Tuesday, August 11, 2009

Training music

Minä pidän kovasti Kat Delunan biiseistä.
Whine up ja Run the show ovat soineet iPodissa lenkeillä ja sytyttäneet tanssilattialla:D
Nyt neidiltä on tullut uusi biisi jonka hän on tehnyt yhteistyössä Lil' Waynen kanssa.
Tätä minä tulen kuuntelemaan huomenna lenkkipolulla!:)

14 comments:

 1. päivänasuja taas jookosta :=)

  ReplyDelete
 2. ei toi kyl kauhee uus biisi oo ku mul on ollu toi mp3:ssa jo aika pitkän aikaa:D

  ReplyDelete
 3. Hei miten sä saat näitä YouTuben videoita tänne blogiin? Mullakin olisi muutama odottamassa mut en oo taas tajunnut, miten tää tapahtuu. Pitääkö mun kirjautua sinne, ladata video koneelle ja sitten liittää Bloggeriin? Kiitos oma blogiohjaajani! ;)

  ReplyDelete
 4. mä voisin ottaa ton sinisen paljettimekon tosta videosta!!

  ReplyDelete
 5. mikset esittele koiriasi joskus :--) tai vaikka ihan ohimennen jossain postauksessa!

  ReplyDelete
 6. törmäsin blogiisi ja nyt oon ihan koukussa pakko lukea joka päivä!:D

  ReplyDelete
 7. Heips! Sulla on tai on ollut se iPodin ja Nike+ sensori käytössä, tulin nyt itsekin hankkineeksi sekä lenkkarit että sen sensorin ja näin alkuun tuo askelmittarin lukeminen on mulle ollut hieman hämärä. Osaatko yhtään selventää mitä tarkoittaa esim. 5,29 min/km?

  Kiitos! :D

  Ja olen muuten ollut tosi tyytyväinen. Oon vihdoin saanut itseni lenkille ja on motivoivaa seurata omaa edistymistä. Hassua, kuinka tekniikka saa ihmisen liikkeelle. :D

  ReplyDelete
 8. Mä tykkään kanssa Kat Delunasta. Mukavan energista musaa. Olin hänen keikallaan Helsingissä viime talvena. Yleisö oli vaan niin epäkannustavaa eikä ollut oikein mukana menossa, että tuskin hän tulee Suomeen toista kertaa. Harmi :(

  ReplyDelete
 9. Anonyymi,
  voi kun kiva että pidät asuistani!:) Huomenna tulee yksi:)

  Anonyymi,
  no sitä sano mun mieskin kun hän pitää Lil' Waynesta. Noh, mulle uus!:)

  Teea,
  siin videon oikealla puolella on sellainen koodi. Laitat sen vain tuohon postauksen tekstikenttään ja voila!:) Todella helppoa!:)
  (soita jos tarttet lisä jeesiä:))

  MILLA;
  mä oon sellainen harakka että MIELELLÄNI katselisin tuota kimallusta omassa vaatekaapissa:D

  Anonyymi,
  ikävä kyllä en kerro tämän blgin puolella itsestäni mitään henkilökohtaista...Rakkaat karvakuononikin saavat nauttia yksityisyydestään:D Toivottavasti ymmärrät:)

  laura,
  voi miten kiva kuulla että pidät minun jutuistani!:) Kiva että olet täällä!:)

  Catherina,
  joo!:) se trkoittaa että kilometrin juokset keskimäärin ajassa 5 minuuttia ja 29 sekuntia:) Eli ihan hyvä tahti sinulla!:) Toisin sanoen tuolla keskinopeudella sinulla menee n.52min ja 9 sekuntia 10 kilometrin juoksemiseen:)
  Eiks ole kumma miten se inpiroi?!:) I love it!:)

  Kata,
  nimenomaan se energisyys muakin kiehtoo!:) Harmi että ihmiset eivät syttyneet. Mitäköhän ihmettä jengi siellä teki alun alkujaan jos tunnelma oli epäkannustava? harmi...

  ReplyDelete
 10. ymmärrän kyllä! :--) ajattelin vain ehdottaa. mutta rakastan blogiasi, löysin sen kesän alussa ja olen seurannut päivittäin siitä lähtien.

  ainiin, taisi olla sen chictopia jälkeen pitkä paussi. odottelin uusia postauksia pari päivää mutta sitten luovuin toivosta ja arvelin että olet lopettanut. Kun sitte parin viikon päästä kävin huvikseni katsomassa josko olisi tullut uusia postauksia, niitä oli vaikka kuinka paljon! Oli aivan ihanaa lukea niin monta peräkkäin.

  Kiitos päivieni piristyksestä, ja hyvistä vinkeistä! <3 Vaikutat todella hyväsydämiseltä ihmiseltä =)

  -Eveliina (se koirien perään kysellyt)

  ReplyDelete
 11. Multa tulee jo korvistakin ulos se Run the show, ei pysty yhtää kuuntelemaan. Muuten ihan vetävä mimmi kyllä.

  ReplyDelete
 12. Eveliina,
  Voi ihanaa että ymmärrät varovaisuuteni!:)Itse asiassa olen postannut ihan joka päivä mun tän blogin aloittamisen jälkeen:) Eli varmaan jotain päivitys ongemia sitten vaan ollut?:) Mutta ihanaa että et luovuttanut ja olet edelleen seurassamme!:) Kiitos itsellesi minulle antamastasi ajasta!:)
  Ja vielä iso kiitos kauniista sanoista. Lämmitti sydäntä:)

  anonyymi,
  jeps. Mullakin käy usein niin lemibiisien kanssa. Kulutan ne puhki!:) Mutta sitten taas pitkän ajan päästä kuultua ne kolahtaa taas!:)

  ReplyDelete
 13. Hei, saanko kysyä mihin asti lähdit seurattuasi sydäntäsi ja onko usein koti-ikävä? Onko miehesi suomalainen vai ulkmaalainen?

  Itse päädyin Kaliforniaan jenkki-miehen perässä ja koti-ikävä on usein... Mutta kai se on sen arvoista :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)