Monday, August 30, 2010

Kehityskysely

Elikkä.
Taas nopean kehityskyselyn aika.

Blogini ei siis kerro minusta mitään henkilökohtaista.
Naama näkyy joten tutut kyllä tunnistaa!:)
Hyvin pinnallisissa asioissa pysytään.
Vähän kuin naistenlehteä lukisi.
Käsittelen mm. terveyttä, liikuntaa, muotia, tyyliä ja sisustusta koskevia asioita minä-muodossa.

Täten haluaisin kysäistä mikä tässä blogissa on teidän mielestänne parasta?
Lisäsin tuonne oikealle pienen kyselyn, missä voi helposti käydä ruksaamassa mielipiteensä, mikä on sinun mielipiteesi.
Ja sana on kommenttiboksissa vapaa.
Mitä saisi olla enemmän?
Ideoita?
Toiveita?

Tulos on tarkempi mitä enempi teistä jaksaa käydä merkkinsä jättämässä!
Aikaa äänestää on viikon verran.

Kiitos jo etukäteen!:)

14 comments:

 1. Mua on alkanut monessa blogissa ärsyttämään se tietty bloggaajan henkilökohtainen maailma, itseäni kun kiinnostaa oikeastaan vain asukuvat. Ja helpolla blogi menee negatiiviseksi, kun bloggaaja kertoo henkilökohtaisesta elämästään ja kommentointi muuttuu inhottavaksi. Joten jatka samaan malliin, tää on kivaa vaihtelua, kun ei tarvi lukea joka kerta mitä bloggaaja on tänään tehnyt.

  Ja niitä toiveita, hmmm jotain vaatekaappieisttelyä/kämppäesittelyä olisi kiva nähdä ?
  : )

  ReplyDelete
 2. sulta ois tosi ihanaa saada viikon liikunnat- postaus :)

  ReplyDelete
 3. Minua kiinnostavat muoti- ja liikuntajutut. Kaikki sellanen mukava ja homppa. :)

  btw, kattelin eilen X-factorya, ja Cheryl Colella oli jalassa samat Loubotinin kun ne sun uudet vihreat. Upeat kengat!!

  ReplyDelete
 4. Minä kaipaan myös niitä sisustusjuttuja, muistan ne oikein hyvin vielä edelliseltä kesältä. Olisi esimerkiksi kiva nähdä miltä teidän pihanne näyttää nykyään kalusteidensa kanssa. :-)

  ReplyDelete
 5. Nyt pistit pahan. Mitähän tässä nyt toivoisi. Tee vaikka meikkipostaus, missä käyt läpi kaikki päivämeikkiin kuuluvat tuotteet :)

  ReplyDelete
 6. Haha, minua oikein alkoi naurattamaan, kun valitsin kahdeksasta vaihtoehdosta heti viisi :D
  Päivänasukuvat ehdoton ykkönen, sit hyvänä perässä tulevat terveys-,liikunta- ja tyylipostaukset!

  ReplyDelete
 7. Ykkösenä nousee sun upeat päivänasut hurmaavien poseerausten kera :) piristää päivääni joka kerta! Varsinkin Copycatit ovat ovelia! Ja kakkosena toiveena lisää ihania sisustusjuttujanne, ylläri :D Ja terveysjutuista olen saanut monta hyvää vinkkiä :))

  Olikohan tässä muuta.. *haleja*

  ReplyDelete
 8. Parasta on sinä! :)

  Mutta jos nyt vastaan kuitenkin että itse tykkään juuri siitä että blogisi on sopiva sekoitus noita kaikkea, eli vastaa kysymykseen mistä on kauniit naiset tehty: terveydestä, liikunnasta, tyylistä...

  ReplyDelete
 9. Vaihtelevuus blogisi postauksissa on ehkä se parhain juju, mutta itse olen pitänyt erityisesti terveysaiheisista postauksista. :)

  ReplyDelete
 10. Sun blogi on just kuin itsekin sanoit; kuin naisten lehteä lukisi. Tässä on vain se etu, että uusia juttuja tulee useammin, kuin kerran viikossa =)

  Minä tykkään kovasti! On aina ilo huomata, että on uusi postaus tullut ja sehän on aivan pakko lukea läpi heti ;-D

  Mulla ei ole mitään kritisoitavaa. Kaikki aihealueet on hyviä. Erityisesti itse tykkään sun päivän asu -postauksista ja copy cat:eista, josita saa kivasti vinkkiä, miten voisi itsekin soveltaa kivoja muilta bongattuja tyylejä =)

  Ja lopuksi vielä: Oot ihan mielettömän ihana, kun jaksat bloggailla täällä "yleisellä" sivulla meidän kaikkien iloksi. Niin moni (minä itsekin) on ajanpuutteen ja kuka minkäkin syyn vuoksi hyllyttänyt bloginsa. Tämä blogi on mun ehdoton päivänpiristys! =)

  ReplyDelete
 11. Tykkään kaikista postauksistasi, mutta erityisesti asu postaukset ovat ihania!!:) Niistä tulee aina super hyvälle tuulelle plus että saa hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen:)
  Sisustus postauksia myös odottelen:)

  ReplyDelete
 12. eannaa kompaten, en halua liikaa mitään jokapäiväistä höttöä. Päivän asu- ja tyylipostaukset ovat parhautta! Sun tyyli on juuri sitä mihin itsekin pyrin:) Varsin uutena lukijana olisi kuitenkin kiva hiukan tietää kuka olet. Ihan vain yksittäinen esittäytymispostaus (jos sellaista ei jo jossain ole?). En tarkoita että pitäisi kaikkea kertoa, mutta ihan perusjuttuja, joista sinua ei voi mitenkään tunnistaa/jäljittää:)

  ReplyDelete
 13. Mun mielestä parasta tässä blogissa on se, että oikeasti tää on vaan kevyttä asiaa, menemättä henkilökohtaisuuksiin. Aivan kuin itse sanoit, kuin naisten lehteä lukis. :) Tästä blogista huokuu hyväntuulisuus!

  Sisustuspostaukset olisi kivoja :)

  ReplyDelete
 14. Ihanaa että olet laittanut blogin taas julkiseksi. Luin tätä jo viime vuonna ja pettymys olis uuri kun lopetit kirjoittamisen.

  Hyviä blogeja on niin vaikea löytää, niin nyt saa taas nauttia sun jutuista. Löytyy myös paljon kivoja vinkkejä omalle ostoslistalle :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)