Saturday, August 15, 2009

Kun lahjaideat ovat vähissä...

Onko sinulla joskus ongelmia keksiä ystävälle tai virallisempaan tilaisuuteen viemiseksi hyvää lahjaa?
Tässä lahjaidea mistä minä ja moni minun ystäväni olisi ainakin innoissaan.
Iittalan KIVI-tuikut.
Kivituikut on kuitenkin suunnitellut Heikki Orvola Marimekolle, mutta Iittala valmistaa ne.
Värejä löytyy joka makuun ja hintakin on sopiva lahjalle. Mitä suurempi budjetti, sitä enemmän niitä voit ostaa.

Minä rakastan kivitukkuja ja niitä jotenkin tuppaan aina vain hamstraamaan lisää:)
Ulkomaalaisen ystäväni syntymäpäivä on ensi viikolla ja halusin ostaa hänelle jotain suomalaista...
Kivitukut käyvät moneen tilanteeseen. Vaikkapa rentouttavaan kylpyhetkeen.
Omasta mielestäni ulkonäkö on puoli ruokaa. Joten minusta on ihana kattaa pöytä koreaksi myös ulkonäöllisesti. Viime jouluna koristelin joulupöydän Iittalan kivituikkujen avulla teemalla: Winter Wonderland


Joten jos sinäkin mietit vielä käytännöllistä ja kaunista lahjaa, tästä olisi ainakin moni nainen innoissaan:)

27 comments:

  1. Aivan uskomattoman kaunis jouluasetelma! Kivituikut ovat mielestäni tosi ihania :)

    ReplyDelete
  2. Upea joulupöytä, vähän kuin joku Stockan jouluikkuna :D Voi kun joskus jaksaisi itsekin panostaa moiseen. Oliko sulla joku valmis idea esim. lehdestä?

    ReplyDelete
  3. Rakastan myös kivituikkuja, varsinkin "huurteisia". :) Ne on niin simppelin kauniita.

    Oon ihastellu tota sun joulukattausta myös toisen blogisi puolella ja se on kyllä tosi upea. Itse ainakin arvostan sitä että pöytä on katettu hienosti, eikä siihen ole vain puolihuolimattomasti lätkäisty lautasia. :)

    ReplyDelete
  4. Mar3ngi,
    ihan samaa mieltä! tuovat heti tunnelmaa ja ovat niin älyttömän kauniita!:)

    aava,
    voi kiitos ihan hirmuisesti!:) Ei ollu mitään lehteä:) Ihan itse keksin idean ja keräilin kaupoista omaa silmää miellyttäviä kappaleita:)

    Petra,
    voi kiitos ihan hirmuisesti!:) Sinähän näit sitten kuinka pikku hiljaa se rakentui:) Ideoimisessa meni kyllä viikkoja:D Olin niin fiiliksissä että tein ekaa kertaa joulun molemmille siskoillenikin niin halusin tehdä siitä super kauniin:)
    Siskot olivat ainakin aivan smitten:)
    ps."huurteiset" kivituikut ovat munkin lempparit!:)

    ReplyDelete
  5. UPEAA!! Sulla on kyllä mieletön visuaalinen silmä:)
    Ihana postaus<3

    ReplyDelete
  6. täältä sun blogista saa niin paljon ihanii sisustusvinkkejä, kiitos!!niitä oonkin tässä tarvinnut kun olen asuntoani sisustellut viime aikoina :) tykkään täst sun blogista tooosi paljon :D

    ReplyDelete
  7. Itsekkin olen usein ostellut noita kivituikkuja lahjaksi, koska sopivat kyllä melkein minkälaiseen sisustustyyliin tahansa. Värivalikoimakin on kivan laaja, joten sieltä kyllä yleensä aina joku hyvä löytyy (:
    Minusta on myös ihana antaa jotain laadukasta ja kotimaista lahjaksi ja tämä onkin sellainen, jota varmasti monet osaavatkin arvostaa nimenomaan kotimaisuuden takia.
    Olen vienyt näitä myös tuliaisiksi avopuolisoni perheelle ulkomaille, koska mielestäni lahjan ulkomaille tulee olla aina jotain vahvasti suomalaista ja tämähän on juuri sitä parhaimmillaan (:
    Arvostan iittalaa muutenkin kovasti, koska siinä kyllä kaunis suomalainen design yleensä kiteytyy hyvin :)
    Ja vielä tosta joulukattauksestasi kahdella sanalla: Aivan Upea!!! (:

