Friday, August 28, 2009

The nude pumps

Lueskellessani Yummy! -blogia, sain taas muistutuksen siitä etten edelleenkään ole löytänyt sitä täydellistä nude kenkäpariani. Olen etsinyt hyvää paria jo alkuvuodesta saakka, mutta kaikki hyvät yksilöt tuntuvat löytäneen jo oman rakastavan kotinsa.

Näitä kenkiä on näkynyt jo pitkään julkkisten säärien jatkeena, muotilehtien sivuilla ja muotibloggaajien postauksissa:) Nämä kengät vaan tuovat ihanasti lisäpituutta sääreen kuin sääreen ja jalka vaan tuntuu jatkuvan ja jatkuvan!
Koska väri on neutraali ja siitä syystä sopii niin monen eri asun kanssa, en halua tyytyä vain johonkin pariin. Sillä näille kengille minulla olisi varmasti käyttöä vielä vuosien päivät.
Täten haluan että ne ovat minulle juuri sopivat, ulkonäkö on millilleen minua miellyttävä ja materiaalikin on oltava sellainen että jos ja kun likaa tulee niin sen saa myös vaaleasta väristä pois.
Kyllä.
Minusta panostamisen arvoiset kengät.

*Huoh*
Maybe one day.

28 comments:

 1. Ehdottomasti panostamisen arvoiset! Ja värihän on todella kuin toinen musta, menee värin kuin värin kanssa. Tarviiko enää muita vakuutteluja et noi on saatava! :)

  Hauskaa viikonloppua sulle!

  ReplyDelete
 2. Juu, tuollaiset kannattaa ehdottomasti hankkia! Itse omistan jo 4 paria (hups) nudekorkkareita, ja vaikka mitkään ei ole ihan tuollaiset basic, niin kovasti niille kaikille on ollut käyttöä!!

  ReplyDelete
 3. Vaikka noi saattuukin olemaan kalliit niin itse ajattelin laittaa noihin rahaa! Toi on kuitenkin melko pitkäaikainen sijoitus ja tosissaan kuten sanottua sopii melkein minkä kanssa vaan. Minun kaapistani(jaloistani) tulee löytymään nuo varsin pian! ;)

  ReplyDelete
 4. Nuo Louboutinit on kyllä aivan täydelliset, ehdottomasti panostamisen arvoiset! Jonain päivänä tosiaan... ;>

  ReplyDelete
 5. On tosi kaunis kenkäpari ja sopii varmasti sinulle. Hankkisin itsekin, mutta uin vastavirtaan ja olen jättänyt nudevärit lähes tulkoon pois omasta kaapistani. Ostin hieman toiset L:t mustina, tylsä kuin olen. ;)

  ReplyDelete
 6. Ensimmäisen kuvan nudekokonaisuus on aivan upea! Olen itsekin miettinyt että nudekorkkarit täytyy saada. Haluaisin kyllä sellaiset joita voisi käyttää arkena ja kävellä paljon joten haluan kohtuullisen pituisen koron :)

  ReplyDelete
 7. Todellakin panostamisen arvoset, oot ihan oikeassa:) Voi, että mä unelmoisin noista peeptoe nude Louboutineista, ne on aivan upeet! Jos päätät ne hankkia niin voit olla varma, että sitten kun nään sut ne jalassa niin tuun kuolaamaan niitä millin etäisyydeltä:D:D

  ReplyDelete
 8. Entiedä noista louboutineista, mutta moni kuvittelee niiden olevan TÄYDELLISET. No itse kenkiä omistavana voin sanoa, että noi eivät käy jokaisen jalkaan. Lesti on todella pieni ja kärki alkaa kovin ylhäältä, joten varpaat melkein vilkkuvat, tukevat ovat kyllä jalassa mutta oon mä paremmillakin kävellyt :D

  ReplyDelete
 9. Nudet korkkarit puuttuvat minultakin (tahtoisin tosin umpikärjellä, en oikein osaa käyttää open toe -kenkiä), sopivan eleettömiä ja laadukkaita yksilöitä ei vain ole tullut vielä vastaan. Tahtoisin nimenomaan kiiltonahkaisena ja ilman mitään koristuksia, eikä millään turhan hurjalla korollakaan... Huoh, osaisinpa tehdä kenkiä itse. ;)

  Louboutinin kenkiä huolisin huoletta omaankin kaappiini. :)

