Saturday, August 21, 2010

H&M blouse

Rakastuin tähän H&M:n puseroon... Niin mukava kesäpäivänä ja minun mielestäni vielä hyvin tyylikäs. Hyvin menee hameen sekä housujen kanssa.
Niin ja tiedän että paidasta näkyy hieman läpi... Tosin näissä kuvissa enemmän kuin luonnossa, mutta oikeiden rintaliivien kanssa ei minusta lopputulos näytä lainkaan pahalta.





12 comments:

  1. Mulla on myös sama pusero ja tykkään siitä ihan hirveästi, yhdistän sitä samalla tavallakin kuin sinäkin, kynähameen ja housujen kanssa :)

    ReplyDelete
  2. Sopii kyllä hyvin molempien kanssa.
    Ihana hattu! :)

    ReplyDelete
  3. Oh, tosi kiva toi pusero! Tykkään tosta helmasta, se tekee siitä helposti yhdisteltävän :)

    ReplyDelete
  4. Ostin saman paidan mustana, mutta se on mulle kyllä niin lyhyt, että se vaatii jotain korkeavyötäröistä.. Se ei näytä kyllä sun päällä ollenkaan lyhyeltä! Olis kiva tietää mistä maasta kirjoittelet!? ;)

    ReplyDelete
  5. Todella kivoja asuja. :) Huomasin pari päivää sitten, että olet jatkanut jälleen kirjoittamista. Ihan loistava juttu, blogisi on aina ollut yksi suosikeistani! :)

    ReplyDelete
  6. Söpö! :) Etenkin housujen kanssa tosi säpäkkä :)

    ReplyDelete
  7. Ihania asuja taas, omaan silmään paidan läpikuultavuus ei ainakaan pistänyt.

    Oletko muuten tehnyt juttua siitä, miten hoidat hiuksiasi? Jos et, niin siinäpä juttuidea :) Hiuksesi nimittäin näyttävät niin hyväkuntoisilta, runsailta ja kiiltäviltä, että olisi mukava kuulla hoitovinkkejäsi ja mitä tuotteita käytät.

    ReplyDelete
  8. Onks toi paita vielä H&M:n mallistossa?:) tosi mahtavan näkönen ja sopii sulla, tai mikä sulle ei sopis?:D

    ReplyDelete
  9. Ihana, ihana ihana!!:) Tykkään hatusta;)
    Keskimmäinen kuva ylhäällä on upea <3

    ReplyDelete
  10. Oi miten tyylikäs ja söötti samalla kertaa! Ja hattu/housut muuttaa puseron ihan toiseksi, monikäyttöinenkin vielä :)

    ReplyDelete
  11. Mulla tulee mieleen noista hattu kuvista Pretty Woman. :)

    ReplyDelete
  12. Jennibel,
    Ihana!:) Se on kin aivan ihana paita!:)

    Tanja,
    Kiitos kovasti Ja hattu on Stockmannilta!:)

    Nadja,
    Hei ihana! Kiitos! Ja henkkamaukalta löytyy vielä varmasti!

    Marde-Louise,
    Joo se ei mikään hurjan pitkä ole, mutta ei onneksi kuitenkaan päälläni mikään liian lyhyt:) Ikävä kyllä en paljasta itsestäni mitään:( En edes asuinmaatani:(

    Marika,
    Voi vitsi miten ihana että olet löytänyt takaisin!:) tervetuloa!:)

    Soccermom,
    IHANUUS! Housujen kanssa mäkin olen vaan toistaiseksi käyttänyt!:) Tuon hameen helma on hieman liian lyhyt. Menee sit syksymmällä läpinäkymättömien mustien sukkiksien kanssa!:)

    Kira,
    Olen itseasiassa!:) Katsoppa tuolta oikeasta palkista linkki hiukset! Siellä on juttua tavastani hoitaa hiuksia, mutta olen suunnitellut tekeväni postauksia siitä miten laitan hiuksiani:)

    Anna,
    On on!:) Ihan juuri ostettu!:) Nopeasti sinne vaan että oma koko löytyy!:) Moni asia ei mulle sovi, mutta kiitos sulle siitä että olet noin ihana :D

    Mongusti,
    Ihanuus - hattu on Stockalta!:)

    Lilou,
    Ihan totta! Musta on tullut hirveä pusero friikki! Niin naisellisen saa toimistoasustakin kun yhdistää pukuhousut kauniiseen puseroon!:)

    Pipari,
    hahahah - love the movie:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)