Thursday, September 17, 2009

Kiitos ja kumarrus!:)

Huh!
Tasan 200 postausta tehty!
Ja Strictly Style -blogi on päivittynyt jo reilun 4 kuukauden ajan.
Alussa kerroinkin, että tulen pitämään tämän blogin pelkkänä kesäblogina. Nyt on koittanut se hetki, että aikani ei enää riitä pitämään tätä blogia pystyssä, joten palaan päivittämään vain sitä salasanallista blogiani.

Joku joskus toivoi, että kun tämän sivuston päivityksen lopetan niin en heti poistaisi itse blogia. Joten muutaman ihanuuden pyynnöstä, en hävitä tätä sivustoa ainakaan kuukauteen.
Kukapa tietää - ehkä sinä aikana rupeankin kaipaamaan tätä blogia niin paljon, että yksinkertaisesti vaan teen tälle aikaa.
Time will tell.

Joten haluan kiittää teitä päivittäisiä tuhansia lukijoitani, jotka olette jakaneet kanssani mietteitä arjen pienistä ihanista asioista. Olette piristäneet monasti päivääni ja olen tämän avoimen blogini kautta saanutkin tutustua niin moneen ihanaan nuoreen naiseen.

127 comments:

  1. Hei,

    Kiitos ihanasta blogista! Harmi, että se loppuu tähän:( Olet ollut joka aamuinen piristys harmaan arjen keskellä.

    Onnea tulevaisuuteen!

    Katariina

    ReplyDelete
  2. Eikäääää :(
    Tulee kyllä ikävä tätä blogia.

    ReplyDelete
  3. Kiitos itsellesi! Tulen kyllä kaipaamaan eleganttia ja iloa huokuvaa blogiasi! Vaikutat erittäin elämänmyönteiseltä ja positiiviselta ihmiseltä. Olenkin huomannut että se tarttuu näitä tekstejä lukemalla.Onnea joka tapauksessa uusiin ja vanhoihin haasteisiin sekä tsemppiä arkeen! :)

    ReplyDelete
  4. Kiitos sinulle ihanasta blogista! :) Olen lukenut kaikki postaukset, vaikka aina en ole kommentoinut. Toivon kaikkea hyvää valitsemallasi tiellä, ja jos palaat takaisin, niin itse ainakin jatkan blogin lukemista.

    ReplyDelete
  5. Voi eiiiiiii=( Sinun blogisi on tuonut mun moneen päivään piristettä! Toivoin niin ettet kokonaan heittäisi tätä pois!

    ReplyDelete
  6. Tääl on varmaan moni surullinen, me onneks nähdään vielä :) Ihana, kaunis kuva sinusta loppuun. Tää on ollut aina yhtä mielenkiintoinen, tyylikäs ja tasokas blogi, jos näin voi sanoa! :)

    ReplyDelete
  7. Kiitos tästä, toivottavasti vielä joskus jatkat ! (: On ollut ilo lukea tekstejäsi :)

    ReplyDelete
  8. Kiitos tähänastisesta!! Tosi harmi, että tämä ihanuus jää tauolle, mutta ymmärrän toki hyvin, miten paljon tällainen vaatii.
    Olen päivittäin lukenut, mutten ole ehtinyt kommentoida. Tässä siis kerralla paljon palautetta :)
    Blogisi on ollut tasoltaan kuin kansainvälinen hyvä naistenlehti! Sinusta on välittynyt kuva tosi sivistyneenä ja viehättävänä nuorena naisena. Erityisesti ihailen sitä, miten kauniisti suhtaudut muihin ihmisiin, kuinka et ilkeyksiin tai typeryyksiinkään 'lataa samalla mitalla'.
    Tyttäreni on vielä alle 10-vuotias eli ihan vielä ei muotiblogi tms kiinnosta, mutta olen aina ajatellut, että juuri tällaista antaisin hänenkin mielelläni lukea. Tyylikästä ja sivistynyttä :)
    Kaikkea hyvää elämääsi!!
    Jos kerran viikossakin päivittäisit jotain, niin se olisi mukavaa :)
    Kaunista syksyä! Mia

    ReplyDelete
  9. Tulee ikävä juttujasi, mutta ymmärrän että ajankäytön suhteen on pakko priorisoida.

    Hyvää syksyä ja muutenkin jatkoa! :)

    ReplyDelete
  10. voi ei :( tätä mä pelkäsin , nyyh!
    kaikkea hyvää sinulle <3

    ReplyDelete
  11. :( hyvää jatkoa! sulla oli kyllä yksi parhaista blogeista ja täällä on ainakin yksi innokas lukija jos ikinä päätät jatkaa :)

    ReplyDelete
  12. Kiitos ihanasta blogista!!! <3 Kiva ettet heti hävitä tätä.:) Näitä juttuja on kiva täällä lueskella.

    ReplyDelete
  13. voi ei, kenen blogista nyt tulee mun lemppariblogi :( ja joo älä ihmeessä poista tätä vielä ainakaan! mutta hyvää jatkoa sulle!

    ReplyDelete
  14. Sua tulee ikävä!

    Kuulun myös niihin uskollisiin lukijoihin, jotka aloittavat päivänsä aamukahvin (tai valkoisen teen :D) ja tämän blogin kanssa ja varsinkin väsyneinä työaamuina uusi postaus on todella piristänyt päivääni!

    Kiitos sinulle Mrs. V! Toivottavasti palaat vielä tämänkin blogin puolelle!

    T: Laura Turusta

    ReplyDelete
  15. Kiitos kuuluu kokonaan sulle!

    ReplyDelete
  16. No voih :( Kurjaa, mutta toisaalta teithän sen selväksi jo alussa. Hyvää jatkoa myös sulle, ja ISO kiitos mahtavista postauksistasi! Toivottavasti vielä joskus innostut tätä blogia päivittämään.

    PS. Saitkohan mun meilin pari päivää sitten?

    ReplyDelete
  17. Tämäpä ikävä yllätys!

    Olen seurannut tätä "kesäblogiasi" alusta asti ja ihastunut tyyliisi sekä tapaasi kirjoittaa asioista.
    Toivon todella, että jonain päivänä Strictly Style herää henkiin ja pääsen lukemaan ihania postauksiasi!

    ReplyDelete
  18. Voi surku! Lempiblogini :( Harmi kun olen niin uusi lukija, etten pääse seuraamaan kuulumisiasi/inspiroivia tyylivinkkejä enää. Toivon kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!! <3

    ReplyDelete
  19. Toivottavasti palaat vielä. Tätä oli niin kiva lukea! :(

    ReplyDelete
  20. Voi harmi, pidin niin tästä sun blogista. Päivittäin käyn lukemassa uuden postauksen.
    Eikö sitä aikaa riitä käydä päivittämässä vaikka kerran tai kaksi viikossa?
    Tosiaan, harmittaa kovasti että tämäkin ihana blogi loppuu!
    Päätös on kuitenkin sinun ja arvostan sitä.
    Hyvää loppuelämää kuitenkin! :)
    (kuulostipa tyhmältä)
    Noin kaunista nuorta naista tulee ikävä.

    ReplyDelete
  21. VOIEI!!! mitä nyt teen aamuisin kun juon latteani ja en vielä jaksa aloittaa töitä!!
    Toivon että alat kaipaamaan blogin pitämistä ja palaat asiaan. ;) On ollut erittäin miellyttävää lukea ajatuksiasi, olet fiksun oloinen nainen ja mielettömän kaunis! Kaikkea hyvää sinulle. :)

    Aurinkoisin terveisin:

    little miss sunshine

    ReplyDelete
  22. Kiitos blogistasi ja ajastasi, jota olet sen tekemiseen käyttänyt! Rohkeuttakin blogin pitämiseen tarvitaan. Olen saanut fiksun ja suloisen kuvan sinusta. Monesti makuasioissakin olemme olleet samoilla linjoilla. Ehkäpä taas ensi kesänä päästään nauttimaan tyyliblogistasi. Kenties jotkut onnekkaat pääsevät kurkistamaan jopa salasanallisen blogisi puolelle.
    Kiitos! Oikein mukavaa syksyn alkua sinulle ja perheellesi!

