Thursday, September 10, 2009

Must have scarf

Olen äärimmäisen ihastunut noihin "tuubikaulaliinoihin".
Miksiköhän niitä pitäisi kutsua?
Siis noita tuollaisia jotka ovat umpinaisia, eli päätyjä ei jää minnekään roikkumaan.
Simply genious.


Olenpa mä nyt hehkuttanut paljon syysvaatteita...
Ja täällä mittari näyttää vielä 25°c astetta!:D
Eli taidan jo vissiin kaivata syysiltoja kynttilän valossa....

26 comments:

  1. 25astetta, oho, nauti vielä lämmöstä kun voit! :)
    Noi tuubikaulaliinat on kyl hauskoja !!

    ReplyDelete
  2. Circle scarf taitaa olla ainakin se jenkkilässä käytetty sana näistä huiveista ja kuten sinäkin, olen ihan rakastunut niihin =D Omistan tällä hetkellä jo 3 kpl, joista kaksi H&M:n "villaisempia" versioita ja yksi itsetekemäni ihan normikankaasta... American Apparel myy kyseisiä huiveja alle 30€, mutta ajattelin kerrankin olla luova (!!!!????) ja kävelin kangaskauppaan, ostin kankaan ja ompelin päädyt kiinni ja voilá: diy circle scarf hintaan 7€ ;)

    ReplyDelete
  3. aivan pakko sanoa, itse tein tuollaisen tuubikaulaliinan itse :D

    ReplyDelete
  4. Parinkymmenen asteen tienoilla on menty myös täällä Turussa ja syksyvaatetus odottaa vielä kaapissa. Pitäisi kyllä jo inspiroitua suunnittelemaan edes syksyn juttuja, mutta kun ei se tunnu millään onnistuvan. :)

    ReplyDelete
  5. tuollanen kualaliina on kyllä päässyt munkin must have listalle! nyt sitä oikeaa vaan metsästämään (:

    ReplyDelete
  6. Itse tehty on varmaan paras juttu, mutta jos ompelukone tai puikot eivät kuulu parhaimpiin kavereihisi, niin ainakin VeroModassa näin noita.

    ReplyDelete
  7. Jeps, lämmin on täälläkin missä mie asustelen! :) Mutta kyllä mä odotan todella jo syksyä ja oon siirtynyt jo osittain syyspukeutumiseenkin. Hellemekko tuntuisi jotenkin oudolta päällä vaikka lämmin onkin hehe!
    Noi on kyllä ihania, noi kaulahuivit!

    ReplyDelete
  8. Näitä näkyi 80-luvulla ja paljon, vanha idea siis. Vielä pahempi oli sellainen jossa tuo "tuubi" oli muotoiltu niin että sen sai myös peittämään päätä ;O) Eli periaatteessa näytit E.T.:ltä :O)

    ReplyDelete
  9. Syysillat kynttilän valossa on ehdottomasti arjen luksusta;)

    ReplyDelete
  10. it's called circle scarf..

    ReplyDelete
  11. it's called circle scarf..

    ReplyDelete
  12. Eräs ystäväni Kemistä on vannonut noiden tuubikaulaliinojen nimeen jo vuoskaudet.:). Hänen mielestään vain tuollainen huivi piti kylmyyden parhaiten poissa. Ja voihan niin ollakin? Kaulahuivilla kun helposti jää pieniä koloja johonkin kohtaan.:)

    ReplyDelete
  13. Heli,
    Niin pitäis!:) Kiitos muistutuksesta!:D Ja tosiaan, mä olen täysin ihastunut niihin...

    Anonyymi,
    kiitos kauheasti avusta!!:) Joo henkkamaukkaan mäkin haluan päästä hypistelemään noita kaulaliinoja...:S Ja mieletön idea tuo sinun askartelusi!:) Upeaa!:) Itse kun olen vaan niin toivottoman huono käsitöissä:D

    Anonyymi,
    OOOOH!!!:) olen hyvin kateellinen sinun kättesi taidoille. Itse olen varmaan historian huonoin käsitöissä. Onneksi sentään napin ompeleminen takaisin onnistuu:D

    mj,
    ihan oikea asenne!:) nauti lämmöstä kun Suomessa talvi on sitten niin pitkä ja pimeä! Munkin pitäisi tehdä samoin ja hetkeksi vielä lykätä tätä syyshössötystä:D

    Haidi,
    jeps!:) seuraava ongelma on että kuinka ikinä voin valita vaan yhden värin?!?!?!?!? tahtoisin ainakin beigeä, mustaa ja sinistä....:D:D

    Skirty,
    no varmasti! Voi kun olisinkaan niin lahjakas... Mä kun tosiaan olen ehkä maailman toivottomin puikkojen kanssa. Lopputulos on kaikkea muuta kuin kaunista...Mutta varmasti omaperäistä:D:D:D:D
    Kiitos vinkistä!:)

    Nea,
    kuule mäkin tossa toissa päivänä kun oli 28 astetta en millään meinannu pistää hellemekkoa päälle kun tuntu niin tyhmältä syyskuussa:D

    Mikaela,
    Niinpä. Muoti on mestari toistamaan itseään. Samat jutut ne pyörii ympäri. Vaikka E.T-lookki ei kovin viehättävältä minustakaan kuulosta!:D

    Mona,
    nimenomaan! oooh.... it's the little things that matter....

