Monday, August 3, 2009

Style Steal Asos

Olen muutamalta lukijalta kuullut että asosin neuletakki on heidän mielestään ehkä liian hintava. Itse en ole ennen tätä neuletakkia asosilta mitään tilannut, joten nähtäväksi jää sen kesto ja onko se tuon 40e arvoinen. Ulkonäöllisesti se ainakin miellyttää silmääni kovasti.

Mutta kiitos erittäin ihanan lukijani, sain kuulla että hyvin samanlaisia neuletakkeja on parhaillaan tarjouksessa Citymarketeissa. Joten jos tuo asos neuletakki kiinnostaa, mutta hinta kuulostaa liian kovalta, Cittarista saa 1/4 hinnalla hyvin samantyyppisen.

27 comments:

  1. Hih, olin viikonlopun pois koneen äärestä ja oih, mitä täällä sun blogissa odottikaan! Monen monta uutta ihanaa ja - tätä olet kyllä varmasti kuullut - inspiroivaa asukuvaa ja postausta. Arvaa, kenen tekis mieli pistää tilausta Asosille sekä ostaa LC-tyyppinen ruutupaita ;)

    You made my day, taas kerran. Hyvää alkavaa viikkoa sulle! :)

    ReplyDelete
  2. Moi

    Kivoja postauksia ollut:).

    Ja tuo citymarketin neuletakki näyttää kans hyvältä,
    vaikka ei ole niin kalliskaan;).

    Mukavaa uutta viikkoa!

    Jamelia

    ReplyDelete
  3. Tiedätkö, saako tuota Citymarketin villatakkia myös päinvastaisella värityksellä?

    ReplyDelete
  4. Toi on kivemman värinen toi asoksen tilaus:)

    ReplyDelete
  5. ite tykkään enemmän tosta citymarketin takista :----)

    ReplyDelete
  6. heta,
    ooooh! You just made my day!:) ihanaa kuulla että heti aamusta joku on inspiroitunut minun jutuista!:) Eli nyt vaan zaraan katselemaan ruutupaitaa ja asiosille tilausta kun kokoja on vielä jäljellä.
    Ihanaa alkuviikkoa sinulle!:)

    Jamelia,
    Voi kiitos kovasti!:) Juu tuo takki ajaa ihan saman asian mutta halvemmalla:) Ihanaa alkuviikkoa sinulle!:)

    Anonyymi,
    voih, mä olen niin pahoillani. Mulla ei ole hajuakaan. Tämän vinkin ja kuvat sain ihanalta lukijalta joten toivottavasti hän näkee tämän osaa vastata kysymykseesi!

    ?!?!?!?,
    hei!!:) Sinä jonka nimimerkkiä en pysty kirjoittamaan!:) Saanko kysyä onko nimimerkkisi arabiaksi? Kysyn koska minua kiehtoo arabian kieli kovasti ja itse opettelen parhaillaan alkeita:D
    Mutta kiitos. Minäkin koen itselleni sopivemmaksi tuon valkoisen neuletakin, mutta tuo sininen ajaa kyllä ihan saman asian vähemmällä rahalla:) Ja varmasti moni muu taas tykkää enemmän siitä:) The beauty of fashion!:)

    ReplyDelete
  7. essic,
    hhahaha:) juuri kirjoitin että ise pidän enemmän valkoisesta mutta tyylin ihanuus on siinä että varmasti on yhtä paljon ihmisiä jotka pitävät taas tuosta sinisestä!:) Joten cittariin vaan hakemaan omasi:D

    ReplyDelete
  8. Ihan ekan kerran kun postasit tuosta asoksen neuletakista, niin ajattelin ettei se olisi ihan mun näköinen, mutta nyt myöhemmin kun sitä sinun päälläsi katselee niin näyttää kyllä niin hyvältä että tuli itsellekkin himo ostaa vastaava :) Ja sitten vielä pitää sanoa tähän lopuksi, että rakastan blogiasi, se on niin mukavan monipuolinen toisin kuin monet blogit joissa vain esitellään päivän asu ja siihen yleensä postaukset jäävätkin. Kiitoksia kovasti siis kirjoitteluistasi ja hauskaa päivän jatkoa!:)

    Riikka

    ReplyDelete
  9. Tykkään itse taas enemmän tuosta asoksen neuletakista ja kuvien perusteella se näyttää aika laadukkaaltakin en sitten tiedä luonnossa mutta kyllä minä olisin valmis maksamaan 40e tuollaisesta kaunottaresta. Mahtava "kopio" siitä chanelin neuleesta.

    ReplyDelete
  10. Haluan kiittää sinua aivan ihanan inspiroivasta ja tyylikkäästä blogista! Tykkään myös tavastasi yhdistellä vaatteita ja luomasi asukokonaisuudet ovat kyllä silmäähiveleviä tällaiselle klassista pukeutumista ja yksinkertaisia, mutta kauniita elementtejä arvostavalle.