    ReplyDelete
  23. Voi että, jään kovasti kaipaamaan ihania ja mielenkiintoisia juttujasi! :) Mutta ymmärrän kyllä senkin jos aikasi ei kunnolla riitä. Toivottavasti tulevaisuudessa pääsen vielä lueskelemaan kirjoituksiasi. :)

    ReplyDelete
  24. Voi eiiiii, todella harmillista
    :(! Sä oot ehdottomasti mun lempparibloggari!!! On ollut niin mukavaa lueskella juttujasi! Toivottavasti päätät vielä palata joku päivä :)! Toivotan sulle oikein mukavaa syksyä ja tsemppiä kaikkeen :)!!!

    ReplyDelete
  25. Kiitos itsellesi!! :) olen saanut paljon pukeutumis- ja etenkin sisustusvinkkejä sulta!!täällä ainakin jäädään kaipaamaan sua!!

    ReplyDelete
  26. Voih, surku tulee puseroon :(. Kiitos kuitenkin blogistasi!

    ReplyDelete
  27. Voi kuinka kurjaa kuulla, mutta tottakai ymmärrän, että glogi ei saa mennä muun elämän edelle.
    Kiitos aivan ihanasta blogista. Stricly style toi blogimaailmaan aivan ihanan elegantin lisän.
    Pidin erityisesti asenteestasi bloggailuun. Sinulla tuntui olavan aina niin oikea rento asenne tätä kohtaan. Ja rakastan tyyliäsi aivan erityisesti.
    Toivon että vielä joskus bloggailuinnostus herää uudestaan ja sinusta kuullaan täällä.
    Kiitos kuitenkin blogistasi <3

    ReplyDelete
  28. KIITOS Mrs.V,että olet olemassa!
    Teet omalta osaltasi maailmasta mukavamman paikan elää!!!!
    swiss girl

    ReplyDelete
  29. Blogisi sisältö on ollut todella isnpiroiva ja aina päivää piristävä! Kaiken pinnallisuuden läpi kuitenkin näkee, että olet positiivinen ja itsevarma kaunis nuori nainen :) Valitettavasti minäkään en ole ehtinyt säännöllisesti kommentoimaan, mutta päivittäin olen kuitenkin aina lukenut ihania postauksiasi :)

    ReplyDelete
  30. Harmi, tulee ikävä! Mutta lämpimät kiitokset ihanasta, piristävästä, ja kaikkein tyylikkäimmästä blogista! Kahden teinin äitinä on ollut ilo lukea herttaisen, sivistyneen ja elegantin nuoren naisen blogia.
    Kiva kun näytit inspiroivia kuvia tyylikkäästä kodistasi. Kiitos myös terveyteen liittyneistä postauksista, sain tietää alfalipoiinihaposta (jota jokaisen yli 40-vuotiaan naisen pitäisi syödä). Toivottavasti voisit joskus laittaa vaikkapa vain päivän asun piristämään päiväämme.
    Vielä lopuksi olisi ollut kiva tietää suosikkiparfyymisi? (Omani Mlle Coco ja Burberry Beat.)
    Aurinkoista syksyä ja kaikkea hyvää!

    Mia

    ReplyDelete
  31. Kaikki hyvä loppuu näemmä aikanaan, mutta nyt ihan liian lyhyeen! Ymmärrän ratkaisusi, mutta jään silti kaipaamaan kovasti päivän eleganttia piristysruisketta ja inspiroivia kuviasi. Etenkin terveys-/kuntoilu postaukset olivat mieleeni.
    Kaikkea hyvää ja hiukan itsekkäästi vielä toivon että palaisit tulevaisuudessa...:)

    ReplyDelete
  32. voi eiii, tätä blogia tulee kyllä niin ikävä! :< monet hyvät ideat on täältä saatu niin vaatteisiin kun elämäään. toivottavasti alat ikävöimään blogia pian ja palaat :) kiitos kuitenkin kamalasti kaikesta tähän astisesta ja kaikkea hyvää sun elämään :) <3

    ReplyDelete
  33. Vooi, tulee hirmu haikea olo nyt kun tämä loppuu :(
    Mutta kaunis kiitos ihanista lukuhetkistä tänä kesänä!

    ReplyDelete
  34. Vooi, tulee hirmu haikea olo nyt kun tämä loppuu :(
    Mutta kaunis kiitos ihanista lukuhetkistä tänä kesänä!

    ReplyDelete
  35. Voiiii harmi :( olin jo ehtinyt kehittaa hyvan aamu-rutiini-addiktion blogiisi :) kiitos erityisesti sporttipostauksista, nykyaan mullakin kuivattu viikunapussi ja sielta nappaan yhen jos tulee makeanhimo :-D tosi kiva ja massasta erottuva oli blogisi! toivottavasti et poista juttuja ainakaan viela ja hyvaa talvea sulle!

    ReplyDelete
  36. Kiitos ja kumarrus itsellesi Mrs. V. Blogiasi on ollut ilo seurata ja varmasti jokainen postaus on tullut luettua vaikka ikinä en ole aikaisemmin mitään kommentoinutkaan. Auringonpaistetta syksyysi :)

    ReplyDelete
  37. Kiitos Mrs V.! Blogiasi on todellakin ollut ilo seurata ja toivon, että pääsen vielä joskus lukemaan kirjoituksiasi :) Kiitän sinua vielä kerran näistä kuukausista ja toivon kaikkea hyvää elämääsi! <3

    Hanne

    ReplyDelete
  38. Hei,

    hyvää jatkoa sinulle ja kiitos kaikesta inspiraatiosta jota ole jakanut lukijoille.

    C

    ReplyDelete
  39. Ciao!!
    Olen surullinen,etta lempiblogini loppuu =[.
    Kiitos ja halaus siita,etta jaksoit jakaa positiivisia juttujasi meille lukijoille.Olet ollut paivan piristys.
    Kaikkea hyvaa toivon sinun elamaasi.

    Tuulisin terveisin
    Noora

    ReplyDelete
  40. EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

    ReplyDelete
  41. voi harmi :/ tää oli yks parhaista blogeista ja jokainen postaus oli aina mukavaa luettavaa. Mutta ymmärrän kyllä, jos aika ei riitä :)

    Kivaa syksyä ja kiitos ihanasta blogista!

    ReplyDelete
  42. Kiitos hyvästä blogista. Kaikkea hyvää elämääsi ja ehkä palaat kirjoittamaan tätä vielä :) Tsemppiä syksyyn!

    ReplyDelete
  43. Voi että, tätä olen odottanut kauhulla, lemppariblogi sulkeutuu kuten jo uhkailit kesällä. Harmi ettei salasanallista blogiasi pääse seuraamaan. Mutta tiedätpähän ainakin, että sinua (ja tyyliäsi) jäi kaipaamaan tänne iso kasa ihmisiä. :)

    Kiitos kirjoituksista (ja innostuksesta syömään alfalipoiinipillereitä!:D).

    -Hanna-

    ReplyDelete
  44. Tykkäsin tästäkin blogista kovasti. :) "Nähdään" toisen blogin puolella. :)

    ReplyDelete
  45. Voi surkujen surku!

