Friday, December 18, 2009

Apua tarvitaan!:)

Hei kaikki:)

Pitkästä aikaa!

Tarvitsisin hieman jonkun super ystävällisen ihmisen apua.
Mä nimittäin kummallisesti onnistuin hävittämään mun lempikaulaliinani.
Tämän harmaan tuubikaulaliinan, joka on muutama kuukausi takaperin ostettu Gina Tricotista



Ei kukaan super ihana ihminen olisi sattunut näkemään sitä missään enään kaupan hyllyllä?
Mä oon nimittäin toivottoman harmissani sen hukkaamisesta...:(

Ihanaa joulun odotusta kaikille!:)

32 comments:

  1. Ihanaa joulua myös sulle! :)

    Palailetko kirjoittelemaan tätäkin blogia? :P Olisi kivaa päästä lukemaan jälleen postauksiasi.

    -Kata

    ReplyDelete
  2. En ole omin silmin nähnyt mutta kaverini torstaina oli kumminkin samanlaisen ostanut, joten kyllä niitä varmasti vielä jostain löytyy!! :)

    ReplyDelete
  3. Apua ei täältä löydy mutta aivan ihana kuulla susta taas! Ja näytätkin upealta :)

    ReplyDelete
  4. Voi miten ilostuin kun näin tän päivittyneen blogilistalla....:)

    ReplyDelete
  5. käääk! ihanaa kun sulta oli tullut edes yksi postaus! :)))) pistit hymyn huulilleni!
    blogisi on/oli yksi ehdottomista suosikeistani, ja toivon todella että kirjoittelisit tänne edes välillä. tosin ymmärrän, miksi et halua pitää blogia enää pystyssä. :)

    ihanaa joulunodotusta sinulle! <3

    ps. olet tajuttoman kaunis :)

    ReplyDelete
  6. Voi toivottavasti jatkat taas jossain vaiheessa bloggailua! Tekstejäsi oli aina ihana lukea!

    ReplyDelete
  7. oi pliiiis tuu takas<3

    ReplyDelete
  8. olipas mukava, kun sinulta tuli uusi kirjoitus, hyvää joulua sinnekin! :)

    kolusin eilen gt:n huiviosaston lahjapohjalta, enkä ainakaan muista nähneeni tuollaista huivia, valitettavasti. :/

    ReplyDelete
  9. voisitko pliis alkaa taas postailemaan tänne?:)

    ReplyDelete
  10. oi olipa ihana yllätys, että sulta oli tullut postaus! En kyllä itse ainakaan ole kaulaliinaan törmäillyt vähään aikaan :o Hyvää joulunodotusta sullekkin! :>

    ReplyDelete
  11. jännä muuten että pidät niin kovasti kiinni yksityisyydestäsi, mutta silti sut löytää facebookissa aika helposti, h :---------------DD

    ReplyDelete
  12. Kata,
    Aika näyttää. Nyt on ollut sen verran kiire syksy että ei kyllä ole kerennyt tänne kirjoitella. Nyt mulla on joululoma joten ehkä saatan postauksen kaksi jopa tehdäkin:)

    Anonyymi,
    Voi! Toivon kipinä!!:) Et pystyisi kysymään ystävältäsi mistä GT:stä hän oli omansa löytänyt?:)

    Anonyymi,
    Kiitos kovasti, ja kauneus on katsojan silmissä!:)

    Anonyymi,
    kiva että näinkin pieni juttu voi jonkun huulille tuoda hymyn:) Kiitos!:)

    Anonyymi,
    Kiitos kovasti! Sinun kommenttisi kertoo niin paljon enemmän sinun hyväsydämisyydestä ja positiivisuudestasi kuin minusta:) Kiitos!

    iida-liina,
    ehkä saatan vielä silloin tällöin postailla mikäli aikaa vaan on:)

    Anonyymi,
    Ihana olet:)

    satu,
    oih voih! Mutta kiitos avusta kuitenkin!:) Samaa vielä sinne!:)

    annana,
    Jos vaan aikaa riittää niin saatan ehkä jokusen joskus tehdä:)

    Haidi,
    voi kuinka mukava että jotkut vielä muistavat:)
    Hirveästi samaa sinne!:)

    Anonyymi,
    jos tietää kenen tahansa etunimen ja sukunimen niin eiköhän kaikki sieltä helposti löydy;) Sielläkin näkyy onneksi statukset ja kuvat vaan ystäville:) Facebookin käyttäjänä varmaan tiedät sen?:-----DD

    ReplyDelete
  13. osa sun kuvista näkyy siellä ilmeisesti kaikille, taitaa johtua facebookin uusista ja "turvallisemmista" yksityisyysasetuksista.

