Thursday, December 9, 2010

Lompakkoni

Meillä naisilla usein riittää mukana kannettavaa. Laukut on suuret ja tavarat sisällä sitäkin suuremmassa kaaoksessa. Itse olen hyvin järjestelmällinen ja minulta ei löydy "yllätyksiä" laukun pohjalta. Pitäisi varmaan tehdä postaus "laukkuni sisällöstä", mitä usein näissä blogeissa näkee.
En yleensä kanna paljoa mitään muuta kuin ehdottoman tarpeellista mukana, (esimerkiksi en kanna meikkejäkään mukana, huulikiiltoa lukuunottamatta) johon lukeutuu avamien ja puhelimen lisäksi lompakko.

Oma lompakkoni on melko iso, sillä minulla on melkoinen määrä kaikennäköistä korttia menossa mukana. Etkortteja, member-kortteja, luottokortteja, pankkikortteja jne.... Ja nämä kaikki vielä tuplana: asuinmaassani käytettävät sekä suomalaiset vastaavat.
Pidän myös siitä, että kaikilla on looginen järjestys ja ne ovat helposti ja nopeasti saatavilla. Tästä syystä nykyinen lompakkoni on loistava omiin tarpeisiini.
Merkki on Marc by Marc Jacobs ja malli nimeltään Large Zip Around Wallet. Muistaakseni vastaavia lompakkoja saa ostettua esimerkiksi Helsingin Erottajalla sijaitsevasta beam liikkeestä, mutta myös verkkokauppa My Theresasta saa tilattua mitä kauniimpia lompakko malleja.


Loistavaa lompakossa on esimerkiksi se, että molemmilla sivuilla on omat korttilokerot. Toisen olen siis omistanut tärkeimmille suomalaisille korteille ja toisen taas asuinmaani korteille.
Näiden lokeroiden takaata löytyy vielä isot taskut, minne kerään tärkeitä pieniä papereita. Sieltä löytyy esimerkiksi käyntikorttien ja muiden lappusten lisäksi muutamia tärkeitä ja rakkaita kuvia...<3


Välistä löytyy myös mainio tasku esimerkiksi kuittien keräämiseen, jotta kuukautinen kirjanpito helpottuu. 

Erillisten välien ansiosta, matkalla ollessasi ulkomaisen valuutan saa mukavasti myös erikseen tutuista euroista.


Tässä esimerkiksi mainio joululahjaidea naiselle, joka nauttii järjestelmällisyydestä sekä kauniista ja yksinkertaisesta muotoilusta.

21 comments:

  1. Toi on NIIN ihana, oon kuolannut sitä netistä jo ties kuinka kauan, mutta vielä en oo raaskinu tilata:) Ja tosiaan niin kivasti järjestyksessä kaikki:)
    Ihanaa joulun odotusta teille sinne<3 Karvakorville moooonta halia<3

    ReplyDelete
  2. Jees, minä myös liputan täysiä tällaisen lompakkomallin puolesta, missä vetoketju kiertää ympäri. Itse ostin vastaavan mallisen lompakon kesällä häämatkallamme Thaimaasta. Ihan normi markettilompakko, jolla hintaa taisi olla huimat 2€ ;-D Yllättävän hyvälaatuinen tuntuu silti olevan niin tikkauksilta, kuin materiaaliltaankin (mustaa kohokuvioitua kiiltonahkaa).

    Mutta jokatapauksessa siis pointtina se, että ikinä en enää halua mitään "avomallista" lompakkoa omistaa, vaan metsästän myös jatkossa tuollaisen kokonaan vetoketjulla sulljettavan - ei tarvitse pelätä, että sieltä kortteja/seteleitä/kolikoita/muuta tärkää tipahtelee väleistä.

    ReplyDelete
  3. Hih! Juurikin tilasin net-a-porterista tuon kyseisen Marc by Marc Jacobsin kukkaron :) Nyt vain odotellaan pakettia. En malttaisi odottaa!