    Olen täältä Malesiastakin käsin käynyt lukemassa blogiasi aina kun olen vain pystynyt. Mutta ymmärrän hyvin, ettei aikaa enää jää koulun ja muiden juttujen jälkeen pitämään kahta eri blogia.Kiitos, että olet jaksanut päivitellä blogia niin ahkerasti, kirjoitellut kivasti naisellisista jutuista ja inspiroinut monissa asioissa :)

    Puss

    Jane

    ReplyDelete
  46. Nou nou nou...löysin tän sun bligin vasta pari viikkoa sitten ja nyt se loppuu, kun just oon ehtinyt ihastua. Tosi harmillista:(

    ReplyDelete
  47. Voi että! Blogisi oli ihan mun lemppari ja inspiraation lähde! Kiitos siis kuuluu sinulle!
    Hyvää jatkoa myös sinulle!
    Good luck with everything!

    :)

    ReplyDelete
  48. Kiitos sinulle! Olen viihtynyt blogissasi ja mielelläni lukisin jatkossakin, jos haluatkin jatkaa. Kaikkea hyvää :)

    ReplyDelete
  49. EEEEEEIKÄ! Et voi oikeesti tehdä tätä! Rakastan blogiasi aivan tajuttomasti, miksi ihmeessä sä et enää jatka? Ja vieläkun teksi on noin sujuvaa ja postaukset aivan törkeen mahtavia!

    Oh pleace, keep writing?

    ReplyDelete
  50. Lämmin kiitos kun olet jaksanut kirjoittaa tätä blogia ja kuten monet muutkin niin mielelläni jatkaisin sen lukemista edelleenkin. Olet kaunis nainen, niin ulkoa kuin sisältäkin ja on ollut ilo lukea näin mukavaa ja inspiroivaa blogia. Voisin jatkaa blogisi ja sinun ylistämistä pitkäänkin, mutta nyt toivotan kaikkea hyvää jatkossa ja toivottavasti nähdään vielä jatkossakin blogin merkeissä! :)

    ReplyDelete
  51. Blogi oli kylla aivan ihana,tata tulee ikava,mutta kiitos kun saan jatkaa toisen parissa kuitenkin.

    Blogisi sisalsi uskomattoman ihania asukuvia ja paljon positiivista asennetta. Blogisi parissa oli ihana aloittaa aamut. :)

    Kiitos kaikesta!

    ReplyDelete
  52. Voi ei.
    Tulen ikävöimään sinua suuresti.
    Blogisi oli ehdottomasti tyylikkäin, niin vaatetuksen kuin asenteesikin takia.
    Olen kauneutesi suuri ihailija. Sinun ystävällisyytesi, sivistyneisyytesi sekä älykkyytesi tekee ulkonäöstäsi entistäkin hohdokkaamman.

    Olet yksi harvoja terveellä tavalla itsevarmoja naisia mihin olen täällä blogimaailmassa törmännyt. Aina vastasit tyylillä jokaiselle hieman "törpömmällekin" lukijalle ja hyväntahtoisuutesi oikein paistoi läpi.

    Sinun tahdikkuuttasi jää varmasti moni kaipaamaan kun toista sinunlaistasi ei vain täällä blogimaailmassa vaan ole.
    Todella toivon että jäät ikävöimään meitä, niinkuin mekin jäämme ikävöimään sinua.

    Kovasti uusia postauksia jonain päivänä toivoen.
    -Kahden lapsen äiti

    ReplyDelete
  53. Voi että kun tänne on tullut liuta niin ihania ja kauniita sanoja! Vastaan varmasti kaikille teille vielä henk. koht. takaisin kun vaan ehdin!

    Olette ihania! Kiitos teille myös päivieni piristyksestä!:)

    ReplyDelete
  54. KIITOS SINULLE ihanasta blogista, tää on ollut jotain niin ainutlaatuista muiden blogien joukossa (:
    Kaikkea hyvää sinulle jatkossa!
    -Mari

    ReplyDelete
  55. NOOOOOOOOOOUUUUUUUU!

    OOt ollu mun päivien pelastus :)

    Mut ihanaa jatkoa sulle ♥

    Nannu

    ReplyDelete
  56. voi ei, mulle tulee hirveä ikävä :(
    oikeesti. kävin tsekkaamassa blogini joka ikinen päivä. toivoisin niin kovasti että aina sillon tällön tulisit päivittämäään:(

    harmillista :(

    ReplyDelete
  57. Eikä, mä vasta muutama päivä sitten löysin blogisi ja nyt sit lopetat :D

    ReplyDelete
  58. kiitos vain itsellesi ! oletko kuvitellut että voisit jatkaa tätä myös ensi kesänä tai silloin kun sinulla olisi taas aikaa ? luulen että moni tyttö jäi kaipaamaan tätä blogia mielestni sinun blogisi on blogien parhaimmistoa. tyylikästä ja asiallista ;) mutta toivottavasti vielä jatkaisit !

    ReplyDelete
  59. Kiitos ihanasta blogistasi :) On ollut ilo lukea tätä, yksi minun päivieni piristys.

    Kaikkea hyvää sinulle jatkossa <3

    ReplyDelete
  60. Pakko yhtyä muiden kommentteihin: iso harmi :( !! Tämä blogisi on ollut niin ihanan erottuva ja jotenkin harmoninen täällä blogimaailmassa :)

    Toivon myöskin että saattaisitkin joskus ehtiä päivittelemään tätä ehkä myöhemmin!

    Mutta kiitos tästä ihanasta 4 kuukaudesta :)

    ReplyDelete
  61. Kiitosta vain itsellesi! Kaikki hyvä loppuu aikanaan.. Mutta mukavaa jatkoa sinulle, ikävä tulee postauksiasi! :)

    ReplyDelete
  62. eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! älä lopeta!! sun asupostaukset on aina niin ihania ja inspiroivia. yhyyyyyy :(

    ReplyDelete
  63. Voi ei miten harmi, tulee kyllä niin kova ikävä juttujasi! Ymmärrän kuitenkin ja haluankin kiittää sua siitä, kuinka paljon olet antanut aikaasi meille lukijoille ja miten positiivinen asenne sulla on aina ollut! Täältä olen kyllä saanut paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseeni, tsemppausta treeneihin ja terveellisiin elämäntapoihin yleensäkin, sekä uhohtamatta kivoja sisutusjuttuja.(:
    Toivottavasti saisimme vielä nauttia ihanasta blogistasi edes silloin tällöin! Kaikkea hyvää kutenkin myös sun tulevaisuuteen, sekä kiitos ja kumarrus itsellesi ihana Mrs.V! (: Blogisi oli kyllä ehdottomasti lempparini!!

    ReplyDelete
  64. Harmi ;( mulla on joku ihmeen huono tuuri kun näitä blogeja luen, ensin eksyin mylifeandwhitesandiin joka loppui, sitten luin tätä, sekin loppuu ja myös eräs kolmas lukemani blogi loppui :( mutta kiitos ja kumarrus sullekkin että oot näin ahkerasti ja ihanasti kirjoitellut tänne, on ollut aivan mahtava lukea postauksejasi ! (:

    -jessica

    ReplyDelete
  65. Hyvää jatkoa ja toivottavasti aikaa on taas viimeistään ensi kesänä. :-)

    ReplyDelete
  66. Kiitos inspiroivasta kesäblogistasi ja toivottavasti saamme lukea juttujasi vielä joskus tulevaisuudessa !

    Ihanaa syksyn jatkoa sinulle !