    ReplyDelete
  8. Voi kun kaunis joulupöytä :) Sinulla on kyllä oikeasti aivan mieletön sisustussilmä ja täältä blogistasi saa tosi paljon ihania vinkkejä omaa tulevaa asuntoa varten! Ihan mielettömän ihana asunto näyttäisi teillä olevan ja tuo joulupöytä on kyllä ihan mielettömän kaunis :)

    ReplyDelete
  9. Oon jo kaksi viikkoa pääni puhki ihmetellyt että mitä ihmettä mä ostan kaverilleni syntymäpäivä lahjaksi kunnes taivaalta putosi ihana postaus! Nyt tiedän mitä kaverini saa lahjaksi!<3

    ReplyDelete
  10. aivan ihana joulukattaus, sulla on kyllä silmää :)
    kivituikut on aivan ihania ja sopii miltei kenen tahansa asuntoon :)

    ReplyDelete
  11. Osaat sisustaa aivan uskomattoman kauniisti! :)

    ReplyDelete
  12. Kiitos! Sain noista pöytäasetelmista inspiraatiota omiin koristeluihini :) Nuo sinun ovat todella kauniita!

    ReplyDelete
  13. Kivi-tuikut on kyllä siitä harvinaiset, että ne tosissaan sopivat ihan minkälaiseen vain sisustukseen ja ovat todella laadukkaan tuntuiset, vaikka merkki olisikin ennestään tuntematon. Mä tykkään älyttömästi, kun yhdistetään kirkkaita ja valkohuurteisia Kivi-tuikkuja...näitä meille tulee hääkattaukseen vuoden kuluttua =).

    ReplyDelete
  14. sinulla on kyllä silmää! :) voisitkohan neuvoa minua vähän blogi-asiossa. En nimittäin ymmärrä ollenkaan esimerkiksi, että miten saat tuonne ylös tuon blogin otsikon ja kuvan? Tai vaihdettua otsikon fontin joksikin ihan muuksi, kun siinä vaihtoehdoissa on vaan muutama fontti. Ja lisäätkö kuvasi tänne jonkin ohjelman kautta, vai laitatko suoraan että lisää kuva tiedostosta..? kiitos, jos viitsit auttaa :)

    ReplyDelete
  15. Kiitos ihanasta blogista ja kivoista ideoista! Erityisesti nämä sisustusaiheiset postaukset ovat ihan parhaita, vaikka tykkään kyllä blogistasi ihan kokonaisuudessaankin. Sinulla on tosi kaunis koti! Toivottavasti luvassa on tulevaisuudessa paaaljon lisää sisustusjuttuja.. :)

    ReplyDelete
  16. täällä kanssa yksi joka vannoo kivituikkujen nimeen :)

    ReplyDelete
  17. Mona,
    voi kiitos kovasti!:) JA vielä enemmän siitä että jaksat niin ihanasti kommentoida aina!:)Makuja on joka lätöön, mutta aivan IHANAA että meillä on sama maku jos kerta meillä on samasta pitävät silmät:)

    Anonyymi,
    oih!:) Niin ihana kuulla että olet saanut omaan kullan arvoiseen kotiisi hyväksi kokemia vinkkejä minulta!:)

    Anni,
    kyllä!:) Laadukas ja ihana sarja!:) Sopii lähes joka talouteen ja ihanaa antaa nimenomaan ulkomaalaisillekin lahjaksi suomalaisuuden takia:) Kiitos kovasti vielä kauniista sanoistasi!:)

    auray,
    kiitos ihan kauheasti!:) Ihana kuulla jos meidän makumme on samanlainen!:)

    anonyymi,
    eihän?!?! Aivan mahtavaa että pystyin olemaan avuksi!:) Kiitos kun jaoit kanssani tämän infon, teit minut iloiseksi:)

    Anna,
    ihan totta puhut! Värejä kun on joka lähtöön niin ne sopii sisustukseen kuin sisustukseen!:) Kiitos vielä kohteliaisuudestasi!:)

    anonyymi,
    kiitos kauheasti!:) ihanaa että me pidämme samoista asioista!:)

    Sohvi,
    Ihanaa!!:) Jouluun on vielä matkaa, mutta kuka sanoo että nyt ei voisi jo alkaa suunnittelemaan?:) Hiljaa hyvä tulee!:) Kiitos ihana vielä!:)

    Jaana,
    ihan totta! Vaikea löytää kotia minne ne eivät sopisi!:) Ja herttinen mikä idea! Hääkattauksessa varmaan MIELETTÖMÄT! kirkas ja haalea valkoinen kun ovat minun lempparini...Siitä haaleasta (huurteinen vai mikä sen oikea nimi on?:) lähtee niin kaunis valo! Ja jos on vielä jokin tietty värimaailma häissä niin sitä voi ottaa lisäksi sitten vielä sen värisen....OOOH!! Mä niin olisin käyttänyt omissa häissäni tuota ideaa jos olisin silloin vaan tajunnut:D IHANIA HÄITÄ JA NIIDEN SUUNNITTELUA!!!:)

