Thursday, September 3, 2009

My nude sequin top


Muistatteko kuin haaveilin sen H&M paljettitopin perään?
No nyt olen vihdoin sellaisen onnellinen omistaja!
Nimittäin äärimmäisen ystävällinen blogituttavauuteni Jen lähetti minulle omani, kun oli paikkakuntansa hennesissä vielä vastaavia nähnyt. Ja kaiken lisäksi oli tinkinyt jo alennetusta hinnasta muutaman euron pois kun kuulema jokuinen paljetti roikkui...
(mä en ole vielä edes löytänyt niitä virheellisiä paljetteja - joten kiitos mielettömästi!)
Nyt vaan odotan tilaisuutta minne voin ihanuuden pukea päälle!

Ensi viikonloppuna olenkin Suomessa käymässä joten jos menojalka vipattaa niin ehkä pistän sen päälle ensi lauantaina!:)

26 comments:

  1. Iiihana toppi- näyttää hyvältä sun päällä! :) Mä oon kokeillu jo vaikka mitä paljettitoppeja, mut omaa en ole vieläkään löytänyt...eilen kokeílin yhtä toppi/mekkoa ja se oli kyllä kiva, mutta olisin tarvinnut ainakin yhden koon pienemmän, mutta niitä ei tietenkään sitten ollut :S Toinen asia minkä takia jätän aina lopulta ostamatta nuo, johtuu siitä, kun ne paljetit raapii niin paljon käsiä :D Mietinkin, että raapiikohan ne muillakin ihan samalla tavalla vai oonko vaan huono "kärsimään kauneuden takia" ? :D Toisaalta HM:n paljettileggareiden paljetit ei taas raavi vaan tuntuu vain sileiltä, mutta ne on ommeltu erilailla siihen kankaaseen, kuin monissa topeissa :)

    ReplyDelete
  2. Hyvältä näyttää!

    Kokeilin vähän aikaa sitten tollaisia kiiltäviä legginsejä jalkaan ja oli mulla naurussa pitelemistä... ;)

    Mutta sun jalassa ne näyttää hyvälle.

    ReplyDelete
  3. Tyylikäs lady siellä taas:)

    Nautihan lomasta!

    Jamelia

    ReplyDelete
  4. Aijotko pitää tuota toppia ihan noin? Noiden legginsien ja noiden kenkien kanssa? ÄLÄ LAITA!! näytät ihan horolta! oikeesti, aivan liian lyhyt toi toppi, hyvä kun ei perseesi vilku sieltä, ja varsinkin jos tuulee niin.. :/ ei hyvä. muuten kiva tuo toppi ja tämä blogi :)

    ReplyDelete
  5. Kiva asu, vaikka wetlookit ei oo oikeen mun juttu. :)
    Aivan ihanat korkkarit! Harmi kun iteltä löytyy vähän liikaa pituutta tollasiin ihanuuksiin, enkä nyt kovin varma siitä pystystä pysymisestäkään ole :)

    ReplyDelete
  6. Näytät hyvältä niinkuin aina!

    Aika hurjat korot noissa kengissä, WOW!! Mä en ikinä pysyis tuollaisilla pystyssä, oon ihan toivoton korkkareilla kävelijä. :D

    ReplyDelete
  7. Tosi nätti toi toppi ja mun mielestä sopii noiden legginssien kanssa. Ja noi kengät <3 ah. :D

    Saako muuten kysyä kuinka pitkä olet?

    ReplyDelete
  8. Ihan mielettoman ihana tuo toppi!! =)

    ReplyDelete
  9. upee asu! sun asukokonaisuudet antaa mulle aina inspiraatioo pukeutumiseen, tästäkin asusta lähen kyllä heti soveltamaan kun baarin ovet aukeaa mulle kuukauden päästä hih :)

    ReplyDelete
  10. toi on niin huono toi toppi päällä, näyttää hyvältä, raapii käsivarret vereslihalle:( jos sulla ei raavi ja löydät jonkun keinon miten säilyttää kädet ehjinä baari-illan jälkeen niin let me know :D

    ReplyDelete
  11. Näyttää hyvälle ja kengät ihan tosi kauniit. Toi paljettitoppi on kyllä tosi kaunis ja sopii sulle hyvin :)

    ReplyDelete
  12. CAndy Doll,
    Thank you so much gorgeous!:)