    -B

    ReplyDelete
  67. Hyvä että lopetit! Tekee sinulle hyvää varmasti. Sanon tämän hyvällä. Kaikkea hyvää sinulle!<3

    ReplyDelete
  68. Hyvää jatkoa sulle! tulee tosi kova ikävä sun blogia, joka on ollut mun joka päivän pieni piristys :) toivottavasti palailet vielä! :)

    ReplyDelete
  69. Voi ei ! Tosi surullista, että lopetat blogisi. Olen lukenut jokaisen postauksesi (mutten juuri koskaan ole kommentoinut mitään) ja ehdottomasti tämä blogi on ollut yksi suosikkiblogeistani. Tuhannet kiitokset kuitenkin että näinkin pitkään olet pitänyt tätä ihanaa blogia ! :))

    ReplyDelete
  70. Voih ei=(

    Tosi harmi, mutta ymmärrän kyllä!Ihanaa syksyä sulle, tää on ollu yks suosikkiblogeistani niin jään kyllä kaipaamaan...mutta hyvää jatkoa ja kiitos itselles!!=)

    ReplyDelete
  71. Kiitos ensinnäkin ihanasta blogistasi!

    Ja ai että mua ällöttää tuo yksi anonyymi joka sanoi:
    Hyvä että lopetit! Tekee sinulle hyvää varmasti. Sanon tämän hyvällä. Kaikkea hyvää sinulle!<3

    Tuntematon ihminen sanoo että tekee sinulle hyvää?

    Aika naurettava henkilö! Sinun kun ei juuri nimenomaan pidä muuttua minnekään! Olet esikuva varmasti monelle.

    Se että lopetit ei minusta todellakana ole hyvä. Menetimme äärimmäisen ystävällisen ja fiksun bloggaajan. Joka jaksaa hänenlaisillekin katkeruuksille vastata nätisti. Vaikka ei sitä ansaitsekaan.

    AAAAAAHHHHHHHRRRRRRRGGGGGGG!!!

    Tuun ikävöimään sinua!=) Ja NIIIIIN moni muukin!=)

    -Niina

    ReplyDelete
  72. Voi ei, tämä blogi on ollut minun listan ykkösenä pitkään ;(

    ReplyDelete
  73. Toivottavasti perustat ensi kesänä taas uuden blogin, tätä on ollut sen verran mukava lukea. :)

    Kaikkea hyvää myös itsellesi, ja kiitos mielenkiintoisista jutuista. Vaikka oma tyylini onkin ihan erilainen, olen tykännyt todella paljon tyylistäsi, ja etenkin sisustuskuvasi ovat olleet todella inspiroivia.

    ReplyDelete
  74. Toivottavasti tämä loppu ei ollut ihan lopullista! :)

    ReplyDelete
  75. Nyyh!!!! Tulee iso ikävä kaunista ja innostavaa blogia!!!

    Kiitos näistä kuukausista, ja kaikesta inspiraatiosta. Liehuneuleesta, valkoisista ballerinoista, kuivatuista viikunoista ja taateleista, alfalipoeenihaposta, ginan topeista. Suurensuuri kiitos ja kaikkea hyvää elämääsi!

    -Piia

    ReplyDelete
  76. Voi ei! Tulee ikävä sun ihania postauksia!
    Kiitos ihanasta blogista! <3

    ReplyDelete
  77. Todella harmi, ettei aikasi enää riitä, mutta ymmärrettävää toki. Tämä on itse asiassa ainoa muoti-/lifestyleblogi, jota olen seurannut aktiivisesti ja josta olen voinut ammentaa ideoita omaan (jo siis tylsähkön mukavaan & konservatiiviseen) pukeutumiseen. Sinusta on välittynyt kuva elegantista, positiivisesta ja silti sopivasti jalat maassa pitävästä fiksusta nuoresta naisesta. :) Kuten moni muukin on jo sanonut, omakin päivä on alkanut teekupposen ääressä tarkistamalla uusimmat päivitykset täältä. Oikein hyvää jatkoa mrs.V syksyyn ja elämääsi muutenkin! Toivottavasti joskus päätät palata.

    ReplyDelete
  78. Voi harmi, että lopetat tämän =(...mutta kyllähän sen ymmärtää, että kahden blogin pitämisessä on tosiaan omat hommansa - itseä välillä mietityttää tämä yhdenkin blogin pystyssä pitäminen.

    Ihanaa on ollut lukea juttujasi nyt kesällä ja ikävä tulee, mutta oikein hyvää syksyä ja talvea sinulle Mrs V! =)

    ReplyDelete
  79. Kiitos mielenkiintoisista ja piristävistä kirjoituksista. Blogisi kuului top 3 suosikkeihini :)

    ReplyDelete
  80. Voi surku, tulee ikava tata blogia vaikka tietenkin arvostan paatostasi. Taisin ehtia vahan aikaa lukea toista blogiasi ennen kuin muutit sen salasanalliseksi ja harmitti koska tykkasin siita, mutta sitten onneksi loysin taman!

    Olen itse jonkin verran vanhempi kuin sina, mutta silti olen tykannyt lukea tata, noloa tosin etta tama taitaa olla ensimmainen kommenttini...

    Olet kaunis, tyylikas nuori nainen ja sinusta on saanut kasityksen etta olet erittain fiksu ja sydamellinen ihminen. Sita varmaan oletkin. Ja mika on ollut hienoa, on se etta olet asiallisesti jaksanut vastata kaikille, jopa niille ei niin mukaville kommenteille.

    Kiitos tasta blogista, toivottavasti joskus viela palaat.
    Tykkasin etenkin lukea sisustusjuttuja, sain jopa idean meidan makuuhuoneen sisustukeen, kiitos siita! Teilla on todella kaunis ja kodikas koti, ihana! Ja kiitos jos pidat tata viela vahan aikaa auki, haluaisin tarkemmin lukea viela mielenkiintoisia terveyspostauksia, joita tanne olet laittanut.

    All the best!!

    Jaana

    ReplyDelete
  81. Mun on nyt pakko kommentoida, vaikka olen koko kesän blogiasi lukenut, enkä ole aiemmin sitä tehnyt.

    Minulla ei ole tapana lukea (tai siis seurata kovin pitkään) kenenkään sellaisten ihmisten blogeja, joiden kirjoittajia en henkilökohtaisesti tunne. Mutta sinun blogiisi jäin heti koukkuun! Hieman syitä koukuttumiseeni: blogisi on ulkonäöltään tosi raikas ja selkeä. Olet itse kaunis, tyylikäs ja vaikutat fiksulta, järkevältä ja ihanalta ihmiseltä. Olet myös osannut rajata yksityisyytesi juuri oikein. Minusta on vaivaannuttavaa lukea sellaisia blogeja, joissa kirjoittaja kertoo elämästään ihan kaiken tai jos ei kaikkea, niin ainakin liikaa. Hienoa, että olet ollut niin tinkimätön, ettet ole sinnikkäistä kyselijöistä huolimatta paljastanut itsestäsi kuin oman, upean tyylisi. Juuri sehän on blogisi tarkoitus!

    Jään kaipaamaan blogiasi, mutta bloggaajana itsekin tiedän, kuinka aikaa vievää tämä on.

    Toivottavasti saamme kuulla sinusta vielä. Kaikkea hyvää sinullekin!

    ReplyDelete
  82. Kiitos mielenkiintoisista y lämminhenkisistä kirjoituksistasi. Oikein hyvää syksyä sinulle toivoo,
    Krista

    ReplyDelete
  83. Katariina,
    Jään varmasti ikävöimään teitä kaikkia. Te lukijani nimittäin teitte tästä harrastuksesta ihanan! Kaikkea ihanaa sinulle myös!:)

    SummerLove,
    Ja minulla tulee teitä aivan ihania lukijoita ikävä!! Jos vaan aika jossain vaiheessa taas riittää ja inspiraatiota on, palaan tänne varmasti!:)

    Anni
    Voi ihana….Kiitos niin kauniista sanoistasi ja olen niin otettu että pinnallisen blogini kirjoituksista on voinut välittyä sinulle noinkin hyvä kuva minusta! Ja olen iloinen siitä, että yksi tavoitteistani ainakin saavutin – sain jutuillani jollekin hymyn huulille. It’s the little things that really matter. Kiitos paljon ja samaa sinulle!!!!:)

    Maarit,
    Kiitos ihana kovasti! Ja muistan sinut hyvin ihanista kommenteistasi!:) Toivon itsekin kovasti paluuta joku päivä. Nyt vaan ei ole aikaa eikä inspiraatiota joten niitä odotellessa… Toivottavasti kuulemisiin!:)

    Mllla,
    Ihana kuulla että blogini on onnistunut piristämään sinunkin päivää!:) Olen siitä hyvin otettu! Jos aikaa ja inspiraatiota on taas tullakseen niin palaan kyllä. Nyt on vaan pidettävä hieman hiljaiseloa. Kaikkea ihanaa sulle!