    Toivon kovasti, että bloggaat vielä harmaan ja kylmän talvenkin keskellä, jolloin sitä eniten kaipaa päiväänsä annoksen kauneutta ja positiivisuutta :-)

    -Blomknopp

    ReplyDelete
  11. Voih, onpa tosiaan saman näköinen! Itselleni tuo cittarin sininen väri ei oikein taida sopia, mutta jos tuo toisella värityksellä olisi tarjolla niin olisin iloinen :D Täytyy mennä etsiskelemään!

    ReplyDelete
  12. mahtava vinkki! arastelin asos tilauksen tekemistä joten nyt menenkin cittariin. :) !

    ReplyDelete
  13. Asosilta löytyy myös halvempi versio tuosta 40 e:n neuleesta "Tops" osiosta alle 30 e:lla. :)

    ReplyDelete
  14. Täytyy kyllä sanoa että tuo neuletakki näyttää paljon paremmalta sinun päällä kuin asos mallin ;)

    ReplyDelete
  15. Riikka,
    Aivan ihanaa jos löysit minun blogistani jotain ihanaa!:) Asosille vaan sitten tilausta tekemään! Ja kiitos vielä kovasti kohteliaisuudestasi!:) Olen hyvin otettu jos pidät blogistani ja monipuolisuudesta?!:) sillä minusta tuntuu välillä että tämä on välillä hyvin yksitoikkoista:D Kiitos kovasti!:)

    Sara,
    minusta neuletakin kangas on hieman erilainen kuin kuvista ehkä voisi päätellä ja jänntyksellä odotan miten sen ensimmäisen pesun kestää. Minustakin se on mahtava kopio ja sillä saa pienellä ihmeitä aikaan!:)

    Blomknopp,
    Voi kiitos! Aivan ihanaa että pidät!:) Tosiaan, tyylini voi olla aika tylsä, mutta ne ainakin suurimmaksi osaksi vat tyyliltään sellaisia että ei helposti kyllästy!:) ihanaa että me jaamme saman maun!:) Jatkosta en uskalla sanoa mitään, mutta toki yritän parhaani:)

    Sohvi,
    mäkin tykkään tuosta asosin värien raikkaudesta. Valkoinen ja musta on niin helppo yhdistää:)Ilmoitathan meillekin jos löytyy muina väreinä?:)

    Anonyymi,
    upeaa että tämä on ollut avuksi. Kiitos erittäin ystävällisen ja avuliaan lukijan!:)

    RiinaR,
    hei kiitos vinkistä! Meen katsomaan:)

    epis! (jonka kommenttia en julkaissut),
    voih. Ei ikinä kannata keskittyä siihen mitä toisella on. Ei ainakaan materiassa. Kannattaa mielummin kohottaa katse tulevaisuuteen ja miettiä mitä sitä tulisi elämällään tehdä että itsekin voisi sellaisen hankkia jos todella materiaa halajaa.
    JOtta voisin vastata sinulle kunnolla, laitatko mailia? Tänne kun en viitsi enempää kirjoitella elämääni liittyvistä asioista. Jokaisen elämässä on omat hyvät ja huonot puolensa. Sitä vaan pitää keskittyä niihin positiivisiin puoliin. Toivon todella että et tämän pinnallisen blogin takia pahoita mieltäsi, sillä tämä on tosiaan materiaa, joka on naurettavan pieni osa elämää. Elämän oikeita iloja ja suruja en täällä jaa, ja niitä on kaikilla osansa. Olet hieman hakoteillä ja tahtoisin sen korjata, mutta en täällä halua mitään itsestäni paljastaa. Toivion suuresti että sinun aikasi koittaa vielä, sillä opiskelija budjetilla tosiaan on varmasti tarpeeksi laskeskelemista. Mutta siksi sitä opiskellaankin, että tulevaisuudessa olisi sitten sellainen ammatti, ettei tarvitse "kädestä suuhun" elää. Kaikkea ihanaa sinulle tulevaisuuteen!:) Mieli kirkkaana ja usko tavoitteisiisi niin kaikki on mahdollista! Siksi minullakin on ihan omat tavoitteeni, mitkä eivät ole riippuvaisia kenestäkään muusta:)

    ReplyDelete
  16. Hihi jatkat vielä tuosta monipuolisuus jutusta jos se kuulosti sinun mielestäsi hassulta :D Siis sillä tarkoitin sitä että esittelet muutakin kuin mitä itse olet kunakin päivänä päällesi pistänyt esim. copycatit, julkkisjutut ja terveys jutut yms. :) Ne ovat sellaisia kivoja pieniä juttuja jotka puuttuvat monesta ns. massablogista ja syitä miksi pidän omastasi :)