    Marie Keksi,
    Juuri joku toinen kommentoija valitteli samaa! Mä en ole ikinä vielä kokenut tuota paljettipaidan kanssa ulos lähtöä joten katotaan miten käy...
    Ja kiitos vielä kaunis kiitos kaunis nainen!

    hotmama,
    ihanuus!:)
    Nuo on ihan uudet. Mä oon tykännyt niistä muiden päällä ja en vaan tiedä kehtaanko loppujen lopuksi sitten pistääkään noita sitten päälle vaan vedänkö jalkaan mustat pillifarkut... We will c!:)
    ps. vaikee kuvitella että sulle ei muka joku vaate sopis.....

    Jamelia,
    Kiitos ihana!:)
    Jeps, nopea pikkuvkoloppu tänne kiireen keskelle!:)
    Kiitos!:) Ihanaa vkoloppua sinne myös!:)

    netta,
    Ymmärrän ajatuksesi hyvin. On mullakin noiden wetlookkien kanssa hieman totuttelemista. Saa nähä kun lähtö baariin tulee että kehtaanko niitä sittenkään laittaa vai meneekö mustat pillifarkut alle... Ja RAKASTAN noita kenkiä!:) Joten olen siitä hyvin erimieltä kanssasi! Ja ulkona, missä tuulee, käytän varmasti pitkää takkia:)
    Toivon että tulevaisuudessa muistat käyttää asiallista kieltä ja jätät kuitenkin tuollaiset naisia halventavat sanat pois. Nimittäin tulevaisuudessa en tule julkaisemaan vastaavia kommentteja missä on kirosanoja tai naisia loukkaavia sanoja.

    Laura,
    Jeps....on mullakin niihin vielä vähän totuttelemista...:D Saa nähä:) Ja tosiaan, nuo kengät ovat aivan älyttömän mukavat. Vaikka korkoa onkin:) Kuinka pitkä sitten olet?:) Olisit varmasti omalla pituudellasikin sitten erittäin upea näky vielä korkoilla!:) Itse olen sen 172 joten noilla kengillä menee mukavasti se 180cm rikki:)

    Heli,
    Kiitos itsellesi ihanuus! Ja kuule kaikkeen tottuu ja noilla kävelyn varmasti oppii! Kun kengät on mukavat ja hyvin tehty niin ei se korko tunnukaan niin pahalta:)

    Nonna,
    kiitos kovasti!:) saa nähä onko mulla loppujen lopuksi pokkaa niitä sitten laittaa päälle. Pitää vielä hieman sulatella:D Olen 172cm, vaikkapa väliäkö tuolla:) Koroilla sitä saa lisää:)

    Lipsy,
    ihana olet kun jaksat täällä kommentoida:) Ja mä olen myös aivan hulluna noihin kenkiin!:) My love<3

    madison,
    mulla se jäi oikeen takaraivoon kummittelemaan. Kiitos ihanan Jenin saan nyt nauttia siitä!:)

    katie,
    Olen hyvin otettu jos pystyn vähäänkään inspiroimaan!:) Oikein hyvää synttäriä näin etukäteen!!:)

    minja,
    Apua!! Mulla ei ole vielä ollut kokeilussa niin saa nähdä!!!:S Tosin mun baari-illat ovat todella harvassa (pari kertaa vuodessa) ja silloinkin mennään hyvin rauhallisissa merkein (jos nyt hyvää musaa tulee niin voi pari biisiä käydä tanssimassa:)) ystävien kanssa seurustellen:) Joten ehkä se sen kestää?:) Jos kokeilen niin kerron kyllä fiiliksistä ja mahdollisista arvista!!:D

    ReplyDelete
  13. VOIH, toi on ihan sairaaaaaan makee !!!! (: oikeesti oon ittekki katellu tota mut oon vähän epäilly mut toi on ihan perfect <3 saatanpa ittekkin ostaaa... (;

    -camilla

    ReplyDelete
  14. Sulle sopii tosi hyvin noi wetlookit! Mä just yritän kerätä rohkeutta ja itsevarmuutta jotta voisin itsekkin tuollaisia käyttää. Niistä tulee jotenkin tosi helposti mauttomat. Ja noi kengät! Sopis tosi hyvin mun muiden kenkien kavereiks!:)