    ReplyDelete
  14. Anonyymi,
    Kiitos infosta! Pi*un facebook:D Pitääpä käydä tupla tarkastamassa. Mutta edelleen, jos ei tunne minua ja tiedä nimeäni (kuten 95% lukijoistani) niin se on varmaan aika se ja sama:) Mutta kiitos vielä!

    ReplyDelete
  15. Kävin tsekkaamassa ja onnekseni sain huomata että kaikissa albumeissa oli turva-asetuksissa vaan näkyvyys kavereille. Ainut poikkeus oli profiilikuvat, mikä nyt saakin näkyä kaikille jotka mua nimellä etsii:)

    ReplyDelete
  16. :-)Sulla on joko stalkkeri tai sitten joku tuttu joka ei kehtaa nimellään nälviä.
    On meitä ihmisiä moneen junaan:-D:-D
    Onnea sille:-D

    Mutta sulle haluaisin toivottaa oikein hyvää joulua ja uutta vuotta ja toivottavasti saamme kuulla susta edes välillä. Juttusi olivat päivieni piristys!

    -Kati
    (entinen vakiolukija)

    ReplyDelete
  17. innostuin hirmusti kun huomasin, että olit päivittänyt! ja petyin vielä enemmän kun päivitys koski vain lukijoidesi avunpyyntöä huivin etsinnässä.

    ReplyDelete
  18. Kati,
    Heh:) Ehkäpä:) Kieltämättä hieman huvittavaa:)
    Ja kiitos kovasti!:) Mukava kuulla että monet vielä muistaa:)

    Anonyymi,
    200 postauksen jälkeen olen saanut huomata kuinka paljon ihania ja ystävällisiä naisia tätä blogiani luki ja myös jakavat pienistä ihanista asiosta nauttimisen kanssani:) Koin että tämä olisi loistava kanava pyytää apua kanssasisarilta:) Ja ehkä päivitän tätäkin vielä, kun aikaa vaan riittänee:) Täällä blogissani itsekin mielelläni autan muita eteenpäin, varmasti löytyy ihmisiä täältä jotka vaan kyetessään haluavat tehdä samoin:) Jos minut osataan vaan osoittaa oikeaan suuntaan niin eihän se ole liikaa pyydetty?;)

    ReplyDelete
  19. Että mua harmittaa että kun susta vihdoin kuulee jotain pitkästä aikaan niin heti täällä on jotain anonyymejä marisemasta kuka mistäkin!? Minä ainakin palan halusta kuulla sinusta lisää, ja sitten täällä pikkulikat inisee naurettavista asioista ja nyt pelkään että sua ei ainakaan kiinnosta kirjoittaa mitään uutta kun juttujen taso on tämä...
    Sinä piristit päivääni niin moneen otteeseen ja autoin minuakin monessa asiassa kun kysyin sinulta mailitse neuvoa milloin mistäkin. Jos vaan osaisin, varmasti auttaisin sinua. Koen olevani palveluksen velkaa kaikesta sinun tuomastasi ilosta.

    Toivon kovasti että huivi löytyy ja sinusta kuulen vielä lisää.

    halauksin
    (Tiina, se kenkäfriikki Tampereelta;))

    ReplyDelete
  20. ja tiina näyttääkin meille oikein aikuismaisesti esimerkkiä marisemalla itse "pikkulikkojen inisemisestä", vau!

    ReplyDelete
  21. Tiina ja Sofia,

    Voi ei. Älkää hyvät ihmiset käykö vähänpitoisista asioista toistenne "kimppuun". Tuo vaan pahaa mieltä asioista millä ei ole mitään väliä.
    Niin pitkään kun keskustelu on netissä ilman kasvoja niin sanoilla ei kuitenkaan ole sen suurempaa painoarvoa...

