Tuesday, September 8, 2009

Soft focus

Olen ihaillut karvaliivejä tänä syksynä, mutta ajatellut että ehkä ne eivät kuitenkaan ole minulle. Sillä ongelma monen kyseisien kappaleen kanssa on se, että ne näyttävät useimmiten enemmänkin sillä, että Sesame Streetillä on tapahtunut raakoja murhia...

Mutta nämä kuvat syyskuun Marie Clairesta saivat mieleni muuttumaan täysin.
Oma karvaliivi on nyt ehdottomasti hakusessa!
Katso kuvat ja ihastu!
I freakin' love this next picture and the outfit!!
PURRRRRRRfection!
Tuo harmaa liivi on unelma ja kuinka se on kiedottu kauniisti sirolla mustalla vyöllä!
Ja entä tuo massiivinen ketju kaulakoru?!
Täydellinen kokonaisuus.
Ja entäs tämä seuraava kuva?Hipoo myös niin täydellisyyttä!
On kyllä nyt onnistunut stylisti työssään enemmän kuin loistavasti!

Eli mitä jäin kuolaamaan?

- Karvaliiviä
- Umpinaista kaulaliinaa (genious!!)
- Pehmän värikkäitä legginsejä
- Pitkiä nahkahansikkaita

Kyseinen lehti oli muutenkin poikkeuksellisen inspiroiva ja hyvä painos. Itse ostin sen lentokoneeseen viihdykkeeksi ja pitkästä aikaa oli naistenlehti hintansa väärti!

16 comments:

 1. Viimeisen kuvan turkkiliivit näyttävät olevan aitoa turkista...
  Haluaisin itse ehdottomasti tekoturkiksen, niin kamalaa kettutarhaaminen suomessakin on :'(

  ReplyDelete
 2. WAU!! Itse en oo lämmenny noihin karvaliiveihin, mutta tosiaan näitten kuvien liivit on upeita! Ei liian päälle käyviä tai "liian karvaisia":D Itsekin voisin jopa ehkä harkita tälläistä:)
  Ja jeps, pitkät nahkahanskat on ihanat. Aina tyylikkäät.

  ReplyDelete
 3. Mä en ole oikeen vielä osannut päättää oonko karvaliivien puolesta vai niitä vastaan :P karvatakki ei sytyttänyt alun hehkutuksesta huolimatta, uskon että tässä käy mulla samalla tavalla :) Söpöjä ne liivit kyllä on!

  ReplyDelete
 4. Tyylikäs poiminta, taas kerran. Kaikissa kokonaisuuksissa oli jotain kivaa. :) Sait melkein minunkin pääni käännettyä karvaliivin suhteen. ;)

  ReplyDelete
 5. Hankin juuri Zarasta oman harmaan (lampaan)karvaliivini! Pienellä kustomoinnilla siitä tuli tosi mainio. Nyt toivon että syksy ei ole kauhean sateinen...Nämä kuvat ovat kyllä niin kivasti stailattu!
  Classic with an edge.

  ReplyDelete
 6. Aivan upeita kuvia! Jos kuolasin karvaliiviä aiemmin, lisääntyi kuolan eritykseni 100% tän jälkeen! Ihania<3

  ReplyDelete
 7. Kiitos insipiraatiosta. Mietin juuri miten yhdistelisin viime keväisen aleostoksen, filippan mustan karvaliivin. Harmaa neule ja harmaa putkihuppu näyttvät hyvältä (ja löytyät molemmat kaapista).

  ReplyDelete
 8. http://www.animalia.fi/Default.aspx?tabid=1564

  ReplyDelete
 9. Karva ja turkis ovat kyllä ainainen klassikko, vaikka ikuisesti tulevatkin myös jakamaan mielipiteitä.
  tajusin myös, että sequininkin saa näyttämään hyvältä yhdistämällä liivin isompaan asukokonaisuuteen, jolloin kimalle ei näytä niin halvalta.

  itsekin olen etsiskellyt pitkiä nahkahansikkaita, mutta toistaiseksi niitä ei ole löytynyt. Tarjolla olisi mm. Burberryn 500 €, tai kuten kuvan 600 dollaria ylittävät...hmmm. taidan odotella H&M tarjontaa :)

  ReplyDelete
 10. Infoo muakin jos jossain iskee silmään mustat pitkät nahkahanskat! ;)

  ReplyDelete
 11. Munkin on jo jonkin aikaa tehnyt mieli karvaliiviä, kun vaan löytäis jonku tekokarvaisen, joka ei oo tekokarvaisen näköinen ;)
  En nyt voi väittää, et mikään kauhe turkiksien vastustajakaan olisin, eli todennäköisesti voisin ottaa aidonkin... Kun nyt vaan löytyis se kivan näköinen (ja hintainen). Noi oli kaikki ihan kuolaamisen arvosia :) :)