    ReplyDelete
  4. Ehdottomasti lempilompakkoni, fiilistelin sitä jo joulutoivelistassani. Itselläni on käsilaukkuna MBMJ:n iso musta laukku samalla laatalla, sopisi siihenkin hyvin. Täytyy katsella jos löytyisi Lontoosta vuodenvaihteessa kohtuuhintaan; Stockan hinta oli niin suolainen että lompakosta ei ihan sitä kehtaa maksaa :)

    ReplyDelete
  5. Ihana ja vielä tosi näppärän oloinen! Pidän paljon Marc by Marc Jacobsin laukuista ja lompakoista. Ne on tavallaan simppeleitä, mutta silti niissä on joku juju.

    ReplyDelete
  6. Aivan mahtava lompakko! Oma lompakkoni on hajoamispisteessä, joten tuo olisi aivan loistava vaihtoehto sen tilalle! Miten sitä ei vaan raaski luopua vanhasta ja toimivasta lompakosta ennen kuin on aivan pakko....
    Kävin jo katsomassa lompakkoa eri nettisivuilta ja löysin sitä vain kultaisin yksityiskohdin, sinulla näyttää olevan hopeiset? Mistäköhän mahtaisin löytää lompakoon juuri noilla hopeisilla yksityiskohdilla?

    ReplyDelete
  7. Kiinnitin huomiota melko epäolennaiseen asiaan (tosin lompakkokin on kaunis :-)): miten sulla on vielä KELA-kortti? Oletko kuitenkin kirjoilla Suomessa? KELA-korttihan otetaan pois, jos asuu pidemmän aikaa ulkomailla (paitsi Suomen kautta värvättynä).

    ReplyDelete
  8. etkö millään voisi paljastaa asuinmaatasi? :)

    ReplyDelete
  9. Oi täydellisee aikaan tuli tää postaus ku mulla on just lompakko hakusella ja nimen omaan juuri tuon tyylinen lompakko! Täytyypä käydä tuota sitten jossain katsastamassa, koska tosi kivalta näyttää! :))

    ReplyDelete
  10. Mahtuuko tuonne kolikot hyvin?
    Kiitti!

    ReplyDelete
  11. Kiinnostuneille tiedoksi, että Stockmann myy Marcin laukkuja ja lompakkoja! Sieltä vastaavan omani ostin ja ei ole tarvinnut päätöstä katua! terveisin toinen järjestyshullu =)
    -e

    ReplyDelete
  12. Joku pyysi sinua paljastamaan asuinmaasi ja minusta on hauska lukea kun aina puhut "asuinmaastasi", vaikka näppärä lukija on kyennyt sen joistakin postauksista selvittämään ;) ja lisää johtolankoja tuntuu tippuvan ! Aivan ihana blogi, luen päivittäin, mutta harvoin kommentoin :) hyvää joulun odotusta !

    ReplyDelete
  13. hei haluaisin kysyä sellasta, että kun sulla on nuo ruskeat värilliset piilarit, niin mistä oot hommannu ne ja mikä sävy/väri tuo on? mulla oli itellä puolivuotta sitten ruskeet piilarit ja tykkäsin niistö ihan hirmuisesti, mutta olivat kuitenkin ehkä hippasen liian tummat. Sulla nuo näyttää tosi täydellisiltä :)

    ReplyDelete
  14. Heh, sama kun anonyymi tuossa yläpuolella olen minäkin pohtinut...jos voisit paljastaa sen asuinmaasi? ;) Häiritsee lueskella aina vaan asuinmaasta, kun ei pysty piirtämään siitä mieleensä mitään kuvaa :))

    ReplyDelete
  15. Hei!

    Selailin vanhoja postauksiasi ja yhdessä vuoden 2009 postauksessa kerroit iPodilla käyttämästäsi Nike+ ohjelmasta. Onko ohjelma siis maksuton ja miten sait sen ladattua iPodiisi? Käytätkö ohjelmaa vielä?