    Johanna,
    Oi ihanuus. Sun kanssa me kyllä nähdään ja vaihdellaan juttuja vielä päivittäin…☺ Kiitos kaunis. Merkitsee niin paljon kun kauniit sanat tulee niinkin upealta naiselta kun sinä!:)
    Hali.

    Anonyymi,
    Kiitos kovasti näistä sanoista! Yritän vielä joskus palata avoimienkin blogien puolelle!:)

    Mia,
    Voi kiitos sinulle ihan hirmuisesti että otit aikaasi ja kirjoitit minulle näin kauniin viestin. Aah. Tällaisen näin kauniit sanat saavat minut todella toivomaan että nyt ei tarvitsisi pistää tätä blogia jäihin. Olen äärimmäisen otettu että koet minun tekstieni olevan sellaista, jota antaisit tyttäresikin lukea! Jos aikaa on, saattaa silloin tällöin päivitys tullakin…☺ Suuri kiitos sydämellisyydestäsi ja ystävällisyydestäsi. Kaikkea ihanaa sinulle Mia! Toivottavasti kuulemme toisistamme vielä!:)

    Ilonasi,
    Kiitos kovasti ymmärryksestäsi!:) Syksy on kiireistä aikaa, mutta ehkä vielä joskus sitä aikaa ja inspiraatiota taas löytyy. Hyvää jatkoa sinullekin!:) Ja kiitos kaikista ihanista kommenteistasi!:)

    Anna.
    Minustakin on kamalaa jättää kaikki te aivan ihanat lukijani. Nyyh! Kaikkea ihanaa sinulle myös!!

    ReplyDelete
  84. Voi ei! Pakko munkin nyt avautua :) En löytänyt blogiasi heti alussa vaan vasta heinäkuun paikkeilla. Siitä lähtien olen kuitenkin tullut jokainen aamu tsekkaamaan uusimman postauksen. Teen lopputyötäni, joten olen kotona yksin kaiket päivät. Et tiedä miten paljon olen saanut iloa blogistasi ja kuinka monet aamukahvit olen juonut sitä lukiessani.

    Luen blogeja jonkun verran ja sinussa uniikkia on muidenkin mainitsema asenne ja suhtautuminen muihin ihmisiin. Se on loppujen lopuksi (liian) harvinaista ja sitä on ollut hienoa "katsoa". Tuntuu, että mäkin olen saanut siitä jotain itselleni, vaikea selittää.

    Toivon, että palaat vielä, mutta ymmärrän toki, jos et. Toivon joka tapauksessa kaunista syksyä ja hyvää jatkoa! Ja kiitos!

    ReplyDelete
  85. Katie
    Oi kiitos ihana, ja myös niistä kaikista ihanista kommenteistasi aikaisemmin! Toivon että kuulemme vielä toisistamme!:)

    Mongusti,
    Kiitos ihanuus!!:) Mutta me tulemme vielä kuulemaan toisistamme!:)

    Kiira,
    Blogimaailmassa on onneksi liuta aivan ihania kirjoittajia. Suosittelen ainakin Bellagion all that glitters blogia, meidän tyylimme kun on hyvin samanlaiset, ja Linnun blogi on aina yhtä klassinen, hyväntuulinen ja suloinen. Kauniita kuvia ja estetiikka parhaillaan saa Charin blogista. Ehkä jonain päivänä vielä palaan. Kiitos sinullekin kaikista ihanista aikaisemmistakin kommenteista! Samaa sinulle!:)

    Laura Turusta,
    Oooh! Valkoisen teen! Oon niin iloinen että jotkut ovat saaneet potkua terveyteensä liittyviin pieniin juttuihin mun kirjoitusten perusteella! Olen niin iloinen!!! Ja todella otettu siitä että aloitit aamusi kanssani. Toivon itsekin palaavani joskus. Lukijakuntani kun on vaan niin älyttömän upeaa ja kypsää porukkaa 99 prosenttisesti!:) Kiitos Laura sulle kauniista sanoistasi!:)

    Ann,
    Ja myös teille ihanille kommentoijille, sillä sain nauttia siitä että 99% teistä oli niin kypsää ja mahtavaa porukkaa että saatiin keskusteluakin asioista aikaiseksi ja näin minäkin sain blogistani jotain irti!:) Kiitos siis sullekin!!!:)

    T,
    Hei ihana T!:) Sain mailisi. Niitä on nyt vaan tullut aika lailla niin yritän vastata kaikkiin asap!:) Ja kiitos itsellesi aivan ihanista kommenteistasi ja että jaoit kanssani niin paljon aikaasi. Hali!

    Anis,
    Voi kiitos ihana kauniista sanoistasi! Minäkin toivon että pääsen taas joskus jakamaan teidän kaikkien ihanien ihmisten kanssa juttuja naisellisuudesta ja elämän ihanuudesta. Toivottavasti Kuulemsiin!:)

    Soccermom,
    Hei ihanuus! Kiitos sinullekin ensiksi aivan ihanista kommenteistasi ja siitä että pidit puoliani myös kun niitä törpömpiä kommentteja joskus tuli☺ Olisi kiva jos kirjoittaisit minulle mailia…;) Hali!

    Mirella,
    Niin minäkin toivon! Te lukijani olette vaan niin mahtavaa porukkaa!

    Anonyymi,
    Kiitos ihana niin ihanista sanoista!:) Tällä hetkellä ne hiljaiset hetkeni taitaa kulua sen henkilökohtaisemman blogini parissa, mutta jos sinne teen välillä muotipostauksia niin voinhan ne myös kopioida tähänkin blogiin… Joten jos aikaa on, voi olla hyvin mahdollista, että postaan kerran kaksi viikossa. Kiitos vielä!:) Toivottavasti kuulemme vielä toisistamme!:)

    ReplyDelete
  86. Little miss sunshine,
    Voi hei ihanuus! Kiitos sinullekin ihanista kommenteistasi ajan saatossa. Mäkin toivon että aikaa taas olisi tällekin ja inspiraatiota tarpeeksi että ehdin tännekin vielä kirjoitella. Aika näyttää☺ Olen niin otettu että olet saanut pinnallisen blogini kirjoitusten perusteella noinkin kauniin kuvan minusta! Kaikkea hyvää sinulle sinä elämäniloinen ja ystävällinen lukijani!:) (ps. Nimimerkkisi on oikein osuva!:))

    Kata,
    Hei ihanuus! Ja kiitos sinullekin että olet aina jaksanut kommentoida ja minullekin on jäänyt näiden kuukaisien jälkeen tunne että tunnen sinut jotenkuten!:) Laitatko minulle mailia?:)
    Kaikkea ihanaa sulle!