    ReplyDelete
  15. Aivan ihana asua:) Itse en uskalla wetlookkeja laittaa, mutta sulla näyttää erinomaisen hyvältä:) Ja huoh, tuollaiset kengät ihan huutaa mun nimeä:D Nää sun asupostaukset on kyl ihan kaikist parhaimpia. :)

    ReplyDelete
  16. Kyllä mä olen wet-lookeja käyttänyt ihan lyhyidenkin tunikojen kanssa just baarissa, eikä se minusta mitenkään huonolta näytä, eikä "halvalta". Päinvastoin tykkään paljon :) Tuo mukavasti vähän särmää! Katson aina vaan että yläosa vähän tasapainottaa. Paljon on kuitenkin kiinni miten itsensä kantaa ja miten käyttäytyy.
    Että go girl ja rohkene vaan, näytät hyvältä tuossa asussa :)

    ReplyDelete
  17. Ihan täydellinen asu ja mitä toi netta valitteli liian lyhyestä paidasta, ni MUN mielestäni ei jotenki natsaa liian pitkä paita wet lookkien kannsa..
    Ja et tosiaankaan yhdistä mitään mustia pillifarkkuja ton paidan kanssa! Noi wet lookit ja paljettitunika on kun paita ja peppu;)

    Ps. love your shoes <3

    ReplyDelete
  18. Ihanalta näyttää!!:) Ja kokokin on just perfect!;)

    ReplyDelete
  19. 178 senttiähän minä :) Ylpeä kyllä joka sentistä, mutta välillä miettii, että miks en ole lyhyempi. Tuli sitä joskus syötyä varmaan vähän enemmänkin sitä kaurapuuroa... ;) Sanotaanpa nyt vielä kerran, että ihan mielettömät noi kengät!! :))

    ReplyDelete
  20. Upealta näyttää!

    Toi toppi on täydellinen!!

    ReplyDelete
  21. eiköhän netan kielenkäytöstä taas näy kirjoittajan älyllinen taso.

    Hienolta näyttää! Ja tosissaan kaikki rippuu siitä miten sen kantaa! Ei upeinkaan jakkupuku näytä hyvältä kännissä konttaavan pikkutytön päällä...

    Kirjoituksiesi perusteella on vaikea uskoa että sinä kaikessa tyylikkyydessäsi käyttäytyisit mitenkään muutoin kuin sivistyneesti. Joten tuo kokonaisuus päälle vaan! Varmasti kääntää katseita hyvässä mielessä.

    Kiitos tästä ihanasta blogista!

    ReplyDelete
  22. Hei, Mrs. V!

    Todella hyvältä näyttää! Sopii sinulle mahtavasti.

    Enkä voi muuta kuin ihailla tapaasi vastailla asiattomiin kommenteihin - säilytät malttisi ja vastaat ystävällisesti, vau! Itse olisin jo kiivastunut ;) Puhumattakaan siitä, miten huomioit mukavat kommentit sydämellisellä ja vilpittömällä tavalla. Seurailen monia vaate-/muoti-/vastaavia blogeja, mutta erotut positiivisesti joukosta juuri tuolla kommentteihin vastaamisella. Toki monet muutkin ovat ystävällisiä, mutta malttisi ja sydämellisyytesi ovat kuitenkin omaa luokkaansa! Ja kaiken lisäksi näytät aivan upealta.

    Nyt tuli vähän tällainen hehkutusviesti, mutta kun olen monta kertaa meinannut kommenttia laittaa ja sitten kuitenkin se on unohtunut. Nyt päätin laittaa sitten kaiken, mitä ajattelin :D

    Hyvää jatkoa sinulle, odotan innolla seuraavia postauksiasi!

