Niiden resveratroli pitoisuus on erityisen korkea, mikä on luonnon oma antibiootti. Tästä syystä marjat ovat erinomainen keino taistella infektioita vastaan. Viimeisimmän Journal of Infectious Diseases:in mukaan resveratrol vähentää influenssaviruksen lisääntymistä. Tutkimuksien mukaan myös korkean antioksidanttipitoisuuden omaavat ruoat vähentävät riskiä sairastua Alzheimeriin, moniin syöpätyyppeihin sekä Parkinsonin tautiin.
Ravintosisältö per 100g:
- Energiaa 1360 KJ / 325 kcal
- Proteiinia 10g
- Hiilihydraatteja 77, 5g
- Rasvaa 2,5g
Itse syön näitä marjoja välipalana. Napostelen niitä suoraan pussista, mutta niitä voi lisätä vaikka raakasuklaa reseptiin, jälkiruokiin, smootheihin tai myslin sekaan lisäämään makeutta ja rapeutta.
Noi kuulostaa hyviltä! Vois tääs käydä luontaistuetekaupassa tsekkaamassa:P
ReplyDeleteNadja,
ReplyDeleteNe on niin makeita!:)