Tuesday, September 15, 2009

Gant home

Ja tähdillä jatketaan - mutta sisustuksessa!

Olen etsinyt hyviä tyynyjä takapihamme sohvaryhmään, mutta en ole osannut päättää väriä enkä mallia...
Eniten minua himottaa Gantin koristetyynyt. Olen metsästänyt ruskeapohjaista isoa tähtityynyä, mutta nyt olen miettinyt harmaatakin?
Ja myös malli jossa on paljon pienempiä tähtiä on alkanut himottamaan, sekä tuon viime sesongin G-logolla varustetut tyynyt.
Oh lord.
Miten sitä ikinä pystyy päättämään...


Luulen päätyväni kuitenkin pariin ruskeaan iso tähtiseen tyynyyn ja niiden seuraksi pari moni tähdellistä ruskeaa? Vai pitäisikö toinen malli ottaa sittenkin harmaana...?
Koska sohvamme väri taittuu enemmänkin harmaaseen, haluisin siksi valita ruskeat tyynyt tuomaan hieman kontrastia.

30 comments:

  1. Itse ottaisin ihan ehdottomasti noita G-logolla varustettuja ruskeita tyynyjä. Ne miellyttää silmää paljon enemmän kuin tuo tähtikuvio joka näyttää _omaan silmään_ hieman halvalta H&M-tyynyltä. Toi G tyny taasen on IHANA! :)

    ReplyDelete
  2. Toi teidän pihakalusto on kerta kaikkiaan ihana. Oikein kutsuu istahtamaan viinilasi kädessä. :)

    Ehkä kontrastin hakeminen ruskeilla tyynyillä sopisi paremmin?! Tosin tuo harmaa tähtityyny näytti kyllä kuvassa myös todella kauniilta. Veikkaan, että osaat tehdä juuri nappivalinnan mihin tahansa päädytkin.

    ReplyDelete
  3. Huomenta, Tänä vuonna Gantin mallistoon on tullut vielä mageampia yksilöitä,kuin nuo kuvissasi olevat. Hyviä beigen ja harmaan sävyjä! En tiedä mitä teillä siellä on,mutta täältä suomesta ainakin löytyvät.

    ReplyDelete
  4. Ihania kaikki! Mun mielestä ainakin toi gantin G-tyyny mustalla logolla voisi sopia sohvaan, musta tuo eniten kontrastia vaalean sohvan kanssa. Mustaa ja beigeä? :)

    ReplyDelete
  5. Voih just viime viikolla kuolasin noita Gantin tyynyjä. Näkyy olevan tosi suosittua nyt ku jokaisessa sisutuslehdessä näkyy noita tyynyjä. ;)

    Noi ruskeat on mun suosikkeja.

    ReplyDelete
  6. Minä ottaisin ruskeat tähtityynyt. :)

    ReplyDelete
  7. Mä ottaisin ehdottomasti nuo beiget tyynyt - niin kuin sanoit, tuo kivasti kontrastia, harmaat voisi helposti hukkua sohvaan (ainakin kuvan väristä päätellen). Mulla on noita yksitähtisiä tyynyjä, ja ne on ihania. Mutta totuushan on, että voisin ottaa kaikki Gantin sisustusjutut itselleni :D

    ReplyDelete
  8. Oh lord tosiaan!:D Mä en ikinä osaisi kyllä valita, ottaisin varmasti kaikki, hihi:) Mutta noi ruskeat kyllä sopisivat mainiosti teidän sohvienne kaveriksi, mutta toisaalta mikseivät harmaatkin.. Hmm, tästä ei kyllä ollut apua ei sitten laisinkaan, eli en yhtään ihmettele sun valinnanvaikeutta:D

    ReplyDelete
  9. Hei ihana Mrs.V
    Suosittelen beige väriä.Itselläni on ollut jo muutaman vuoden parit beiget iso ja pienitähtiset tyynyt ja viltti ja aina ohi menessäni huomaan niiden rauhoittavan ilmeen.Pienintäkään kyllästymistä en ole havainnut,päin vastoin.Siis selvää klassikko materiaalia.Niihin yhdistettynä minulla on useampia luonnonvalkoisia kudottuja tyynyjä ,jotka ovat huomattavasti edullisempia,mutta tuovat runsauden tunnetta ja korostavat tähtityynyjä.
    Hyvää alkanutta päivää sinne maailmalle
    swiss girl

