Thursday, December 23, 2010

Kardashian Khristmas

Tässä teillekin joulukortti Kardashian-perheen tyyliin.
Mihin teidän huomionne kiinnittyy?


Onpahan tyylikäs kortti, vaikka itse suosinkin super iloisia naamoja joulukoristeluiden keskellä.
Tosin heti sen jälkeen kun maltan ottaa huomioni kovan luokan kuvankäsittelystä ja super suloisesta Mason-pojasta, päädyn ihailemaan Kourtneyn asua leopardiyksityiskohdillaan. Kylläpä sitä mieli muuttuu :D Kyllä tuo Khloen asukin minulle kelpaisi! :)

12 comments:

 1. Vahakabinetin joulutervehdys ilmeisesti! ;) Ekana tulee mieleen, että näyttää tosi muoviselta, jäykältä ja ihan kuin olisivat hautajaisiin menossa. :D

  ReplyDelete
 2. Heh, todellakin huomio keskittyi ensin kaikkien ylitäydellisiin kasvoihin - ihan kuin osa perheestä olisi vaihdettu vahanukeiksi! :o
  Erilainen, vähän Addams Family-tyylinen "joulukortti". Tyylikäs, ei sen puoleen:)


  Ihanaa Joulua! ^^

  (ent. nimimerkki satu.:)

  ReplyDelete
 3. Mielestäni he näyttävät ylimuokatuilta. Ja joulu kirjoitetaaan englanniksi C:llä. Ja vakavilta. Ei mikään hirveän positiivinen kortti!

  ReplyDelete
 4. Ja superiloisia kirjoitetaan yhteen. Ja nyt tunnen itseni pilkunviilaajaksi. Sori :D

  ReplyDelete
 5. Enite huomiota kiinnitin siihen, että lamar on ainoa tumma näiden perheessä!:D Ja että Kim on tietysti taas se kaunein:)

  ReplyDelete
 6. En ole niin ihastunut tässä Kimin tai Kourtneyn pukuihin, vaikka yleensä heidän tyyleistään pidän eniten. Sen sijaan Khloén mekko on aivan ihana! Nainen näyttää tässä kuvassa muutenkin tyrmäävältä :>

  ReplyDelete
 7. Tiina,
  Hahahaha. Samaa ajattelin minakin:D

  Story,
  Kiitos kun ilmoitit nimenvaihdosta!!:) hyvin ystavallista! Nain minakin opin tuntemaan teita lukijoita!:)

  Lina,
  Hei suloinen! Otsikko on sanaleikki. Koska kaikki Kardashianin tytot alkavat K kirjaimella, siksi ajattelin tittelin olevan leikkisa:) (kim, kourtney, khloe, kendall, kris jne...:)) eli ei hataa, tiedan kylla hyvin miten joulu kirjoitetaan:)
  Ps. En usko etta super iloinen on edes oikea sana:)

  Elviira,
  Ennen oli enemman, silla seukkasihan Kim Reggie Bush komistuksen kanssa:)


  Anonyymi,
  Ihan totta, pidan minakin heidan arkipukeutumisestaan enemman. Kim on kylla lahes aina tyrmaavab:)

  ReplyDelete
 8. kyliellä on kyllä vähän turhan seksikäs tuo puku ikäisekseen, tai mulla pistää silmään.. upea kuva kyllä muuten :) voi pikku mason <3

  ReplyDelete
 9. kauneus periytyy kyllä äidistä. Toive ajattelua omalla kohdalla ;) mutta kyllä kim vie voiton, aina :)

  Hyvää joulua sinulle!

  ReplyDelete
 10. Hei ystavani joka kirjoittelet minulle tanne jouluaattona ja minun olessa Thaimaassa lomalla, voitko sina siis myos skarpata "vahan" ja kirjoita suoraan mun inboksiin?:) ps.mulla on taa ip-osoitteiden jaljitys edelleen kaytossa:)

  ReplyDelete
 11. Tämä kortti on lähinnä koominen... superturhat julkkikset esittelemässä itseään- kuten aina. Hohhoijaa. Todellakin kuin vahanuket joulu"tunnelmissa".

  ReplyDelete
 12. Yök mikä kortti!
  Tyylikäs muuten mutta melkein kaikkien kasvoja on muokattu tosi rumasti ja huomattavasti, siihen minun huomioni kiinnittyy. :D Tyylikäs asettelu mutta niin pielessä kuitenkin!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)