Tuesday, October 19, 2010

Päivän asu, mustaa ja punaista

Nämä kuvat ovat viime syksynä otettu, mutta samat vaatteet löytyvät kaapista edelleen, joten samoissa vetimissä mentiin tänään.

4 comments:

 1. Kaunista! Tänään sulla on vähän erilainen meikki, eikö? Mä tykkän tästä, very natural =)

  ReplyDelete
 2. Hei! Ajattelin etta pystyisit ehka auttamaan minua kun sinulla on noita louis vuittoneita, osaisitko sanoa mitaan taman laukun aitoudesta? Olen tutkinut tuntikaupalla eri sivustoja, ja verrannut niiden neuvoja tunnistaa aito laukku feikista. Haluaisin kuitenkin viela jonkun muunkin mielipiteen:

  http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170553703656

  Joten olisi ihanaa jos voisit auttaa!:)

  ReplyDelete
 3. lilli: suosittelen, että käyt tarkistuttamassa laukun aitouden Purse Forumissa (http://forum.purseblog.com/louis-vuitton-shopping/authenticate-lv-read-rules-use-format-post-1-a-633568.html). Pääset suoraan tuosta linkistä Louis Vuitton laukkujen tarkastuspalstalle. Keskustelun ylläpitäjät ovat tosi taitavia ja tunnistavat kyllä varmasti aidon. Toivottavasti tästä on apua!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Saara! En ollut moisesta kuullutkaan, mutta tein heti tyota kaskettya!;D ja varmistivat laukun aidoksi, joten ei muutakun huutamaan!:) On tama blogimaailma kateva kun saa aina hyvia vinkkeja!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)