    ReplyDelete
  16. Mongusti,
    Joo Mytheresalta saa vielä!:) Samoin sinne!! <3

    Jaana,
    Kyllä! Aivan mahtava malli! Varsinkin kun kaikennäköistä korttia löytyy :D

    Jenni,'
    VOI ihanaa lomakon ja joulun odottelua sinne!!:)

    Heidi,
    Joo itse ostin MyTheresan kautta, joten en tiedä paljon hintaa sille Suomesssa tulee? Mutta tätä mallia en ole kyllä vielä missään alennuksessa nähnyt?

    Kata,
    Ihan samaa mieltä olen:)

    ANonyymi,
    Toki voi syntyä tuollaisia kiintymyssuhteita helposti rakkaihin asioihin:) Oliko lompakko kenties lahja joltain hyvin tärkeältä ihmiseltä? tai ihanalta matkalta? Joo en itsekään löydä mistään netistä enään tuota hopeilla yksityiskohdilla olevaa...:/ Jos löytyy, haluisin mielelläni tietää!:)

    Bisquits,
    Hejjjjjjj!:) Sä olet täällä! Kirjoitteletko vielä jossain? Laitatko mulle mailia jos kirjoittelet vielä? Juttujasi on ikävä! Joo, en tosiaan ole enään Kelan alainen ollut vuosiin. Mutta jostain kumman syystä mulla on vaikea luopua siitä. Jotenkin silti mietin että tarvitsen sitä vielä!?! :D

    Anonyymi,
    Voi ikävä kyllä en halua paljastaa edes asuinmaatani, vaikka se ei mikään salaisuus olekaan. Se on vaan tapani pitää raja, koska sen jälkeen kysymykset jatuvat: Miksi tämä maa? Miten se eroaa SUomesta? Voitko kertoa tämän maan hyviä puolia jne. Haluan vaan vetää jonnekin rajan ja asuinmaani on jo se. Sinänsä mitä väliä sillä edes on missä asun, kun en kerro mitään tarkempaa yksityiselämästäni? Toivottavasti ymmärrät? sinäkin kirjoitat anonyyminä niin varmasti ymmärrät netin vaarat? Kiitos ymmärryksestäsi!:)

    Juulia,
    Joo täältä on lukioilta tullut hyviä vinkkeä esim Stocka suuntaan! Myös beam erottajalla on tätä myynyt. Nettikaupoita net a porter ja mytheresa ovat hyviä vaihtoehtoja!:)

    Anonyymi,
    Voi loistavasti!:) Paremmin kuin mihinkään muuhun aiempaan lompakkooni!:)

    -e,
    Kiitos kovasti kun autat täällä muita eteenpäin!:)

    Anonyymi,
    Ihan totta. Moni (ainakin minun kanssa samassa maassa asuva) on jo varmasti arvannut asuinmaani;) Eli siis ei todellakaan ole mikään salaisuus...:) En vaan halua täällä asuinmaatani mainostaa sillä sitten jos paljastan asuinmaani niin pelkään että seuraavat kysymykset ovat: Miksi sinne? mitkä on maiden erot? Mitä siellä teen jne. Kun nimenomaan en halua käsitellä tässä blogissa mitään liian yksyiselämääni liittyvää. Pinnallisella naistenlehti meiningillä pyrin menemään, mutta jotain persoonallista (kuten asukuvilla) haluan antaa teille kaikille ihanille lukijoille, sillä koen että persoona on kuitenkin blogien suola?:) Kiitos vielä kovasti, että pidät asuinmaani omana tietonasi:) Ja ihanaa joulun odotusta sinnekin!!:)

    Danna,
    Moikka!:)
    Elikkä merkki on sellainen kuin Fresh Look. En tiedä mistä sitä Suomessa tarkalleen saa tilattua, mutta oma värini on yksinkertaisesti brown:) Kiitos kovasti ja toivottavasti saat itsellesi myös pian itseäsi miellyttävät!!:)

