Friday, August 27, 2010

Marc Jacobs f/w 2010

Kuten Donna Karan näytöksessä nähtiin, pitkävartiset nahkahansikkaat ovat in tänä syksynä. Samaa vakuutteli Marc Jacobsin syystalven kokoelma.Itse tuli hankittua viime syksynä kaappiin omat pitkävartiset hanskat ja niitä tuli käytettyä paljonkin!Viime aikoina on pitänyt hieman kiirettä, pahoitteluni siis siitä että kommentteihin vastailu on kestänyt.
Lähden huomenna vielä aurinkolomalle rakkaiden ystävieni kanssa, joten olen jo etukäteen pahoillani siitä että vastailu tulee kestämään seuraavan viikonkin.
Jos saan räpsittyä jotain kauniita fiiliskuvia, ehkä voin ne täälläkin julkaista - tosin ilmam mitään matkakertomuksia. Enemmän meiningillä: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa;) Sillä syksy on jo ovella ja haluan vielä nauttia viimeisistä kesän rippeistä. Tämä kesä kun oli kaikinpuolin mahtava!:)

2 comments:

  1. Oikein ihana asu ja nuo hanskat on ihan must. Mulla puuttuu edelleenkin omasta varastosta pitkävartiset. Ehdottomasti ostoslistalla tänä syksynä:)

    ReplyDelete
  2. Hyvää matkaa, mietinkin että menikö se jo ja olen missannut lomakuvat. Mutta lähden itse samoin aurinkolomalle huomenaamulla, ihanaa en jaksa odottaa että pääsee vielä vähän nauttimaan auringosta!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)