niitä luonnottomia piilolinssejä! Upea suorastaan! Onko sinulla muuten huulissasi jotakin täytettä kun ne käyttäytyvät hieman 'omituisesti' hymyillessäsi? Erään ystäväni huulia muotoiltiin taannoin ja hänen hymynsä näyttää hieman samalta :)

    Huh, kylläpä iski melkoinen matkakuume näitä kuvia katsellessa! Missä päin Thaimaata muuten olitte?

    ReplyDelete
  32. Oli pakko tulla myös sanomaan käärmeestä ja tiikerin pennusta, ne eivät valitettavasti ole mitenkään "aaah, kun söpöä ja ihanaa", vaan eläimet ovat huumattuna koko ajan, jotta turisteilta voidaan saada rahaa kuvista, sekä käärmeiltä on usein revitty irti myrkkyhampaat. Ei siis kivaa, ja tuli paha mieli.

    Muuten toi Thaimaan turkoosi meri, kyllä vetoaa muhun aina.

    ReplyDelete
  33. Oot uskomattoman kaunis ilma värillisiö piilareita!:)

    ReplyDelete
  34. Hui kamala, itse olisin varmaan pyörtynyt kuoliaaksi käärme kaulassa... :) Mutta ihanalta lomanne näytti kuvien perusteella.

    Kiitos aivan ihanasta blogistasi, vaikutat todella sydämellisestä ihmiseltä. :)

    -Anu-

    ReplyDelete
  35. Jos Hua Hin on lempikohteesi Thaimaassa niin kay ihmeessa tutustumassa Chiva-Som:iin. Olemme olleet siella lukuisat kerrat ja voin suositella paikkaa erittain lampimasti

    ReplyDelete
  36. Ihastuttavia kuvia! Meilla on mietinnan alla matka Thaimaaseen helmikuun lopulla jolloin juhlistamme samoihin aikoihin mieheni ja minun molempien synttareita seka haapaivaamme.

    ReplyDelete
  37. Voi miten kiva että teit tälläsen postauksen! Aivan ihania kuvia ja varmasti oli mahtava reissu :) Tuli itsellekkin hurja matkakuume.
    Kaikkea hyvää sulle!

    ReplyDelete
  38. Aivan ihania lomakuvia! :) Matkakuume vaan nousee täällä...:D Ja kuten monen muunkin mielestä, näyttävät silmäsi ilman ruskeita piilareilta myös todella kauniilta.

    Oi, tulispa jo kesä...

    ReplyDelete
  39. eläinaktivisteille mun on pakko lisätä, että tuolla päin maailmaa se elanto tienataan turisteilla ja tehdään "mitä vaan" jotta rahaa saadaan. Yksi tai kaksi käärmettä ei kuitenkaan pelastaisi tätä maailmaa vaikka ne vapaana menisikin.

    ReplyDelete
  40. Jopa on upeita kuvia.
    Iso kiitos <3

    ReplyDelete
  41. Ihanii kuvii, alokaa tehä mieli reissuun! Varsinki noi eläinkuvat oli mahtavii! :D

    ReplyDelete
  42. WOU MITÄ KUVIA. Vaihtaisin Helsingin sään ja ympäristön tohon paikkaan anytime.

    ReplyDelete
  43. Olet ihan henkeäsalpaavan kaunis tuossa kuvassa, jossa istut tuossa pedillä.

    Olen aina halunnut tuolla käydä. Olisi ihana kävellä vain kävellä ja nauttia maisemista ja katsella mitä kaikkea ympärillä tapahtuu.
    Oma talo tuolla oli varmasti fiksu veto. Oma rauha on ainakin minulle tärkeää, jotta pystyy täysin rentoutumaan. =)

    Ehkä minäkin pääsen tuonne, vielä joskus. ;)

    ReplyDelete
  44. Pelham Wife: "eläinaktivisteille mun on pakko lisätä, että tuolla päin maailmaa se elanto tienataan turisteilla ja tehdään "mitä vaan" jotta rahaa saadaan. Yksi tai kaksi käärmettä ei kuitenkaan pelastaisi tätä maailmaa vaikka ne vapaana menisikin."

    Kuten tästäkin postauksesta ja niin monista viesteistä kävi ilmi, hyvin moni ei tiennyt / ole edes tullut ajatelleeksi mitä noiden söpöjen eläinkuvien taustalla on. Sen takia itse halusin mainita asiasta, että ne joille asialla on merkitystä, voivat ehkäpä jatkossa reagoida asiaan eri tavalla. Aina on tietysti niitä, jotka eivät välitä vaikka tietäisivätkin.

    ReplyDelete
  45. Yhdyn muutamaan edelliseen kirjoittajaan. Eli kehuisin kovasti kauniita sinisiä silmiäsi. Tuot mieleeni Angelina Jolien http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/12/angelina-jolie-1.jpg

    Hänellä on myös tummat värit mutta kauniit siniset silmät jotka tekevät kokonaisuudesta hätkähdyttävän kauniin ja jollain tapaa erikoisen. Ja kuten huomaat että olet huomiota herättävämpi juuri omanvärisillä silmillä.

    Ja olet kyllä erittäin kaunis nainen!

    ReplyDelete
  46. Ihanalta näyttää!

    Voisitko ehkä tehdä joskus semmosen tutoriaali-postauksen että miten tehdään tuollainen kampaus missä hiukset ovat päälaella ns. "kumpuna" ja loput sitten vapaana ja suorana tai ponnarilla, kun näytät osaavan sen niin hyvin ja minä en onnistu sitten millään!

    ReplyDelete
  47. Miksi käytät noita ruskeita piilareita? Sun oma silmien väri näyttää niin tuhat paljon paremmalta! :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)