Thursday, August 5, 2010

Hat trick

Näillä helteillä, mitä nyt Suomessakin on koettu, hattu on hyvin käytännöllinen asuste.
Tosin jostain syystä olen hyvin arka käyttämään hattua! Mistäköhän se johtuu?
Olen koko kesän himoinnut hellehattuja, mutta en kuitenkaan kertaakaan ole Suomessa tai asuinmaassani asunut ulos ovesta ne päässäni. Eikä niitä ihan hirveästi ole kävellyt vastaankaan.
On se vaan kumma, sillä pidän niistä silti kovasti muiden päällä!:)


14 comments:

 1. Hatuista tulee helposti se fiilis, kun kokeili lapsena äidin hattua, pitkiä helmiä ja liian isoja korkokenkiä :) Saisivat kyllä tulla yleisempään käyttöön, itselläni on vaan jotenkin kauhukuvia mummojeni käyttämistä villakangashatuista.

  ReplyDelete
 2. Eikä kun käytät tota hattua vaan, kyllä se siitä kunhan totut siihen. Ei tunnu niin hölmöltä sitte enään :)

  ReplyDelete
 3. angela,
  mä en ole koskaan sitä päässyt tekemään, mutta oisko se jotenkin taustalla tässä tunteessa kun on nähnyt aina elokuvissa näin tapahtuvan?:D

  AnsQ,
  Katotaan jos saan rohkeutta kerättyä;)

  ReplyDelete
 4. Toi hattu on tosi kivan näköinen ja sopii sulle hyvin. Mulle käy myös hattujen ja parin muiden asusteiden kanssa niin, että juuri kotona näyttävät hyvältä mutta kun astuu ovesta ulos niin tapahtuu jotain ja eipä enää näytäkään hyvältä.. hassu fiilis :D

  ReplyDelete
 5. Looking gorgeous!! Ai että toi keltanen pukee sua<3

  ReplyDelete
 6. Ihanaa kun olet taas takaisin ainakin vähän aikaa :)

  Itse vierasta hattuja ainakin omassa päässä mutta muilla näyttää hyvältä. Sinullakin näyttää todella tyylikkäältä :)

  ReplyDelete
 7. Näyttää mielettömän tyylikkäältä!:)

  ReplyDelete
 8. Itsekkin haluisin pukea hattuja, rohkeus taitaa vaan puuttua:/ No ehkä pitäisi vain repäistä kunnolla! Ja asu näyttää hyvältä, real lady!:)

  ReplyDelete
 9. Upea asu ! Hienosti toimii näköjään pinkki ja keltainenkin yhdessä.

  Sain viime kesänä niin paljon inspiraatiota ja hyvää mieltä sun blogista että ilahduin ihan älyttömästi kun huomasin bloggerista että olet jatkanut tätä blogia. :)

  ReplyDelete
 10. Ihana, ku oot taas palannut tän blogin pariin. Ihanasti sopii toi hame sulle ja laukku on ihana. :)
  Sitten mulla olis vielä yks juttupyyntö, olis kiva jos tekisit sellasen yleisen ulkomailla asumis-postauksen. Ei siis tarvi paljastaa mitään omasta asunpaikasta tmv. Esim. miten mahdollisesta koti-ikävästä aina selviää ym. Olen lähdössä vaihtoon USA:han nyt elokuussa ja olis kiva kuulla sun vinkkejä.

  ReplyDelete
 11. Toi hattu sopii sulle tosi hyvin! Mäki jotenkin aristan hattuja, vaikka ne ovat useimmiten todella kivan näköisiä. Kivaa että olet täällä taas! :)

  ReplyDelete
 12. Tykkään hatuista hirveästi, mutta kesäisin ja erityisesti kuumalla jätän hatun suosiolla pois. Tuntuu, että on vaan liian kuuma sen kanssa.. Tosin syksyllä ja keväällä useinkin tykkään pukea siistin ja tyylikkään hatun. Se on mielestäni asun piste i:n päälle.

  ReplyDelete
 13. ihana outfit, glad you're back!

  ReplyDelete
 14. Nantsu,
  I so feel u! Ihan sama olo:S

  lintu,
  sä oot muruseni ihana<3

  Reetta,
  se on kumma juttu kuinka sitä itse hatuista tykkää mutta millään en uskalla ovesta ulos niiden kanssa astua:D

  Jenni,
  Ihana olet:)

  mirana,¨
  ihanaa etten ole yksin ongelmani kanssa:D

  i,
  kiitos kovasti kun kerroit tuon minulle:) Piristää päivääni:)

  Julia,
  Kiitos kaunis!:) Hyvä idea! Mutta ikävä kyllä pidän tiukasti kiinni tästä aihepiiristä jonka olen valinnut, sillä tuollainen postaus saattaa herättää ihmisissä kuitenkin liikaa kysymyksiä, mihin minä en halua netissä vastata. Mutta laita vaikka mailiosoitettasi niin voin toki ne suoraan sinun kanssasi hieman jakaa...

  Nadja,
  Jes, soudetaan samassa veneessä siis:) Ihana olla teidän luonanne takaisin:)

  Catherina,
  ihan totta, saattaa tuntua hieman kuumalta, mutta itse olen käyttänyt hattua ahkerasti dubaissa ottaessani aurinkoa (45 astetta) ja se suojasi mukavasti auringonpistokselta:) joten tarkoitan käytännöllistä toisella tavalla:)

  Nanu,
  kiitos ihana! Ihana että sinä olet takaisin!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)