    Olivia,
    Voi minäkin toivon että pääsen vielä teidän ihanien ihmisten kanssa nauttimaan naisellisista asioista☺ Minä siis jään kaipaamaan teitä…

    Maii,
    Kiitos ihana niin kauniista sanoista ja kaikista aikaisemmistasikin ihanista kommenteista!! Toivon todella että tämä ei jää tähän ja saan vielä jakaa sinunlaistesi ihanien ihmisten kanssa juttuja elämän pienistä ihanista asioista. Kaikkea samaa sinullekin!!!:)

    Anonyymi,
    Olen niin iloinen jos minun juttuni ovat mitenkään inspiroineet sinua!:) Minä jaan kaipaamaan teitä!:)

    Anonyymi,
    Niin mullakin☹ Kiitos itsellesi!

    Lotta,
    Kiitos sinulle ihana todella upeista sanoistasi. Olen äärimmäisen iloinen siitä, että vaikka blogini oli pinnallinen, ihmiset eivät silti ole saaneet minusta pinnallista kuvaa vaikka pidin kovasti kiinni siitä että mitään henkilökohtaista en kerrokaan! Tämä kun on pieni osa elämää ja harrastus niin kuin esimerkiksi tennis☺ Mukavaa näin ulkomailla asuvan vaihtaa juttuja kauneudesta kotimaisten kanssasisarten kanssa!:) Minäkin todella toivon sitä, sillä sinunlaisia ihania ihmisiä tulee ikävä! Kiitos itsellesi ajastasi!

    Swiss girl.
    It’s the little things that matter?:) Kiitos itsellesi!:) <3

    Kirsi,
    Voi kuule, muistan sinut Kirsi äärimmäisen hyvin kaikista ihanista kommenteistasi. Oli ilo saada vaihtaa kanssasi ajatuksia!:) Sinun kauniista sanoista näkee kuinka hyväsydäminen ja itsevarma upea nuori nainen sinä olet!:) toivottavasti kuulemme toisistamme vielä!:)

    Mia,
    Voi että miten iloinen olen siitä että sinäkin olet alkanut syömään alfalipoiinihappoa!:) Minusta on käsittämättömän ihanaa, että kahden lapsen äitinä sinä olet antanut aikaa minunkin jutuilleni ja olet aikuisena naisena saanut minusta hyvän kuvan vaikka blogin pidinkin tiukasti pinnallisena. Kauniit sanasi kertovat sinusta ihmisenä paljon. Kaikkea ihanaa sinne teille ja upeat sanasi kannustavat minua postamaan edes joskus jotain vaikka kiire onkin☺ Suosikki parfyymini vaihtelevat, mutta nyt lempparini taitaa olla Diorin Miss Dior. Kesällä suosin Ralp Laurenin Coolia. Olen parfyymi addikti joten lempparini vaihtuvat hyvin usein…:D
    Kaikkea hyvää sinulle!:)

    Anonyymi,
    Voi miten ihanaa että pidit kaikista eri postaus aiheistani!:) Oli ilo jakaa sinunlaistesi ihanien lukijoiden kanssa pieniä ihania asioita! Itse toivon samaa!:) Toivottavasti vielä jonain päivänä kuulemme toisistamme!:)

    Haidi,
    Voi minäkin toivon sitä samaa! Olen nimittäin niin iloinen että minulla on näinkin iso liuta upeita lukijoita! Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos vielä kaikista ihanista kommenteistasi!:)

    ReplyDelete
  87. Riikka,
    Voi mullakin on kaamean haikee olo. Kaunis kiitos ihanista sanoistasi!:)

    Charlie,
    Voi ihana että sinunkin aamusi ovat kuluneet kanssani!:) olen niin iloinen että olen kyennyt inspiroimaan joitakin terveellisimpiin vaihtoehtoihin!:) voidaan hyvin yhdessä?:) Kiitos todella kauniista sanoistasi nyt ja niistä aikaisemmista! Kaikkea hyvää sulle!:)

    Anonyymi,
    Mulla kans☹

    Sazu,
    Kiitos kovasti että ilmoittauduit kuitenkin nyt!:) Kaikkea ihanaa sinulle myös!:)

    Hanne,
    Voi minäkin toivon että pääsen palaamaan vielä teidän kaikkien ihanien luo! Samaa sinulle!!!:)

    C,
    Kiitos kaunis ihanista sanoistasi!:) Samaa sinulle!:9

    Noora,
    Niin minäkin. Teitä upeita ihania naisia tulee ikävä! Halaus sinulle ja kiitos sinulle piristävästä kommentistasi!:) Tuulisin terveisin takaisin;)

    Anonyymi,
    Surkuuuuuuuuuuuuuuu☹

    Sups,
    Kiitos kovasti että olet antanut minulle aikaasi. Toivottavasti tapaamme vielä josksus!:)

    Anonyymi,
    Kiitos sinulle ajastiasi. Toivon itsekin samaa. Sitä samaa sinulle!:)

    -Hanna-,
    Voi vitsi miten ihanaa että muutkin ovat alkaneet syömään niitä alfalipoiinihappopillereitä vaikka jotkut valittivatkin että ei vois vähempää kiinnostaa. Noh, katotaan sitten 60 ikävuoden kiepeillä:D Ja minä jään kaipaamaan teitä kaikkia kovasti. Lukijakuntani on 99% niin upeaa porukkaa!:)

    Antonia,
    No mehän nyt nähään vielä;)

    YSL,
    No mekin kulta varmasti nähdään vielä:D Joo, nyt on niin paljon kaikkea että pakko on vetäytyä tästä. Jos sinne toiseen laitan muotijuttuja ja niin ehkä vaan kopioin ne sitten tännekin?:) hali!!!!

    Anonyymi,
    Oi voi! Todella harmillista! No ehkä voit lukea hetken mun vanhoja kirjoituksia jos niitä et ole kaikkia lukenut?:) En ole tätä sivustoa kuitenkaan vielä sulkemassa☺

    Nea,
    Voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja ajastasi!!:) Samaa sinulle ihana!

    Babu,
    Ihanaa kuulla että jos palaan niin minulla on täällä vielä vanhoja ystäviä!:) Kiitos kauniista sanoistasi!:) Kaikkea hyvää sinulle myös!:)

    ReplyDelete
  88. Anonyymi,
    Voi ihana!:D Kiitos sulle kovasti kun pidät minun blogistani! Voi jos vaan aikaa ja inspiraatiota löytyy niin varmasti palaan!:)

    Miss K,
    Voi kiitos ihana niin älyttömästi! Olen niin iloinen siitä, että vaikka blogini olen pitänyt tiukasti pinnallisena, sinä löysit siitä silti jotain ”syvällisempää”. Olen otettu jos persoonani on matrian välistä paistanut läpi. Kiitos niin paljon että jaoit tämän tiedon kanssani ja sinunlaisesi ihanat ja sydämelliset ihmiset kannustavat minua jatkamaan edes vaikka postauksen viikossa☺

    Madison.
    Ihanaa että pidit tästäkin - vaikka me näemmekin vielä oikean blogin parissa☺ Kiitos ihanuudestasi ja nähdään toisessa blogissa!:)

    Kahden lapsen äiti,
    Voi herttinen! Kiitos niin kauniista viestistäni! Ihanaa että lukijani ovat sen verran fiksua kansaa että tietävät kuinka pieni osa tämä blogi on elämääni eikä sen takia risti minua pinnalliseksi☺ Tällaisen pienet asiat auttavat itsetuntoa ja paremmalla itsetunnolla omien unelmien tavoittelu on todennäköisempää saavuttaa!:) Rohkeasti eteenpäin eikä ei- ole tarpeeksi hyvä vastaus!:) Olen onnekas, että niin suuri osa lukijoistani kuului tähän itsevarmojen ja elämäniloisten naisten kastiin! Kiitos sinulle!

    Mari,
    Voi kiitos niin kovasti! Luulenpa että te fiksut ja sydämelliset lukijat tekivät siitä ainutlaatuisen!:) kommenttejanne oli ihana lukea!:) Kaikkea hyvää sinulle!