    Jenni,
    Voi ikävä kyllä en halua paljastaa edes asuinmaatani, vaikka se ei mikään salaisuus olekkaan. Se on vaan tapani pitää raja, koska sen jälkeen kysymykset jatuvat: Miksi tämä maa? Miten se eroaa SUomesta? Voitko kertoa tämän maan hyviä puolia jne. Haluan vaan vetää jonnekin rajan ja asuinmaani on se raja. Sinänsä mitä väliä sillä edes on missä asun, kun en kerro mitään tarkempaa yksityiselämästäni? Toivottavasti ymmärrät? Kiitos kuitenkin että tekstinni kiinnostavat ja viihdyt silti sivuillani vaikka en liiaksi henkilökohtaisuuksiin menekään!:)

    Anonyymi,
    Moi!:) Eli siis on ostettu ihan Niken liikkeestä, sillä siihen tarvitsee sellaisen vastaanottimen ja lähettäjän kenkään, jotta ohjelma toimii! Käytän ohjelmaa lähes aina lenkeillä. Minusta on kiva kuulla päivityksiä paljon on juostu sillä hetkellä:)

    ReplyDelete
  17. Mrs V:lle, mulla ei tosiaan ole blogia tällä hetkellä enkä usko, että vähään aikaan tulee olemaankaan. Ehkä joku päivä palaan taas bloggailemaan, mutta en ainakaan lähiaikoina. :-) Kyselin tuosta KELA-kortista, kun mulle silloin aikoinaan tuli kirje, että se pitää lähettää takaisin. Hih, kyllä tuntuikin kummalta olla yhtäkkiä ilman KELA-korttia! Kai ne lähettää sen mulle sitten takaisin, mikäli vielä joskus muutan takaisin Suomeen.

    ReplyDelete
  18. Bisquits,
    Kyllä, tauot tekee myös hyvää:) Sillä toivon olevasi vain tauolla;) Voi mulle ei ole tullut vastaavaa kirjettä?! Toivottavasti ei tulekaan, jotenkin ihmeellinen henkinen tuki se vaan silti on:D

    ReplyDelete
  19. veikkaan että asut sielä jossain mabrellassa miljonääriäitien kanssa ja kuulut niitten snobipiireihi koska ei ihan normihenkilöt asu ulkomailla ja ostele lähes 300 euron lompakoita ja kalliita laukkuja kuukausittain! se rikas mies on kyllä joo ihan kiva.. :)

    ReplyDelete
  20. anonyymi,
    voih ei. nyt olet hakoteillä. en ole kyseistä sarjaa koskaan katsonut, mutta nimestä päätellen voin jo sanoa että en ole miljonääri, en ole äiti ja minulla on oma tutkinto ja oma työ:) "normi" on suhteellista, mutta itse luokittelisin itseni täysin normeihin, sillä aika moni tänä päivänä asuu ulkomailla juuri opiskeluiden ja töiden takia:) SUosittelen, sillä muualla asuminen avartaa elämän katsomusta;) Piirit, joihin kuulun, on edelleen ne samat rakkaat tyttöni, joiden kanssa leikittiin hiekkalaatikolla ja käytiin koulut yhdessä:)En ole tämän blogin aikana ostanut ainuttakaan uutta laukkua... Sain kyllä yhden syntymäpäivälahjan!:) Lompakko on jo vuosia vanha, joten uusia ei todellakaan niin vain ostella;)
    ps.ja elämässä ei koskaan kannata keskittyä siihen mitä muilla on, vaan kehittää itse itseään, jotta voit saavuttaa kaikki ne unelmat, mistä itse unelmoit!:)

    ReplyDelete
  21. Olisiko vinkkejä mistä kyseisen mallisia lompakoita saisi halvemmalla? :D Luen paljon blogiasi, mutta en ole vielä kommentoinut joten voin sanoa että tämä blogi on aivan mahtava!<3 ihana tuo ylä kuva! ;)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)