  ReplyDelete
 10. Todella upeat!! Nudet olisi täälläkin hankinnassa. Sitä olen tosin miettinyt, että mitenkähän kauan tämä platform -muoti jatkuu. Itsekin olen kyseistä mallia muutaman parin ostanut, mutta en kuitenkaan ole oikein uskaltanut niihin satsata, kun tuo voi olla sellainen villitys, joka menee vuoden parin päästä ohi. Toisaalta - tuohan se niin paljon mukavuutta korkeisiin korkoihin, että naiset haluavat kyseistä mallia käyttää jatkossakin:)

  ReplyDelete
 11. Sä vaan olet niin ihana! Jaksat vastata kommentteihin asiallisesti, vaikka saisitkin kritiikkiä. Siitä huomaa, että olet ihan oikeasti aikuinen, terveen itsetunnon omaava nainen. Niitä ei täällä blogimaailmassakaan niin hirveästi ole, moni vastaa saamaansa kritiikkiin vähintään yhtä pisteliäästi.

  Mitä olen seurannut, niin mielestäni saat vähemmän negatiivista palautetta kuin moni muu ja sekin johtunee siitä, että osaat vastata kommentteihin niin hyvin!

  Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 12. Kaikille pieni huomio!
  Tosiaan, tarkoituksena olisi löytää täydelliset nudet korkkarit itselleni, niiden ei missään nimessä täydy olla Louboutinit. Tuossa on yksi kuva louboutineista (siis kenkäkuvista, julkkisten jaloissa olevista en osaa sanoa varmaksi) koska ne ovat minusta kauniit ja kun googlen kuvahakuun kirjoitti nude pumps niin aika paljon se tuota CL korkkaria tuputti:D
  Mutta siis nuo kaksi muuta kuvaa on otettu tältä sivulta:
  http://www.peeptoeshoes.com.au/category/heels-available-in-34-or-42
  ja merkkiä en siis tiedä:) Ulkonäöllisesti vaan olivat minun mieleeni:) Ikinä ei tosiaan kannata hankkia kenkiä merkin takia. Toki jos koko ja malli on täydellinen sinulle - on laadukkaammman merkin hankita kannattavaa sillä klassikkoja tulee varmasti käyettyä enemmän ja laatu tuppaa vaan kestämään paljon kauemmin.

  T,
  hehehhe:) Kyllä nudet on saatava. Vielä kun jostain löytyisi hyvän malliset ja mun kokoakin!:)

  Laura,
  No hienoa että olet löytänyt itsellesi hyviä!:) Mulla ois vaan yksille, täten haluan että ne on todellakin minua kaikinpuolin miellyttävät. Ei vaan millään tunnu löytyvän kun en uskalla netistäkään keniä tilata...

  Nette,
  klassisiin kenkiin tulee minun mielestä panostaa. Värejä joita luen klassisiksi on musta,valkoinen, ruskea ja tämä nude...Aah... Upeat. Kun löytyisi vielä laadukkaat sellaise jostain...

  Jenni!
  Ne on tosiaan nätit... Klassiset kengät on aina panostamisen arvoiset. Tosiaan, kun tulisi vielä jostain vastaankin!:D Kun en netistäkään uskalla kenkiä tilata ja sieltä on kyllä monia kauniita yksilöitä ollu eri merkeiltä esillä... Joo nuo yhdet louboutinit tuohon laitoin, ja nuo kaksi muuta oli joku Miss Eiffel tai joku muu vastaava?

  anonyymi,
  joo siis itse etsin nudeja korkkareita, niiden ei tosiaan täydy olla louboutinin:) En näe mitä merkkejä noilla julkkiksilla on päällä, mutta noista poimimista kenkäkuvista vaan tuo ensimmäinen on louboutinin. Ja tosiaan et ole tylsä kun mustat ostit vaan erittäin fiksu ja käytännöllinen. Mustille on kuitenkin entiten käyttöä! Itsekin omistan Louboutinilta vaan mustia kenkiä. Tosiaan jos nuo upeat nudet tulisi vastaan niin ehdottomasti ne kaappii kelpuuttaisin:D

  Ellie,
  totta. Minustakin niiden tulee olla kaikinpuolin täydelliset, Upeat malliltaan, materiaaliltaan ja mukava kävellä. Aika ideaali kaikissa kengissä?:) Mutta vastaavissa klassikoissa minusta erityisen tärkeää.

  lintu,
  hahhaha:) Joo tosiaan, en mä nimenomaan Louboutineja tarkoita haluavani vaan ihan nudet peeptoe korkkarit. Tuossa nuo kolme kenkä kuvaa jotka valitsin niin vaan yksi on Louboutinin. Julkkiksien kengistä en tiedä varmaksi mitä ovat.

