Thursday, December 16, 2010

Punainen huulipuna

Kerroin äskettäin, että rakas ystäväni osti minulle lahjaksi kauniin punaisen huulipunan, sen jälkeen kun olin ihaillut sävyä hänen päällään.
Aiemmassa postauksessa esittelin tavan, miten minäkin luulisin uskaltavan tätä rohkeaa sävyä käyttää - koko mustan asun kanssa. Näin joulun aikaan voisi toimiakin.



Huulipuna: Dior Addict High Shine, sävy 754, Rouge Flamenco

Eilen oli ensimmäistä kertaa päällä punaista huulipunaa minullakin. Kunhan saan kuvat koneelle niin postausta tulossa!:)

12 comments:

  1. Monta postausta(tästä maagisesta punaisesta huulipunasta, mutta ei vieläkään oo kuvia kun sun huulilla kyseinen tuote olisi ;D
    -Iden

    ReplyDelete
  2. Punaiset huulet ovat varmasti monelle nuorelle naiselle harvinainen juttu, mutta ei kai siitä nyt tarvitse tällaista "Ongelmaa" kehittää, että kolme postausta samasta asiasta! Punat huuliin ja menoksi, ei kai se sen kummempaa ole :) Jos tuntuu oudolta tai liian räikeältä, niin sitten se ei vain ole sun juttu. PISTE.

    ReplyDelete
  3. Näyttää tosi hyvältä tuo punaisen
    sävy:)

    Itekin uskaltauduin ostamaan
    punaisen huulipunan
    vielä vaamn rohkeutta
    käyttää sitä;)

    Jamssi

    ReplyDelete
  4. Iden,
    ihan rauhassa vaan siellä...:) Eilen asiaa pohdin ja eilen myös ekaa kertaa kokeilin;) Joten kärsivällisyyttä;)

    Anonyymi,
    Joo no ongelmaksi tätä ei voi kutsua:D Mutta punaisen huulipunan lisääminen on ymmärtääkseni taitolaji niin tahdoin jakaa kanssanne samat asiat mitä minä punnitsin. Punaista huulupunaa kun ei vaan sutaista ja menoksi - ellei tosiaan halua päätyä niin että hampaat on ympäriinsä punassa;) Kyllä, postasin ajatuksenjuoksuna, mutta huomaa että kaikki 24 tunnin sisällä;) Ja eilen oli myös ekaa kertaa päällä!;)

    Jamssi,
    Mä käytin eilen ensimmäistä kertaa ja rakastuin!:) Muun meikin pidin hyvin neutraalina (vaan meikkivoidetta ja aurinkopuuteria) ja ripsienpidennyksien takia ei tarvinnut muuta laittaa. Todella kivaa vaihtelua muuten aina samanaiseen meikkiini!:)

    ReplyDelete
  5. Onpa hyvännäköinen puna. Täytyykin käydä tuota testailemassa kempparissa, jos vaikka olis parempi kun mun tän hetkinen lemppari ;)

    ReplyDelete
  6. Heippa!
    Postaustoive: pieni listaus mitä asioita ikävöit Suomesta perheen ja ystävien lisäksi ja asioita asuinmaastasi mistä todella pidät. Olisi kiva, jos pitämäsi asiat liittyisivät asuinmaasi tapakulttuuriin.

    Ja sellaisia terveisiä vielä että jostain syystä blogisi avautuu tooodella hitaasti. Koneeni menee aina ihan totaaliseen solmuun kun avaan tämän blogin. Ongelma tuskin johtuu koneestani, koska koen saman pulman molemmilla kotikoneillani (pöytäkone ja läppäri) sekä työkoneellani. Toisen blogisi tai muiden lukemieni blogien avaamisessa ei ole vastaavaa ongelmaa. Mistähän lienee johtuu?

    Hyvät joulut!

