Sunday, January 2, 2011

Chanel lips

Esittelin teille aiemmin punahuuleni, mutta en kertonut mitä merkkiä ja sävyä käytin niiden tekemiseen.
Tässä siis vielä yksi postaus punaisista huulista.


Kävin kosmetiikkakaupassa varta vasten punaisen huulipunan perässä, joka sopisi minun väreihini parhaiten. Onneksi kohdalleni osui todella avulias ja asiansa tietävä myyjätär, jonka kanssa kokeiltiin, pohdittiin, hinkattiin pois, pohdittiin, hinkattiin, kokeiltiin ja lopulta päädyttiin tähän sävyyn.


Huulipuna on siis: Chanel, Rouge Allure Laque, sävy 75
Ostin samalla myös sävyyn sopivan huulten rajauskynän: Chanel, Precision Lip Definer, sävy 14



Ihastuin tähän sävyyn täysin.
Juuri sopivan tummanpunainen ja punan koostumus tekee huulista myös mukavan kiiltävät olematta liian sähäkät. Kuten aiemmin totesin, tämän huulipunan kanssa pidin muun meikin hyvin minimissä. Päällä siis ainoastaan meikkovoidetta, aurinkopuuteria ja kulmat huoliteltu. Mascarankin käytöltä vältyn ripsienpidennyksien ansiosta.

13 comments:

  1. Siis nuo sinun hiuksesi.. Non vaan niin upeat!! :D En ole kauheasti kommentteja jättänyt blogiisi, mutta uskollisesti luen ja seuraan tätä, käyn vähintään kerran päivässä tsekkaamassa uusimmat jutut. :)
    Mut siis noi hiukset.. *Huoh* :D

    ReplyDelete
  2. sopii sulle tosi hyvin nuo punaiset huulet! =)

    ReplyDelete
  3. hyvin sulle sopii noi punahuulet ! ja ihanan väriset silmät. alkoi vain mietityttää, että oletko jättäny laittamatta meikkivoidetta noihin nenänpieleen vai heijastuuko valo vain jotenki kummasti tuossa kuvassa ?

    ReplyDelete
  4. Sopii tosi hyvin sinulle tuo sävy! Ja ihanat hiukset!:)
    Hei voisitko laittaa sitten Thaimaan matkasi jälkeen edes jotain maisemakuvia tai pientä kertomusta, että mitä siellä voi ja kannattaa tehdä:) Ei tarvitse kertoa liikaa juuri teidän matkastanne, mut jotain olisi kiva kuulla:)

    ReplyDelete
  5. Helkku,
    Voi että olet ihana! Kiitos kauniista sanoistasi! Kovin ystävällistä että jaoit kanssani mielipiteesi:) Ihanaa uutta vuotta sinulle!:)

    Nonna,
    Kiitos kaunis! Kiva että sinäkin pidät!:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos paljon!:) Joo mäkin ihmettelin sitä valoa ja oletan että se on joku hassu heijastuma? Vai olisiko jotenkin mun huonon kuvakäsittelytaidon takia, kun yritin leikkaa kuvani irti että sain sen yhteen tuon huulipunapurkin kanssa ja muokkasin valoitusta? Mutta siis huomasin saman!:) Ihmetellään yhdessä:D Hyvää uutta vuotta!:)

    Anonyymi,
    Heippa!:) Tänään saavuin takaisin kotiin - ai että miten ihanaa. Pistän varmasti jotain kuvia, ilman sen kummempaa matkakertomusta, mutta varmaan jotain vinkkiä siitä mitä "kannattaa" Thaimaasta hankkia niin siitä saattaa tulla postausta!:) Hyvää uutta vuotta!:)

    ReplyDelete
  6. Puna näyttää pakkauksessaan jotenkin tosi tummalta, mutta huulilla onkin kauniin värinen! Nappiostos siis :)

    ReplyDelete
  7. On kyllä kaunis sävy :) Sopii tosi hyvin!

    -Emmi

    ReplyDelete
  8. Paljonko tuollainen Chanelin puna maksaa? :)

    ReplyDelete
  9. miksi sulla on suun ympärillä valkoinen rinkula? ja sitten ylähuulen ja nenän välinen alue taas on ihan tumma. näyttävät viiksiltä, anteeksi vain :D

    ReplyDelete
  10. No voi herranjestas, miten ihmiset täällä syynäävät sun valokuvia! "valkoinen rinkula suun ympärillä" etc. Itse en kuvaa katsoessa nähnyt muuta kuin lumoavat silmät, käsittämättömän kauniit hiukset ja tietenkin nuo kauniit punaiset huulet, jotka olivat postauksen aihe.

    -Nina

    ReplyDelete
  11. Tosi kätevä tuollainen huulikiiltomainen puna! Tuntuuko se yhtä tahmaiselta huulilla vai kuivaako se?

    ReplyDelete
  12. Lumoavat piilolinssit!

    ReplyDelete
  13. Mä oon puolisen vuotta lueskellut tätä sun blogia ja pakko kysyä että millä sä muotoilet sun hiukset ja mitä tuotteita käytät? Itsekin pidän laineilevasta/semi- kihara lookista mutta mitään kestosuosikki tuotteita eikä välineitä ole löytynyt...
    Kiharratko suurella ilmakihartimella?
    Käytätkö kihartavaa fööniä?
    Mikä on sun kauniiden kutrien salaisuus?! Paljastuksia odotellen hyvää kevään odotusta!:)
    - hairspray queen

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)