Tuesday, August 25, 2009

Kesäpäivän asu

Me olemme saaneet nauttia viime viikkoina aikamoisista helteistä.
Viime viikolla näytti lämpömittari jopa 35 astetta! Nyt se näyttää vaan vaivaista 29 astetta:D
En tosiaan valita!:)

25 comments:

  1. todella suloinen asu! ja varsinkin tuo laukku, mistä peräisin?

    ReplyDelete
  2. Ihana laukku!
    Täällä mun mielestä näyttäis jo syksy tulevan ;) illat pimenee kovaa vauhtia ja yöt on märkiä ja viileitä! Odotan kovasti, että pääsen käyttämään villapaitoja! :D

    ReplyDelete
  3. Ihana asu, ja olet kyllä niin huikean kaunis:)

    ReplyDelete
  4. Onpa kaunis ja kesäinen hamonen :) Tykkään itsekin kesällä käyttää valkoisia, vilpoisia hameita. Saako udella, mistä olet hameesi ostanut?

    ReplyDelete
  5. Oi, mikä asukokonaisuus ja tuo vihreä paksu rannerengas on piiste iin päälle :) tykkää

    ReplyDelete
  6. Kaunis ja tyttömäinen, ihana! :)

    ReplyDelete
  7. Oi, miksi täällä pitää olla niin kylmää, nytkin on alle +10.
    Ihanan tyttömäinen hame, sopii sulle hyvin. :)

    ReplyDelete
  8. Anonyymi,
    Voi kiitos kovasti!:) Kiva että meillä on sama maku!:) Laukku on Francesco Biasian, niitä saa ihan stockalta.

    Jannika,
    niin olen kuullut!:) Täällä vielä kesä on täydessä meiningeissä, mutta varmasti syyskuun tullessa hiipii ne kylmemmätkin päivät tänne. Rakastan syysvaatteita, mutta vielä haluan ottaa kaiken kesästä irti:)

    Mona,
    Kauneus on katsojassa!:) Joten kiitos vaan elämäniloiselle ja ihanalle sinulle!:)

    Anonyymi,
    no tottahan toki!:) HAme on on ihan h&m viime kesän malliston hame:) Löysin alerekistä 6 eurolla:)
    Eli viimeisiä alejuttuja tonkimaan!:)

    Anonyymi,
    voi kiitos kovasti!:) Itseasiassa nää mun kuvien valotukset aina valehtelee hieman ja tuo minun rannerengas on sellainen GT kiiltävän kultainen. Mutta kiitos kovasti ja kiva jos meillä on samanlainen maku!:)

    Maria,
    nimenomaan tyttömäinen:) Tuo oikein maalaistunnelmaa jotenkin:D

    blindness,
    Äh. syksy on tuloillaan ja sekin on äärimmäisen ihanaa aikaa:) Ihanat lämpimät neuleet ovat niin mukavia ja niihin on ihana kääriytyä kynttilän valossa:) ja kiitos kovasti kaniista sanoistasi:)

    ReplyDelete
  9. Saanko kysäistä, että kuinka pitkä olet? :)

    ReplyDelete
  10. Itse taas kyllästyin jo heinäkuun lopulla näihin helteisiin: Ei enää huvittanut olla rannalla eikä ostaa kesävaatteita. Jotenkin syysvaatteeiden pehmeät materiaalit aina vievät sydämeni : )
    Ja laukku on ihana!

    ReplyDelete
  11. siis missä sä olitkaa?=)

    ReplyDelete
  12. Upea asu! :) Voi kuinka täällä Suomessakin olisi yhtä lämmintä :(

    ReplyDelete
  13. hei, monelta meet yleensä nukkuun ja monelta heräät?? :) hihi, mitkä kysymykset.

    ReplyDelete
  14. Onpas kyllä niin raikas ja ihana asu:) Hameet sopivat sulle kyllä erityisen hyvin, on sen verran upeet sääret rouvalla!;)

    ReplyDelete
  15. Ihana Mrs V,

    Olisin enemmän kuin iloinen, jos tekisit jonkinlaisen postauksen koiriesi ruokinnasta. Ymmärrän hyvin, että koirat eivät kaikkia blogisi lukijoita kiinnosta, mutta kertoisitko edes pääpiirteittäin mitä koirasi syövät? Vaikkapa tähän kommenttiboksiin :)

    Kiitos, mikäli näen vaivaa!

    xoxo, Bea

    ReplyDelete
  16. Kylläpä teillä riittää lämpöä. Huomioni kiinnitti otsikko kun täällä aletaan olla jo syksytunnelmissa. :-)

    ReplyDelete
  17. oot todella kaunis :) ja oon kade siitä, että siellä on noin lämmin ja täällä ei !

