Tuesday, December 7, 2010

Suomalaiset ohjelmat ulkomailla

Tässä joulun alla minun pitääkin muistaa jakaa teidän muiden mahdollisten ulkosuomalaisten kanssa pieni vinkki. Nimittäin sivusto nimeltä Anywheretv, mistä voit katsoa kaikkia Suomen pääkanavia täysin ilmaiseksi! Kaikki mitä sinun tulee tehdä, on rekisteröityä, mikä kestää vaivasen minuutin.


Miten ihanaa on katsoa Suomen uutiset livenä ja eilen sain katsella sivusilmällä jopa linnan juhlia. Todella luksusta näin ulkosuomalaiselle! <3

8 comments:

 1. kiitos sulle linkistä! Itse siis asun kyllä suomessa, mutta telkkaria en omista joten tuo sivu tulee todellakin tarpeeseen!:) kiitos siitä:)

  ReplyDelete
 2. Voi tämän kun olisi tiennyt hieman aiemmin! ;) Asuin nimittäin viime vuoden ulkomailla, ja jopa suomalaisia tv-ohjelmia tuli siellä ikävä, vaikka täällä Suomessa ollessa niitä ei tule paljoakaan katseltua!
  Kiitos ihanasta blogistasi! On upeaa, miten jaksat nähdä vaivaa ja kuluttaa aikaa aivan meidän tuntemattomienkin lukijoiden piristykseksi! :)

  ReplyDelete
 3. Mäkin löysin tän pari viikkoa sitten ja se on ihan loistava! Mut vielä en oo kyllä onnistunu katsomaan ilmaseks ku vaan tota pikkuruutua (niinku tossa kuvassa^^), en tiiä oonko vaan tyhmä vai onks se idea se että jos maksaa ni sit saa kattoo full screen...? :D

  ReplyDelete
 4. Vau, kiitos vinkistä! Juhlat katselin Yle Areenasta, mutta onhan se mukavampi pystyä katsomaan ihan kunnolla eikä pelkkää yhtä lähetystä :)

  ReplyDelete
 5. MOikka!
  Ihan loistavaan saumaan tuli tää vinkki! Olen nimittäin lähdössä kohtapuoliin ulkomaille vähän pidemmäksi aikaa ja oon jo ehtinyt hätäillä, että mitä teen kun kaikki sarjat jää väliin :D No nyt tuli pelastus! Rupesin jo innoissani rekisteröitymään, mutta se tyssäsi sitten siihen kun aloin miettimään, että mitä tuo alias mahtaa tarkoittaa tuolla tiedoissa mitä pitää täyttää... :/ osaatko yhtään sanoa?
  Muuten toivotan kaikkea hyvää ja kiitän aivan ihanasta blogistasi!:)

  ReplyDelete
 6. ihanaa! oon asunut ulkomailla nyt 3 kk ja tama tosiaan tuli tarpeeseen. oon kironnut, kun esimerkiksi ruutu.fi ei taalla nay! kiitoskiitoskiitos!

  ReplyDelete
 7. Oi miksi en ole tiennyt tästä aikaisemmin?? Kiitos vinkistä, tulee varmasti käyttöön :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos vinkistä! :)

  Asun kans ulkomailla, mut meillä näkyy Suomi tv. Sekin yllättävästi piristi kun parin kuukauden elon jälkeen rupesin surffailemaan kanavilla, että mitä kaikkea täältä löytyykään... ;)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)