    Sama Riikka :D

    ReplyDelete
  17. Oih kiitos paljon vinkistä! Koskaan en ole ostanut cittarista vaatteita, mutta kerta se on ensimmäinenkin...? :D Harmittelin juuri sitä, ettei asoksen väritys ole toisinpäin (tummahiuksiselle kuten sinulle sopii loistavasti minusta, mutta vaaleana tykkään enemmän jos pohjaväri on tumma, jotenkin vain tuntuu minulle sopivan paremmin) - ja avot! Sininen on vielä parempi kuin musta. Kiitos :)

    ReplyDelete
  18. Todella kiva että linkitit tänne myös tuon copy-cat Citymarketinkin kuvan. Kiitos myös lukijallesi, hänhän tämän alunperin linkkasi.

    Lisää vinkkejä lueskelen ainakin minä mielelläni.

    ReplyDelete
  19. cittari shoppailija;)August 3, 2009 at 11:08 PM

    jotkut kyseli oliko tätä cittarin versiota vaaleana myös, en muista ihan tarkaan, oliko se valkoinen vai vaalea beige, mutta joku vaalea silti siellä oli myöskin :)

    ReplyDelete
  20. Kiitos cittari-vinkistä, kävin heti tänä aamuna ostamassa :) Siellä oli noita tummansini-valkoisia ja lisäksi musta-valkoisia. Tuo Asoksen on kyllä hienompminun mielestä.

    ReplyDelete
  21. Sama Riikka:D
    Voi kiitos hirmuisesti! ihanaa kuulla että jonkun mielestä blogini on monipuolinen vaikka en itsestäni kerrokaan!:) Kaikkea hyvää sinulle!:)

    Anonyymi,
    vinkistä saa kiittää erittäin ihanaa lukijaani joka toi tiedon myös muille! (ja vissiin sietäisi cittarinkin kiittää!:D). Oot muuten oikeessa. Vaaleahiuksiselle ehkä sopii tuo sininen versio paremmin!:)

    Annu,
    aivan ihanaa että tästä oli apua!:) Toivottavasti tuo huomaavainen lukijani näkee tämän!:)

    cittarishoppailija,
    VOI KIITOS!:) ihanaa kun ystävällisesti autat muita eteenpäin!:) Moni on tätä kysellytkin ja kun mä en osaa vastata!:) Kiitos!:)

    Anonyymi,
    Aivan ihanaa!:) Todella ihana kuulla että joku on löytänyt jotain mieleistä tämän blogin kautta!:) Kiitos kaikille ystävällisille lukijoilleni jotka ovat auttaneet toisiaan eteenpäin!:)

    ReplyDelete
  22. "vinkistä saa kiittää erittäin ihanaa lukijaani joka toi tiedon myös muille! (ja vissiin sietäisi cittarinkin kiittää!:D)."

    Kyllä kyllä, nyt saa Cittari hyvää mainosta kun lauma trendikkäitä nuoria naisia ryntää innoissaan vaateosastolle hipelöimään :D Itse sain ainakin kauan aikaa etsiä ennen kuin löysin tuon neuletakin, koska se oli alerekissä... Imagomuutos kenties?! :D

    ReplyDelete
  23. Anonyymi,
    hahahah:) niin totta!:D sitäisi tän lukijani saada jonkinlainen provisio noista myydyistÄ neuletakeista!:D ja vielä suurempi korvaus imagonmuutoksesta!:D
    löytöjä voi tosiaan tehdä cittarista! Ei pidä aliarvioida!:D

    ReplyDelete
  24. http://www.asos.com/Cheryl-Cole/Asos/Asos-Contrast-Jersey-Longline-Cardigan/Prod/pgeproduct.aspx?iid=603648

    eihän toi oo 40 e ???

    ReplyDelete
  25. Anonyymi,
    joo ei olekaan.
    Se onkin eri minkä mä olen tilannut:)

    Mun on tämä:
    http://www.asos.com/Cheryl-Cole/Asos/Asos-Contrast-Tipped-Cardigan/Prod/pgeproduct.aspx?iid=635089&cid=2637&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Cream%2fBlack

    ReplyDelete
  26. Aloin töissä miettimään, että oliko ne tummansiniset neuletakit sittenkään valkoisilla reunoilla.. Tuossa sun postaamassa kuvassa näyttää kyllä valkoselta, mutta ihanko ne ois ollu vaalenbeiget. Tai sitte niitä on kolmea erilaista :)

    ReplyDelete
  27. ne on oikeesti melko vaaleenbeiget, tuo kuva vähän hämää. heh oon ihan häkeltyny noista provisiojutuista hahah, mutta kiva jos on tän blogin lukijoille ollu apua :)
    t. kuvassa poseeraava, ei-niin-hehkeän-näköinen lukija

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)