    ANonyymi,
    Thanks!:)

    Alma,
    hyvin mahdollista!:) Kyllä mäkin muistan aina tenavana sellaista kauluria päällä pitäneeni kun lähdettiin Rukalle laskemaan:D En muista kyllä palelleeni:) Tuulispäänä vaan rinteitä alas vedeltiin:D aaah. memories:)

    ReplyDelete
  14. It's called snood...

    ReplyDelete
  15. oispa tääläki yhtä lämmintä vielä :)

    ReplyDelete
  16. Täällä pääkaupunkiseudulla on ollut kyllä myös leuto syksy, aurinko on paistanut kiitettävästi ja ei ole toistaiseksi ollut kummoisempia syysateitakaan. 20 asteen tienoilla ollaan täälläkin oltu :) Aurinkoiset ja lämpimät syyspäivät ovat kyllä jotain aivan ihanaa. Kaikki kauniit päivät tuntuvat ekstralta kesän jälkeen, siinä ehkä pilee se viehätys.

    ReplyDelete
  17. Missä maassa asut, ku on vielä noin lämmintä? :o minuakin kyllä houkuttaa hirveästi nuo ympyrä huivit, ja taidan ihan itse neuloasellaisen, tulee halvemmaksi (:

    ReplyDelete
  18. Ahaa... taisipa tulla vihje asuinmaastasi samalla (olet sen toki jossain saattanut mainitakin, mutta olen uusi lukija ja toisinaan asiaa miettinyt), CHF = sveitsin frangi :) Ja lämpötilakin täsmäisi...
    Minäkin olen ihastunut noihin tuubikaulaliinoihin, olen ostanut syksyä/talvea varten jo 2 erilaista :)

    ReplyDelete
  19. Voi ihanan lämmintä! Nauti vielä kun voit ja kerää talveksi varastoon lämpöä, pientä päivetystä ja valoa :) Niitä tarvitaan kuitenkin parin kuukauden päästä ;)

    ReplyDelete
  20. voii, rakastuin tohon h&m huiviin! mut ehkä pitää hillitä itteni ostamasta, en kuitenkaan käyttäis...

    ReplyDelete
  21. Anonyymi,
    hahahah:) Sillä mennään!:) loistavaa!

    Anonyymi,
    taitaa rakkaalla lapsella olla nyt monta nimeä?:)

    Lilya,
    noh, kesä on taas ensi vuonna!:D Ja sitä ennen voi aina käydä vähän lämmittelemässä jossakin...;)

    Heini,
    on kyllä aivan ihanaa että Suomessakin saadaan nauttia leudosta syksystä! Se kun on vaan pientä kirpeyttä havaittavissa on niin ihanaa! Se valmistautuminen on puoli syksyä...!:)

    soap^bubble,
    ikävä kyllä en kerro täällä mitään henkilökohtaista, en edes asuinmaatani. pahoitteluni, sillä 99% prosenttia lukijoistani on niin ihanaa porukkaa että mielelläni jakaisin enemmänkin teidän kanssa, mutta se ei tarvitse kuin sen 1 vaarallisen prosentin kun tietoja voidaan käyttää väärin... Joten pahoitteluni vielä varovaisuudestani.
    Ja hitsi että olen kateellinen siitä että pystyt itsekin noita kutomaan *nim.täysin lahjaton ja tumpelo käsitöissä*

    Sannis,
    :) Voi ikävä kyllä olen ihan vaan poiminut nuo kuvat netistä eli en itse ole kuvia skannannut. Kuten huomaat niin tuossa ylemmissä kuvissa taitaa lukea hinnat dollareina (vai oliko ne taaloina?) ja sitten selvästikin tuo H&M on ilmoitettu euroina ja sveitsin frangeina:) Ja tosiaan, en kerro tässä avoimessa blogissa mitään henkilökohtaista - en edes asuinmaatani. Koska sitten kun kerron asuinmaani niin seuraava kysymys on mitä siellä teen jne jne jne. JOten pahoitteluni tarkasta aihepiiristä!:)
    Oooh! ihanaa että olet löytänyt omasi!:) Mä niin tuun rohmuumaan omani kun vastaavia löydän!!!:)

    emmi,
    kiitos kovasti muistutuksesta!:) Niin pitää tehdä! Kohta on taas pitkä ja suhteellisen pimeä talvi edessä. Eli D-vitamiinia nassuun vaan!:)

    ReplyDelete
  22. Tuollainen must have scarf on todellakin saatava. :)

    Olisipa täälläkin vielä yhtä lämmintä. Syksyksi on täysin muuttunut.

    ReplyDelete
  23. ihana toi keskimmäinen!täytyy pistää äitiltä tilaukseen tommonen:)

    mullakin vähä sama noitten syyskuteitten kanssa.Surullisena jätin syksyn lempparipipon kotiin, kun mittari meni yli 20 asteen :D harvoin se menee näin päin, kohta sitä toivoo et ois kesä:)

    ReplyDelete
  24. Briteissa menee nimella snood noi liinat, tosin sama nimea kaytetaan paan peittavista ja esim. hiusverkoista, go figure.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)