    Nannu,
    Voi surku!! Mä toivon että tulevaisuudessa palaan vielä!! Ihanaa jatkoa sinulle<3

    Jenascia,
    Voi kiitos sinulle kaikista ihanista kommenteistasi! Toivon kovasti itsekin näin tapahtuvan…☺

    Senja,
    Voi ei… No ehkä saat jotain irti sitten niistä vanhoista postauksita?

    Anonyymi,
    Ehdottomasti toivon että aikaa ja inspiraatiota olisi luvassa ja sitten voisin teidän kanssanne hieman viettää aikaa. Kiitos sinulle niin kovasti kauniista sanoistasi ja ajastasi! Toivottavasti tämä ei ollut ihan loppu☺

    Jonna ja Nella,
    Hei kiitos sinulle ihana kaikista ihanista kommenteistasi ja ajasta jonka kanssani olet viettänyt!:) Samaa sinulle!

    Anonyymi.
    Olen myös harmissani… Todella ihanaa että sinäkin löysit harmonisuutta tästä pinnallisesta blogistani!:) Jos aikaa ja inspiraatiota löytyy vielä, niin palaan varmasti!:) Kiitos itsellesi!:)

    Antsu,
    <3

    Milla,
    Samaa sinulle ihana!:) Ja toivon että palaan vielä!:)

    Anonyymi,
    Voi kiitos ihana!!:) jos aikaa ja inspiraatiota löytyy niin ehkä palaan vielä!!:)

    Heini,
    Kiitos sinulle paljon ajastasi ja kommenteistasi ajan saatossa!:)

    Nelly,
    Kiitos ihana suuresti aivan ihanista sanoistasi!! Minulle tulee teitä kaikkia ikävä! Lukijakuntani tuntuu olevan aivan ihanaa porukkaa! Olen äärimmäisen iloinen että olet löytänyt inspiraatiota niin moneen eri asiaan!:) Toivon kovasti vielä palaavani. Hali.

    Jessica,
    Voi surku! Kiitos itsellesi näistä ihanista sanoista ja toivon kovasti että palaan vielä.

    Tuuli,
    Kiitos kovasti!! JA toivotaan näin!:)

    B,
    Voi kiitos itsellesi ihanista sanoista. Te lukijat teitte tästä myös mielenkiintoisen minulle!:) Samaa sinulle!:)

    Anonyymi,
    Itse asiassa tämä blogin pitäminen teki erittäin hyvää minulle. Opetti minua olemaan kärsivällinen kaikenlaisten tökerömpienkin kommentoijien kanssa ja arvostamaan ihmisten erilaisuutta entisestään!:)

    Maaria,
    Voi kiitos ihana!:) Samaa toivon minäkin!:)

    I,
    Oi ihanaa että ilmoitit itsestäsi viimeistään nyt!:) Kiitos kauniista sanoistasi ja toivottavasti tämä ei jää tähän☺

    Anonyymi,
    Kiitos kovasti ymmärryksestäsi!:) ja minä jään varmasti ikävöimään teitä kaikkia!:)

    ReplyDelete
  89. Niina,
    Kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja ”puolustuksestasi”☺. En itsekään tiennyt mitä tuon tuntemattoman ihmisen kommentti tarkalleen tarkoitti, ja koin sen osittain hieman koomisena, mutta ehkä hän vaan omalla tavallaan tarkoitti hyvää☺ Minä tulen ikävöimään teitä!:)

    Anonyymi,
    Voi ei… Kiitos kovasti ajastasi ja toivottavasti tämä ei ole ikuista!

    Heidi,
    Voi kiitos ihana! Toivotaan näin!:) Minusta on upeaa, että vaikka tyylisi onkin erilainen niin hyväksyt minun tyylini myös sellaisena kuin se on!:) Erilaisuus tekee asioista mielenkiintoista ja upeaa että sinä osaat arvostaa sitä!:) Kiitos ja toivottavasti ”näemme” vielä!:)

    Nanna,
    Voih! Niin mäkin toivon!:)

    ReplyDelete
  90. En oo aikaisemmin sun blogia kommentoinu, mut nyt kai se on pakko! Tää on ehdottomasti ollu yks parhaista blogeista mitä olen lukenut ja oikeesti tosi harmi, ettet pysty jatkamaan tätä! mutta toivo elää;) Toivottavasti vielä saadaan lukea sun inspiroivia juttuja!

    ReplyDelete
  91. Kiitos ihanasta blogista! Et tiedäkään kuinka monta tylsää työpäivääni olet pelastanut hienoilla ja mielenkiintoisilla postauksillasi :)

    Luin toista blogiasi silloin, kun siinä ei salasanaa vielä ollut. Olin aika harmissani suojauksesta, mutta ymmärrän, että niin oli pakko tehdä. Ymmärrän, että tahdot suojata yksityisyyttäsi. Olin iloinen tästä "vähästäkin" ja yleensä siitä, että sai taas lukea mielenkiintoisia kirjottelujasi :)

    Olet todella fiksu ja sympaattinen nainen, toivon sinulle kaikkea hyvää! Jos jaksat vielä päivittää niin täällä on varma seuraaja :)
    Kiitos!

    ReplyDelete
  92. Eikää ::( sinulle kiitokset ihanasta blogista, en ole mitään muuta seurannut näin tarkasti! kiitos.

    ReplyDelete
  93. tää uutinen veti hieman hiljaseks ! kesällä luin erittäin aktiivisesti blogiasi, mutta nyt mulla on ollut tässä ihan hirveesti kaikkia koulujuttuja joten koneella en ole juuri käynty. mutta aina silloin kun on ollut ylimääräistä aikaa olen pyhittänyt sen blogien lukemiseen. jäähän tänne monia muita blogeja joita seuraan mutta tää blogi on se joka inspiroi minua lukemaan säännöllisesti blogeja. noh täytyy toivoa että vielä innostut kirjoittelemaan tänne !

    hyvää jatkoa :)

    ReplyDelete
  94. voi ei! :< jään kaipaamaan sinun lämminhenkisiä postauksiasi ja positiivista olemustasi kovasti!
    Olen saanut paljon uusia ideoita pukeutumiseeni postauksesi ansiosta.

    Ymmärrän kyllä ettei aika millään riitä kahden blogin ylläpitämiseen, varsinkin kun vaikutat kiireiseltä naiselta, hyvällä tavalla. : )

    Mutta kiitos kaikesta. Minä ja moni muu jäädään kaipaamaan sinua kovasti!

    ReplyDelete
  95. Todella paljon harmittaa kun lopetat tämän blogin! Olen saanut siitä niin paljon inspiraatioita ja olet ihan mielettömän ihana ihminen, älä koskaan muutu!! :) Kaikkea hyvää sinulle!

    Terveisin. Annika

    ReplyDelete
  96. Kiitos vielä minunkin puolestani että olet ilahduttanut ihanalla blogillasi, sinun ansioistasi sain myös inspiraation aloittaa oman blogini:)
    Ja ihanaa että saan lukea juttujasi vielä jatkossakin toisen blogin puolella:) On ollut ihanaa tutustua sinuun, näin internetin välityksellä:)

    (ps.voihan tätä blogia jatkaa sitten joskus jos tuntuu että ilman tätä jää jotain kaipaamaan..?)

    Halein,
    Jen

    ReplyDelete
  97. Kiitos hyvästä blogista! Harmi kun lopetat. :(

    ReplyDelete
  98. Pakko kommentoida, että myös minä jään kaipaamaan kovasti blogiasi. Vaikutat huipputyypiltä, kaikkea hyvää sinulle!

