Tuesday, December 21, 2010

Punahuuleni

Noniin!
Moni kaipaili tulosta punaisen huulipunan kokeilusta.
Tällaiselta se siis näyttää.
Tosin käytin eri punaa kuin Diorin esittelemäni. Kyseinen huulipuna oli hieman pinkkiin taittuva, mikä ei ollut omalle iholleni paras väri. Tämä puna on Chanelin valikoimasta. Ikävä kyllä en muista sävykoodia eikä puna ole lähettyvillä, mutta siitä tulossa vielä postaus tietoineen.



Muun meikin pidin hyvin neutraalina. Ripsien pidennyksien ansiosta, ei tarvinnut edes mascaraakaan lisätä. Päällä siis meikkivoidetta (Lancome Teint Mircale), aurinkopuuteria (Lumene) ja kulmakarvat huoliteltu harjalla ja luomivärillä (siihen käyttämistäni välineistä tulossa myös pian postaus).



Itse tykästyin tähän lookkiin kovasti. Ehdottomasti tulen välillä meikkaamaan näinkin kun tilanne sallii. Olen käyttänyt niin pitkään samaa, vanhaa ja neutraalia tapaani meikata, joten tämä väripilkku on todella tervetullut hyvin kapeaan repertuaarini!:)

Huomenna postaus asusta, jonka kanssa olin punahuulin liikkeellä.

30 comments:

  1. Mulla on kans ollut aina sama tapa meikata vaaleat huulet, jolloin silmiin on voinut laittaa vähän enemmän tummuutta. Nyt sain tilaajalahjana MK-konsultiltani kauniin tummemman pinkin (juurikin se sinertävä sävy) huulipunan. Omalle iholleni on oikeita juuri nuo kylmään taittavat sävyt. Olen siis nyt myöskin opetellut käyttämään väriä huulissa ja jättämään silmämeikin mahdollisimman neutraaliksi. En olisi ikinä uskonut tykästyväni tähän tyyliin, mutta yllättävän mukavalta näyttää =) Kivaa piristystä. Sulla tuo on kans oikein upea klassinen look =)

    p.s. Katsoin nuo sinun videopostaukset vuoden ikäinen pikkutyttöni sylissäni. Arvaas, kuinka iloiset ja hihkuvat hymyt ja naurut sait mun pikkukullalta ;-D Sulla on kuules uus pieni fani täällä. Jotain juttua neiti kovasti sulle selitti kans =D. Varmaan kehui kauniita kiharoita. =)

    ReplyDelete
  2. Todella kauniilta näytät ja punaiset huulet sopivat täydellisesti sinulle!! :) Miten muuten peset kasvoistasi meikit etteivät ripsienpidennykset vaurioudu tai niihin jää jäämiä meikistä?

    ReplyDelete
  3. Erittäiin kaunis meikki. Parasta kuvissa on kyllä se, että näytät todella hymyilevältä ja säteilevältä. Kauneinta on, kun hymy ylettyy silmiin saakka.

    ReplyDelete
  4. Sopivat kyllä sinulle mielestäni todella hyvin! Olen itse vähän samanlainen neutraalien värien suosija, ihailen kuitenkin ihmisiä, jotka osaavat luontevasti käyttää värillistä huulipunaa ja vaikkapa kynsilakkaa. Ehkäpä sitä joku päivä itsekin ....

    ReplyDelete
  5. Punahuulet näyttävät uskomattoman hyviltä! Itse en ole aiemmin onnistunut punaisen huulipunan kanssa, mutta kenties uskallan taas kokeilla punaista sävyä tästä postaksesta inspiroituneena:) Kuten jo aiemmissa postauksissasi totesit, punaista huulipunaa ei vain sutaista naamaan:)
    Olen muuten uusi blogisi selaaja, nyt muutaman viikon ajan tutustunut blogiisi ja täytyy todeta, että koukkuun on jääty!;)

    ReplyDelete
  6. Tosi hyvältä näyttää :) Ehdottomasti kannattaa punata huulet useimminkin, sopii sulle todella hyvin! Rentouttavaa matkaa ja hyvää joulua!

    *Hanna*

    ReplyDelete
  7. Toihan on todella hyvä! Sopii sun väreihin (iho, hiukset..) ja sun nappisilmiin loistavasti :)

    ReplyDelete
  8. Näyttää tosi hyvältä toi huulipuna. Näytät ihan Eva Longorialta, varsinkin tossa alimmaisessa kuvassa :)

    ReplyDelete
  9. oon sitä mieltä että harva osaa kantaa tosiaan punaiset huulet, ilman että näyttää "halvalta" tai suttuiselta, mutta sulle noi on kuin tehty! voisit hyvin käyttää arkikäytössäkin ilman että tulis yliampuva olemus :)

    ReplyDelete
  10. Sopii hyvin sulle tuo punainen!:)

    ReplyDelete
  11. Hieno look! Minkä merkkistä ripsipidennystä käytät? Itselläni on ollut pidennykset nyt 2v, ja olen kokeillut 4 eri merkkiä, nyt teen itsekkin pidennyksiä! Ne on ihan paras juttu koskaan!!

