Thursday, August 12, 2010

Mekko helteillä



35 asteen helteessä, mitä tahansa sitä pistää päälleen, on kuuma.
Tässä asussa sitä on sentään mukava olla:)


10 comments:

  1. Ootko suomalainen? Missä maassa asut? Sori nää utelut, oot varmaan vastannu näihin miljoonasti :D Oot hurjan kaunis!

    ReplyDelete
  2. Onpa kaunis mekko! Ja varmasti vilpoinen, saako udella, mistä se on ostettu/mitä merkkiä?

    ReplyDelete
  3. Väljä mekko ja matalat sandaalit on ihan ykkös-asu helteellä.Meillä on ollut viime päivät yli 40 astetta ja lämpö ei laske edes yöksi :( Onneksi töissä on sentään ilmastointi.
    Mekkosi on hurjan kaunis ja väri sopii tosi hyvin sinulle.Sandaalitkin on ihanat!


    Nuheila

    ReplyDelete
  4. Linda,
    Ihan suomalainen olen, mutta ikävä kyllä tässä blogissa en käsittele mitään yksityiselämääni liittyvää. Vedän tarkan rajan, enkä kerro edes kotimaatani:) Pahoitteluni siis. Pidän nettiä vaan niin hirmu vaarallisena paikkana.
    Kiitos, mutta kommenttisi kertoo niin paljon enemmän sinun ystävällisyydestä kuin minusta. Kauneus kun on katsojan silmissä;)

    Kiivi,
    Mekko on ostettu sellaisesta tavaratalosta kuin Saks Fifth Avenue ja merkki on Alice & Trixie. En ole itsekkään merkistä ennen kuullut.

    Nuheila,
    Ihan totta. Töihin mennessä mukava ja vilpoinen pukeutuminen tuottaa aina hieman päänvaivaa. Onneksi väljät puserot ja haaremihousut ovat olleet muotia tänä kesänä:)
    Kiitos kauheasti kauniista sanoistasi!:)

    ReplyDelete
  5. Olet kyllä niin kaunis, ja niin on myös mekkokin! Tykkään hirmusti tosta väristä, liian harvoin tulee käytettyä sinisävyisiä vaatteita :)

    ReplyDelete
  6. Niin, ja tosi hyvä säkä sulla kävi kun löysit sen farkkutakin! :D Ja noin hyvin passaa vielä päälle kymmenen vuoden jälkeen, se onkin jo aikamoinen saavutus :D

    ReplyDelete
  7. Näissä kuvissa sun rusketus on ihan äärimmäisen kaunis!!!
    Käytätkö muuten itseruskettavia lainkaan?
    Ite oon kovin tykästynyt ruskettaviin kosteusvoiteisiin, mutta kun oon niin vaalee luonnostaan ni pakkaa aina tulemaan rajoja silti..
    Toivottavasti Suomen reissu oli onnistunut:)

    ReplyDelete
  8. Aivan täydellinen hellemekko! Ja tosiaan kuuma on vaikka olisi kuinka kevyesti päällä. Ei valiteta kun kerrankin on lämpöä Suomessakin piisannut :)

    ReplyDelete
  9. Mikä koko sun ihanalla Speedy:llä on, 25 tai 30?

    http://peekstyle.com

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)