Sunday, September 6, 2009

My love for scarves


Lapsi on terve kun se leikkii...


Päivän asu


I just love the colors of this scarf...

17 comments:

  1. Aivan ihania kuvia ja huivisi on todella kaunis!!!Kuten myös sinä!
    Huivit ovat ihana lisä vaatevarastossa,koska niitä voi käyttää vuosia ja välillä jopa sisustuselementteinä.
    Hyvää päivän jatkoa,
    japanees girl

    ReplyDelete
  2. onpa nätti huivi!:)

    hihi,oot ihana ku tuntuu että sulla riittää aina vain positiivista mieltä joka asiaan ja muutenkin olet hurjan nätti ja tyylikäs aina.sulla on varmaan onnellinen elämä kaikin puolin :)

    terveisin j.a

    ReplyDelete
  3. ei vitsi kun tykkään näistä sun kuvista, oot aina niin iloisen näkönen eikä mitää myrtsikuvia! =)

    ReplyDelete
  4. mistä tuo on ja paljon maksoi? aivan ihana huvi :)

    ReplyDelete
  5. Vau, ihana huivi! värit sopii sulle kuin nakutetut :)

    ReplyDelete
  6. Ompa suloinen huivi! :) Taitaa olla jostakin ulkomailta ostettu? :)

    ReplyDelete
  7. vitsit et tykkään ku otat kuvia aina niin et on monta erilaista asentoa, monta ihanaa ilmettä ja kuvat eri puolilta! nättejä huiveja ja käyvät todellakin monen kanssa ja ovat sopiva "plussa" kokonaisuuteen! oot muuten tosi kaunis! :)

    olis muuten kiva vielä tietää mistä nuo vaatteet aina ovat, mikäli vain jaksat kirjoitella ;)

    ReplyDelete
  8. Hei

    Alkuun täytyy sanoa, että blogisi on ehdottomasti suosikkieni joukossa. Erityisesti pidän ruoka- ja terveysaiheisista postauksistasi. Jotenkin ne tulevat sopivissa annoksissa muodin ja kauneuden seassa, eivätkä tunnu lainkaan "tuputukselta". Olen kiinnostunut kyseisistä asioista, mutta olen myös sen verran laiska, etten ehkäpä jaksaisi alkaa ihan kirjoista lukemaan ja sen vuoksi tällaiset täsmäiskut blogissasi uppoavat ainakin minuun! Olen esimerkiksi alkanut syömään viikunoita ja taateleita karkin sijasta :DD

    Sitten itse kysymykseen: Kuinka saat hiuksesi pysymään kiharoilla paplareiden jälkeen? Itsellä tuntuu, että suoristuvat viimeistään muutaman tunnin kuluttua. Johtuukohan tämä hiusten laadusta, tuotteista, tekniikasta vai tähtien asennosta.. Itselläni on suurinpiirtein samanpituiset hiukset kuin sinulla ja kovasti halajan niitä kiharoita.

    kiitos jos jaksat pohtia tätä ongelmaa :)

    ReplyDelete
  9. aaa kateellisena täällä katson kun siellä on vielä noin ihanat säät ja vihreä ruoho ja kesäiset vaatteet kun meillä täällä suomessa vain sataa :DD

    ReplyDelete
  10. olet sä saanu ikin mitää blogi lahjoja? tai ku luin jonku blogist et sai 500 € kännykän :OO

    ReplyDelete
  11. aivan ihana huivi ja samaa kun katsku laitto niin on niin ihana lukea aina sun blogias kun oot niin ilosen näkönen näissä kuvissa

    ReplyDelete
  12. ihana huivi!
    sopiiko kysyä paljon painat? ja paljon oot pitkä?

    ReplyDelete
  13. ihana huivi!
    sopiiko kysyä paljon painat? ja paljon oot pitkä?

    ReplyDelete
  14. Asu on täydellinen ja huivi ihanan pirteä :)

    ReplyDelete
  15. japanees girl,
    Voi kiitos kovasti!:) Huivit ovat aivan ihania... Niitä nyt on hirveä hinku hiplailla ja käyttää:D SIsustuselementteinäkin niitä käytän ihanan äitini oppien muikaisesti;) Ihanaa alkanutta viikkoa!:)

    j.a,
    Kiitos kauheasti!:) Olen todella iloinen jos kuvieni kautta pystyn edes hieman välittämään positiivisuutta!:) Asenteella on väliä!:) Kun sitä asettaa itselleen tavoitteita, aktiivisesti niitä tavoittelee ja silti on onnellinen tässä päivässä eikä odota että "sitkun mä olen sitä ja sitä niin olen onnellinen" niin voi nauttia elämästä täysillä Se onni piileekin siinä onnen tavoittelussa!;) JA selvästikin sielläkin kirjoittaa joku elämäniloinen ja ihana nuori nainen!:) Muuten et olisi kyennyt kirjoittamaan minulle näin kauniisti!:) Kiitos sinulle ihanasta kommentista!!:)

