Wednesday, August 5, 2009

Syksyn värit

Olen jonkin verran selaillut style.com sivuja ja ihaillut syksy/talvi mallistojen pukuloistoa. Suurten nimien näytöksestä jäi mieleen ehdottomasti taas nude värinä.
Sitä näkyi paljon. Eli kun kesällä Stella McCartney yhdisti valkoista ja nudea, nyt syksyllä vaihdetaan vaan valkoinen mustaan.
Piristystä asuun tuo häivähdys kirkkaita värejä, joita näkyi suurina rusetteina ja koruina.


Tekeepä mieli mennä paikalliseen Eurokankaaseen ja repäistä itselle joku roosa tai nude kangaspala ja kietaista se mustan asun vyötärölle rusetiksi:D Vähän niinkuin ne satiininauharusettini, mutta näyttävämmässä mittakaavassa!:)

14 comments:

 1. Oon syksyihminen ja odotan jo innolla syksyä. Musta kuulaat syyspäivät on parasta! Niihin kun yhdistää ihanat lämpimät vaatteet, niin i'm happy. Eri vuodenaikojen vaatteista musta syysvaatteet on juuri kauneimpia. Värit ja mallit on mun mieleen. Odotan jo viileämpiä ilmoja. Kerran en ole kesästä oikein ehtinyt nauttimaan, syksy sais jo mun puolesta tulla.

  ReplyDelete
 2. Hei! Hyvä idea toi kangasrusetti! :)

  ReplyDelete
 3. Itsekin olen syksyä odottava, vaikka kesä on myös todella lähellä sydäntä. Muistin juuri yhtenä päivänä, että kohtahan saa taas käyttää pipoja. Ja noi Coston päähineethän nyt onkin makeita, vaikka arvokkaitakin. Kesää varjellessa, syksyä odottaen.

  ReplyDelete
 4. Ah, rakastan nudea vaatteissa. Jotenkin niin tyylikäs ja yksinkertainen varsinkin mustan kanssa. Odotan innolla sinun versioita syksyn vaate yhdistelmistä:)

  ReplyDelete
 5. Oiii.. Toi black+nude yhdistelmä on ihana! raikas ja pehmeä! Pitää etsiä omasta vaatekaapista samntyyppisiä yhdistelmiä. Tosi tummantummansininen + nude voisi myös toimia, varsinkin nyt loppukesällä/alkusyksyllä...? :)

  ReplyDelete
 6. Blogisi on vaikuttaa ihan kivalta mutten ala lukemaan sitä koska kuvat ovat todella epäselviä ja laitat sata samantapaista kuvaa -.-

  ReplyDelete
 7. Kauniita väriyhdistelmiä! Erityisesti musta asu + väriläikkä miellyttää silmää ja on vieläpä yksinkertainen toteuttaa.

  Muuten, selailin Topshopin sivuja (hehän toimittavat nyt myös Suomeen, jee!) ja löysin huivin, joka muistuttaa kovasti (ainakin omaan silmääni) muutama postaus sitten esiintynyttä Alexander McQueenin huiviasi: http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=60946&parent_category_rn=42351&productId=1313553&langId=-1
  (Sorry, valtavan pitkä linkki :D)
  Niin että Style Stealia vaan kehiin, 16 punnan hinta ei kovin paljon kirpaise :)

  ReplyDelete
 8. Toihan on hyvä idea! Pitää kokeilla:)

  ReplyDelete
 9. Yhdyn täysin Katan kommenttiin :) Ihanaa kun syksy tulee! Kynttilöitä ja tunnelmaa..
  Mustan ja nuden yhditelmä on kyllä miellyttävä. Hyvä tuo rusetti idea! Sen voisin itsekin toteuttaa.

  ReplyDelete
 10. Mä yhdyn kokeilijoiden joukkoon. Mulla onki yksi musta jakku missä on musta vyö...senhän vois vaihtaa johonki vähän värikkäämpään.

  ReplyDelete
 11. Minkä pituinen mahdat olla? :) Mulla on jatkuva korkokenkä kriisi kun tunnen itseni niiin pitkäksi koroissa :D Vaikka olen "vaan" 168cm pitkä..

  ReplyDelete
 12. Kata,
  minäkin rakastan syksy vaatteita ja niiden luomaa lämpöistä tunnelmaa, mutta en voi sanoa sitä vielä odottavani:) Mä haluan niin ottaa tästä lämmöstä ja kesästä vielä kaiken irti!:) Ymmärrän kyllä turhautuneisuutesi...

  COCO,
  kokeilkaa nyt joku ihmeessä ja raportoikaa miltä näyttää!!!:)

  Markus,
  aivan mainiosti sanottu. Kesää varjellessa, syksyä odottaen. Voiko pitää enempää paikkaansa?:)

  Anonyymi,
  mulla ihan sama!:) Voi kiitos kovasti. Odotan minäkin, mitäköhän siitäkin tulee?:D

  MJ,
  oot niin oikeassa. Sama himo täälläkin!:) Ja kuulostaa oikein ihanalta tuo sinun yhdistelmäsi!:) Haluan nähdä sitten tuloksia!:)

  ANonyymi,
  Joo, minulla on vielä unelmissa hankkia joskus se järkkäri!:)
  Mutta onneksi täällä blogimaailmassa on mistä valita, joten toivottavasti löydät pian blogin upeilla kuvilla. Saanen ohjata sinut Char and the Cityn blogiin? Hänen kuvansa ovat fantastisia!:) Toivottavasti sieltä löydät etsimäsi!:)

  Anonyymi,
  ihan totta! miksi synkistellä syksyllä kun voi vähän piristääkkin!:) joten minä taas nojaudun mun mustan ja hotpinkin yhdistelmään:D NÄHTY!:D Hei kiitos ihan hirmuisesti vinkistä!:) Jos tästä style stealin teen niin ketä voin kiittää postauksessani?:)

  Heini,
  ihana että löysit toteuttamisen arvoisen idean!:)

  Jannika,
  totta... syksyn tunnelma kynttilöineen on kyllä ihana, mutta minä en ole vielä valmis luopumaan kesästä. Minä nautin nyt kesäilloista kynttilän valossa takapihalla!:D Vaikka väkisin!:D
  Jos toteutat niin laitathan linkkiä?:) Olisi ihana nähdä tuloksia ja inspiroida muita!:)

  Milla,
  joo! Joku värikäs kangas Eurokankaasta ja vyötärölle vaan solmuun!:) Who said fashion costs a lot?:D

  Anonyymi,
  olen sellainen 172cm. Turhaan kriiseilet. You r who you r and be proud of it!:) Be you and stand tall!:)

  ReplyDelete
 13. Pieni juttu, mutta häiritsi...Chloé kirjoitetaan h:lla.

  ReplyDelete
 14. Anonyymi,
  joo mä huomasin virheeni vasta kun julkaisin enkä jaksanu tehÄ kollaasia uudestaan:) JA picasalla ei saa sitä e:n heittomerkkiäkään... Mutta kiitos. ehkä joku viisastui tästä:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)