Wednesday, January 5, 2011

Ainokainen Thaimaan päivän asu

Palasin takaisin Thaimaasta viime sunnuntaina ja ai että on vaikea taas sopeutua arkeen! Aikaeron lisäksi mieltä painaa paikallinen harmaa sää ja välitön stressin tunne kun kone laskeutui takaisin asuinmaahani. Noh - onneksi tuli ladattua akkuja!:)

Tässä seuraavaksi ainokainen päivän asu postaus viime viikoilta.

Koska sääolosuhteet ovat hyvin erilaiset Thaimaassa Suomeen verrattuna tällä hetkellä, päivän asujen esittley saa jäädä, sillä ei niistä saa oikein minkäänlaisia ideoita tähän hetkeen ja näihin säihin.Paidan ostin HuaHinin katumarkkinoilta. Maksoi vaivaiset 100 bahtia (eli n. 2,5e) ja ihastuin sen pieneen elefanttikuvioon. Tämän kappaleen lisaksi ostin kaksi sharonkia (aikalailla samaa hintaluokkaa) ja yhdet bikinit. Siinä olikin kaikki ostokseni viime viikoilta.

Koska en koe yksityiskohtaista matkaraporttia sopivaksi tämän blogini aihepiiriin, en tule liian tarkasti mitään kertomaan. Mutta lähitulevaisuudessa on tulossa postausta Thaimaan kauppakaduista ja mitä sieltä kannattaa etsiä sekä pari vierailun arvoista paikkaa HuaHinin ympäristössä (sillä me emme ihan hirveästi Thaimaassa liikkuneet - loma oli aikalailla pyhitetty rentoutumiselle poolin ympärillä :))

Joten takaisin ollaan ja toivottavasti pian sisäinen kellonikin alkaa olemaan samassa ajassa mukana!:)

17 comments:

 1. Tervetuloa takaisin Eurooppaan!Ootpas ollut nättinä Thaimaassa. Itse en voinut käyttää edes meikkiä, kun hikoilin ja punoitin koko ajan pikku possun tavoin siinä kuumuudessa :D Voin ainakin sanoa, että albumissa on ikimuistettavia lomakuvia, hih.

  ReplyDelete
 2. Aivan ihanan mallinen tuo löytösi, tykkään paljon!

  ReplyDelete
 3. Ihana tuo paita, näyttää todella mukavalta päällä. :) Pienimuotoinen postaus Thaimaasta olisi kyllä kiva; olen vielä vähän kahden vaiheilla lähteäkkö sinne joku päivä vai ei.
  Nii ja oot kyllä ollu kauniina siellä noista kuvista päätellen. :P

  ReplyDelete
 4. Oi ihana paita ! :)) tosi thaimaa- tyylinen. ;)

  ReplyDelete
 5. Hei!
  Ensiksi haluan kehua tuota paitaasi, ihana! :D Ja muutenkin blogiasi. Oon aina tykännyt siitä, kuinka susta huokuu tietynlainen onni läpi :)

  Minusta olisi aivan mahtavaa jos tekisit postauksen ihmissuhteistasi, tai siis lähinnä niiden merkityksestä. Kuten ystävyyden tai parisuhteen rooleista elämässäsi. En tarkoita nyt siis mitään yksityiskohtaista selostusta esim. avioliitostasi vain yleisemmin :D En tiedä saitko tästä ideasta nyt mitään selvää, mutta hope so! Ihanaa kevään odottelua sinulle!

  Terveisin, Sofia

  ReplyDelete
 6. Ihanan ruskea olet! Olemme myos miettineet kevaista lomakohdetta, jossa olisi taattu auringonpaiste. Mina kallistun itaan ja mies lanteen (Florida etc). Oletko koskaan ollut Amerikan itarannikkolla ja jos saisit paattaa, niin sinne vaiko Thaimaa, Laos, Vietnam suunnalle uudelleen? :)

  Terkkuja lumisesta Suomesta, kohta kotiin Irlantiin.

  T.Ansku

  ReplyDelete
 7. Ihana paituli!

  Minua jäi hämäämään, että olitteko siis vain viikon thaimaassa? Kun puhut "viime viikolla"?

  Vai olenko tyhmä, heh :)

  ReplyDelete
 8. olet ollut todella kauniina Thaimaassa ja tuo paita on oikea löytö ! hohdat ja hehkut aina kuvissassi ja niinkuin joku jo sanoi, kirjoituksistasi näkyy onni:) ihana rusketus, kumpa itelläkin olisi samanlainen!

  ReplyDelete
 9. Ihanan keveän näköinen vaate. Ja kauniina olet, kuten aina :)

  Jonkinlainen Thaimaan-postaus olisi kiva, tosin ymmärrän, jos et halua tuoda aihetta pahemmin esille :)

  ReplyDelete
 10. Ootpa todella kauniisti ruskettunut! Kateeksi käy ;) Toi elefanttipaita on melkoinen löytö, varmasti ihana ensi kesän helteillä ja lomamatkoilla.

  Kiitokset mielenkiintoisesta blogistasi! Olen koukussa :) Ihanaa alkanutta vuotta sulle ja koko perheellesi<3

  ReplyDelete
 11. näytät iha joltai filmitähdeltä!: O
  :)

  ReplyDelete
 12. Nätti tunika ja sinähän aivan loistat tuossa kuvassa, ihanan pirteä :)

  ReplyDelete
 13. Mistä noin ihanat kengät on löytynyt?? Ihana on paitakin :)

  ReplyDelete
 14. Voi miten nätti tuo uusi elefantti paitasi! :) Näyttää ihanan kepeältä päällä.

  Olitteko tuona kuvanotto hetkenä lähdossä jonnekkin illanviettoon, kun olit niin kauniiksi laittautunut? Ja oliko sinulla thaimaassa piilolinssit mukana?

  ReplyDelete
 15. Hei olis kiva jos jaksaisit tehdä jonkunlaisen pienen postauksen auringonottoon ja rusketukseen liittyen, siis esim aurinkorasvat, aftersunit ja hiusjutut mitä käytät! :)

  ReplyDelete
 16. Mun huomioni taas kiinnittyi ihanaan clutchiin. Minkä merkkinen /mistä se on?

  Armoton clutchin metsästys menossa koko ajan, välillä aktiivisesti välillä vähemmän aktiivisesti. Mikä siinä onkaan, että käyttölaukkuja on niin monia, mutta clutch on jotenkin vaikeampi ostaa. Tai ei vaan tule panostettua niihin yhtä paljon...

  Mukavaa viikkoa ja toivottavasti sisäinen kello on jo kääntynyt!

  Maria

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)