Wednesday, November 10, 2010

Meikkivoiteeni - Lancome Teint Miracle

Aina välillä pyydän kosmetiikkakaupoilta näytteitä uusista meikkivoiteista ja tällä menetelmällä olen huomannut, että ajaudun lopuksi usein Lancomen sekä Macin meikkivoiteiden suuntaan. Ne vaan sopivat minun iholleni sekä värit tuntuvat solautuvan omaan ihooni parhaiten.
Meikkivoide onkin minusta yksi tärkeimmistä meikeistä näin talvella. Kesäisin ruskettuneella iholla en käytä arjessa muuta kuin aurinkopuuteria, mutta talvella kalpea iho kaipaa hieman enemmän ehostusta sekä kosteutta. Ja sanotaankin, että meikin a ja o, on kaunis, hehkuva iho.



Olen pitkään jo päätynyt Lancomen meikkivoiteeseen, mutta usein se pullo johon päädyn, korvataan seuraavana vuonna jo uudella ja paremmalla tuotteella. Näin kävi tänäkin vuonna. Edellinen perusmeikkivoiteeni oli Lancomen Color Id ja se poistui tänä vuonna heidän valikoimastaan. Tilalle tuli seuraava, Lancome Teint Miracle ja täytyy sanoa että tämä on ehkä paras meikkivoide mitä minulla on ollut.



Tätä voidetta Lancome mainostaa meikkivoiteiden Graalin maljana (aika eteviä nuo markkinamiehet;)), mutta tosissaan, tämä meikkivoide lunastaa odotukset.
Sen vesipohjaisen ja ohuen koostumuksensa anisosta voide on hyvin kevyt, mutta silti se on tarpeeksi rikas antamaan kauniin sävyn ihollesi. Voide heijastaa valoa juuri sopivassa määrin, antaen iholle kauniin ja luonnollisen hehkun, sekä se säilyy iholla kiitettävästi koko päivän ajan.



Itse käytän sävyä n.04 ja lisään sen iholleni BodyShopin meikkisienen avulla. Aina ennen meikkivoiteen lisäystä pesen sienen vedellä ja kuivaan sen puristamalla, näin meikkivoide levittyy tasaisesti ja kauniisti.



Minulle tämä meikkivoide sopii loistavasti. Jos kiinnostuit, käy ensin kysymässä kosmetiikkamyyjältä näyte ja jos se on sinunkin ihollesi pieni ihme, käy kotiuttamassa kokonainen ja kaunis lasipakkaus.
Glossyn yleisarvostelussa tämä voide on saanut 4,5 tähteä täydestä viidestä, viisi tähteä laadusta ja 4 tähteä hinnasta, mutta samaan hengenvetoon todetaan, että tuote on hintansa arvoinen.
Samalta sivulta luin pullon hinnaksi 48 euroa Suomessa. Kuten olen sanonut aikaisemmin, kosmetiikka on Suomessa syntisen kallista. Tästä syystä kannattaa varmaan hankkia suuremmat ostokset Tax Freestä tai ulkomailta.

8 comments:

  1. Hih just mies toi mulle samaisen meikkivoiteen laivalta. Ja on ehdottomasti paras mitä oon kokeillu. Ja oon testannu varmaan kaikki mahdolliset meikkivoiteet... :)
    Ootko muuten testannu meikkivoiteen levitykseen sivellintä? On ihan paras.

    ReplyDelete
  2. Itse käytän myös sivellintä, joka on ostettu body shopista. Se on kyllä ehdottomasti paras. Sieni imee meikkivoidetta kuitenkin enemmän kuin sivellin, joten eipä mene meikkivoidetta ainakaan hukkaan :)

    ReplyDelete
  3. Hei Mrs.V :) Tämä meikkivoide on minunkin suosikkini, ennen käytin myös Color Idealia.
    Työskentelen kosmetiikkamyyjänä selektiivisellä puolella ja allekirjoitan toteamuksesi Suomen järkyttävän kalliista hintatasosta puhuttaessa laatukosmetiikasta.
    Silti täytyy muistaa, etteivät myymälät itse suinkaan saa määrätä hintojaan vaan ne tulevat suoraan maahantuojilta. Mikäli kaikki hakisivat tuotteensa suosituksesi mukaan Tax Freesta tai ulkomailta, kotimaasta olisi turha enää odottaa löytävänsä muutakuin Lumenea ja Rimmeliä. Kysyntä ja tarjonta kulkevat käsikädessä.
    Toivoisinkin yhtenäistä verotusta kosmetiikkaan jolloin tuotteen hinta olisi sama ostopaikasta riippumatta- ja halvempi, tottakai. Toivossa on hyvä elää :)
    Pahimpia ovat asiakkaat, jotka tulevat liikkeeseen hyväksikäyttämään myyjän ammattitaitoa ja aikaa pyytäen kokeilemaan ja etsimään omalle iholleen parhaan tuotteen ja sävyn, ottavat nimen ylös ja ostavat tuotteen Tax Freesta.
    Silloin tekisi mieli pistää myymälän ovi säppiin ja toivoa että kaikilla asiakkailla on vastaisuudessa varaa tehdä reissu ulkomaille aina kun ripsiväri loppuu.
    Toivoisinkin ihmisten ymmärtävän tämän asian molemmat puolet :)

    ReplyDelete
  4. hotmama,
    Ihana mies sulla;) ja jotain lisää yhteistä meillä ;) En ole kokeillut! Kiitos vinkistä! Kokeilen ja voisin jopa tehdä postauksen vertailusta maalikon kädessä!!:)

    Jenni,
    Pitää tosiaan kokeilla! Sienellä levittyy niin helposti, mutta huono puoli on tosiaan se että voidetta menee niin paljon hukkaan....

