Thursday, August 13, 2009

Nude sequin top

Bongasin joskus kesällä Hennesissä aivan ihanan nuden paljettitopin. Mutta se oli alen aikaan, joten ainut koko mitä kaupassa oli jäljellä oli Extra Large.
Jätin sen sitten kauppaan toivoen että pienempi koko kävelisi vielä jossain toisessa liikkeessä vastaan.
No ei kävellyt!
Nyt minua on jäänyt kalvamaan tuo kaunis toppi jonka kelpuuttaisin kiljuen vaatekaappiini.
Lintu ainakin sai omansa vaatekaappinsa täydennökseksi (kiitos sinulle murunen hyvästä kuvasta!:)) ja minä ihailin sitä kaukaa ja toivoin että voisin vielä itsekin joskus yhdistää kyseisen topin kiiltäviin mustiin leggareihin ja mustiin tappokorkoihin:D


Muutama päivä sitten eräs ihana blogiystäväni Jen hihkaisi että hän oli vielä kotikaupungissaan vastaavia nähnyt. Kaiken lisäksi hän vielä tarjoutui lähettämään minulle sellaisen jos vain haluaisin!:) Innosta piukeena mä nyt odotan mun pakettia:)

Mieletön kiitos sinulle Jen!

Ihanaa että sinunlaisia avuliaita ja ystävällisiä ihmisiä on olemassa!:)

9 comments:

 1. Eipä kestä ihanainen:)Mukavaa kun saatoin olla avuksi, ja toivottavasti toppi on mieluinen kunhan saapuu!:))

  ReplyDelete
 2. Oleppa hyvä vain muru kuvasta:) Jee ja ihanaa, että omasi on nyt postissa matkalla sinne päin!! Hahaa sitten teenkin susta heti bloggari baittarin, kun oot täällä esitellyt sen mustien leggareiden ja tappokorkojen kanssa:D

  ReplyDelete
 3. hei ja haikailit silloin myös sen sequin jacketin perään? Sofi on ainakin löytänyt omansa Zarasta, ja vieläpä aika huokeaan hintaankin;) http://blogg.aftonbladet.se/sofissnapshots

  ReplyDelete
 4. oi mäkin haavelin ton perään!

  ReplyDelete
 5. mäkin koitin tota paljetti mekkoa päälle mutta istui oudosti kaula-aukosta ja rinnuksen kohdalta, joten en ostanut :D Ehkei vain mulla toiminu ja toi on niin ihana...... ;(

  ReplyDelete
 6. Vautsi mikä löytö! Eikä ole pahan hintainen. Ihanaa kun löytyy avuliaita ihmisiä! :)

  Itse himoitsen Asosilta paljettijakkua, juuri tänään taisi tulla uutismeili. Voi olla, että on pakko laittaa tilausta menemään :D Niin hyvältä näyttäisi pikkujouluissa mekon / wet lookien + tunikan kanssa (joo, ajoissa suunnittelen jo pikkujouluasua! :D)

  ReplyDelete
 7. Ihanaa, että joku jaksaa j haluaa olla vielä noin ihanan ystävällinen! :)

  ReplyDelete
 8. Jen,
  teit todella kauniin teon. Siitä kuuluu kiittää!:) Halitus!

  lintu,
  JOOOOOO!:) mulla on ollu niin pitkään aikeissa bloggari baittari mutta en vaan ole saanut aikaiseksi!:) tee sinä!!!:)

  Jen,
  kiitos ihana vinkistä!!:) Käyn heti tsekkaa!!!!:)

  Lumo,
  se on ainakin blogeista katsottuna ollut aika haluttu?:) Sopisi sulle varmasti mielettömän hyvin!:)

  Uino,
  uuuh. Mä toivon että se on mulle hyvä! Otin hieman ison koon koska haluan että se on väljä ja liehuva. Sormet ristiin!:)

  S,
  no aijaa. Taidan olla todella onnekas sillä minusta tuntuu että tätä minun blogiani seuraa ainakin vain liuta aivan ihania ihmisiä!:)
  Hei muuten! Mäkin katoin sitä Mangon paljettijakkua joka näytti hyvältä asosin uutiskirjeessä. No näin sen Mangon liikkeessä livenä - ei olu yhtään niin hyvän näköinen livenä. Todella halvan näköiset ne "paljetit". Tosi likainen luonnossa! JOten käy tsekkaa livenä ennen ostosta!!!

  Steffi,
  No aijaa!:) Musta tuntuu että oon tosi onnekas sillä mun blogia seuraa ainakin ihan älytön määrä ihania ihmisiä!:)

  ReplyDelete
 9. sama toppi kun sluttyenalla, sopii varmaan sulle paremmin kun hyvin.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)