  ReplyDelete
 12. Mielestäni on suuri ero tarhaturkiksella ja esim. ostamallani lammasturkilla. Tarhaturkista en ostaisi, mutta lampaasta hyödynnetään lihan lisäksi myös turkki, joten se jos jokin on ekologista! Lampaiden kasvatus on myös luonnonmukaisempaa kuin turkistarhojen eläinten.
  Tekoturkis näyttää, tuntuu ja on ominaisuuksiltaan kuitenkin keinotekoista. Aidon turkiksen idean ymmärrän koska se on oikeasti lämmin, kaunis ja kestävä. Tekoturkiksesta en voi sanoa samaa.

  ReplyDelete
 13. Ite en ikinä ostais aitoa turkista, mutta feikkiturkisliiviä voisin jopa harkita :) Ja umpinaisia kaulaliinoja löytyy muuten jo tosi monesta paikasta kuten h&m mistä omani ostin. Eli eiku kattomaan :)

  ReplyDelete
 14. Hah kävinpä sit sun innoittamana ostamassa pitkät nahkahanskat. On ihanat. Kiitos vaan inspiraatiosta... :)

  ReplyDelete
 15. Anonyymi,
  Niin taitaa olla. Siksi en itsekään niihin viimeisiin kuviin niin hulluna ollut…

  Mona,
  Ihan totta. Tämä lehtiosio käänsi pääni 180° astetta :D Ja tosiaan tuollaiset hanskat ovat olleet pitkään ostoslistalla…☺

  Roosa,
  Juuri näin. Sama homma. Ei alkuun vielä lämmittänyt mutta noiden kuvien myötä olin myyty!:)

  La lavanda,
  Otan tuon suurena kohteliaisuutena!:) Kiitos kovasti! Kiva että silmämme tykkäävät samoista asioista!:)

  Tres chic,
  Ooh! Mä olen täysin lahjaton käsitöissä joten ihailen kaikkia jotka osaa mitään edes sinne päin!:) Ja niin totta. Classic with edge!:)

  Emmi,
  Hhahahah☺ mulla vaan vaihtu mielipide täysin!:)

  Piksi,
  Oooh! Kuulostaa ihanalta!:) Lucky you!:)

  Anonyymi,
  Tiedän vastaavien pätkien sisällön liian hyvin. Itken yleensä aina 10min sisällä jos katson Animal Planetiakin!:D

  -S-,
  Ihan totta. Itse en omista aitoa enkä feikkiä, saa nähä löytyykö sopiva feikki ehkä tänä syksynä munkin kaappiin. Mielipiteitä jakaa tosiaan molemmat. Ja kiitos hyvästä vinkistä!:) Ja tosiaan…niitä edullisempia odotellessa;)

  MILLA;
  I will all let u know immediately!:D

  Johanna,
  Ihan sama probleema mulla!:D Mä annan jokaisen tehdä omat päätöksensä. EN aja puolesta enkä vastaan vaikka itse en aitoa turkista ostaisikaan. Jokainen tekee juuri niin kuin itse oikeaksi näkee. Ja tosiaan, ne kuvat jotka laitoin isolla on ehdottomasti mun lemppareita!:) (ja tais kaikki olla tekoturkiksia☺)

  Tres chic,
  Pakko sanoa että en osaa sanoa lammasturkeista mitään. Tosiaan, on haaste löytää hyvännäköinen tekoturkis. Tosiaan minä haluan vaan liivin syksyksi, joten sen ei tule super lämmin ollakaan. Ja luulenpa että mulla kestää vaan tän sesongin käytön, joten panostaminen olisi aika varmasti turhaa omassa tapauksessani. Mutta jos käyttöä löytyy varmasti pidempään niin totta kai silloin aina kannattaa panostaa latuun jos se tarkoittaa myös kestävyyttä!:) Kuten sanoin. Kukin saa minusta tehdä ihan omat mielipiteensä asiasta. Ymmärrän molempia. Itse vaan olen tekoturkiksen kannalla, oli se sitten rumemman näköinen. (vaikka nämä kuvat minusta olivat erittäin onnistuneet tekoturkiksista!:))

  Kiira,
  Kiitos kovasti vinkistä!!:) meidän henkkamaukassa on vielä kesäkamaa?! Mutta toivottavasti ne pehmeät kaulaliinat tulevat pian tännekin!:)

  hotmama,
  IHANA!:D Mistä löysit?!?!?! I WANT TOO!!!:)

  ReplyDelete
 16. Stoccalta ostin eikä ollu edes kalliit... Nyt ku keksis vielä minkä kanssa niitä käyttäis. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)