    Katsku,
    aah, miten ihana kuulla että pidätte mun ei niin totisista kuvista:) Ei sitä saa ottaa itseään liian vakavasti:) Itselleen pitää osata nauraa:) Kiitos kauniista sanoistasi!:)

    Anonyymi
    huivi on Laexander McQueenin. En koe oloani mukavaksi paljastaa hintaa täällä. Mutta hinnan saa kyllä selville heidän liikkeistään tai sitten nettisivuilta!:)

    Emmi,
    voi kiitos!:) Mäkin rakastuin juuri noihin väreihin ja uskottelin itselleni että nuo värithän on juuri mua!:) Ihanaa että sanoit noin sillä nyt tuli tosi hyvä mieli mullekin että joku muukin miettii niin!:) Kiitos!:)

    Sohvi,
    voi kiitos!:) Ja kyllä on....Mutta huivi on Alexander McQueenin joten niitä vo myös löytyä muualta...

    Anonyymi,
    voi kiitos ihan hirmuisesti tästä kommentistasi!:) Todella kiva kuulla että mun ei niin totiset kuvat ovat joidenkin mielestä piristäviä!:)
    Ja tosiaan, kirjoitin aikanaan aina mistä kaikki vaatteet olivat jne. mutta jostain syystä ihmiset sitten takertuivat merkkeihin ja sitten ihmiset keskittyvät vääriin asioihin... Vastaan toki jos minulta kysytään että mistä mikin on, mutta en koe tarpeelliseksi niitä enään listata postaukseen. Vaikka 90% lukijoistani ottikin sen erinomaisesti vastaan!:) Pahoitteluni tästä!

    Anonyymi,
    kiitos kovasti tästä kauniista ja antoistasta kommentista!:) Olen hyvin iloinen jos blogini aihemaailma kiinostaa sinua ja olen onnistunut säilyttämään tasapainon kaikken välillä sinun mielestäsi!:) Ja nimenomaan, ne terveellisten pienten valintojen tulee tapahtua puhtaasta halusta ja niin että ne ovat sen verran helppoja ja mahdollisia että niistä voi pitää kiinni lopun elämää!:) Ihanaa että sinä olet inspiroitunut!:)
    Ja niihin hiuksiin...Mä luulen että se on aika suuri osa myös omaa hiusten laatua. Mulle on nimittäin aina sanottu että mulla on todella taipuisat hiukset... eli ne tuppaa aina mennä noin... Toki aineilla ja välineillä saa siihen myös paljon aikaan... Oletko kokeillut ilmakihartimella tehdä latvojasi? Se toimii monella (minulla myös) erinomaisesti! ALla käytän tigin uptightia ja sitten kierrän latvat siihen ilmakihartimeen n. 15 sekunniksi ja sitten rullaan hiukset irti. Ja näin saat kaarevat latvat!:)
    Ihanaa alkuviikkoa sinulle!!:)

    Anonyymi,
    Voih, syksy on myös ihanaa aikaa!!:) Joten ota ihmeessä siitä kaikki mahdollinen irti kynttilän valossa vaikka!:) Mä olen kyllä kesäihmisiä, mutta pikkuhiljaa alan odottaa ja syksyä...:)
    ja olihan viime la ainakin helsingissä aivan ihanan aurinkoinen!:)

    anonyymi,
    olenhan minä jotain tuotteita saanut, mutta toistaiseksi en kylläkään mitään vastaavia summia mihinkään!:)

    petra,
    olen kovin iloinen jos positiivisuuteni välittyy noista kuvista!:) KIitos sinulle!:)

    anonyymi
    pituuden voi kertoa (172cm) mutta painoa en mielelläni. sillä se on niin henkilökohtainen juttu jokaiselle. Toisilla voi luut painaa enemmän, toisilla vähemmän, lihas painaa enemmän kuin rasva jne jne... JOten en koe että paino kertoisi loppujen lopuksi kauheasti. Jokaisen tulee löytää se oma mukava painonsa:) Laihduttajankin tulisi tarkkailla painon sijasta ympärysmittojansa. Pahoittelen nyt vielä.

    Ellie,
    voi kiitos ihana!:)

    ReplyDelete
  16. eikö viimeisen huivin hinta olekkin jotain 495 dollarin luokkaa ? ;)

    ReplyDelete
  17. Noissa kaikissa kuvissa huivi on sama. Ikävä kyllä en koe oloani mukavaksi kertoa huivin hintaa, mutta selvästikin sinä tunnistat laadun niin et varmaan minua tarvitse hintaa kertomaan?:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)