Saturday, August 1, 2009

Copy Cat Lauren Conrad

Moni on varmaankin nähnyt Lauren Conradin päällä paljon raitapaitoja.

Itse en ole aikaisemmin kyseisestä muodista innostunut, mutta Zarassa käydessäni eteen osui kivan värinen yksilö, joka sitten lähti mukaan.
Sen käyttöön löysin inspiraatiota LC:ltä.

Farkkujen kanssa:
Tai legginsien kanssa:

10 comments:

 1. Mä taas tykkään ruutupaidoista ihan hurjasti mutta eteen ei oo vielä osunut täydellisen väristä. Toi Laurenin ekassa kuvassa oleva valkonen ois kyllä aika ideaali! :)

  ReplyDelete
 2. hahaha ei oo niin todellista että meillä on ihan sama juttu täällä :D kurkkaas mun blogia!

  ReplyDelete
 3. Muakin alkoi naurattaan ku huomasin et teillä oli melkeen samanlaiset postaukset ihan lähekkäin lähetetyt :D Spoookyyy!!

  ReplyDelete
 4. Hei olisi yksi kysymys siitä Asoksen tilauksesta, minkälaista maksutapaa käytit siinä? Oliko siinä mitä vaihtoehtoja :)

  ReplyDelete
 5. noi sun piilarit on pelottavat! hui

  ReplyDelete
 6. Bellagio,
  Mä lämpesin vasta kun tuli toi Zaran versio vastaan (M löysi ja sano että kokeile - tää on kiva - ja mä pidin!:D) Mutta nyt rupes munkin tekee mieli tuollaista valkoista!:D

  J,
  ei ole todellista!!!!:D:D I mean, I know we r alike, but this much?! Do we share a brain?!:D

  Kaisa,
  no aijaa!!!!:D:D Näitä käy joskus mutta näin samaan aikaan ja samat kuvat jotka ei ole edes tuoreita?!?!?! Spooky indeed!!:D

  Anonyymi,
  itse käytin luottokorttia. En muista mitä muita vaihtoehtoja siinä on. Mutta senhän pääsee sieltä heidän sivuiltaan katsomaan?:)

  Anonyymi,
  ai toi kuva mistä yritin saada punaisia silmiä pois ja lopputulos olikin et näytän joltain zombielta?:D Joo, ei ihan nappiin menny:D Silmät valottu muutenkin tosi hassusti. Mullahan on oikeesti vaaleanvihreet silmät mutta olen käyttänyt nyt pajon ruskeita piilareita. Näissä kuvissa mulla oli piilarit päällä, mutta jotenkin näiden kuvien valaistus ei oikeen mitään kerro:D

  ReplyDelete
 7. Kuvittelenko vain, vai onko tuo paita sulle vähän iso? Paria numeroa pienimpi olisi istunut paremmin, nyt tuo tekee sulle pari lisäkiloa=)
  -minity

  ReplyDelete
 8. Minity
  Toi koko on xs:) Sen kuuluu olla hieman iso ja lepattava:) Vartaloa nuoleva malli on sitten parempi pelkkien fakkujen kanssa. Ei mun mielestä leggareiden kanssa.

  ReplyDelete
 9. Oi, tykkään hirveästi raitapaidoista :) Ihana toi Zaran löytö!

  - Johanna

  ReplyDelete
 10. Ihana tuo leggari ruutupaita combo..toimii ihan baarissakin, toivottavasti ku tänään ajatelin laittaa:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)