  ReplyDelete
 13. louboutin,
  ihan oikeassa olet. Mullakin välkkyy hieman varpaiden välit ulos mun louboutineista, mutta mulla on niin pirun rumat ja pitkät varpaat että ne tekee niin todella monien kenkien kanssa. Ja "laatu" kengistä esim. Jimmy Choot on paljon mukavempia (siis ihan vaan oma mielipide). Mutta tosiaan. Mä en tarkoita että haluan nimenomaan Louboutinit, tuohon kollaasiin valitsin kuvat kolmesta eri kengistä ja vaan ne ensimmäiset oli Louboutinin. Kun kirjoitti google kuvahakuun nude pumps niin jotenkin se tuppaa vaan tuputtamaan tuota mallia:D

  Eirene,
  Ihan totta. samaa minäkin etsin!:) Mutta tosiaan mielellään peep toella. EI hyvännäköinen umpinainenkaan mallikaan ole pois suljettu!:)

  Lovely,
  olen miettinyt ihan samaa ja tullut tosiaan siihen päätökseen että itse käytän niit varmasti tulevaisuudessa sen pienen extra mukavuuden takia:)

  Neiti N,
  Kiitos sinulle älyttömästi kauniista sanoistasi ja tuosta huomiosta!:) Yritän tosissani pitää tämän blogin iloisena ja ystävällisenä paikkana kaikille. Tarkoitus on nimenomaan hyväksyä muut sellaisena kuin ovat ja antaa erilaisuuden kukkia! Ja toki jos ihmiset osaavat antaa oikeaoppista ja rakentavaa kritiikkiä niin sehän on sitä parasta antia!:) (eli mistä pitää, mistä ei, miten sitä tulisi sitten muuttaa - on oikeaoppista) eli toisinsanoen ei yritetä lyödä toista maahan vaan yritetään auttaa toinen toisiamme eteenpäin.
  Tosin en myöskään julkaise niitä ns."ala-arvoisia" kommentteja jotka on selvästi kirjoitettu huononmielen tuskissa... Onnekseni saan niitäkin äärimmäisen harvoin (ja muutama jotka tulleet niin IP-osoitteita tutkittuani huomasin että sama henkilö niitä tykkää lähetellä:D)
  Fakta vaan on, että jos itsellä on kaikki hyvin, ei ole mitään tarvetta "ilkeillä" muille. Taustalla on aina jonkinlainen tyytymättömyys itseensä. Asiallinen kritiikki on aina asia erikseen!:)

  Kaikkea hyvää sinne ja oikein ihanaa vkoloppua!:)

  ReplyDelete
 14. Hei, Ihanat noi kengät kyllä! Tuollaset on kyllä itsekkin pakko hommata! Mutta asiasta toiseen. Millä ohjelmalla sä teet noita kollaaseja? Mä tein ennen picasa googlella, mutta sehän ei toimi macissä...?

  ReplyDelete
 15. louboutin, mrs v.

  oon jostain lukenut että CL on sanonut sen olevan seksikästä mikäli kahden ulommaisen (eli pikkuvarvas ja se "nimetön" varvas:D) varpaan välit näkyy..

  en sitten tiedä. musta jos varpaan välit näkyy, niin näyttää ehkä vähän siltä että olisi tunkenut jalkansa liian pieneen kenkään.

  onnea nude korkkareiden metsästykseen! :)

  ReplyDelete
 16. Oijoi näyttääpä hyvältä! Omalla ostoslistallani on nuden väriset balleriinat tai matalat peeptoet. Nude on kyllä väri, joka sopii niin älyttömän hyvi melkein asuun kuin asuun ja erityisesti sellaisiin väreihin joihin mustat kengät voisivat tuoda liian raskaan kontrastin. :)

  ReplyDelete
 17. o va vackra! ja måst ha också:)

  ReplyDelete
 18. Itse löysin vastaavat peeptoe-nudekorkkarit puolivahingossa todella huokeaan hintaan Milanosta. Ne nousivat heti suosikkikengikseni, sillä kuten sanoit, ne sopivat yhteen lähes kaiken kanssa ja kivana lisänä pidentävät sääriä! Ja kaiken hyvän lisäksi ne ovat vielä erinomaiset jalassa. Toivon niille pitkää ikää ja kestävyyttä!;) Toivottavasti sinäkin löydät omasi!:)

