Sunday, August 2, 2009

Copy Cat anyone?

Oih.
Tästä Molly Simsin kuvasta tahtoisin kovasti tehdä CopyCatin, mutta ei vaatekaappini rahkeet riitä!
*Note to self - valkoinen jakku hakuun ja mielellään isoja kaulakoruja.*
Joten haastan kaikki, joiden vaatekaapista vastaavat kulmakivet löytyy!:)

14 comments:

  1. Yummy!-blogin (kirjoitinkohan taas väärin:D) Jenni ainakin löysin tuollaisen hameen juuri jostakin. Olisikohan ollut H&M:lta.:)

    ReplyDelete
  2. moikka!
    olisiko mahdollista että voisit tehdä postauksen siitä sun oliko se nyt viime keväinen vai syksyinen kuntokuuri?
    olet nimittäin niin hyvässä kunnossa ja terveen näköinen että olisi hauska tietää millä olet sen saavuttanut ja ottaa itsekkin vähän mallia :)

    ReplyDelete
  3. yummyjenni löysi ainakin h&m:ltä samantyylisen hameen, eli kannattaa hennesiltä käydä etsimässä jos tuollaista hametta halajaa:)

    ReplyDelete
  4. Heippa! Mitä materiaalia musta DKNY:n paitashaalisi on? Harkitsen sellaisen ostoa (osittain sinun blogisi ja kehujesi innoittamana ;)) ja olisi kiva kuulla, mikä materiaali on kestänyt hyvänä käytössä. Noitahan saa sekä puuvillaisina ja sitten kashmirsekoituksena. Kiitos paljon, jos jaksat tarkistaa :)

    ReplyDelete
  5. Piti tulla ihan erikseen sanomaan, että sinä vaikutat ihan hurjan herttaiselta tytöltä kun vastailet aina niin kiltisti muiden kommentteihin. Siitä saa aina hymyn huulilleen, että noinkin mukavia ihmisiä on olemassa ja he vielä jaksavat pitää näin ihanaa blogia:)

    Ja olet muuten tosi inspiroiva tyyppi, sun toisen blogin ansiosta sain mm. talvella potkua aamulenkkeihin:)!!

    Ja oli tosi kiva, kun kävit laittamassa kommenttia aloittelevaan blogiini:)

    ReplyDelete
  6. just olin tulossa sanoon samaa kuin moumou! :D

    ReplyDelete
  7. Sun blogisi on ihana! Ja tyylisi vähintään yhtä ihana. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja luin heti kaikki postaukset läpi, ahne mikä ahne :D Sinulla on paljon kauniita vaatteita ja asusteita, mutta erityisesti ihastuin tässä postauksessa: http://strictlystyle.blogspot.com/2009/06/tyylini-kulmakivet-vol5-cardigans.html toisella kuvarivillä äärimmäisenä vasemmalla olevan asukuvan mustaan laukkuun. Olen pitkään hakenut juuri tuollaista, ah! Kerro ihastuneelle: mikä laukku on kyseessä? (Opiskelijabudjetti ei välttämättä anna periksi kun laukku näyttää niin hyvälaatuiselta, mutta aina voi unelmoida... :D)
    - Laura

    ReplyDelete
  8. MouMou,
    hei kiitos kovasti tiedosta!:) Toivottavasti auttaa muita myös löytämään omansa!:) Mulla olisi hakusessa tuollainen siisti, olkaimeton, silkkinen, löysä paita:D Ja myös tuollainen perus valkoinen jakku olisi kiva omistaa..:) Sekä runsaita koruja, mutta mun minimialismilla en salee kuitenkaan käyttäisi:D Ainut mikä kaapistani löytyy on korkeavyötäröinen musta ihonmyötäinen hame:)

    lachica,
    hyvä idea!:) Kiitos siitä! Voisin miettiä tekeväni sellaisen postauksen - en kuitenkaan lupaa mitään:) Kiitos ihan älyttömästi kauniista sanoista ja kiva että jaamme saman idean terveydestä:)
    (Niin ja se oli tosiaan vuosi sitten keväällä:))

    Anonyymi,
    kiitos ihan älyttömästi vinkistä!:) Toivottavasti joku joka tuollaisen hameen haluaa niin pystyy täältä sitten bongaamaansen !:) Itselleni nuo sivut hameessa on hieman liikaa, vaikka näyttääkin muiden päällä kivalta:)

    Anonyymi,
    oi miten ihanaa!:) Kannatan ehdottomasti sellaisen ostoa. Erittäin käytännöllinen ja omani kulkevat aina mukana. Taittuu niin kätevästi mukaan laukkuunkin!:) Mun musta on 15% casmerea ja 85% silkkiä. Omistan samaa materiaalia olevan luonnonvalkoisen mutta se kutistui hieman sitä pessessäni. Mustan kanssa osasin varoa toden teolla ja se onkin säilynyt entisellään jo 3,5 vuotta. Käytän sitä vielä todella usein. Omistan myös punaisen joka on 100% sitä merinovillaa, ja se on myös äärimmäisen mukava eikä ole mennyt miksikään...Mutta jotenkin minusta kankaana se sekoitus (85%silkkiä ja 15%cashmereä) on käytännöllisempi, koska se on hieman kevyempi:) Toivottavasti tästä nyt oli apua!:) Ihanaa DKNY Cozyn metsästystä sinulle!:)