    Anonyymi,
    heippa!:) No ainakin voin yrittää!:) ELi kuvan olen muokannut PhotoShopin avulla. lisäsin tuohon kuvaani lisää valkoista tilaa oikealle jonne sitten PhotoShopin tekstinkäsittelyn avulla kirjoitin Strictly Style:) Sitten lataan sen sieltä bloggerin Ulkoasun kohdasta lisää elementtejä sivun ylhäältä nettisivulle. Eli piilotan bloggerin oman tekstin ja käytän vaan kuvaa. Eli lisään vaan kuvan tiedostoistani, mutta olen ensiksi muokannut sen Photo Shopin avulla.
    Toivottavasti tämä auttoi? niin vaikea selittää:D

    Anonyymi,
    voi kiitos kovasti että kerroit minulle pitäväsi minun tavastani sisustaa!:) Kauneus on katsojan silmässä, joten kiitos sinulle ystävällisyydestäsi ja hyvyydestäsi:)

    A,
    jeps!:) Ne on fantastisia!:)

    ReplyDelete
  18. voi että tuo kylppäri ja joulupöytä! vau!! ei voinut muuta kuin katsoa ja ihailla silmät pyöreinä :DD miten joku osaakin.. Ja kiitos hyvästä lahjavinkistä! :)

    ReplyDelete
  19. Täälläkin on yksi kivi-tuikkujen ystävä. Meinasin yks päivä myöhästyä töistä, kun ihailin Iittalan nettisivuilla kaikkia ihania tuotteita, hih.
    Musta on ihanaa, kun jaksat arjenkin keskellä nähdä paljon vaivaa tän blogin eteen. Kyllä mä sillon oikein mielelläni myös kommentoin kirjoituksiasi. :)

    ReplyDelete
  20. Täällä kanssa yksi kivituikkujen ystävä. Ne ovat aivan ihania. Itselleni ostan aina kaksi samanväristä kerralla. (Huom. Prismassa on halvimmat hinnat ;))Oioioi, kohta syksyilloissa tuikut pääsevät luomaan tunnelman meidän kotiin. P.S. Aivan ihana joulupöytä, VAU!

    ReplyDelete
  21. Moi

    Kiva postaus ja nyt teidän miten voin hyödyntää omiakin
    kivituikkuja mulla tosin sinisiä
    noi väriltään:)

    Jamelia

    ReplyDelete
  22. innostuin ostamaan itselleni lisää nuita kivituikkuja tän luettuani :)
    sitten vielä haluisin tietää paljon
    tuollaiset guessin kellot maksaa? :)

    H

    ReplyDelete
  23. Ohhoh mikä joulupöytä!! Vaikka itse tykkäänki enempi "punasesta joulusta" niin ei voi kun ihastella tota!

    ReplyDelete
  24. Sinulla on todellakin tyylisilmää, aivan ihana joulupöytä :) Kylppärissä kelpaa varmasti ottaa rentouttava vaahtokylpy tai hemmotella kumppania. Kutsuva koti sinulla kaiken kaikkiaan!

    Noista Iittalan Kivi-tuikuista pidän minäkin. Ne sopivat moneen kattaukseen juuri monipuolisen värivalikoimansa puolesta.

    ReplyDelete
  25. Ihana sommitelma! Itse keräilen noita kivituikkuja, tähtäimessä kerätä kaikki värit. Mariskooleja olen alkanut kerätä myös, jokaiselle tuikulle pitäisi saada kaveri. Mutta niitä ei ihan joka viikko ostellakaan kun hinta on tuikkua rutkasti suurempi. Mustaa kivituikkua olen kaipaillut värivalikoimaan, ja kovasti toivon, että sellainen vielä joskus valmistettaisiin.

    ReplyDelete
  26. Olenko mä ainoa, jonka mielestä toi on mitä tylsin ja persoonattomian lahja mitä antaa voi? Siis onhan ne nättejä, mut just sellaset lahjat "mitä voi antaa kenelle tahansa", on pmasta mielestäni just niitä huonoimpia. Ihan niin kuin lahjan antaja ei olisi tippaakaan ajatellut lahjan saajaa ja hänen persoonaansa, vaan ostetaan vain jotain hajutonta, mautonta "ihan kivaa".

    ReplyDelete
  27. Huikeeta! Ihanaa ku joku jaksaa panostaa ja laittaa noin nätit asetelmat :) Tosi hienot!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)