  ReplyDelete
 19. Ei kai kukaan järkevä ihminen tosissaan metsästä jotain tiettyä merkkiä vain nimen vuoksi. ;) Pääasia että löytyy kenkä, vaate tai laukku mistä tykkää tai joka sopii omaan tyyliin ja tarpeeseen. Näin olen ainakin päivän asuista päätellen ymmärtänyt, että mrs.V tekee. Itsellä vähän tökkii asua maassa, jossa ulkoasu on melkeinpä se pääasia mikä henkilöstä noteerataan (myös ensivaikutelman jälkeen) ja kaiken pitäisi aina olla kallista ja viimeisen päälle. En muutenkaan seuraa pakonomaisesti pintamuotia (siksi kai tykkään tästä blogista :)) tai halua kenkiä/laukkua, joka löytyy ns. kaikilta tuttavapiiristä. Pieni salamyhkäisyys sopii itselle paremmin ja juurikin se, että tekee sellaisen löydön, josta on iloa vuosiksi. Perfect match. :)

  ReplyDelete
 20. No mitkä tahansa sitten ikinä hankitkin, niin ne ovat varmasti superupeat ja tulen silti kuolaamaan:) Omissa haaveissa nimenomaan olisi Louboutinit, ei välttämättä juuri nudet vaan ylipäänsä, mutta haaveiluksi ne jää ainakin vielä joksikin aikaa:)

  ReplyDelete
 21. Vagabondin mallistosta löytyy kiiltonahkaisia nuden värisiä peeptoe-korkkareita. Ainakin Helsingin City-Centerin Aleksi13 myy niitä -40% alessa (ovh 79€):)

  ReplyDelete
 22. Hei voisko näin melkein jo syyskuun kunniaksi saada uggi-postauksen!? Mun lemppari!!

  ReplyDelete
 23. Hei, kiitos taas alfalipoiinihappo infosta!

  Jos, olet tekemässä sivuillesi infoa D-vitamiinista, niin huomioithan, että D-vitamiini tulisi saada D3-vitamiini muodossa :) D3-vitamiini on se "luontainen" purkkituote, kun taas tavallinen D-vitamiini sisältää kaikkea "höttöä".

  Lisää tietoa ja tiedon vierestä löytyy tiede.fi sivustolta -> lääketiede ja terveys

  Huomaa myös, että edellä mainituilla sivuilla on käsitelty myös alfalipoiinihappoa, sekä sen epäsuotuisia vaikutuksia amalgaamipaikkoja omaavien henkilöiden kehon metallijäämien pois ajamisen suhteen.

  Jokaisen omalla vastuulla on aina näiden + ja - ynnääminen. Mitään Kunnollista tieteellistä foorumia, kun ei näiden luontaistuotteiden / vitamiinien suositusten osalta ole.

  Ne mitkä tänä päivänä ovat lääketieteen parissa käytössä, ovat jo aikansa eläneitä. Lisäksi lääketiede perustuu aina kemiallisiin johdannaisiin, ei luonnonmukaiseen lääkintään. Tästäkin syystä ei Riittävää ja Kunnollista tieteellistä foorumia / koulukuntaa ole olemassa, valitettavasti!

  ReplyDelete
 24. itse oon kuolannut juuri tuollaisia nudeja korkkareita ja juuri nimenomaan zarassa olen törmännyt aivan ihastuttavaan pariin. ovat kuitenkin sen verran korkeat, etten ihan edes ikänikään puolesta ajatellut ostaa niitä vielä pariinkaan vuoteen, jolloin niitä ei sitten luultavasti enää löydykkään.. :( mutta tosiaan en ole kyllä edes kokeillut, että en tiedä yhtään istuvatko tai voiko niillä edes kävellä :D mutta ainakin ulkonäöllisesti hyvin mun silmää miellyttävät pakko sanoa!

