Tuesday, September 14, 2010

Päivän asu uusilla kengillä

Ja tässä ensimmäinen asu, jonka kanssa käytin uusia kenkuleita. Varmasti tämän syksyn lempikenkäni!:)


Kuten huomaatte, punainen pohja kuluu äärimmäisen nopeasti. Tästä syystä olen jo yksiin nilkkureihini käynyt suutarilla teettämässä kumipohjat. Käyttämäni suutari oli Erottajan Suutari Helsingissä, mitä esimerkiksi Nina'sin liike suosittelee. Päkiän alle tuli ohuen ohut kumipohja, mustana. Ihmetteli suutari mun huolta kumipohjan väristä ja itsekin turhauduin nopeasti omaan turhamaisuuteeni ja totesin että antaa mennä vaan. Parempi pistää se ohut musta kumipohja sinne päkiän alle kuin antaa kengän kulua rikki - mikä ilman suutarilla käyntiä varmaan kävisi.
Olen kuullut, että Pariisissa toisen Louboutin liikkeen vieressä on suutari, joka tekee erikoisesti punaisia Louboutin kumipohjia Louboutineille. Maijan blogissa voitte käydä katsomassa kuinka hyvää jälkeä he tekevät. Harmi ettei sitä asu Pariisissa :)

17 comments:

 1. Viivi,
  Se on Alexander McQueenin huivi, ostettu heidän Los Angelesin liikkeestään.

  ReplyDelete
 2. En kestä, kun Mrs. V on aina niin mahdottoman tyylikäs ja kaunis! :) Upeat ovat kengät. Paljonkohan niissä mahtaa olla korkoa ja platoa?

  ReplyDelete
 3. Upea kokonaisuus! Aluksi en ollut niin syttynyt tuolle kenkämallille, mutta toimii kyllä super hyvin! Todella tyylikkään näköiset.
  Itse aion ostaa omat ensimmäiset Louboutin kengät ensi kevään ylppärijuhliini. Väriä täytyy vielä miettiä. heh sitä odotellessa :)

  ReplyDelete
 4. Palvon maata sun kenkien alla<3 Sääli ku itse on köyhä opiskelija niin nyt vaan haaveillaan tuollaisista ;(

  ReplyDelete
 5. se tehtaankadun suutari mitä ninas suosittelee laittaa punasia pohjia. kantsii käydä siellä, ite oon laitattanu aina siellä ja tyytyväinen kyllä ollut =)

  ReplyDelete
 6. Kauniit kengät :)
  Luin muuten jostain, että Louboutinilla olisi myynnissä myös omaa punaista maalia, jolla saisi kulumat helposti piiloon.

  ReplyDelete
 7. Käsittääkseni tehtaankadun suutari on se ketä Nina'sista nykyisin suositellaan - ja sillä pitäisi olla punaista kumipohjaa (ainakin punaista maalia löytyy jos riittää pelkkä korjaus).

  Löysin sun blogin ihan vasta, ja sulla on kyllä ihan mieletön tyyli! :)

  ReplyDelete
 8. upea asu jälleen kerran! Ja olipa hyvä kun otit puheeksi tuon pohjien teettämisen. Itsekin asiaa pohtineena saan nyt ehkä helpommin tehtyä päätöksen ja kiikuttaa rakkaat kenkäni suutarille, niin paljon kun se ajatuksen tasolla hirvittääkin :D vaikka ammattitaitoisia kavereitahan he ovat..

  ReplyDelete
 9. Kengät pukee älyttömän hyvin sinua :) Vinkiksi muuten, että ebaystä saa käsitykseni mukaan tilattua punaisia kumipohjia. Jos hyvä tuuri käy, niin varmaan ihan Louboutinin "nimmarilla" varustettuna. Punaisen eri sävyjä löytyy vaikka millä mitalla :)

  ReplyDelete
 10. Miten sulla pysyy korot kunnossa? :) Jos kengässä on päällystetty korko, se menee ainakin mulla piloille alta aikayksikön.

  ReplyDelete
 11. Hei, blogisi on ihan huippu ja olet ihanan tyylikäs, ja ylläpitämäsi salaisuuden verho vain lisää kiinnostusta :)

  Haluaisin kuitenkin esittää pyynnön, että kiinnittäisit jatkossa huolta kielioppiin, varsinkin yhyssanavirheitä blogissa on luvattoman paljon. On lukijallekin mukavampaa (ainakin allekirjoittaneelle), kun voi keskittyä olennaiseen, eikä huomio kiinnity eli kieli oppi virheisiin ;)

  ReplyDelete
 12. Huh mikä korko noissa on! Onnistuuko käveleminen?;) Mutta siis aivan ihanat noi kengät <3

  ReplyDelete
 13. Äitini ostaa punaisia kumiphojia Ebaylta jotka hän vie sitten omalle suutarille täällä Tukholmassa. Punaiset pohjat on kuumat:)

  ReplyDelete
 14. onko pientä tai normaalia kokoa esim topshopin saappaisiin verrattuna

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)