    Kiki,
    voi sun blogi vaikutti aivan ihanalta. Kävin viimeksi tänään kurkkimassa juttujasi:) Innolla odotan sun tulevia juttujasi!:) Eli siis kuin myös!:)
    Olen todella iloinen jos täällä kommenttiboksissa persoonani paistaa edes vähän läpi, sillä tosissaan en liikoja täällä avoimessa uskalla paljastaa. Mutta sinäpä tiedät miksi:)
    Mä olin tosiaan aika hyvässä kunnossa vuosi sitten keväällä... Mä olin kyllä vähän mahoton. Lähin mm. 5 aamulla ukonilmalla juoksee että kerkeen tehä sen 8km lenkin ennen koneeseen menoa... Eli kai yltin jonkin rajan järjellisesti...Ois voinu hieman rauhallisemmin ottaa niin ei olis varmaan tullut tätä inhottavaa polven rasitusvammaa (ja ties mitä siellä vielä on kun se vieläkin okuttelee). Mutta aivan ihanaa että sinä olet saanut sieltä inspiraatiota! Muista pitää järki mukana!:) Mulla se vähän sitten jäi kun innostui liikaa ja sitten kroppa pisti stopin...

    Anonyymi,
    voi kiitos kovasti kun autat MouMoun lailla muita eteenpäin!:)

    ReplyDelete
  9. Laura,
    voi suurimmat kiitokset kauniista sanoista!:) Itselläni on vähän sama ongelma. Kun jokin nappaa ja oikein innostun niin en ihan heti lopeta:D ahne mikä ahne:D
    Musta laukku on Guccin hypnose kokoelmasta vuosi sitten... eli oikein arvasit...Mutta itseasiassa Zurichissä (en muista kaupan nimeä mutta myy suurimmaksi osaksi Guccin vanhojen mallistojen tuotteita tuntuvassa alessa) olen nähnyt kyseisen malliston laukkuja alessa jopa 40% joten todellakin kannattaa unelmoida koska ne voivat hyvinkin tulla toteen!:)
    Kiitos vielä kovasti kauniista sanoista!:)

    ReplyDelete
  10. Uuuh... Me likey! :) Mä taidan ottaa tän haasteen vastaan!

    ReplyDelete
  11. Bellagio,
    IHANAA!!!:) Hienoa!:D
    Mä tiedän että sun vaatekaapista vastaavat löytyy niin toivoinkin että otat mun haasteen vastaan!:)

    ReplyDelete
  12. kiitos kauniista sanoistasi:) blogini on ihan lapsenkengissä vielä ja yritän löytää blogilleni omaa tietä ja tyyliä niin on kiva kuulla, jos blogini miellyttää:)

    Kyllä persoonasi paistaa täältäkin läpi. On ihana huomata se kuinka paljon osaat arvostaa erilaisia asioita ja kuinka olet sinut itsesi kanssa. Siinä on esikuvaa meille monelle!

    Onko muuten polvesi rasitusvamma minkäsorttinen? Itse olen nimittäin nyt kesällä huomannut, ettei polveni tykkää asfaltilla juoksemisesta ja polveni kipeytyy pitemmän lenkin jälkeen välillä vihlovan kipeäksi.

    Lenkkeilyn suhteen voi helpostikin napsahtaa liian kova vaihde päälle. Itsellenikin tuli talvella vähäksi aikaa oikein pakkomielle liikkumiseen. Jos en kerennyt lenkille aamulla, lähdin juoksemaan esimerkiksi hyppytunnilla tai illalla. No nyt kesällä tahti on tasaantunut, kun olen ollut vähänväliäm joko kipeä tai sit vaan laiska:D

    ReplyDelete
  13. Oi ihanaa klassista tyyliä. Niin sinunlaistasi. Odotan innolla millainen CopyCatista tulee :)

    ReplyDelete
  14. Onpas kaunis kokonaisuus! Omasta kaapista löytyy musta kynähame ja runsas hopeinen korukin, mutta sekä jakku, että rento olkaimeton paita satiinisena tms. puuttuu. En tiedä olenko vain katsellut vääristä paikoista, mutta silkkisiä/satiinisia rentoja toppeja ei vaaleissa sävysissä ole kovin paljoa näkynyt. :o Toisaalta mulla budjetti rajoittuu tänne opiskelijan tasolle. :D Mutta ainahan sitä voi löytöjä tehdä! :)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)