Sunday, October 31, 2010

Happy Halloween everybody!

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut hauskoja halloween teemaisia juhlia tänä viikonloppuna ja namuja tullut enemmän kuin kepposia!

Meidän illanistujaiset meni iloisissa tunnelmissa ja kakku oli menestys! Karmivasta ulkonäöstään huolimatta, maistui ihan tutuille turvallisille mokkapaloille.
Ystäväni vinkistä, löysin itseni tänään etsimässä inspiraatiota jo seuraavalle vuodelle. Ensi vuonna ehdottomasti muffinseja oranssilla kuorrutteella lepakoilla koristettuina!:D3 comments:

  1. nams alkoi heti tekemään mieli tuollaisia herkkuja :P

    ReplyDelete
  2. Tana Halloweenina oma juhliminen jai vahalle kun vanhempani olivat taalla Irlannissa, mutta ensi vuonna sitten. Ehka leivon samanmoisen hienon kakun kuin sinakin :) Nyt odotellaan jos naapuruston lapset alkavat pimputtaa ovikelloa, kasa karkkia odottaa!

    ReplyDelete
  3. hei! miten kuvailisit hiustesi väriä? himoitsen juuri samanlaista tukkanväriä, mutta en tiedä miten kuvailisin sen kampaajalle..

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)