    ReplyDelete
  10. Voi mä rakastan Gantin tähtikuvioita! Itse asiassa juuri pohdin samaa, eli että ostaisinko harmaan monitähtisen vai yksitähtisen vai mitä. Ennestään mulla on tummansininen yksitähtinen makkarissa muutaman muun tyynyn kanssa, mutta nyt syksyksi kaipaan vaihtelua olkkariin ja ajattelin harmaita juttuja meidän mustalle sohvalle. Vaikea valita että mitkä sun sohviin parhaiten sopis, kun kaikki nuo tyynyt on niin ihania :) Mut ehkä ostaisin beigejä, lisäksi mahdollisesti jonkun jossa G-kirjain. Joku täällä taisi ehdottaa mustia ja nekin tosiaan vois sopia kivasti teidän sohviin. Gantin tyynyt on niin klassisia, että niihin ei varmasti kyllästy!

    ReplyDelete
  11. Minunkin silmääni iskivät nuo G- logoiset:) Mutta myös pikku tähdelliset tyynyt on aivan ihanat!

    Ps. En voi lakata ihailemasta teidän takapihaanne! :)

    ReplyDelete
  12. Minä taas en ymmärrä mikä noissa Gantin tähdissä viehättää, en valitsisi noista mitään omaan kotiini. Makuasioita. :) Tyynyjen pohjavärit ovat kyllä nättejä.

    ReplyDelete
  13. Mun silmään näyttäis paremmalta kyllä tuo G-logolla varustettu tyyny..! :) niinkun tossa aiemmin joku kirjoitti, noi tähtikuvioiset näyttää enemmän sellaselta "_omaan silmään_ hieman halvalta H&M-tyynyltä. " Toki nekin ovat kivoja, vaikeaa!

    ReplyDelete
  14. Vaikka niin paljon tähtiä rakastankin, niin nyt on kyllä pakko antaa ääni noille logotyynyille! Koska noiden tähtityynyjen halpaversioita myydään jo tyyliin lähikaupassa ja miltei jokaiseen sisustuskuvaan lehdissä/katalogeissa on ympätty tähtiä tiettyjen tekstiilien muodossa, hankkisin itse tuon romanttiseen vivahtavan G-version. Se on jotain uutta ja sopisi harmonisuutensa puolesta kuin nenä päähän tuohon sohvaryhmäänne!

    ReplyDelete
  15. Tuo G-logolla varustettu on mun silmään kivoin...tykkään tommosesta ihanasti koukeroisesta =) Noissa on vaan se ongelma, että ne on tähtityynyjen kanssa vähän kuin "eriä sarjaa" - eivät oikein matchaa keskenään...ja olisi tylsää ottaa pelkästään G-tyynyjä. Pariksi pitäis varmaan olla sitten vitivalkoisia ja G-kuvion värisiä yksivärisiä tyynyjä....hmmm...

    Tähtikuvioisetkin on kivoja, mutta ne on vähän sellainen "nähty jo"-juttu. Vaikka toisaalta, mitä väliä...oma koti on aina eri asia, kuin lehtien ja TV:n sisustusjutut =) Ja jos tähdet miellyttää talon asukkaiden silmää, niin antaa palaa vaan! =)

    ReplyDelete
  16. TÄHTITYYNYT SOPII AIVAN TÄYDELLISESTI!! :) osta ne!!

    hej, onko teillä katto noiden päällä vai miten sit kun sataa?

    ReplyDelete
  17. oon ihan mahdottoman kateellinen sun upeasta pihasta:) siellä varmaan kelpaa viettää tyttöjen iltoja ihanassa valaistuksessa! nuo ruskeat tähtityynyt sopisivat kyllä omasta mielestäni sohviin, toisivat tosiaan sitä kontrastia niinkuin sanoit:)

    ReplyDelete
  18. Heh, minua jotenkin huvittaa tämä "Gantin tyynyt on niin klassisen tyylikkäitä ettei niihin koskaan kyllästy." Jokaisen oma asia tietenkin ja makuasia millaisista tykkää, mutta mikä tekee jostain perus tähtikuviosta yhtäkkiä klassisen ja tyylikkään, pieni merkki jossain kulmassa? Tarkoitus ei ole vinoilla eikä olla ilkeä, en vain ymmärrä merkkivouhotusta. Materiaalina varmasti vähän kalliimmat tyynyt pysyy hyvinä pidempään, mutta hei tähtikuvio kuvio muiden joukossa ja siihen vermasti kyllästyy yhtä helposti kuin sydämiin tai kukkiin jos on kyllästyäkseen.

