Saturday, August 7, 2010

Floral print13 comments:

 1. Toi clutch on kyllä niiiin kiva! Ja sä niin kaunis :)

  ReplyDelete
 2. Oi, ihana lukea taas tätäkin blogia!! Onko viime kerrasta jo tosiaan VUOSI, hui! Ihanaa kesälomaa!! (Oh, ihana&raikas hamonen <3 ) ...Heh, tulikohan nyt tarpeeksi monta "ihana":a...

  ReplyDelete
 3. Ihanaa että palailit tännekin puolelle! <3 Tuo bannerisi kuva on niin jumalainen. huh.

  ReplyDelete
 4. Oot kyllä ihan hirmu kaunis, sulla on upeat hiukset! Tosi nätti clutch, ja täältä löytyy myös yksi kukkakuvioon ihastunut :)

  ReplyDelete
 5. kattoin eka et olit se kenza :--D mut joo tosi kivan näkönen blogi :)

  ReplyDelete
 6. Eiikä, tän blogin löytyminen uudelleen pelasti kyllä tämän lauantaipäivän vallan! :) Olin superfani viime kesänä, ja jäin ihan kaipaamaan tätä blogia, koska sisältö oli kertakaikkisen mahtava!=) Kiitoskiitoskiitos, kun oot palannut takaisin päivittämään tätä ihanilla jutuillasi!:)

  Aurinkoista viikonloppua!:)

  ReplyDelete
 7. Täällä toinen kukkakuosiin hurhtanut. Ennen en pitänyt mistään kukkaisista jutuista, mutta tämä on taas näitä "älä koskaan sano ei koskaan" juttuja :)

  todellajossain.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Ihana hame :) Oon koko kesän etsinyt jotain kukkakuvioista hametta, mutta kaikissa on ollut jotain vikaa.. Toi on kyllä tosi nätti ja sopii sulle tosi hyvin!

  ReplyDelete
 9. Oi, ihanaa, olet palannut =) Minä ainakin olen kaipaillut sun inspiroivia asukuvia! Viime kesä meni itselläni vauvamasua kasvattaessa, joten nyt on ihanaa lukea blogeja ja inspiroitua muiden tyyleistä taas =) Pakko vielä hehkuttaa: Ihanaaihanaaihanaa, että olet taas täällä =)

  ReplyDelete
 10. Hei muuten, mitkä on nuo 4.4.'10 -postauksen CL:n kengät ? Siis mallin nimeä kysyn, onko nilkkurit, vaiko avokkaat mustilla sukilla ? Tosi hyvännäköiset. Itselläni on just nyt CL:n Decolletet hankinnassa, mutta mietin vaan, että Suomen ilmastossa nilkkurit vois olla ns. järkevämpi vaihtoehto...hmmm=/

  ReplyDelete
 11. Nadja,
  Kiitos kaunis!

  Soccermom,
  Kyllä aika on rientänyt....Mutta mehän nyt ollaan kuulolla;)
  Ihana!:)

  RagDoll,
  Kauniille kaunis kiitos:)

  Hanna,
  Kertoo enemmän susta kuin musta tuo sinun kaunis kommenttisi:) Kiva että meillä on sama maku:)

  Ninnisi,
  Kiitos! Otan tuon kohteliaisuutena sillä minusta hän on hirmu kaunis:)

  Ewelyn, Aivan ihanaa että olet palannut myös blogini pariin!:) Kiitos sulle siitä!:) Samaa sulle!:)

  Aha,
  Kiitos! Sama sinulle!:)

  Tanja,
  Hahahha:) Niin tuttu juttu:)

  Riikka,
  hame on tänä kesänä ostettu H&M:stä!:) sinne vaan!:)

  Jaana,
  Voi onneksi olkoon pienokaisesta!:) Elämän suurien ihanien asioiden lomassa on tosiaan kiva levähtää joskus näiden pienten asioiden parissa:)
  Ne on CL nilkkurit!:) Ostin tämän vuoden alussa Losista! Nuo nilkkurit on mokkaset ja NIIIN super ihanat ja mukavat!:) Vaikka huima korko onkin!:)

  ReplyDelete
 12. Sopii tosi hyvin sun tyyliin kukkaprintitkin:)

  Paljon oli kivoja postauksia
  täytyy tulla uusiksi blogiisi:)

  Jamelia

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)