    Ihanaa joulun odotusta edelleen kaikille ilman mielenpahoituksia, ainakaan netissä!:)

    ReplyDelete
  22. Olisin aivan uusi lukija blogillesi, ja todella toivoisin, että innostuisit uudelleen kirjoittamaan. Itse olen hieman vanhempi kuin sinä ja olisi todella kiva lukea lähellä omaa ikää olevan kirjoituksia. n. 20 vuotiaiden blogeja löytyy niin paljon ja olisi ihana lukea kirjoituksia enemmänkin vähän samaa ikäluokkaa olevalta henkilöltä. :)
    BTW.. Ehkä joku on jo aikaisemminkin maininnut sinulle, mutta olet aivan saman näköinen (ainakin näissä kuvissa) kuin Eva Longoria.

    ReplyDelete
  23. Hyvää joulua sinullekin! Tulin äärettömän onnelliseksi, kun näin, että olit tehnyt pitkästä aikaa postauksen!

    Ikävä kyllä huivia en nähnyt kaupassa, mutta toivottavasti löydät sen! :)

    ReplyDelete
  24. Täysin samoilla linjoilla muiden kanssa! Mahtavaa kuulla susta pitkään aikaan, oon vaan seurannut Johannan ja Lintun blogeja kaipuussani ja välillä käynyt täällä kurkkimassa josko olisit päivittänyt :) Parasta joulua sinulle/teille!

    ReplyDelete
  25. hei, onko tuo sellainen "tuubi"kaulaliina vai ihan normaali? ja onko tuo villaa vai enemmän sellaista puuvillamaista materiaalia?

    olet nätti, kuten aina :)

    hyvää joulua sinullekin :)

    ReplyDelete
  26. voi että kun oot kaunis!

    ootko ammatiltasi malli? :o

    ReplyDelete
  27. olisiko mitään mahdollisuuksia päästä lukemaan salasanallista blogiasi? töräytin asian ehkä tökerösti, mutta olen jäänyt aivan koukkuun blogiisi, löysin sen tässä vastikään ja oon kahlannut varmaan 10 kertaa jo läpi!! tykkään siitä miten kirjotat ja miten ystävällinen olet ( oon siis kahlannut kommentitkin läpi, alkaakohan tää olla enää tervettä.. :-) )ja tyylistäsi ja kaikesta! :D olisin innokkaasti tulossa lukemaan blogiasi jos antaisit mahdollisuude. voin vaikka kirjoittaa pienen elämän tarinan itsestäni jos siitä oisi hyötyä hih :) ymmärrän kyllä että on vaikea päästää ulkopuolinen elämääsi, ja tää saattaakin olla aika tökerö pyyntö, mutta ajattelin että voin aina yrittää :) toivottavasti palailet ainakin tämän blogin puolelle, olisi kiva ees yksi postaus kuussa :))

    sydämmellä (nöyrästi anoen) sofie

    ReplyDelete
  28. tuollainen huivi löytyisi valkoisena ja tarpeettomana kotoani (jos toi on sellanen putkimallinen ja villainen/"villainen"?) :)

    ReplyDelete
  29. kunpa päivittäisit taas tätäkin blogia :) olisi kiva taas saada inspausta sun tyylistäsi ja sisustussilmästä :) hyvää joulunaikaa!

    ReplyDelete
  30. tulin vilkaisemaan blogiasi ja huomasin ilokseni että sulla taitaa olla uusi banneri!! ootko jatkamassa tätä vielä?:)

    ReplyDelete
  31. Anonyymi
    Voi miten tarkkasilmäinen sinä olet:) Itseasiassa minulla alkoi juuri kuukauden loma, joten leikittelen ajatuksella että aloittaisin tämän blogin taas hetkeksi uudestaan:) SIksi uusi banneri;)
    Tosin tulen poistamaan anonyyminä kommentoimisen mahdollisuuden, sillä mielelläni opettelisin tuntemaan lukijoitani enemmän, silloin minäkin saan tästä harrastuksesta enemmän irti:) Myös silloin kommenttien määrä vähenee ja täten pystyn paremmin vastaamaan ihmisille:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)