    Terveisin, Terhi

    ReplyDelete
  23. eikö noi korot katkea :O näyttää niin ohuilta.. huhh

    ReplyDelete
  24. Camilla,
    voi miten kiva kuulla että miellyttää sinun silmääsi!:) Jos itsekin pidän niin käy ihmeessä ostamassa. Jos kantajalla on mukava olo asu päällä niin se näkyy, joten kanna se sitten ylpeänä!:)

    Nadja,
    kiitos ihan hirmuisesti!:) Sillä mä juuri yritän kerätä rohkeutta noiden käyttöön!:) Olen ihaillut muiden päällä mutte itse en ole vielä ulos vastaavilla lähtenyt. Ehkäpä lauantaiana sitä vielä uskaltaa:D

    Mona,
    sä sitten jaksat vaan olla halittavan ihana!:D Ihanaa että jaamme näinkin saman maun!:) Mulla tosiaan on hieman vielä nieleskeltävää noissa wetlookeissa. Katotaan pääsenkö pelkojeni yli! :)

    Sweet heels,
    ihan totta, sen toisen paidan pitää sitten vähän tasapainottaa. Eli juuri kun tuo nude paita on löysä eikä todellakaan paljastava. Ja jos paita on tosiaan liian pitkä niin ei musta nimenomaan wetlookin hyvälle näytä. Sopiva pituus on että juuri peffa peittyy, minkä asian tuo paita ajaa.Ja myös erittäin totta että käytös vaikuttaa asuun enemmän kuin itse asu:D niinkuin tuossa joku anonyymi kirjoittikin että ei se jakkupukukaan hyvältä näytä konttaavan pikkutytön päällä :) Mun ilta kun menee sohvalla ystävien kanssa seurustellessa ja ehkä jos hyvää musiikkia tulee niin käydään pari biisiä tanssimassa :)
    Ja kiitos vielä älyttömästi kauniista sanoista!:)

    anonyymi,
    ihan samaa mielt olen. Liian pitkä paitakaan ei ole hyvä. Sellainen joka juuri peittää peffan on MINUSTA :) aika perfect :)
    Olet todella ihana, kiitos kovasti ihanista sanoista!
    ps.I LOOOOOVE THEM TOO!!! :)

    Jen,
    kiitos ihanuus ihan hirveesti!!!! :)

    Laura,
    UPEA OLET! :) Kuule niin moni nainen hinkuisi itselleen nuo sinun 178cm senttiä! :) Eli ilman korkkareitakin olet upea ilmestys! Mutta tosiaan, jos korkkarit laitat jalkaan niin kannathan sitten silloinkin itsesi ihan yhtä upeana äläkä häpeä senttiäkään! :) U r just purely gorgeous! :)

    annana,
    kiitos ihan älyttömästi! :)
    Kauniit sanat kertovat paljon kirjoittajastaan :)

    anonyymi,
    totta on että riippuu paljon myös lopputulos siitä miten vaatteen kantaa. Mutta eiköhän sellainen sivistynyt käytös ole kaikkialla kannattavaa? Myös täällä kommenttiboksissa ..:)
    Joten kiitos kovasti sinulle ihanista sanoista, sillä niinhän se menee, kommenttien sisältö ja sanavalinnat kertovat kommentoijastaan niin paljon enemmän. Onneksi tosiaan olen saanut ilokseni 99% aivan ihania ja fiksuja nuoria naisia!:)
    Kiitos vielä sinulle!

    Terhi,
    Voi ihana. Kiitos niin paljon näistä aivan ihanista sanoista! Minä tosiaan kun en kerro täällä mitään henkilökohtaista niin haluan että edes kirjoitustyylini ja kommentteihin vastailu sitten kertoisi minusta sen tarpeellisen:) Kaksi kultaista sääntöä menee mulla täällä nyrkkisääntönä:
    Kohtele muita kuinka toivoisit itseäsi kohdeltavan
    sekä
    Miksi taistella tulella tulta vastaan kun palokuntakin käyttää vettä? :)
    Eli siis älyttömän suuri kiitos siitä että sinä jaoit nämä kauniit ajatuksesi minun kanssa:) Todella piristi mieltäni :) Ihanaa että täällä on niin paljon upeita ystävällisiä nuoria naisia jotka mielummin kannustavat toisiaan eteenpäin kun yrittäisivät kaivaa maata toisten alta! :)
    Oikein ihanaa viikonloppua sinulle! :)

    Anonyymi,
    eivät!:) Ja ne on sen verran laadukkaat kengät että jos katkeaisivat saisin varmaan uudet (tuskin niitä on) tai rahat takaisin:)

    ReplyDelete
  25. ei vitsi on muuten kivan näköinen päällä tuo toppi. nyt mua alkaa jo harmittaa ettei tullut itselle hankittua kun ajattelin sen olevan ihan kamala teltta :D
    tositositosi kiva koko asu!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)