    Nojoo, hieman turha kommentti, mutta teki nyt vain mieli tuoda tämäkin näkökulma esiin.

    -Maija-

    ReplyDelete
  19. Mikä tähtivillitys sulle on tullut? =D

    ReplyDelete
  20. Hih, meillä on toi isotähti punaisena ja tykkään kyllä kovasti. :)

    ReplyDelete
  21. Mä rakastan tähtityynyjä. OIkein valittuna eivät yhtään liian levottomia. Nuo G-logotyynyt on upeita, mutta tosiaan vaikea yhdistään muihin kuin yksivärisiin.
    Teillä on kyllä kiva oleskelupiha mitä laitella!
    T:Ulrika

    ReplyDelete
  22. Pakko taas todeta. Upea tuo teidän takapiha:)
    Itse valitsisin nuo G kuvioiset tyynyt omaan "vanhaan puutalo" kotiini. Teidän upeisiin ja trendikkäisiin kalusteihin kyllä sopisi ehkä nuo tähdelliset paremmin. Molemmat Gantin tyynyt ihania ja ajattomia. Aika vaikee... Molempia?=D

    ReplyDelete
  23. Aivan ihana piha! Missä päin ulkomailla muuten asut?

    ReplyDelete
  24. Argh idiootti minä! En muistanut, että et halua puhua mitään henkilökohtaisesta elämästäsi. Ei siis todellakaan ollu tarkotus udella ja unohda toi äskeinen kysymys :) Tykkään muuten tosi paljon tästä blogista :)

    ReplyDelete
  25. Itse katselin noita Gantin sisustusjuttuja viime Helsingin vierailulla :) Minulla on ollut jo pidemmän aikaan hakusassa päiväpeitto, mutta sellaista ei ole löytynyt, jonka toinen osapuolikin hyväksyisi! :D Täytyy varmaan luottaa omaan silmään ja ostaa seuraava mieleinen. Uskon, et miehet ei pysty hahmottaan tuotetta omaan huoneeseen, samalla tavalla kun naiset...

    ReplyDelete
  26. Itse en lämpene Gantin tyynyille ollenkaan, mutta meillä on kaikilla oma makumme. Kuten joku jo kirjoittikin, mäkin suosittelen ruskeita tyynyjä juuri sen kontrastin takia.

    Toi teidän piha on NIIN täydellinen. Mut täytyy myöntää, että sitäkin enemmän kuvissa herätti huomioni toi aurinko ja selvästi lämmin sää! Tätä kommenttia kirjoittaessani Helsingissä sataa kaatamalla ja lämpötila ei pauku edes + 15 asteessa :D Joten nauti!!!

    ReplyDelete
  27. hahahha, järkky toi sun tyynyvalikoima!!! :DDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  28. Viimeinen anonyymi,
    annoitpas fiksun kuvan itsestäsi:D
    pelle mikä pelle:D

    ReplyDelete
  29. hahahha, järkky toi sun tyynyvalikoima!!! :DDDDDDDDDDD

    Hei sinä vajaaälyinen. Kirjoita ongelmastasi Gantille.
    Niitä taitaa riittää?

    ReplyDelete
  30. En ymmärrä näitä inhottavia anonyymejä...
    Sinä kun vielä olet bloggaaja joka niin nätisti kohtelee kaikkia lukjoitaan. Jopa tuollaisia pikkuteinejä kuten Gantin tyynyjen vihaaja. Makuja on moneksi, mutta se että joku kokee että oma maku on se ainoa oikea ja muut ovat järkkyjä ja niille nauretaan niin todella osoittaa kuinka lapsellinen ja jopa yksinkertainen kirjoittaja on...

    Jatka samalla lailla ihana ja aina tyylikäs Mrs.V! Jopa kommentoinnissakin olet tyylikkäin!

    Nim. Gantin tähtityynyn omistaja

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)