    - Laura

    ReplyDelete
  7. Hei muutes,tuli tosi, tooooosi hyvä visio susta ja punasta! Lupaa toteuttaa, koska tää on vaan niin loistava! :) heh...
    Eli rennot farkut (kulumia, revityt), maastonvihreä paita, jotkut sun upeista kengistä mieluiten mustat, PUNAISET huulet, muuten natural meikki tai ei muuta meikkiä ollenkaan, hiukset auki kiharoilla ja päähän semmonen kiva pipo? vois toimia :)
    Punaset huulet ja musta on taas todella dramaattinen yhdistelmä, toisin ku esim. toi mitä ehdotin:) siis minun mielipiteeni! :)
    Vitsit, pakko hankkia puna itellekin ja testata joulun riennoissa, sait innostumaan :D

    ReplyDelete
  8. Onko sulla todellakin ripsienpidennykset, hiustenpidennykset/tuuhennukset, rakennekynnet sekä ruskeat piilolinssit? Mitä muuta vielä? :O

    ReplyDelete
  9. Martina,
    Mulla tämä väri oli huulilla pikkasen pinkkiin taittuva! Ehkä hieman liian vaalea mun tummuudelle?
    Toivottavasti sopii sinulle hyvin!:)

    Laura,
    voi ikävä kyllä en halua postailla mitään henkilökohtaisempaa tai mitään asuinmaastanikaan, mutta tosiaan voisin koota pienen jutun mitä kaikkea suomessa ikävöin (salmiakki, asiat hoituu sulavasti, voi, ruisleipä etc :D) Ja mulla ei ole tätä ongelmaa koneellani (tai niillä 3:lla muullakaan mitä käytän eri kohteissa), joten olisiko sitten nettiyhteydellä jotain osaa asiaan? Tai nettiasetuksilla? Samaa sinne!!:)

    Anonyymi
    Voi miten ihana idea!:) Ikävä kyllä en omista löysiä farkkuja, ja näillä säillä risaiset on jo liian kylmät:( Mutta jotain vastaavaa voisi yrittää luoda, sillä sait minutkin innostumaan visioillasi!!:) Kiitos inspiksestä siis!:)

    Anonyymi,
    Kyllä!:) Nyt ole bongannut hyvin 4/4! :) Tosin rakennekynsien kanssa saa nähdä kauan jaksan ylläpitää. Ihan muutama kuukausi aloitin niitä käyttämään, sillä olen muuten NIIIIIN huono kynsieni kanssa. Ne on jotenkin niin helpot kun mäki oon niin huono kynsilleni mitään tekemään. Ripsienpidennykset on ihan pelastus! Ei tartte mascaraa tunkea ja illalla taas ottaa pois!:) Nopeaa ja tehokasta!:) Suosittelen!:) Ja pitkästä aikaa otin hiljattain tuuhennukset, tosin taisi olla aika henkiset :D Piilareita käytän silloin tällöin!:) Ihanaa vaihtelua sillä itse en tykkää värjää taas hiuksiani. Olen aina ollut lähestulkoon tämän värinen. Eli siis siinä kaikki!:)

    ReplyDelete
  10. Oi, ihastuin blogiisi. :) Sait yhden enemmän ja vähemmän aktiivisen lukijan lisää!

    Ja vielä tahtoisin kysyä, että mistä olet ostanut noita Talking French (toivottavasti meni nimi oikein...)-merkkisiä vaatteita? :)

    ReplyDelete
  11. Myös minä olen ihaillut muilla kauniisti punattuja huulia. Ostin eilen punaisen huulipunan (ajattelin järkevästi ostaa ensin halvemman version, ja jos pitäisin voisin ostaa paremman merkin), mutta tulos oli kamala. Puna oli jotenkin liian kuiva ja tumma. Näytin järkyltä ja paljon vanhemmalta. En tiedä, oliko koostumus ja väri vaan mulle epäsopivia, mutta iski epäilys voiko mulle sopia mikään punainen huulipuna. Odotan mielenkiinnolta kuvia sun punahuuliversiosta! Sulle sopii varmasti hyvin! :)

    ReplyDelete
  12. Tosi hyvän värinen! Ja tohonhan käy kaikki muukin kuin musta - "eikö punaiset huulet käy kaikkeen?" :D Fiftari lookkia tekemään, nam!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)