Wednesday, December 15, 2010

Pusuhuulet

Suosin neutraaleja meikkejä enkä "repäise" tällä saralla lähestulkoon koskaan.
Mutta jokin aika sitten näin rakkaalla ystävälläni upean näköistä huulipunaa ja ihastelin sen tuomaa lisää asun kokonaisuuteen. Todella vangitseva yksityiskohta.
Ystäväni sitten muisti tämän, ja osti minulle lahjaksi tulipunaisen huulipunan.

Ai apua.
Mitenköhän mä oppisin käyttämään tätä voimakasta sävyä?
Se kun näyttää monen päällä niin hyvältä, mutta jotenkin en tiedä miten minä sitä käyttäisin?
Alessandra Ambrosion tavoin jonkun mustan asukokonaisuuden kanssa näin joulun aikaan, jotta kokonaisuus näyttäisi silti hillityltä?



Tuota juu....
Taisi olla virhe katsella Alessandra Ambrosion kuvia ennen kokeilua...
Karvas pettymys edessä! :D

15 comments:

  1. Mä ainakin olen varma että sulle sopii punainen huulipuna!!:) En usko että tulee pettymystä:)

    ReplyDelete
  2. Minun mielestäni juuri sinä olet sellainen itsevarman oloinen nainen, joka osaisi käyttää punaista huulipunaa :) Rohkeasti vaan kokeilemaan!

    ReplyDelete
  3. Taitaa sulle vain sopia paremmin puna huuliin kuin Alessandralle! Mä en voi sietää kyseistä henkilöä :D En näe hänen ulkonäössään mitään ohmeellistä.
    Mutta sä oot kyllä todellinen kaunotar :)

    ReplyDelete
  4. Mä taas olen tykästynyt maalannut huuleni punaisiksi aina silloin tällöin. Mutta jotta ei menisi överiksi, pitää päällä olla jotain todella simppliä ja muutenkin meikin olla todella neutraali :)

    Mulla on Mac:n sävy Lady bug :)

    ReplyDelete
  5. Heippa!=)Näytät varmasti upealle huulipunan kanssa. Itse ostin juuri täysin punaisen huulipunan ja sen käyttäminen jännittää sillä tuntuu että se on niin räikeä:D Niin olisi kiva jos laittaisit kuvan miltä näyttää!

    ReplyDelete
  6. varmasti näyttäis sun päällä hyvältä :) tollaseen sun klassiseen tyyliin se istuis varmaan hyvin:) näytä meille kuvaa punahuulilla ;)

    ReplyDelete
  7. Mä olen vaan vierestä ihaillut, kuinka joillekkin kirkkaan punainen huulipuna sopii, ja tosiaankin tuo kokonaisuuteen sitä jotain. Itselleni se ei vain sovi (saa minut näyttämään halvalta) ja se tuo vain hintalapun otsaan :D

    ReplyDelete
  8. Itse olen myös punaista punaa pyöritellyt kädessäni useampaan otteeseen, mutta aina sitten jänistänyt ja jättänyt hyllyyn...
    Mutta tänään pääsin kassalle asti! Nyt kun vielä rohkenisin ulos punahuulieni kanssa...
    Mä pelkään sitä, että se puna on hampaissa, tai jos sipaisee vahingossa huuliansa ja punat on pitkin naamaa, tai jos iltamenoihin laittaa, niin punat on lasin reunassa ja huulet laikukkaat...
    Täytyy harjoitella! :)

    ReplyDelete
  9. Joo ehdottomasti seuraavaksi sun punahuulista postausta. Uskon, että sulle sopii se aivan älyttömän hyvin! Punainen huulipuna vaan sopii jotenkin niin täydellisesti sun ihonvärin omaaville ihmisille. =)

    ReplyDelete
  10. Olen lueskellut blogiasi monen kuukauden ajan, ja tää on niiin mahtava! Olet ihanan elämäniloinen ja kaunis nainen, jatka samaan malliin :)

    ReplyDelete
  11. joillakin punatut huulet näyttävät kyllä kadehdittavan hyviltä, mutta itse luotan tuttuun ja turvalliseen nudeen :) toisaalta ruskeisiin silmiini ja tummiin hiuksiini voisi sopia punainen huulipuna tosi hyvin. mulla ei vain ole mitään tietoa minkä sävyinen punainen sopii keltaiseen ihooni :o

    ReplyDelete
  12. Itse olen myös nude sävyjen ja vaaleiden pinkkien ystävä, mutta laatikosta löytyy kyllä se kirkkaanpunainenkin huulipuna. Hassua mielestäni on se, että kun eräänä päivänä laitoin tätä punaista huulipunaa töihin niin sain ulkonäöstäni enemmän kehuja kuin koko kuluneena vuonna yhteensä. Muuten asuvalintani noudatteli tuttua linjaa ja hiuksetkin olin vain sutaissut hätänutturalle päälaelle.. Totesin että tässäpä helppo keino tuoda jotain pientä extraa tavalliseen jokapäiväiseen lookiin ja nykyään punainen huulipuna on käytössä muutenkin kuin vain erityistilaisuuksissa :) Itseltäni löytyy Max Factorin lasting finish tms, ja se kyllä pysyy sottaamatta koko päivän.

    ReplyDelete
  13. Itse olin alussa myös hyvin epäileväinen punahuulten kanssa, vaikka ne kiehtoivat. Olen aina ihaillut esim. Marilynia, mutta erityisesti punahuulijumalattaria Christina Aguileraa ja Gwen Stefania.

    Sitten toissakesänä vaan otin ja laitoin punaista punaa töihin ja siitä jotenkin jäin koukkuun! :) Tänä kesänä innostuin myös fuksian sävyistä, minulle sopivatkin enemmän ns. kylmät sävyt. Nyt olen käyttänyt syksyllä/talvella kirsikan sävyjä, eli tavallaan kylmää ja tummempaa. Myös oikein tummat huulet, tyyliin tumma punaviini/jopa violettiin vivahtava houkuttavat, mutta niistä olen vielä luistanut! :P

    Nykyään arkimeikkini on liki aina meikkipohja + ripsari + puna. Nopeaa, helppoa ja sopii mielestäni minulle hyvin! Omistan hyvin vaalean ihon sekä mustat hiukset, joten tulee kiva Lumikki-efekti :) Jos olisin blondi niin menisin varmaan sinne Gwen-linjalle.. ;)

    Lempparini:
    - ns. peruspunainen Maybelline Color Sensational 535 Ruby Star
    - fuksia Lancome Color Fever 337 Fushia Breva
    - kirsikat/tummemmat Maybelline Color Sensational 330 Chic Plum ja L'Oreal Color Riche 502 Sheer Cherry (ihana! kiiltävämpi & sis. kimalteita).

    Näissä käy vähän kuin minulle kävi joku kesä kynsilakkojen kanssa - näitä on aina ihana ostella kun punahyllyt ovat kuin karkkihyllyjä.. :)

    ReplyDelete
  14. Oot paljon kauniimpi ku joku kauneusleikkauksilla paranneltu Alessandra!

    ReplyDelete
  15. Alessandra on kyllä kaunis, mutta aina häntä katsellessani mietin, miten paljon kauniimpi hän olisi biologisessa painossaan... Niin kuin esimerkiksi Doutzen Kroes, joka ei monien mallien tavoin ole kuihduttanut itseään luurangoksi. Alessandrasta näkee, ettei tuollainen laihuus ole hänelle luonnollista. Surettaa jotenkin, ettei normaaleja vartaloita arvosteta :/

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)