    ReplyDelete
  99. Kiitos itsellesi tästä blogista. Tämä on ollut ihana piristys! Näin tyylikästä, elämäniloista ja positiivista blogia jää todellakin kaipaamaan. Mutta life goes on, ja onneksi "nähdään" vielä toisen blogisi puolella joten meno jatkuu yhtä laadukkaana! :)

    ReplyDelete
  100. Kiitos blogistasi!

    Näytät muuten ihan Eva Longorialta! :)

    ReplyDelete
  101. ainaki ens kesänä uusiksi! ;)

    ReplyDelete
  102. voi tämä on ollut lempiblogini ja jotenkin ihana tyylisi ja asenteesi on piristänyt aina päivääni! :) onko se salasana blogi sellainen, että sitä voisi päästä lukemaan, jos kertoisi enemmän itsestään sinulle, vai onko se vain tietyille? :) hyvää syksyn jatkoa!
    -k

    ReplyDelete
  103. Kiitos tästä blogista, tosi harmillista, että tämä loppuu :( Olen saanut inspriraatioita täältä paljon. Toivottavasti vielä jossain vaiheessa aikasi riittää tälle blogille. Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa syksyä.

    ReplyDelete
  104. Kiitos että oon saanu seurata kivaa blogiasi!:) Hyvää jatkoa ja ilmotteleko kovaan ääneen jos aloitat joskus uuden julkisen blogin :)

    ReplyDelete
  105. Ikävä tulee, jotenkin toivoin jo, että olisit unohtanut tuon lopettamisen kokonaan :) Todellakin toivon, että palaat vielä ja kiitän oi niin ihanista postauksista, joista todennäköisesti joka ikinen sai hymyn huulilleni. Paljon hyvää mieltä ja ihania syyspäiviä sinulle!

    ReplyDelete
  106. hei tee siitä toisesta blogista salasanaton!!!!!!!!!! rakastan sun blogia jten ois kiva et pääsis lukee sitä toista :)

    ReplyDelete
  107. Todella tulen ikävöimään tätä blogia! Hah, tuntuu melkein kuin joku läheinen olisi kuollut...huh!

    ReplyDelete
  108. Kiitos itsellesi! Tällaisen hmm, vähän vanhemman eli nelikymppisen on ollut kiva tutustua sinun kaltaisesi nuoren, elämänmyönteisen ja iloisen nuoren naisen elämään blogisi välityksellä. Harmittelen, ettet jatka, mutta ymmärrän hyvin, että aikansa kutakin. Toivotan sinulle hyvää jatkoa ja toivottavasti törmään sinuun jossain muualla!

    ReplyDelete
  109. Vasta vähän aikaa sitten aloin tätä blogia lukemaan kun jostain bongasin. Harmi jos se tähän loppuu, koska juttujasi on todella mukava lukea ja tyylisi on todella ihana, samalla "glamour" mutta silti myös käytännöllinen. Kotinne on myös todella ihana ja olen saanut kuvistasi todella hyviä vinkkejä omaan sisustamiseeni. Kiitos :)

    ReplyDelete
  110. No voi että.. :/ Mut ehdottomasti hyvää jatkoa sulle! Oli aina piristävää seurata blogias päivittäin. :)

    ReplyDelete
  111. Kiitos ihanasta blogista:) Vaikka jutut oli suurimmaksi osaksi hömppää, oli ruoka ja terveysjutut kivoja poikkeuksia joukossa. Kerroit miten pidät huolta itsestäsi ja uskon, että niistä moni sai jotain itselleen. Mukavaa syksyn jatkoa!

    ReplyDelete
  112. Olisin toivonut, että olisit vastannut vielä viimeisiinkin kommentteihin, toivottavasti löydät sen verran aikaa.

    ReplyDelete
  113. ISO KIITOS! TOIVOTTAVASTI JATKAT EDES SILLOIN TÄLLÖIN.. PLIIS :D

    ReplyDelete
  114. Moi,

    ja kaunis kiitos Sinulle avoimen blogin pitämisestä! Kuten moni muukin, olen lukenut varmaan jokaisen postauksesi - valitettavasti olen kovin huono kommentoimaan. Olen seurannut tätä siis mielenkiinnolla, uteliaisuudella, ja saanut tietty siinä sivussa vaikutteita joista en pane laisinkaan pahakseni eikä kyllä miehenikään ;) Kiitos siis vielä "kuluneesta kesästä" ja onnentäyteistä jatkoa!!

    -Jonna-

    ReplyDelete
  115. Kaunis kiitos mielenkiintoisista lukukokemuksista ja inspiroivista kuvista. Sinulla on loistava tyylitaju. Kaikkea hyvää elämääsi!
    Terveisin Maiju R

    ReplyDelete
  116. Voi ei! :( Tänään löysin tämän blogin ja nyt se sit loppu. :(

    ReplyDelete
  117. Kiitos ihanasta blogista, aivan mahtava! :) Toivoisin, että et lopettaisi tätä blogia, olisi kiva että edes silloin tällöin päivittäisit tänne kuulumisia ja päivän asuja jos et muuten ehdi. Nimittäin juuri päivän asut ovat olleet ihania ja auttanut minunlaista toivotonta pukeutujaa pukeutumaan kivasti, en vaan itse osaa yhdistellä vaatteita sopiviksi päälleni :)

    ReplyDelete
  118. Voi ei =(
    Sussa oli vaan sitä jotain verrattuna noihin massatuotantobloggaajiin.
    Kiitos silti mukavista lukuhetkistä sekä onnea ja menestystä elämääsi!

    ReplyDelete
  119. Älä sulje blogia vaan jatka samasta ensivuonna, on kiva lukea hyviä vinkkejä täältä sivulta ja katsella ihania kuvia:)

    ReplyDelete
  120. Hei, jai vahan hassu fiilis kun et vastannut loppuihin kommentteihin. :(
    Ehka ihana blogisi viela jatkuu joskus?

    ReplyDelete
  121. Hei!

    En voinut olla huomaamatta sinua tuossa nimeltä mainitsemattomassa Nelosen ohjelmassa. Se selittikin paljon siitä, mikset ole halunnut tuoda taustaasi enempää julki. Halusin vain sanoa, että vaikka olisit, ei se olisi herättänyt ainakaan mussa mitään tunkeilevia kysymyksiä. Eli jos joskus haluat avata lisää elämääsi täällä tai jossain toisessa julkisessa blogissa, niin ainahan voit suodattaa kommentit eli jättää vastaamatta. Joka tapauksessa, kaikkea hyvää syksyysi!

    ReplyDelete
  122. Hei, olit tänään kauniina telkkarissa! Toivottavasti koirasi voi paremmin.

    ReplyDelete
  123. Olit eilen telkkarissa :D

    ReplyDelete
  124. Hei kaikki,
    yritän vielä lähiaikoina vastailla kaikkiin kommentteihin.

    Ikävä kyllä en julkasie täällä mitään kommentteja edelleenkään liittyen henkilöllisyyteeni. Ja tosiaan - sillä ohjelmalla ei ollut mitään tekemistä tän mun blogin lopettamisen kanssa. Itse luulin että ei mua edes siinä näy:)

    Osa onkin ymmärtänyt siitä yhteyden miksi osaksi en myöskään halua henkilöllisyyttäni tai elämästäni mitään paljastaa. Vaikka 90% ihmisistä asiaa osaa kunnioittaa eikä sen enempää asiasta tarvitse tietääkään, niin se on se 10% ihmisistä jotka voivat tehdä todella kepposet... Ihan täysin blogimaailman ulkopuolella. Koettu - enkä halua sen tapahtuvan uudestaan. Täten suojelen kiivaasti yksityisyyttäni.

    Kiitos ymmärryksestä ja toivottavasti kaikilla on ollut ihana syksy!:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)