Wednesday, September 29, 2010

Häät mielessä

Omia häitäni tanssin jo muutama vuosi sitten, mutta äskettäin yksi rakkaimpia ja parhaimpia ystäviäni meni kihloihin!:)
Joten älkääpä yllättykö jos blogin puolella näkyy välillä hieman värimaailma-, kutsukortti-, hääpuku-, kattaus- ja kukkapohdintaa...:) Olemme morsiamen kanssa hyvin samantyylisiä, joten myötäelän näiden häiden suunnittelua ihan täysillä!:D
I love weddings!:)Kuvat: www.bvweddings.com

6 comments:

 1. Voi miten upea tuo uusi otsikkokuva<3 IHANA! minä rakastan kanssa häitä, kaikkien aikojen ihanimmat häät jotka olen nähnyt oli Vickan ja Danielin häät<3 Itkin ihan joka kohdassa - he olivat niin ihanan rakastuneita :D ja katson aina joskus häät uudelleen kun äiti tallensi ne :D

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania kuvia, ja oh, heidän häistään tulee varmaan aivan ihanat :´) niin ihanaa!

  ReplyDelete
 3. olisi ihana nähdä susta kuvia millanen häämekko sulla oli tms ! vain susta- ei miehestäsi mutta todella kiinnostaisi millainen kampaus, mekko ja kengät sulla oli =))

  ReplyDelete
 4. voisit ite laittaa häistäsi kuvia tänne, oisin niin kivaa :) !!

  ReplyDelete
 5. Hääjutut on kyllä tosi kivoja, joten ei haittaa ollenkaan jos täällä niistä kirjoittelet ;)

  ReplyDelete
 6. Want to be my wedding planner? ;) Itse en ole jaksanut vielä tehdä mitään häiden eteen, paitsi että puku on nyt varattu! Mutta ideat on todellakin tervetulleita!! Olisi kiva nähdä!!!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)