    ReplyDelete
  12. Onko sulla näissä kuvissa ne ruskeat piilolinssit? Näyttää ainakin hirmu tummilta silmät :)

    ReplyDelete
  13. Oi vitsi! Onnistuneet punahuulet :) Sopii sulle täydellisesti!

    ReplyDelete
  14. Hei, ihana huulipuna! Kerro vielä huomenna miten oot laittanut tuon tukkasi tähän tämän päivän postaukseen. Siis NIIN ihanat kikkurat!!

    ReplyDelete
  15. Todella kaunista! Pitäisi itsekin uskaltaa kokeilla, mutta jotenkin olen jymähtänyt tähän au naturel lookiin... Rauhallista ja LÄMMINTÄ joulua Sinulle! :)

    ReplyDelete
  16. Voi jestas, että sä olet kaunis! :)
    Videopostaus oli loistava! Vaikutat tosi hauskalta ja viehättävältä tyypiltä. Ja mukavaa, kun koiratkin ovat päässeet kunnolla esiin blogissasi.

    Blogisi on tosi inspiroiva. Harmi, että haluat pitää sen pinnallisena, kun elämäsi vaikuttaa ihanalle. Mutta ymmärrän täysin valintasi. En itsekään haluaisi kaikelle kansalle jakaa ihan yksityisiä juttuja.

    Kaikkea hyvää :)

    ReplyDelete
  17. Ihanat huulet! :) Olet kyllä niin kaunis!

    ReplyDelete
  18. Vaude! Todella hyvin sopii sulle punaiset huulet! Kannattaa käyttää!

    Hyvää joulua!

    ReplyDelete
  19. Oi että sulla on kauniit hiukset!:O

    ReplyDelete
  20. oi tosi nätti!:) sopii sulle ihan äärettömän hyvin!

    ReplyDelete
  21. Huulet korostuu aivan uudella ( tosi kauniilla) tavalla! :)

    -M

    ReplyDelete
  22. Oot aiiivan upea ! :) Punaset huulet sopii sulle ku nenä päähän ja noi ruskeet nappisilmät, vitsit !
    Itsekin käytän välillä ruskeita piilolinssejä ja niillä saa oikeasti selvän eron ulkonäköön. Välillä tuollaisten nappisilmien kanssa kun tuntuu ettei tarvitse käyttää meikkiä ollenkaan !

    ReplyDelete
  23. kauniin klassisen punainen huulipuna, i like! :) rajasitko huulet tai laitoitko vaaleaa väriä niitten ympärille?

    ReplyDelete
  24. Hei :)

    Kiitos ihanasta blogista! On ihana löhöillä sohvalla ja lueskella sun juttuja. Tää postaus todistaa sen että olet yksi kauneimmista ihmisitä joita olen nähnyt- for real.

    Rauhallista joulua :)


    Jen

    ReplyDelete
  25. nyt on pakko kommentoida ensimmäistä kertaa blogiisi!
    olet ihan tajuttoman kaunis ja tunnut olevan erittäin hyväsydäminen, rakastava ja ajatteleva persoona. sinunlaisiasi ihmisiä tämä maailma tarvitsee:-) vaikket tässä blogissa mitään henkilökohtaisuuksia kerrokkaan, olet ehdottomasti noussut yhdeksi omaksi roolihahmokseni! paljon kiiitosta, että jaksat pitää tätä blogia ja olet sellainen kuin olet.
    hyvää joulun odotusta ja itse joulua:-)

    ja vielä että punainen huulipuna on täysin IN ja sopii luonnonkauneille ihmiselli täydellisesti. eli sinulle myös!

    ReplyDelete
  26. no sulle kyllä sopii toi väri! :) tulee ihana olo ku laittaa huulipunaa mut mä ainaki jossain vaihees päivää aina unodan et mul on punaa huulis ja sit alan sotkee niin et värii on ympäri naamaa :D

    wanted9097.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Vau! Sopii tosi upeesti!

    ReplyDelete
  28. hmm.. oot käyny korjauttamassa nenäsi

    ReplyDelete
  29. Vikalle anonyymille pakko nopeasti kommentoida etta en kylla ole:D nenani leveys riippuu hymyni leveydesta:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)