  ReplyDelete
 25. Pahoitteluni että en ole vielä kerennyt kaikille vastata. Tässä on nyt hieman pitänyt kiirettä.
  Yritän vastata ihaniin kommentteihinne sunnuntain aikana!
  Ihanaa vkoloppua!:)

  ReplyDelete
 26. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 27. Julia,
  Teen ne edelleen ihan Picasalla. Siihen vaan pitää lisäksi lataa joku toinen ohjelma sen tueksi. Ikävä kyllä kun tein sen niin kaikki kävi niin nopeasti että en nyt osaa lainkaan auttaa eteenpäin muuten kuin sanomalla että kyllä se toimii, asetukset vaan pitää löytää Maciin sopiviksi!:)

  mimi,
  hei itseasiassa mäkin muistan lukeneeni tuon jostain nyt kuin sanoit!:) (hautautunut tieto jonnekin aivojen perukoille:D) Tosiaan, mulla on se ongelma tosin lähes jokaisen kengän kanssa, mulla kun on oikeesti varmaan maailman rumimmat ja pisimmät varpaat. nyyh!!!!
  Kiitos hirmuisesti muistutksesta! Mä voin nyt vaan väittää mun nakkivarpailla et se on muka seksikästä ainakin CL:n mielestä:D:D:D:D *yeah - right!:D*

  anonyymi,
  ihan totta! Ne sopisivat niin monen asu kanssa että ehkä jopa kannattaa odottaa pidempäänkin että se täydellinen pari kävelee eteen...:)

  amanda,
  det tycker jag också!!:) Och lycka till på jakten!:)

  Korundi,
  tuo on kaikki niin totta!!:)
  Oih, onnekas kun olet löytänyt omasi!!:) Toivon liittyväni vielä jonain päivänä teidän onnekkaiden joukkoon:)

  anonyymi,
  kiitos ensinnäkin sanoista, joista olen kanssasi samaa mieltä!:) Eli ei tosiaankaan kannata ostaa mitään merkin takia! Tosiaan jos joku tuote tulee eteen joka on ns"klassikko" esim. mustat avokkaat ja ne ovat laadukkaamman merkin ja istuvat sinulle täydellisesti kaikin puolin niin toki kannatan ostosta. Sillä mustat avokkaat eivät ikinä tule poistumaan muodista ja niitä voi käyttää lähes minkä kanssa tahansa. Täten niiden tulee kestää kovaa käyttöä!:D
  Tosiaan, se on totta, että ensivailutelmat merkitsee ja paljon ja jos on huolitellun näköinen kertoo se myös että kyseinen henkilö pitää itseään myös arvossa, mutta se että ihminen ensivaikutelman jälkeenkin arvosteltaisiin ulkonäkönsä perusteella on kamalaa. Todellista persoonaahan ei tosiaan vaatteet yms. kantajastaan kerro. Minulla sama:) En seuraa muotia orjallisesti, siis seuraan kyllä muotia, mutta poimin niistä itselleni ne minulle sopivat:) Suosin klassista,se tulee myös halvemmaksi:D Believe it or not:D
  Ihanaa että jaamme näinkin vahvasti samoja mielipiteitä!:)

  lintu,
  haaveita pitää aina olla ja ne on tarkoitettu toteutettaviksi!:) Joten varmasti kaapissasi komeilee vielä jonain päivänä omat lemppari CL:lläsi!:)

  S,
  oih kiitos vinkistä! ja vielä kun asuisi Suomessa:( nyyh.

  A,
  hahah:D
  Sitten kun täälläin on sellaiset säät että niitä voi käyttää...Ja siihen on vielä (ainakin toivon mukaan) aikaa!!:)

  Anonyymi,
  hienoa että pidit siitä postauksesta!:)
  Kyllä olin itseasiassa kirjoittamassa siitä että D3 vitamiinia tulisi suosia, mutta tosiaan jos olet vegaani niin silloinhan tulee ottaa sitä D2 versiota koska D3 on saatu lampaanvillasta.
  Totta, kaikkien mikrobit kun ovat niin yksilöllisiä!:D Eli siis kaikki ei sovi kaikille ja se on loppujen lopuksi kaikkien omalla vastuulla oman kropan reagointia seurata. Kiitos kovasti näistä sivu vinkeistä! pitääpä käydä siellä vielä etsimässä lisää infoa näistä kaikista mielenkiintoisista aiheista!:)

  nea,
  minäkin näin Zarassa (ja linnun blogissa) aivan ihanat nudet korkkarit!:) eli varmaan samoista puhutaan!:) Mulla on vähän ristiriitaisia kokemuksia vaan Zaran kengistä. Jotkut ovat kestäneet kiitettävästi vuosiakin mutta jotkut ovat hajonneet ihan käsiin alta aika yksikön...:S

  Heini,
  jeps. Mä kuolaan:D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)