    ReplyDelete
  18. Anonyymi,
    olen sellainen 172cm:) Mutta väliäkö tuolla:)

    Lipsy,
    Mä olen jotenkin niin kesäihminen että en millään haluaisi päästää lämpimistä ilmoista irti!:) Sitä vaan mielikin on niin korkealla kun aurinko paistaa!:) Vaikka kovasti pidänkin pimenevistä syysilloista kynttilän valossa ja mukavista villaneuleista:)

    Anonyymi,
    pahoittelen, mutta en kerro blogissani itsestäni mitään henkilökohtaista. Koska en kerro mitään elämästäni, ei varmaan maalla missä asun ole mitään väliä:) Kuten sinäkin varjelet yksityisyyttäsi anonyyminä, suojaan minä yksityisyyttäni näin:) Toivottavasti ymmärrät?:)

    Sini,
    kiitos kovasti:) Kiva että jaamme saman maun:) Ja tosiaan, on ne syysillatkin aivan ihania!:) Niissä on oma viehätyksensä!:)

    Anonyymi,
    olen aikamoinen aamuvirkku. Normaalisti herään seitsemän aikaan viikonloppuisinkin. Nukkumatti saapuu joskus ilta yhdentoista aikaan:) Ja jos on ollut kiire päivä niin voi se saapua aikaisemminkin:D Ja oikein söpö kysymyshän tuo oli!:) eipä ole ennen kysytty!:)

    Jen,
    Kiitos samoin!:) Vasta tänä kesänä olen innostunut hameiden tuomasta naisellisuudesta. Olen ollut muuten tähän asti farkkujen nimeen vannoja:D

    Bea,
    voi ihana Bea:) Olen hyvin pahoillani, mutta en tule tekemään postausta rakkaista karvaisista kakaroistani. Mutta kerrottakoon sen verran että molemmat syövät Hill's merkkistä kuivamuonaa. Kerotaan nyt vielä että toinen syö eläinlääkärin määräämää ruokaa terveyshistoriansa vuoksi.
    Ruoka kannattaa valita koiran koon, iän ja terveyshistorian mukaan, joten omien koirieni ruoka ei välttämättä sinulle ole avuksi? Kannattaa kääntyä eläinlääkärin puoleen jos pohdit parasta mahdollista ruokaa omalle kullallesi!:)
    Toivottavasti tästä oli apua?:)

    Tuuli,
    Täällä ihanasti kesä jatkuu vielä syyskuulle ja lokakuussakin on suhteellisen lämmintä:) Minä rakastan lämpöä. joten ei haittaa yhtään vaikka syksystäkin pidän:)

    jenni,
    kauneus on katsojassa!:) Ja kuvasikin perusteellakin voi tosiaan sanoa että sitä sinusta löytyy!:) Noh, kesä tulee kyllä taas ja syksykin on aivan ihanaa aikaa. Suomessa saa tosiaan nauttia kaikista neljästä ihanasta vuoden ajasta! Se on upeaa!:)

    ReplyDelete
  19. oi aivan ihana kokonaisuus taas kerran. Laukku on asusta oma lempiosani! :)

    ReplyDelete
  20. Heips,
    oon lukennut blogiasi reilun kuukauden ajan ja voin sanoa, et rakastan sitä. Mielenkiintoisia juttuja ja blogisi hehkuu eräänlaista raikkautta. Tällainen pikku kohteliasuus sinulle, täältä Pohjolasta.
    -Mesi

    ReplyDelete
  21. Kaunis asu ja laukku todella ihana. Taas todella onnistuneet valinnat, tykkään :)

    ReplyDelete
  22. Kiitos paljon vastauksestasi! :)

    On ihan käsittämätöntä miten hyvin sä kohtelet lukijoitasi! Vastaat kysymyksiin aina asiallisesti ja jaksat tuhlata aikaasi myös niihin ei-niin-tärkeisiin kysymyksiin. Tuntuu että lukijat ovat sinulle ns. sydämen asia, jos niin voi sanoa :D

    Ihanaa alkavaa syksyä sinulle Mrs V! Odottelen innolla tulevia postauksia!

    xoxo, Bea

    ReplyDelete
  23. niiin missä maassa asut nyt

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)