Thursday, October 7, 2010

Kynsilakkani

Olen ollut aina todella huono hoitamaan käsiäni ja kynsiäni. Syynä tähän varmaan se, että minulle aina sattuu ja tapahtuu ja kynnet eivät vaan pysy menossa mukana. Tilannetta ei myöskään auta se, että minulla on kaksi suurta koiraa. Ystävieni yllyttämänä olen kuitenkin yrittänyt ryhdistäytyä ja pitää huolta kynsistäni. Siitä syystä ostin pari kuukautta sitten muutaman kynsilakan.

Seuraavaksi kaikki kynsilakkani, ne huikeat 4 pulloa!:) Se on paljon kun vielä heinäkuussa en omistanut ainuttakaan :D













OPI kynsilakkojen sävyt:
Punainen: I am not really a waitress, beige: Cosmo-not tonight honey!, pinkki: It's all greek to me

7 comments:

 1. Ooh toi pinkki on ihanan värinen<3

  ReplyDelete
 2. Hahaa, mä oon ihan samanlainen!Nyt oon kyllä tsempannut tosi hyvin ja tehnyt jopa ranskalaisen manikyyrin ja ihan ite:) Oon sitä mieltä, että mielummin ilman tai väritöntä lakkaa kuin kamalan näköisesti lohkeillut lakka..Jollaiseksi se ainakin mulla menee nopeasti ja sitten en ikinä ehdi/jaksa/muista ottaa sitä pois.

  ReplyDelete
 3. Hih! Ostin tuon, Cosmo-not tonight honey-lakan viikonloppuna ja minulla on sitä kynsissäni parhaillaan :)

  ReplyDelete
 4. itellä on on opin ruskee lakka ja se on tosi hyvä!

  ReplyDelete
 5. Aivan superit nimet noilla lakoilla. Se on musta ihan positiivista, ettet ole käyttänyt lakkoja.
  Nykyään ku kemikaaleja on niin paljon, on ehkä hyvä juttu, ettei niitä ole ihan joka paikassa. Kynsilakatkin on niin tuhtia kamaa, että varmasti eivät tee hyvää.

  ReplyDelete
 6. Hahaa! Hyvähyvä! Musta huolletut kynnet/kädet ylipäätään on yksi naisellisuuden merkki! Mutta nyt olis hakusessa joku tooosi hyvä käsirasva, joka oikeesti tehois kuiviin käsiin! Vielä ei oo edes pakkasta ja mulla on jo halkeemia kuivuudesta :/
  Any ideas?!
  -hepl!

  ReplyDelete
 7. Nadja,
  ja kynnellä niin paljon parempi vielä! Oikein herkullisen pinkki!:)

  Lilya,
  Moijjjjjj ihana! Tsempataan nyt molemmat! :D

  Sofie,
  se on ihana! Niin ihana ja neutraali!

  Carla,
  Ne kyllä on hirmu kestäviä! (mutta ei mulla ole paljoa vertauskohtetia:D)

  CHIC,
  Mä en itseasiassa ole lainkaan tutustunut kynsilakan haittoihin. Tosin mun kynnet on niin kaameat että ei niistä kauheasti pahempaan suuntaan voi mennä:D Ja on kyllä markkinamiehillä osansa noissa nimissä:) Hauskoja ja hymyn huulille tuovia nimiä.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)