    J&M
    Hei!
    Kiva saada alan asiantuntija mukaan keskusteluun.
    Olet ihan oikeassa omassanäkökulmassasi, aivan varmasti ottaa päähän kaikki kokeilijat, ymmärrän loistavasti (siksi itseasiassa omani ostin ihan stockalta, koska etsin uutta voidetta, mutta sain niin hyvää palvelua ja voide tuntui paikan päällä jo niin hyvältä että ostin heti paikan päällä, vaikka olinkin menossa lentokentälle seuraavana päivänä....) Mutta kuluttajan näkökulmasta, jos ostat jonkun hyvin kalliin tuotteen hintaluokassaan, haluat ensiksi vakuuttua että se on sen arvoinen. Itse voi tehdä päätöksen siitä, antaako sitten sen lisärahan palvelun laatuun. Itse tein näin, sillä minua palveltiin niin loistavasti:) Mutta tosiaan, en tiedä onko skandinaviassa niin kovat verot vai mitkä koskmetiikan tuonnin suhteen, että ne ovat niin kalliita? Sillä olen toki tietoinen että hinnat tulevat maahantuojalta ja ei ole kaupan syy että hinnat ovat niin korkeat. Tuskin maahantuojienkaan. Olettaisin että syy on Suomen korkeissa veroissa.

    Mutta mutta, tosiaan. Aika harva voi ostokset tax freehin jättää. Siksi puhuinkin että ihmisten kannattaa ne kalleimmat ostokset sieltä tehdä, ei ehkä sitä ripsiväriä;)

    Joten kiitos kauheasti näkökulmastasi, ymmärrän sen oikein hyvin ja tuen sitä itse myös silloin kun palvelu on tuotteen hinnan mukaista!:) Jokainen tehköön sen suhteen omat päätelmänsä!:)

    ReplyDelete
  5. Suomen verotushan ne hinnat ratkaisee, ikävä kyllä :( Siksi niihin onkin niin vaikeaa vaikuttaa.
    Ja ymmärrän myös Tax Freen ihanuuden, itsekin olen kentiltä hankkinut mm. ihania tuoksuja.
    On vaan niin paljon ihmisiä jotka luulevat meidän täällä Suomessa itse päättävän hinnoista ja sitten kassalla huokaillaan pilviä hipovia katteita :) Olen kai taas liikaa näitä kuunnellut :D
    Onneksi on olemassa myös ihmisiä, jotka ovat valmiit maksamaan hiukan enemmän ja ostamaan myös maista- heidän voimillaan maakauppa pysyy pystyssä! Sen vuoksi täällä onkin palvelun laatuun kiinnitettävä erityistä huomiota ja todella oltava kiitollinen jokaikisestä asiakkaasta <3

    ReplyDelete
  6. Mä oon myös rakastunut tohon meikkivoiteeseen! :) En ole ennen kauheasti käyttänyt meikkivoidetta, koska kaikki tuntuivat liian raskailta ja paksuilta, mutta tämä on juuri sopiva! Ihanan raikas ja kevyt! :)

    Oon muuten lukenut sun blogiasi vasta vähän aikaa ja pakko myöntää, että tää sun blogis on varmasti maailman paras! Luen tämän aina aamuisin ja iltaisin, ja yhtenä päivänä mulla meni varmaan 5h, kun luin kaikki sun postaukset! Oot vaan niin kaunis ja sulla on oikeesti mielenkiintoinen blogi!!! Aion mennä sun innoittamana ostamaan kaikkia terveysjuttuja, kuten niitä brasilialaisia jauheita :)

    Hyvää talven alkua!

    ReplyDelete
  7. Sain lehden välissä pienen näytteen Teint Miracle voidetta.Kokeiltuani sitä saa Blascot yms. jäädä. Voide imeytyy nopeasti,ei kuitenkaan liian nopeasti ja kasvot hengittävät ja meikki säilyy koko päivän hyvänä. En koskaan ole vastaavaa meikkivoidetta löytänyt,suosittelen lämpimästi.

    ReplyDelete
  8. Hei!
    Olen kuullut niin paljon hyvää tästä meikkivoiteesta, että pakko kai se on käydä kaupasta hakemassa ;) Kysyisin kuitenkin, että millaista irtopuuteria käytät/käyttäisit tämän meikkivoiteen kanssa, että meikkivoiteen antama kuulaus ei jäisi puuterin alle?
    Arvostaisin kovasti jos ehdit kysymykseeni vastaamaan :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)