Sunday, September 12, 2010

Päivän asu - black and white

Ja aika klassisella linjalla mennään... Mokkaisilla kengillä:)




Ja mukana hieman blingiä ;)

4 comments:

  1. Olet varmaan kuullut tämän tuhannesti, mutta sinulla on mahdottoman ihanat hiukset:)
    Asu näyttää hyvälle, tyylikkäälle, upealle as always, hih! Muksaa sunnuntai-iltaa sinne päin!! =)

    ReplyDelete
  2. Iltaa!

    Todella tyylikäs asu taas kerran!Sulla on kyllä silmää klassiselle tyylille!Täytyy muuten kiittää tuosta kenkien hoito-opastuksesta, ostin juuri tänään itselleni mokkakengät ja aloitin tänään myös oman blogin jossa kyselin kenkien hoidon perään...tulin hetki sitten tänne ja täältähän se apu heti löytyi=).

    ReplyDelete
  3. Mrs.V taas niin kauniina ja inspiroivana <3
    Kasvot, hymy, hiukset ja kaikki !!:)
    Ja voi hyvänen aika tota laukkua:) Vaikka moni sanoo että on turhamaista sijoittaa laukkuun, niin kyllä siitä mun mielestä on turhamaisuus kaukana!!:D Tuon tyylikkäämpää laukkua ei voi olla. :) Ja se kestää varmasti ikuisuuden.
    Nyt kun oot tehnyt kengistä ihania postauksia, toivoisin samaan tyliin myös laukuista!!:) Hoito/säilytys ohjeita ym…:) Vaikka nämä asupostaukset ehdottomasti parhaimpia ovatkin!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)